سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

4 راه برای موفقیت کارآفرینان درونگرا


ما با چند نفر از افراد درونگرا صحبت کردیم. کسانی که خودشان خودشان را درونگرا توصیف می کنند و تمام سدهای سر راهشان را برای رسیدن به موفقیت های بزرگ شکسته اند. در ادامه چند راهنمایی از این افراد را می خوانید تا از آنها برای بهبود تجارتتان استفاده کنید:

مجله خلاقیت: در تجارت، اگر به ضعف های شخصی تان اقرار نکنید و آنها را مخفی کنید، ممکن است همین ها تبدیل به بدهی شوند.

سوزان کین نویسنده کتاب «ساکت» می گوید با اینکه فرهنگ کسب و کار معمولا طرفدار افرادی است که بلند صحبت می کنند وس رعت عمل دارند ولی ما اغلب قدرت درونگراهایی را که البته در جامعه هم بسیارند، دست کم می گیریم. این گروه از افراد خیلی بیشتر از برونگراها تمایل به این دارند که از طریق مشکلات فکر کنند و تمام تصمیم هایی را که می گیرند، با دقت سبک سنگین کنند. همین صفات هستند که به این دسته کارفرمایان کمک می کند شرکت های بزرگ بسازند.

4 راه برای موفقیت کارآفرینان درونگرا

با اینحال فعالیت هایی که تجارت های جدید راه می اندازند مانند جذب سرمایه گذار و مشتریان احتمالی فروش از راه دور، نزدیک شدن به ناشناس ها در فضای مجازی به منظور تبلیغ و ترغیب آنها به خرید ممکن است به شدت برای کارآفرینان درونگراو ساکت دلهره آور باشد. پس آنها چطور می توانند در چنین فعالیت هایی موفق شوند یا حتی از همین ویژگی درونگرایی شان استفاده مفید کنند؟

ما با چند نفر از این افراد صحبت کردیم. کسانی که خودشان خودشان را درونگرا توصیف می کنند و تمام سدهای سر راهشان را برای رسیدن به موفقیت های بزرگ شکسته اند. در ادامه چند راهنمایی از این افراد را می خوانید تا از آنها برای بهبود تجارتتان استفاده کنید:

1- ایمان داشته باشید


ترِوور شاو 26 ساله، بنیانگذار بار کودو (Barkudo) – یک شرکت عرضه نرم افزار موبایل در کلیولند – به کارآفرینان درونگرایی که با شرایط اجتماعی دشوار دست و پنجه نرم می کنند می گوید: «اعتماد به نفسی که در خود و شرکت تان می سازید بزرگترین و قوی ترین دارایی تان است. حقیقتا تنها چیزی که باعث می شود کسی مثل من بر درونگرایی اش غلبه کند این است که از صمیم قلب باور دارم خدماتی که من به مشتری ام ارائه می کنم زندگی شان را بهبود می بخشدو از آن راضی خواهند بود.»

شاومرت با برنامه بارکودو را برای جذب مشتری در کافه و رستوران ها تبلیغ می کند و می گوید پس از پیشرفت و تکمیل محصول شبه ندرت پیش آمده که هنگام روبرویی با مشتریان بالقوه مضطرب و عصبی شود: «شما با آنها روبرو می شوید و اعتماد به نفس تان مشهود است، چون واقعا ایمان دارید که می توانید کمکشان کنید.»

4 راه برای موفقیت کارآفرینان درونگرا

2- از دوستانتان کمک بگیرید

اُمری مور 22 ساله، بنیانگذار بازار موسیقی ZIIBRA در سان متیوی کالیفرنیا، همیشه در جلسات و ملقات هایی که با مشتریان دارد یکی از دوستانش را همراه خود می برد چون به نظر او وقتی یکی از دوستانش در کنارش است خیلی راحت تر می تواند باب گفت و گو را بازگو کرده و با غریبه ها روبرو شود او می گوید: «دوستان موانع اجتماعی را از سر راه برمی دارند. اگر من را در یک جلسه کاری ببینید، حتما کسی از آشنایانم همراهم است.»

به طور مشابه می توان به اسکایلر گریکا 24 ساله، رئیس و مدیر عامل Mukilteo – شرکت ارائه کننده خدمات اینترنتی و باشگاه فناوری ARC در واکنش – اشاره کرد. اسکایلر با همکاری برادر بزرگترش در این زمینه کار می کند. برادرش دقیقا نقش مقابل اسکایلر را ایفا می کند و با رفتار اجتماعی اش، درونگرایی مطق او را می پوشاند. وقتی گریکا در این جلسات به همراه برادرش حضور می یابد از بین بردن موانع اجتماعی را که درونگرایان با آنها مواجهند، آسانتر دیده و می گوید: «ممکن است بتوانید بهترین پروژه عمرتان را بسازید ولی اگر نتوانید آن را ارائه و توجه دیگران را جلب کنید تمام تلاشتان برای هیچ بوده و به جایی که لیاقتش را دارید نخواهید رسید.»

3- زمین بازی را یکدست کنید


به عقیده مور اگر نمی توانید به راحتی با برونگرایان همبازی شوید، بازی را عوض کنید. او پس از نزدیک شدن به افراد در رویدادهای کاری به آنها پیشنهاد یک جلسه پیگیری بعدی به شکل گفت و گوی یک نفره و رو در رو می دهد. درونگراها در گروه های کوچک و کم تعداد، ترجیحا یک به یک، عملکرد بسیار بهتری دارند و راحت تر می توانند ارتباط برقرار کنند.

4 راه برای موفقیت کارآفرینان درونگرا

مور می گوید: «من همیشه در انتهای اولین ملاقاتم با مشتریان پس از پرسیدن یک سوال شخصی آنها را به کافه ای برای ملاقات بعدی دعوت می کنم. فکر می کنم وقتی در جلسات خصوصی یک نفره با مشتریان شرکت می کنم اعتماد به نفس بیشتری دارم و عملا برونگرا می شوم. با خودم می گویم: «خب، چیزی نیست، این فقط یک نفر دیگه است.» حتی اگر آن شخص مدیر عامل یک شرکت بزرگ باشد.»

4- درونگرایی تان را مثل یک دارایی ببینید

درونگراها معمولا به خودشان تکیه می کنند و بعدها وقتی کارشان را به عنوان کارفرما شروع می کنند. این خودش دارایی بزرگی است. شاو می گوید: «با استناد به شاخص نوع مایرز بریگز (Myers Briggs Type Indicator) درونگرا کسی است که قدرت و محسناتش را از طریق دیگران بدست نمی آورد و انسانی خود ساخته است. همین می تواند ویژگی فوق العاده برای یک کارفرما باشد.»

برخی کارفرمایان ممکن است بدون حضور و حمایت به موقع کارمندانشان احساس ضعف کنند، درحالی که درونگرایان به تنهایی می توانند در چنین شرایطی اوضاع را در دست گرفته مدیریت کنند. شاو می گوید: «خیلی وقت ها شما در مقام تمام جهان قرار می گیرید، درونگرا بودن در این شرایط می تواند بسیار کمکتان کند. چرا که شما بلدید روی پای خودتان بایستید و به تنهایی مشکلاتتان را کنار بزنید.»


ویدیو مرتبط :
نقش تجربه در موفقیت کارآفرینان چیست؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شکست باعث موفقیت بیشتر کارآفرینان می‌شود


این واقعیت تلخ که بسیاری از کسب و کارهای کوچک در همان ابتدا شکست می خورند، برای بسیاری از کارآفرینان آشنا است. ولی بعد از هر شکستی، کارآفرین با پسروی حرفه ای روبرو است.

 
 
 

صبح بخیر: این واقعیت تلخ که بسیاری از کسب و کارهای کوچک در همان ابتدا شکست می خورند، برای بسیاری از کارآفرینان آشنا است. ولی بعد از هر شکستی، کارآفرین با پسروی حرفه ای روبرو است. اینکه چطور کارآفرین با این پسروی کنار می آید، او را از کارآفرینان موفقی که هرگز رویاهایشان را رها نمی کنند متمایز می کند.

داستان پاتریک اسپیجرز، مدیر اجرایی و یکی از مؤسسین ROBIN، شرکت هلندی، را در نظر بگیرید. چهارده سال پیش، اسپیجرز اولین شرکت خود را با سه مؤسس دیگر تأسیس کرد. بعد از دو سال، تیم او هنوز در تقلا بود تا در مورد مسائل کاری بحرانی به اجماع برسد. در نتیجه آنها از هم جدا شدند و شرکت منحل شد.

او می گوید: «من ناراحت بودم. پول، دوستانم و ایمانم را از دست داده بودم. بعد از آن شش ماه به فکر کردن پرداختم و در همین مدت ناامیدی و سرخوردگی بود که کلید ساختن آینده را پیدا کردم. در این مدت پس از شکست، با سرمایه گذار ROBIN آشنا شدم و اگر شرکت قبلی ام هنوز برپا بود هرگز با او آشنا نمی شدم.»

خیلی زود اسپیجرز با تیم و سرمایه جدیدی کارش را شروع کرد و شرکت او از تیمی 11 نفره به شرکتی 2.5 میلیون دلاری تبدیل شد. داستان هایی مانند داستان اسپیجرز کم نیستند. در واقع اینکه در رزومه خود شرکت شکست خورده ای داشته باشید، در واقع در دره سیلیکون (جنوب سان فرانسیسکو با بزرگترین شرکت های فناوری دنیا) برایتان نشان افتخار محسوب می شود و راه شما را به سوی موفقیت هموارتر می کند.

چطور شکست موجب موفقیت بیشتر یک کارآفرین می شود

تعریف خود از شکست را اصلاح کنید.

الی کشت، معاون رئیس بازاریابی محصول در شرکت طراحی و توسعه وب Koombea تأکید می کند که شکست بخش طبیعی مسیر کارآفرینی است. کشت می گوید: «قبل از Koombea من مؤسس یکی از بزرگترین شرکت های شکست خورده به نام ConsumerBell و چند شرکت شکست خورده کوچک دیگر بودم. من سه سال و نیم از عمرم را صرف ساخت بیش از 16 محصول کردم و تلاش کردم خودم را در بازار محصول جا بیندازم.»

برای کشت، این پسروی تبدیل به فرصتی ارزشمند برای یادگیری شد و تجربیات او باعث شدند که او مؤسس و مشاور استراتژیک مهمی شود.

او می گوید: «در چند سالی که شکست خورده بودم، خیلی بیشتر از دوستانم که توانایی تأمین بودجه تیم های خود را داشتند، در مورد ساختن کسب و کار و محصول یاد گرفتم. همچنین چیزهای زیادی در مورد ارزش واقعی شرکت و جمع و جور کردن آن پس از شکست یاد گرفتم.»

این درس ها در موفقیت کشت برای رسیدن به موفقیت با Koombea حیاتی و مهم بودند. او می گوید: «بسیاری از شکست های قبلی من باعث شدند که هر روز در پول و وقتم صرفه جویی بیشتری کنم. هرگز نمی گویم که شکست سوختی برای موفقیت من است. ولی بخاطر شکست بود که من مسیر سریعتر و بهتری برای رسیدن به موفقیت یافتم.»

روی ارزش ها تمرکز کنید، نه روز ضررها.

حتی کسب و کار شکست خورده هم ارزش واقعی زیادی دارد. حوزه نرم افزار، تجهیزات، دارایی های معنوی و حتی شبکه ارتباطات هر کدام ارزش متمایز و خاص خودشان را دارند. کشت می گوید: «اگر می بینید که دارید عقب می افتید... از همه چیزهایی که ساخته اید فهرستی بردارید. سپس سعی کنید از شر آنها خلاص شوید، آنها را بفروشید و یا به فرد دیگری بدهید یا نیروهایتان را با هم یکی کنید. در نهایت، باید بدانید که مؤسس بودن یعنی ساختن ارزش. اگر به این هدف برسید، آنگاه است که زمینه را برای آینده آماده کرده اید. ارزشی که شما خلق کرده اید، در کارهای بعدی شما سرمایه می شود و آنچه آموخته اید به شما کمک می کند تا تصمیمات هوشمندانه تری بگیرید.»

ارزیابی مجدد انجام دهید، دوباره به بازی برگردید.

تعریف شکست به خود فرد برمی گردد. برای بعضی ها، شکست به معنای از دست دادن یک قرارداد مولتی میلیون دلاری است، برای بعضی دیگر، شاید شکست به معنای تصمیم به تسلیم شدن باشد. به همین دلیل مهم است که قدمی به عقب بردارید و یادتان باشد که چرا کارآفرین شده اید و دوباره از صفر شروع کنید.

همانطور که اسپیجرز می گوید، این روند شامل آن می شود که از خودتان بپرسید چه می خواهید. آیا می خواهید ثروتمند شوید؟ می خواهید محصول خاصی بسازید؟ می خواهید مشکلی را حل کنید؟

اسپیجرز می گوید: «مهم است که کاملاً واضح و روشن بدانید که می خواهید چه کار کنید. بدانید که چه چیزهایی نیاز دارید. همه اینها دقت و تمرکز شما را بالا می برند.»

وقتی مشخص کردید که چه می خواهید و می خواهید چکار کنید، به احتمال زیاد متوجه می شوید که این بار عاقل تر شده اید و اعتماد به نفس بیشتری دارید. همچنین شبکه ارتباطی شما پر از رابط های ارزشمند است که به شما کمک می کنند تا سریعتر حرکت کنید و به هدف خود نزدیکتر شوید.

در نهایت شکست خوردن کسب و کار شما بدان معنا نیست که شما به عنوان یک کارآفرین شکست خورده اید. بلکه فقط بدان معناست که باید دوباره تلاش کنید. هرچه باشد همانطور که استاد افسانه ای فروش یعنی زیگ زیگلار می گوید: «مهم نیست که چقدر دورتر فرود می آیی، مهم آن است که پرش بعدی تو چقدر بالاتر باشد.»