سبک زندگی
2 دقیقه پیش | شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداریبچه ها به سرعت بزرگ میشوند، زودتر از چیزی که فکرش را میکنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ... |
2 دقیقه پیش | فیلم: تزیین اتاق کودک با گلهای مقواییهمین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ... |
كوسن ها را بیشتر بشناسیم
كوسنها در هر خانهای معرف سلیقه صاحبخانه هستند و وجودشان به خانه عمق، بعد و زیبایی میبخشد. كوسنها میتوانند دنیایی از نقشهای زیبا، رنگهای دوستداشتنی و هر آنچه را كه از جزییات به آن نیاز دارید به خانهتان بیاورند.
كوسنهایی با لبههای تیز (Knife-edge cushion)
این كوسنها محبوبترین نوع كوسنها هستند. آنها فقط دو قطعه پارچه و چهار درز در اطراف خود دارند که این دو تكه پارچه میتواند متفاوت باشد و حتی پارچه رویی میتواند تزیینات بیشتری نسبت به پارچه پشتی داشته باشد. در هر صورت دوخت این كوسنها خیلی ساده بوده و دست شما هم برای ایجاد تغییر در آن حسابی باز است.
كوسنهای مكعبی (Box cushion)
این كوسنها دقیقا شبیه یك مكعب بوده و شامل دو كف و چهار تكه پارچه برای اتصال دو كف به یكدیگر است. اندازه این چهار تكه میتواند متغیر باشد و شما میتوانید اندازه آنها را بنابر شرایط مبلمان و دكوراسیون داخلیتان تغییر دهید. همچنین هر كدام از تكهها (چه كفها و چه تكههایی كه برای اطراف در نظر گرفته میشود) میتواند با دیگری متفاوت باشد ولی این در صورتی است كه خانهتان فانتزی دکور شده باشد.
كوسنهای منگولهدار (The embellished cushion)
این كوسنها به شما اجازه میدهند خلاق باشید. شما میتوانید هر چیزی را به لبههای این كوسنها بدوزید و از آنها آویزان كنید. این كوسنها شخصیتی متمایز را به دكوراسیون داخلی اتاق یا فضای داخلیتان میبخشند.
كوسنهای تركیهای (Turkish-corner cushion)
شكل ظاهری این كوسنها كمی متفاوتتر از كوسنهای با لبههای تیز است؛ هم ابعاد و اندازه و هم لبههایشان اما پایه و بنیاد اولیهشان همان است. در لبههای این كوسنها ریسمانهایی عموما ضخیم دوخته میشود كه به آنها شكل و ظاهری تعریف شدهتر میدهد و شكل ظاهریشان هم بیشتر شبیه مستطیلهای كشیده با عرض كم است.
كوسنهایی به شكل پشتی (The bolster cushion)
این كوسنها كاربردهای زیادی دارند؛ مثلا در گوشههای دنج خانه میتوان از آنها استفاده كرد یا حتی میتوان برای خواندن یك كتاب طولانی به آنها اعتماد كرد و از حمایت آنها از سر و گردن مطمئن شد؛ حتی ابعاد بزرگ این كوسنها میتواند نوعی ساختارشكنی را در دكوراسیون داخلی خانهتان به وجود بیاورد و آن راتبدیل به نقطه عطفی در دكوراسیون داخلی خانهتان کند.
كوسنهایی با لبه پارچهای (The flanged cushion)
این كوسنها هم نوع دیگری از كوسنهای منگولهدار هستند ولی به جای آنكه در لبههای آنها از منگولهها استفاده شود از همان پارچه خود كوسنها کار میشود و ظاهری بانمك به آن میبخشد كه میتوان در اتاق خوابها از آنها بهره گرفت.
کوسن های گرد (Round cushion)
این کوسنها را میتوان جزء کوسنهای فانتزی دستهبندی کرد. این کوسنها آنقدر قدرتمند هستند که در هر خانهای با هر سبک دکوراسیونی میتوانند مورد استفاده قرار بگیرند. برای آنکه جلوه این کوسنها زیباتر باشد، سعی کنید از دایرههایی با قطرهای مختلف برای آن استفاده کنید.
کوسن های سوسیسی (Roll cushion)
این کوسنها را معمولا در دو طرف مبلها یا کاناپهها استفاده می کنند. این کوسنها شکلی استوانهای دارند. در دوخت این کوسنها می توان از دو نوع پارچه مختلف استفاده کرد؛ یک پارچه برای مقطع کوسن و پارچهای دیگر برای بدنه آن.
کوسن های تخت (Bed cushion)
این کوسنها که به نام کوسنهای تختی معروف هستند، عرضشان نسبت به دیگر کوسنها کمتر است و از آنها بیشتر برای تزیین تختها و کاناپهها استفاده میشود. معمولا این کوسنها را در تعداد زیاد تهیه میکنند و به دلیل عرض کم، کارآییشان به نسبت دیگر کوسنها کمتر است.
برای تهیه مجله منزل می توانید به صورت حضوری از کیوسک های روزنامه فروشی سراسر کشور و برای خرید نسخه الکترونیک از وب سایت taaghche.ir اقدام نمائید.
ضمنا برای اشتراک نسخه چاپی مجله منزل روی تصویر زیر کلیک کنید:
ویدیو مرتبط :
كوسن لب خندان
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
بیماری ام اس -MSرا بیشتر بشناسیم
ام.اس (M.S) بیماری مزمنی است كه در آن سلولهای ایمنی اشتباها و بطور غیر عادی به پوشش و غلاف سلولهای عصبی ( میلین ) در مغز و نخاع حمله كرده و علائم متنوعی از قبیل ضعف عضلانی وسفتی ، اختلال تعادل ، و هماهنگی قسمتهای مختلف بدن ، كرختی ، مشكلات روحی و خلقی ، و تاری دید را پدید می آورد .
به دلایل نامعلومی ، بیشترین قربانیان بیماریهای خود ایمنی ( 75% )را زنان تشكیل می دهند . نكته ی جالب دیگر اینكه سیر و پیشرفت بیماری در مردان مبتلا سریعتر از زنان است!
شایعترین سن ابتلاء به ام اس در هر دو جنس مرد و زن ،بین 40-50 سالگی بوده ، زنان سفید پوست شانس ابتلاء بیشتری از زنان سیاه پوست دارند.
میزان ابتلاء به ام اس درخلال سالهای 1980-1990 در میان زنان بیش از 50 % رشد داشته است ، در حالیكه این میزان در مردها تفاوتی نكرده است.این مسئله و اینكه میزان بیماریهای خود ایمنی در خانمها شایعتر از اقایان است زمینه ی تحقیقات وسیعی را در پیش روی محققین قرار داده است.
علت شیوع بیشتر این بیماری در زنان نسبت به مردان هنوز در هاله ای از ابهام قرار دارد.
علائم ام اس معمولا در طول بارداری كاهش می یابدولی در طول سه ماهه ی اول پس از زایمان شدت بیشتری به خود می گیرند!
آنچه تقریبا مسلم است اینست كه تفاوتهای هورمونی نقش قابل توجهی در تفاوت شیوع این بیماری در دو جنس دارند ولی تفاوتهای ژنتیكی وتمایلا ت خانوادگی نیز در این زمینه حائز اهمیتند. برای مثال شانس ابتلاء به بیماریهای خود ایمنی مثل لوپوس یا آرتریت روماتوئید در خواهر یك بیمار مبتلا به بیماری ام اس بیشتر از سایرین است.
یك مطالعه ی انجام شده در اروپا نشان داده است كه تزریق ماهیانه ی اینترفرون بتا یك آ بصورت زیر پوستی در ابتدای تشخیص ام اس موجب كاهش عوارض و سرعت پیشرفت این بیماری خواهد شد. اما هنوز راه زیادی برای قطعیت این مسئله در پیش روست.
مطالعه ی دیگری نیز نشان داد كه تزریق داخل وریدی ایمونوگلوبولین(I.V.I.G) پس از اولین علائم ام اس احتمال بروز حالات پیشرفته ی این بیماری را كاهش می دهد و مشخصا عوارض مغزی آن را كاهش می دهد.
منبع:drzohrabi.ir