سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

7 نکته درباره تمیز کردن حمام



 

 

تمیز کردن حمام

 



1.حمام یکی از مرطوب‏ترین نقاط خانه است و وجود رطوبت شرایط را برای رشد میکروب‏ها و قارچ‏ها و کپک‎ها فراهم می‏کند. بر اساس نتایج بررسی محققان بهداشت دانشگاه آریزونا، چاه، وان حمام و کف توالت و دوش حمام همگی محل تجمع باکتری‏اند و می‏توانند باعث ایجاد بیماری‏ها‏ی عفونی و اسهال در ساکنان خانه شوند. به علاوه، طبق یافته‏ها‏ی محققان، حتی ویروس سرماخودگی هم در این مناطق دیده شده است. خلاصه اینکه لازم است حمام به طور مرتب شسته و ضدعفونی شود.

 

2 هفته‏ای یک بار تمام سطوح، شیرها و دستگیره در را با مواد شوینده و آب گرم بشویید و هر دو هفته یک ‏بار کابینت‏ها‏ و قفسه‏ها‏ی داخل حمام و دست‌شویی را با آب گرم و محلول ضدعفونی‏کننده بشویید.

 

 

3 بعد از هر بار استحمام، لیف‏ها‏ را بشویید و جایی که هوا جریان دارد آویزان کنید تا کاملا خشک شوند. برای پیشگیری از بیماری‏ها‏ی قارچی بهتر است هر ماه لیف‏ها‏ را تعویض کنید.

 

 

4 بعد از هر بار استحمام، پرده حمام را بشویید و هر شش ماه، قبل از این که پر از قارچ و انگل شود آن را تعویض کنید.

 

 

5حمام باید سیستم تهویه مناسب داشته باشد. برای بیرون رفتن رطوبت، هنگام و پس از استحمام پنجره حمام را باز کرده و سیستم تهویه را روشن کنید.

 


6 هنگام تمیز کردن وان حمام به جای آنکه بیرون وان ایستاده و دستان‌تان را برای تمیز کردن به داخل وان دراز کنید، بهتر است داخل وان رفته و در حالت نشسته کف آن را تمیز کنید. توجه داشته باشید که هنگام کار به تناوب با هر دو دست خود کار کنید و برای آنکه لیز نخورید همیشه از یک دست خود برای حفظ تعادل استفاده کنید. همان‌طور که سطح داخل وان را تمیز می‏کنید، روی زانوهایتان حرکت کرده و به محلی که تمیز می‎کنید نزدیک شوید.

 

 

7 در تمیز کردن کف حمام به جای آنکه با زانوهای صاف و کمر خمیده کار کنید، با کمر صاف و زانوهای خمیده کار کنید. این قانونی کلی است که برای تمیز کردن همه جای خانه باید آن را رعایت کرد.


ویدیو مرتبط :
چند ترفند برای تمیز کردن دستشویی و حمام

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

۸ نکته درباره تمیز کردن ظروف نقره



 

 

۸ نکته درباره تمیز کردن ظروف نقره

 


آیا شمعدان‌های نقره، گلدان‏ها و وسایل دکوری نقره‏ای یا کارد و چنگال‌های نقره‎تان انعکاس زیبای خود را از دست داده‌اند و سیاه شده‎اند و دل‌تان می‎خواهد دوباره برق اولیه خود را داشته باشند؟ اصلا جای نگرانی نیست،

 

 

این ۸ نکته به شما کمک می‎کند.

 


1) جالب است بدانید شستشوی ظروف نقره با سرکه گرم باعث می‌شود تمام لکه ‌های سبز مایل به خاکستری محو شود.

 


2) شگرد دیگر اینکه می‌توانید ظروف نقره را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش پرنمک بگذارید.

 


3) الکل هم می‌تواند لکه‌های ظروف نقره را از بین ببرد.

 


4) نکته‌ای که خیلی مهم است اینکه هرگز برای پاک کردن ظروف نقره از اسفنج زبر یا سیم استفاده نکنید چون برق آن را گرفته و حتی سبب خش افتادن روی آن می‌شود.

 


5) اگر می‌خواهید ظروف نقره برق اولیه و طبیعی داشته باشند می‌توانید آنها را درون شیر لخته شده بخوابانید و بعد به کمک یک دستمال نرم آنها را تمیز کنید.

 


6) تکنیک دیگر استفاده از وازلین است. می‌توانید دستکش کتان به دست کرده و مقداری وازلین به دستکش مالیده و ظروف را پاک کنید.

 


7) یکی از مشکلات اصلی ظروف نقره اکسیده شدن و سیاه شدن سریع آنهاست. برای پیشگیری از این موضوع در ظرف نگهداری ظروف یک تکه گچ یا یک عدد قرص کافور بگذارید. این مواد رطوبت را گرفته و مانع از اکسید شدن می‌شود.

 

8) برای نگهداری بهتر ، پیچاندن ظروف نقره در یک تکه کاغذ ابریشمی یا پارچه ترجیحا تیره را به شما توصیه می‌کنیم.