آشپزی


2 دقیقه پیش

این نوشیدنی بعد از افطار برایتان لازم است

حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید. همشهری آنلاین: حالا ...
2 دقیقه پیش

فیلم: یک ویدئوی خوشمزه از کیک آلبالو

حالا که کم کم دارد فصل آلبالو فرا می رسد، ما هم برای شما یک کیک آلبالویی خوشمزه آموزش می دهیم. شاید با نگاه به ظاهر این کیک احساس کنید که تهیه آن سخت است، اما پس از دیدن این ...

یک روز متفاوت با «کته آلبالو»


کته یکی از روشهای بسیار مناسب برای پخت برنجه به شرطی که خوب دربیارید، وقتی شما برنج رو آبکش میکنید ۸۰ درصد مواد مغذی اون رو دور می ریزید.

وب سایت سوران: کته یکی از روشهای بسیار مناسب برای پخت برنجه به شرطی که خوب دربیارید، وقتی شما برنج رو آبکش میکنید ۸۰ درصد مواد مغذی اون رو دور می ریزید.

طرز تهیه کته آلبالو

مواد اولیه :
  • آلبالو نیم كیلو
  • شكر 350گرم تا نیم كیلو
  • گوشت (چرخ كرده) نیم كیلو
  • پیاز 1عدد
  • برنج 4پیمانه
  • زعفران به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:

1. ابتدا آلبالوها را شسته و هسته آن را بگیرید و به همراه شكر روی حرارت قرار بدهید تا شكر آب شود و بعد آن را از روی شعله بردارید و شربت روی آلبالو را بردارید تا فقط خود آلبالو باقی بماند. پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخ كرده و نمك و فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و خوب ورز دهید و بعد آنها را به شكل كوفته ریزه دربیاورید.

2. حالا برنج را داخل قابلمه با مقدار مناسبی آب و نمك و روغن به صورت كته دم میكنیم و در مرحله آخر آلبالو ها را اضافه كرده و با برنج مخلوط میكنیم و به میزان دلخواه شربت آلبالو روی برنج یدهیم و آن را دم میكنیم .

3. كوفته ها را در روغن داغ سرخ میكنیم .وقتی برنج اماده شد كوفته ها را روی برنج داده و مقداری برنج سفید را با زعفران مخلوط كرده و روی برنج میدهیم و بقیه شربت را روی برنج و كوفته ها میدهیم.

نكات:

1) اگر دوست داشتید كوفته ها را با گوشت مرغ تهیه كنید.

2) میتواندید از همان شیره آلبالو برای اب برنج كته استفاده كنید البته باعث میشود برنج شما خمیر شود و بهتر است برای این كار از پلو پز استفاده شود.

3) بهتر است برنج را به صورت قالبی درآورید تا زیباتر شود.


ویدیو مرتبط :
‫کته مجلسی‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

100 روز متفاوت / روحانی می ایستد؟



دولت روحانی

  اعتدال روی لبه تیغ چپ و راست
 100 روز متفاوت

100روز گذشت و عادلانه این است که بگوییم دولت اعتدال خود اقدام به بالابردن توقعات کرد که با توجه به تجربه 8سال قبل امری انکارناپذیر بود اما از سوی دیگر هم تحمل نشد تا دولت در زمان مقتضی انتظارات را برآورده سازد. دولت اعتدال اکنون بین دو لبه انتقادات چپ و راست قرار دارد و همه چشم انتظار آینده‌ای شیرین بعد از 100روز هستند.

100روز گذشت، 100روزی که با شادی و اخم همراه بود. آن زمان خندیدند که خنده بر لب مردم دیدند و زمانی ابرو در هم گره زدند که احساس شد طعم پیروزی 24خرداد به مذاق برخی خوش نیامده است.

 

آن روز که 3وزیر از مجموع 18وزیر پیشنهادی رئیس‌جمهور با کارت قرمز مجلس مواجه شدند، اخم بر چهره برخی مردان پاستور نشست اما در دل گفتند اعتدال هزینه دارد و باید ایستاد.

 

برخی دیگر از آنها حق را به بهارستان‌نشینان دادند و گفتند که حق طبیعی نمایندگان است که به وزیر پیشنهادی رای اعتماد ندهند و البته این را هم گفتند که کاش برخی مخالفت‌ها سیاسی نبود و حماسه 24خرداد را همگان باور می‌کردند. 100 روز گذشت، در این روزها انتظاراتی بیان شد که شاید به واقع از مسئولیت دولت آن هم با گذشت تنها 100روز خارج بود پس بر طبل مخالفت کوبیدند و دولت هم هیچ نگفت چراکه احساس کرد گذر زمان بسیاری از امور را شفاف و مشخص خواهد کرد اما این تنها یک بخش ماجرا بود؛ در سوی دیگر دولتمردانی حضور داشتند که با عملکردهایشان زمینه انتقادات بیرونی را فراهم آوردند که از آن جمله می‌توان به انتخاب استانداران اشاره داشت.

 

انتظارات از دولت زیاد بود چون 8 سال به چپ و راست آنچنان بها داده نمی‌شد و حال آنها دولتی که با شعار اعتدال بر سر کار آمده را ناجی خود می‌دانند و حداقل انتظارشان بازگشت به سال‌های قبل از 84 است. مردم هم که در سال‌های قبل از نظر اقتصادی متحمل مشکلاتی شده بودند، انتظار داشتند معجزه‌ای از سوی این دولت رخ دهد که البته انتظاری بی‌مورد بود؛ چون قبل‌تر به آنها گفته شده بود که نباید انتظار معجزه عصای موسی داشته باشند.

 

وعده‌های اقتصادی داده شد از سوی دولت اما شاید زودهنگام بود و باید کمی صبر می‌کردند و بعد دلخوش کردن مردم. اقتصاددانان ساکتند اما در خلوت سرنوشت هدفمندی یارانه‌ها را جویا می‌شوند و این سوال دیگر چپ و راست ندارد بلکه به زندگی تمام مردم مرتبط است.

 

احزاب باید آزادانه فعالیت کنند هم موضوع غریبی نبود زیرا وعده فعالیت به آنهایی داده شده بود که خود با توجه به شرایط سیاسی کشور تصمیم به تعطیلی فعالیت گرفته بودند اما انتظار برای آغاز فعالیت موضوعی نیست که از اذهان برود و هنوز نگاه‌ها به وزارت کشوری است که مشغول تعیین استانداران است.

 

100روز گذشت و عادلانه این است که بگوییم دولت اعتدال خود اقدام به بالابردن توقعات کرد که با توجه به تجربه 8سال قبل امری انکارناپذیر بود اما از سوی دیگر هم تحمل نشد تا دولت در زمان مقتضی انتظارات را برآورده سازد. دولت اعتدال اکنون بین دو لبه انتقادات چپ و راست قرار دارد و همه چشم انتظار آینده‌ای شیرین بعد از 100روز هستند.
/روزنامه آرمان