آشپزی


2 دقیقه پیش

این نوشیدنی بعد از افطار برایتان لازم است

حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید. همشهری آنلاین: حالا ...
2 دقیقه پیش

فیلم: یک ویدئوی خوشمزه از کیک آلبالو

حالا که کم کم دارد فصل آلبالو فرا می رسد، ما هم برای شما یک کیک آلبالویی خوشمزه آموزش می دهیم. شاید با نگاه به ظاهر این کیک احساس کنید که تهیه آن سخت است، اما پس از دیدن این ...

خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما


خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ می‌شود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی می‌کند.

مجله آشپزی مثبت - میترا یوسفی: خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ می‌شود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی می‌کند. حالا در فصل زمستان هستیم می‌توانید این دسر اصیل و خوشمزه میانه‌ای‌ها و البته آذربایجانی‌ها را امتحان کنید.

خَشیل غذای پیشنهادی آذربایجانی ها

مواد لازم برای 4 نفر

  • 2/1 و 1 پیمانه بلغور گندم
  • 8 ق س آرد گندم
  • 6 لیوان آب سرد
  • 1 پیمانه شیر
  • 2 ق س عسل
  • 50 گرم کره

طرز تهیه:

1. بلغور را که از شب قبل خیس کرده‌اید بگذارید با سه لیوان آب بپزد و خوب آبش کشیده شود.

2.   حالا آرد را در تابه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

3.   بلغور پخته‌شده و سه لیوان آب سرد باقیمانده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مواد روی حرارت غلیظ شود.

4.   حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید دسرتان سرد شود.

5.  در یک ظرف مناسب کره، شیر و عسل را باهم مخلوط کنید و آن را وسط دسر بریزید.

نکته

این دسر را می‌توانید با شیره انگور هم سرو کنید.


ویدیو مرتبط :
آموزش اعضای بدن به زبان ترکی آذربایجانی 2

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر سرما بر کاهش وزن و سلامت بدن


محققان دانشگاه ژنو دریافتند از آن جایی که رویارویی با هوای سرد تأثیری مشابه با ورزش کردن بر روی بدن دارد، به همین دلیل این امر بر بهبود سلامت متابولیک بدن مؤثر است؛ محققان این تأثیر را به علت وجود میکروب‌های موجود در روده می‌دانند.

خبرگزاری ایسنا: محققان دانشگاه ژنو دریافتند از آن جایی که رویارویی با هوای سرد تأثیری مشابه با ورزش کردن بر روی بدن دارد، به همین دلیل این امر بر بهبود سلامت متابولیک بدن مؤثر است؛ محققان این تأثیر را به علت وجود میکروب‌های موجود در روده می‌دانند.

طی این پژوهش محققان دریافتند که قرار گرفتن در دمای سرد حدود شش درجه سانتی‌گراد به مدت 10 روز می‌تواند، تغییرات چشمگیری در ترکیبات میکروب‌های روده داشته باشد و مانع از اضافه وزن شود.

به منظور انجام این تحقیق، پژوهشگران میکروب روده گروهی از موش‌ها را که در هوای سرد تولید شده بود به گروهی دیگر از موش‌هایی که در محیط بدون میکروب بزرگ شده بودند، تزریق کردند.

این میکروب تزریقی باعث بهبود متابولیسم گلوکز، افزایش تحمل نسبت به درجه حرارت سرد و از دست دادن وزن در موش‌های گروه دوم شد.

یافته‌ها حاکی از آن است که میکروب‌های روده به طور مستقیم تعادل انرژی در بدن را در پاسخ به تغییرات محیطی تنظیم می‌کند.

آزمایش‌ها نشان می‌دهد که میکروب‌های روده در مواجهه با آب سرد باعث رشد روده شده و پیرو آن جذب مواد مغذی را افزایش می‌دهد و مانع از بروز هیپوترمی می‌شود.

نتایج این پژوهش در مجله " Cell " منتشر شده است.