سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

۴ نکته درباره جای کفش ها در خانه



 

 

کفش

 

 

۱) اولین و مهم ترین نکته بهداشتی این است که کفش هایتان را جلوی در خانه تان از پا در بیاورید و به هیچ وجه با کفش وارد خانه نشوید. راه رفتن در خانه با کفشی که با آن بیرون خانه راه رفته اید مهم ترین راه انتقال میکروب ها، مواد آلرژن و آلاینده ها به داخل خانه است.

 

نتایج بررسی محققان میکروب شناسی دانشگاه آریزونا نشان می دهد که در کف کفش ها حدود ۶۶ میلیون میکروب وجود دارد و تماس آن با سطح کف خانه موجب انتقال آلودگی و به خطر افتادن سلامت افراد خانه می شود. توجه به این نکته به ویژه برای خانواده هایی که کودکان نوپای شان روی زمین چهاردست و پا راه می روند، اهمیت بیشتری دارد.

 

 

۲) بهترین راه برای در امان ماندن از انتقال میکروب ها به کف پوش منزلتان، این است که برای قرار دادن کفش ها قفسه یا کمد دردار کوچکی در نزدیک ترین نقطه به در ورودی آپارتمان قرار دهید. هنگام ورود به خانه کفش هایتان را جلوی در از پا در بیاورید و درجاکفشی بگذارید، سپس دست هایتان را بشویید و با این کار از ورود آلودگی به خانه پیشگیری کنید.

 

 

۳) می توانید برای هر کدام از افراد خانه و میهمان ها یک جفت دمپایی روفرشی جلوی در بگذارید تا کفش هایشان را جلوی در از پا درآورده و کفش های خانگی را به پا کنند.

 

 

۴) ورودی خانه، اولین جایی است که با ورود به خانه به چشم می خورد و وجود کفش های نامرتب در پاگرد، راهرو و ورودی خانه وضعیت نامنظم و احساس بدی ایجاد می کند. برای برطرف کردن این مشکل و نظم دادن و مرتب کردن خانه بهتر است از حس بینایی که حس غالب ماست استفاده کنید. برای اینکه آنها جلوی در پراکنده و به هم ریخته نشوند اگر جای کفش ها را روی زمین یا روی طبقات جاکفشی با خطوط یا رنگ خاصی مشخص کنید، احتمال اینکه افراد خانه و به ویژه بچه ها کفش هایشان را روی آن قرار دهند بیشتر است. با این شیوه ورودی خانه تان ظاهر منظم تری خواهد داشت و طبقه های جاکفشی هم مرتب تر خواهد بود.


ویدیو مرتبط :
تیزر کفش آداک - کفی 5 نکته

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نکته هایی برای خانه تکانی نوروزی



 

نکته هایی برای خانه تکانی نوروزی

 

 

هرگاه هنگام شستن ظروف، چند قطره آمونیاک درون آن بریزید هر چربی از ظروف بلوری، چینی، فلزی وغیره پاک می‌شود و در ضمن...

 

 


تمیز كردن حمام

 


تمیزكردن كاشی حمام:

 

 

به وسیله بخارآب گرم واسكاچ می‌توان آن را تمیز كرد.

 


تمیزكردن پرده حمام:

 

 

با استفاده از پودر لباسشویی وجوش شیرین آن را تمیز می‌كنیم.

 


لكه‌های معمولی كاشی:

 

 

از آمونیاك نصف فنجان، سركه سفید نصف فنجان، جوش شیرین یك چهارم فنجان و آب گرم درحدود چهار لیتر استفاده می‌کنیم.

 


تمیزكردن وان حمام:

 

 

بااستفاده ازمحلول نمك آن راتمیزمی‌كنیم.

 

 

خانه تکانی

 


رفع بوی نامطبوع وسائل آشپزخانه

 


رفع بوی ظروف پلاستیکی:

 

 

برای از بین بردن بوی بد ظروف دردار و جعبه‌های پلاستیك، روزنامه مچاله شده را در داخل ظرف قرار داده و در را محكم ببندید و بگذارید تمام شب را به همان حال بماند.

 


رفع بوی نامطبوع سنگ کنار ظرف شوئی:

 

 

با مقداری پوست لیمو ترش یا پرتقال می‌توان در رفع بوی بد موفق بود.

 

 

رفع بوی تخته گوشت:

 

 

وقتی گوشت ماهی و یا سبزیجات بودار را روی تخته خرد می‌كنید بوی آنها را به خود جذب می‌كند. برای از بین بردن بوی پیاز، سیر و یا ماهی، یك لیمو ترش را از وسط نصف كرده روی سطح تخته بمالید و یا آنكه خمیری از جوش شیرین و آب درست كرده و روی تخته گذاشته سپس آب بكشید.

 

 

خانه تکانی

 


نکاتی در مورد ظروف آلومینیومی‌

 


تمیز كردن ظروف آلومینیومی‌:

 

 

با نمك خشك جلا دهید.

 


برای نو كردن ظروف آلومینیومی :

 

 

برای نو كردن آنها می‌توانید چند قاشق سركه داغ روی آنها بریزید.

 

 

خانه تکانی

 


نکاتی در مورد لكه گیری

 


لكه گیری وسایل چوبی:

 

 

از مقداری آب نمك غلیظ یا خمیر دندان برای پاك كردن استفاده می‌كنیم و سپس آنرا خشك می‌‌كنیم.

 


لكه گیری دیوار‌ها:

 

 

اگر دیوار‌ها روغنی باشند با دستمالی نخی كه آغشته به محلول آب و كمی‌ مایع پاك كننده است آنرا تمیز می‌كنیم و بعد آنرا خشك می‌كنیم.

 


نكته:

 

 

دیوار گچی را با پارچه‌ای نمناك پاك نكنید و اگر كاغذی به دیوار چسبیده‌است با آب گرم یا اسفنج خیس ننمائید، چون پس از چند دقیقه گرم شده و كنده می‌شود.

 


لكه گیری پنجره‌ها:

 

 

از محلول جوش شیرین و آب استفاده می‌كنیم.

 


آیا می‌دانید که آمونیاک معجزه می‌کند.

 


هرگاه هنگام شستن ظروف، چند قطره آمونیاک درون آن بریزید هر چربی از ظروف بلوری، چینی، فلزی وغیره پاک می‌شود و در ضمن آمونیاک در مقایسه با سایر مواد پاک کننده و شیمیایی قوی به پوست دست نیز، آسیبی نمی‌رساند.

 

 

خانه تکانی

 

 

نکته‌ای در مورد باز کردن لوله :

 


یك فنجان نمك و یك فنجان جوش شیرین و آب جوشیده را باهم مخلوط كرده و در لوله بریزید و بگذارید تا نیم ساعت بماند سپس لوله مورد نظر را تمیز کنید.

 

 

رفع پرز لباس :

 


لباس‌هایی که از بعضی پارچه‌های ضخیم مثل ماهوت ومخمل تهیه می‌شود و خیلی زود انواع و اقسام پرزها مخصوصا «مو» را به خود می‌گیرد که نه با تکان دادن پاک می‌شوند و نه با برس کشیدن، برای زدودن انواع پرز از روی این گونه لباس‌ها تکه‌ای نوار چسب بردارید و به آرامی‌روی قسمت‌های پرز گرفته لباس بکشید. خواهیددید که همه موها و پرزها به آسانی جذب نوار چسب خواهند‌شد.