آشپزی


2 دقیقه پیش

این نوشیدنی بعد از افطار برایتان لازم است

حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید. همشهری آنلاین: حالا ...
2 دقیقه پیش

فیلم: یک ویدئوی خوشمزه از کیک آلبالو

حالا که کم کم دارد فصل آلبالو فرا می رسد، ما هم برای شما یک کیک آلبالویی خوشمزه آموزش می دهیم. شاید با نگاه به ظاهر این کیک احساس کنید که تهیه آن سخت است، اما پس از دیدن این ...

بهترین و بدترین غذاها از نظر کالری


در اینجا بهترین و بدترین پیش غذا ها را از نظر میزان کالری و چربی برای شما آماده کردیم.

وب‌سایت سوران: در اینجا بهترین و بدترین پیش غذا ها را از نظر میزان کالری و چربی برای شما آماده کردیم.

بدترین: شکوفه ی پیاز (شکوفه ی پیاز سرخ کرده و ترد)

بهترین و بدترین پیش غذاها

اگر طرفدار این غذا هستید خبر بدی برای شما دارم. یک وعده شکوفه ی پیاز سرخ شده در یک رستوران حدود 1949 کالری دارد. 161 گرم چربی و 4100 میلی گرم سدیم ( بیش از دوبرابر نیاز روزانه ی یک فرد بالغ )



بهترین:
کباب سبزیجات

بهترین و بدترین پیش غذاها

سبزیجات کباب شده یک جایگزین عالی و کم کالری برای شکوفه ی پیاز سرخ شده است. میتوانید به سادگی این غذا را آماده کنید و یا در رستوران ها سفارش دهید. پیاز، فلفل سبز، کدو، بادمجان و گوجه فرنگی را میتوانید کباب کنید. با برس روی سبزیجات روغن آب نمک و سرکه بمالید. دو کباب بزرگ تنها 75 کالری دارد.



بدترین: اسفناج غوطه ور در خامه

بهترین و بدترین پیش غذاها

اجازه ندهید واژه ی اسفناج گولتان بزند. این غذا آنچنان که نشان میدهد سالم نیست. یک وعده از آن حدود 1600 کالری دارد. 100 گرم چربی و 2500 میلی گرم سدیم. مشکل این غذا خامه اش است که سرشار از چربی اشباع است. اگر این غذا را در خانه درست میکنید از ماست ساده استفاده کنید با این کار هم کالری غذا بسیار پایین می آید و هم تبدیل به غذایی سالم میشود (همان برانی اسفناج خودمان)



بهترین: سالاد اسفناج

بهترین و بدترین پیش غذاها

یکی از بهترین پیش غذاهای کم کالری است، اما به اندازه ی کافی میتواند جلوی اشتهای را در طول خوردن باقی وعده ی غذایی بگیرد. سالادهای دیگری که با اسفناج یا سبزیجات برگ سبز تیره درست میشوند نیز این کار را به خوبی انجام میدهند. تحقیقات نشان داده اگر وعده ی غذایی خود را با سالاد شروع کنید 10% کمتر غذا میخورید. یک کاسه اسفناج همراه با سرکه و روغن زیتون حدود 80 کالری دارد.



بدترین: سیب زمینی سرخ کرده پنیری

بهترین و بدترین پیش غذاها

این غذا همان سیب زمینی سرخ کرده معمولی همراه با پنیر است که روی آن آب شده است. یک بسته از این غذا شامل 2000 کالری است. 134 گرم چربی و 2800 میلی گرم سدیم که این میزان بیش از سدیم مورد نیاز بدن در یک روز است.



بهترین: کیک ماهی

بهترین و بدترین پیش غذاها

این غذا یکی از سالمترین پیش غذاها است که به عنوان وعده اصلی نیز استفاده میشود. میتوانید آن را با سس تند میل بفرمایید. با استفاده از این غذا به راحتی میتوانید غذای دریایی به برنامه خود وارد کنید. یک وعده ی آن 300 کالری دارد 20 گرم چربی و 960 میلی گرم سدیم دارد.



بدترین: چیزبرگرهای کوچک

بهترین و بدترین پیش غذاها

این چیزبرگرها کوچک هستند اما کالری بالایی دارند. سه مینی برگر با پنیر و سس در کل 1270 کالری دارد. 82 گرم چربی و 2310 میلی گرم سدیم در این غذا وجود دارد.



بهترین: کباب گوشت

بهترین و بدترین پیش غذاها

اگر هوس غذای گوشتی کردید این غذا را در خانه و رستوران ها میتوانید به سادگی تهیه کنید. اگر در خانه غذا را تهیه میکنید در کنار گوشت میتوانید پیاز و گوجه نیز کباب کنید. 4 اونس گوشت کباب شده 130 کالری دارد. این غذا 5 گرم چربی و 803 میلی گرم سدیم دارد.



بدترین: سیب زمینی شکم پر

بهترین و بدترین پیش غذاها

سیب زمینی که داخلش با پنیر ذوب شده، گوشت و خامه پر شده باشد همانطور که از موادش پیداست سرشار از کالری است. اگر یک وعده ی کامل از این غذا بخورید حدود 1340 کالری را وارد بدن خود میکنید. سیب زمینی شکم پر 94 گرم چربی و 1850 میلی گرم سدیم دارد.



بهترین: قارچ شکم پر

بهترین و بدترین پیش غذاها

استفاده از قارچ شکم پر به جای سیب زمینی شکم پر کمک میکند کالری وعده ای که استفاده میکنیم پایین بیاید. قارچ پر شده با نان و پنیر هر عددش 50 کالری دارد. این یعنی با خوردن 6 عدد قارچ شکم پر تنها 300 کالری دریافت کرده اید. این غذا 19 گرم چربی و 720 میلی گرم سدیم دارد.



بدترین: بال مرغ

بهترین و بدترین پیش غذاها

یک وعده بال مرغ حدود 700 کالری دارد و وقتی سس مخصوص هم اضافه میشود 200 کالری دیگر نیز به این غذا اضافه میشود که در کل کالری آن را به 900 کالری میرساند. این غذا دارای 60 گرم چربی و 2000 میلی گرم سدیم است. یادتان باشد که این میزان را قبل از وعده ی اصلی و به عنوان پیش غذا استفاده میکنید!.



بهترین: سوپ سبزیجات

بهترین و بدترین پیش غذاها

خوردن یک کاسه سوپ قبل از وعده اصلی میتواند جلوی اشتها را در وعده ی اصلی بگیرد. کلید کار این است که سوپ کم کالری باشد مثلا سوپی بر پایه ی گوجه فرنگی و سبزیجات. یک کاسه از این سوپ حدود 160 کالری دارد. این سوپ 3.5 گرم چربی و 1240 میلی گرم سدیم دارد. در سوپ خود خامه نریزید چون هم باعث بالا رفتن کالری میشود و هم چربی اشباع زیادی دارد. همچنین اگر از سوپ های کنسرو شده استفاده میکنید دقت کنید روی بسته بندی آن نوشته باشد کم سدیم.



بدترین: سوخاری موزارلا

بهترین و بدترین پیش غذاها

بعضی غذاها هستند که مقاومت در برابرشان غیر ممکن است اما وقتی به حقیقت آنها پی میبریم دیگر مقاومت کردن آنچنان سخت نیست. یک وعده از این غذا 930 کالری دارد. همچنین 48 گرم چربی و 2640 میلی گرم سدیم نیز دارد که میزان بالایی است.



بهترین: دانه های سویا

بهترین و بدترین پیش غذاها

این دانه های سبز به دانه های سویا معروف هستند. بیرون آوردن آنها از پوست سویا و خوردنشان لذت بخش است. در ضمن بسیار هم کم کالری هستند، یک وعده از این دانه ها 122 کالری داردکه شامل 5 گرم چربی و 5 گرم فیبر است.


ویدیو مرتبط :
نمایش کالری غذاها با دستگاه scio

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بهترین و بدترین غذاها برای کبد چرب



رژیم غذایی, کبد چرب

کبد چرب درمان دارویی خاصی ندارد ،تغییر در شیوه زندگی درمان اصلی کبد چرب است

 

کبد چرب در اثر تجمع چربی در سلول های کبد به وجود می آید و در افرادی که دچار اختلال در متابولیسم بدن هستند و چربی و قند خونشان بالاست، بیشتر دیده می شود. البته فردی که به آن مبتلا می شود، زمینه ژنتیکی هم دارد. در این بیماری تری گلیسیریدی که در سلول ها تجمع یافته از سلول های کبدی خارج نمی شود. وقتی به تدریج چربی در سلول های کبدی جمع می شود، اصطلاحاً می گویند فرد دچار کبد چرب غیر الکلی شده است.

 

با بروز استرس یا بیماری های جزئی که بر سیستم ایمنی تأثیر می گذارند، سلول هایی که دچار تجمع چربی شده اند، ملتهب می شوند و فاز دوم بیماری به شکل هپاتیت چرب غیرالکلی بروز می کند. تا این مرحله کبد چرب قابل درمان است اما در صورتی که فرد متوجه نشود یا پیگیر درمان نباشد، وارد مرحله سیروز و بدخیمی های کبدی می شود که درمان ندارد زیرا سلول های کبدی تخریب شده اند و راهی جز پیوند کبد باقی نمی ماند.

 

کبد چرب درمان دارویی خاصی ندارد. تغییر در شیوه زندگی، درمان اصلی و پیشگیرانه این بیماری است. فردی که به چاقی مبتلاست، با کمی کاهش وزن بهبود می یابد. مطالعه های مختلف نشان داده اند اگر این افراد 5 تا 10 درصد وزنشان را کاهش دهند، آنزیم های کبدی به حد طبیعی بازمی گردد. لازم است فرد مبتلا به متخصص تغذیه مراجعه کند و رژیم غذایی خاصی داشته باشد تا هرچه سریع تر بهبود یابد و بیماری اش وارد فاز 2 و 3 نشود.

 

خوردنی های مفید برای کبد:
تغییر در شیوه زندگی، درمان اصلی و پیشگیرانه بیماری کبد چرب است.
- چای سبز تأثیر زیادی در پیشگیری از تجمع و رسوب چربی ها در اطراف کبد دارد.

- گیاه خارمریم به صورت مصرف دمنوش یا خشک این گیاه همراه غذا در این زمینه موثر است.
- ریشه زنجبیل 2 تا 3 بار در هفته. مصرف دمنوش زنجبیل یا ماست کم چرب حاوی زنجبیل به ویژه در وعده هایی که غذای چرب خورده اید بسیار اهمیت دارد.
- زردچوبه به عنوان چاشنی در همه ی غذاها می تواند استفاده شود.
- عرق کاسنی و عرق شاهتره روزی یک لیوان
- روغن زیتون جایگزین اغلب روغن ها در رژیم غذایی تان شود.
- حبوبات: حبوبات نظیر لوبیاها، نخودها، عدس و ... می توانند در پیشگیری از پیشرفت کبد چرب تأثیرگذار باشند. حبوبات دارای پروتئین بالا، فیبر بالا و فاقد چربی اند و به همین خاطر در کاهش وزن بسیار کمک کننده خواهند بود.
- روزی یک قاشق چایخوری سیاهدانه با عسل طبیعی خوب جویده شود.
- نوشیدن یک لیوان آب که در آن عصاره یک لیموترش تازه وجود دارد در آغاز روز می تواند بهترین دارو برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باشد.

 

خوردنی های مضر برای کبد چرب:
- غذاهای چرب، فست فودها و سرخ کردنی ها
- مصرف زیاد شیرینی جات
- هله هوله های چون چیپس و پفک و کیک و ...
- مصرف زیاد سردیجات طب سنتی
- قبل از میل غذا مصرف هر گونه مایعات حتی آب توصیه نمی شود و بهترین زمان نوشیدن هر نوع مایعات حتی آب نیم ساعت قبل از غذا و یا یک ساعت پس از میل غذا است.
- عدم نوشیدن آب یخ مخصوصا آبی که درون آن یخ است.

 

توصیه ها:
- هیچ وعده ی غذایی حتی شام را حذف نکنید. فقط کافی است غذاهای سبک تری را انتخاب نمایید. حذف وعده های غذایی کار را خرابتر می کند.

 

- به طور کلی کاهش مصرف گوشت، چربی و مواد قندی و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات بسیار مفید است.

 

- در مصرف مکمل ها احتیاط کنید؛ چرا که مثلا مصرف بی رویه و بی قاعده ی ویتامین A می تواند یک عامل محرک برای ابتلا به بیماری کبد چرب باشد که در نهایت فرد را با خطر رسوب چربی در بافت های کبد و اختلال در عملکرد این عضو رو به رو می کند.
منبع:salamatnews.com