سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

کارهایی که باید بین 20 تا 30 سالگی انجام داد


۲۰ تا ۳۰ سالگی دوره ی پر هیاهویی است. بسیاری از افراد زمانی بیست سالگی را رد می کنند که در دانشگاه مشغول تحصیل اند و کل زندگی شغلی آنها هنوز پیش رویشان قرار دارد. این در حالی است که در آستانه ی ۳۰ سالگی احتمالاً هر کسی در مسیر شغلی مشخصی قرار گرفته است.

وب‌سایت دیجیاتو - پیام ادیب: ۲۰ تا ۳۰ سالگی دوره ی پر هیاهویی است. بسیاری از افراد زمانی بیست سالگی را رد می کنند که در دانشگاه مشغول تحصیل اند و کل زندگی شغلی آنها هنوز پیش رویشان قرار دارد. این در حالی است که در آستانه ی ۳۰ سالگی احتمالاً هر کسی در مسیر شغلی مشخصی قرار گرفته است که درآمد بالقوه، و پیشرفت حرفه ای او را تا زمان بازنشستگی اش تعیین می کند.

کارهایی که باید بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی انجام دهید

وقتی جوان و آزاد هستید و تقریباً می توانید هر کاری که رویش متمرکز شوید را انجام دهید، حتی فکر کردن به این موضوع نیز کمی هولناک به نظر می رسد. اما از طرف دیگر تصمیم هایی که در همین دوره می گیرید می توانند باقی زندگی حرفه ای تان را رقم بزنند. این موضوع در عین هیجان انگیز بودن، فشار زیادی نیز به افراد وارد می کند. اگر می خواهید درآمد بالقوه ی خود را به حداکثر برسانید، باید بفهمید دقیقاً می خواهید چه کار کنید و سفت به همان بچسبید. در ادامه، کارهایی را از نظر خواهید گذراند که لازم است در بازه ی ۲۰ تا ۳۰ سالگی انجام دهید.

۱- از هر فرصت ممکن استفاده کنید

به ویژه در مورد کار، دید مثبتی در مورد نیروی کار جوان وجود ندارد و متأسفانه تجربه نیز معمولاً این تصورات را تأیید می کند. حقیقت این است که هیچ کس بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی شغل رؤیایی اش را به دست نمی آورد. شغل رؤیایی که هیچ، حتی ممکن است شغل «خوبی» هم پیدا نکند. اما اگر توقعتان را پایین نگه دارید و آمادگی کار کردن را داشته باشید، بالاخره موفق خواهید شد شغلی پیدا کنید که شما را روی پای خود نگه دارد. هر فرصتی که می توانید را روی هوا بقاپید؛ هیچ کس نمی داند هر یک از این فرصت ها به چه فرصت های دیگری ممکن است منجر شوند.

۲- شبکه سازی را در اولویت قرار دهید

این مورد برای هر نیروی حرفه ای در هر سنی یک توصیه ی ضروری محسوب می شود، اما برای نسل جوان اهمیتی دوچندان می یابد. شبکه سازی شما را در معرض طیف های بسیار متنوعی از نیروهای در حال کار قرار می دهد. به این ترتیب با افراد مختلفی با پیش زمینه ها و تجربیات مختلف آشنا خواهید شد که می توانند درس های بی نهایت زیادی به شما بدهند و احتمالاً فرصت های ناب و فوق العاده ای پیش رویتان قرار دهند. به علاوه همه ی آنها از اینکه ببینند جوانی کم سن و سال مثل شما تا این حد از خود توانایی نشان می دهد تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. لازم به ذکر نیست که صحبت ما شبکه سازی واقعی، شخصی و رو در رو است. شبکه های اجتماعی برای برقراری روابط اولیه در طول زمان عالی هستند. اما ملاقات رو در رو با افراد، بُعدی تازه به هر رابطه ای می بخشد.

۳- کارهای داوطلبانه و خیرخواهانه انجام دهید

به دنبال فرصت هایی برای کار داوطلبانه در شهر خود بگردید و آرمان هایی مثل حفاظت از محیط زیست برای خود بیابید که حمایت از آنها بتواند باعث افتخار شما باشد. فعالیت های خیرخواهانه و داوطلبانه به شما کمک می کنند با جامعه ی خود ارتباط بهتری برقرار کنید. رزومه ی شما هم از این مورد منتفع خواهد شد، اما از همه مهم تر این است که چنین فعالیت هایی می توانند فرصت فوق العاده ای برای شبکه سازی باشند. در این فرصت ها با مدیران عامل با تجربه، رهبران اجتماعی، و فعالان حوزه های مختلف آشنا خواهید شد؛ اینها دقیقاً همان کسانی هستند که می توانند به شما کمک کنند به جایی که دوست دارید برسید.

۴- روی مهارت های تازه سرمایه گذاری کنید

شما در این سن و سال حتی اگر پول زیادی نداشته باشید، زمان بسیار زیادی در اختیار خواهید داشت. این بهترین فرصت برای پرورش مجموعه ای از استعداد هاست که بسیار به انها نیاز پیدا خواهید کرد. در کلاس های مختلف شرکت کنید، به ویژه کلاس های رایگان. از هر فرصتی برای یادگیری مهارتی تازه یا بر عهده گرفتن مسئولیت های بیشتر بهره بگیرید. لازم نیست تا ابد به این برنامه ها پایبند بمانید، حتی آشنا شدن با یک مهارت تازه می تواند هنگام مکالمه یا یک مصاحبه ی شغلی به کمک شما بیاید.

۵- کارهای متنوعی انجام دهید

کارهایی که باید بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی انجام دهید

سعی کنید بیش از اندازه در یک موقعیت باقی نمانید، مگر آنکه در آن موقعیت پیشرفت خارق العاده ای را تجربه کنید. در این دوره فرصت این را دارید که کارهای متنوعی را امتحان کنید و در هر یک سابقه ای برای خود به هم بزنید. از شغلی به شغل دیگر پریدن در رزومه ی شما اصلاً نکته ی مثبتی به حساب نمی آید، اما بازار کار امروز از هر زمان دیگری باز تر است، و کار کردن در موقعیت های تازه، نسبت به حقایق دنیای واقعی دید وسیع تری به شما خواهد داد. البته می توانید این مورد را با شبکه سازی نیز همراه کنید.

۶- ریسک پذیر باشید

شما در بیست و چند سالگی چیز زیادی برای از دست دادن ندارید. بنابراین بهترین فرصت برای ریسک کردن هین دوران است. در این دوران می توان کارهای دیوانه واری انجام داد. اگر ایده ای برای راه اندازی یک کسب و کار دارید، کارآفرینی را امتحان کنید. اگر حس می کنید باید شهر خود را عوض کنید و یا مسیر شغلی تان را کاملاً از اول بپیمایید این کار را انجام دهید. ممکن است هیچ وقت دوباره چنین فرصتی در اختیارتان قرار نگیرد، حداقل نه بدون آنکه مجبور شوید چیز مهم دیگری را قربانی کنید. بنابراین کاری کنید که بعداً حسرت انجام ندادنش را نخورید.

۷- پروژه ی دهان پر کنی انجام دهید

مهم نیست کجا کار می کنید یا چقدر تجربه دارید؛ در این بازه ی زمانی فرصت این را دارید که کار دهان پر کنی انجام دهید. منظور از کار دهان پر کن، هر پروژه، دارایی، یا دستاوردی است که می توانید در مکالمات خود به آن ببالید و یا با قرار دادن آن در رزومه ی خود نشان دهید چقدر ماهر، متعهد و سختکوش هستید. پروژه ی مورد نظر می تواند یک طرح بازاریابی، یا طرحی پیشنهادی برای جایگزینی یک فرایند معیوب با یک فرایند کاراتر باشد. هرچه که باشد، باعث می شود متمایز شوید و در پورتفولیوی خود نقطه ی درخشان و قابل اتکایی داشته باشید که شما را از بقیه متمایز می کند.

توصیه ی اختیاری: از اشتباه کردن نترسید

هشتمین توصیه ی این مطلب این است که تا می توانید خراب کنید. اشتباه کنید. تصمیمات نادرست بگیرید. دیوانه وار ترین و غیر منطقی ترین گزینه ها را انتخاب کنید و اگر نتیجه نگرفتید قدر آن تجربه را بدانید. شما تنها بیست و چند سالتان است، نه تنها اتفاق خاصی برایتان نمی افتد بلکه در حقیقت، این موضوع به شما کمک خواهد کرد. به این ترتیب با ایده ی شکست خوردن احساس راحتی بیشتری خواهید کرد، از آن تجربه درس خواهید گرفت و از همه بهتر اینکه تا آخر عمر داستان جالبی برای تعریف کردن خواهید داشت؛ در نهایت، این داستان ها در مقایسه با پول یا پرستیژ کاری ارزش بسیار بیشتری خواهند داشت. بنابراین دست به کار شوید و اشتباه کنید؛ بعد ها بابت این کار از خودتان ممنون خواهید بود.

تمام آینده ی حرفه ای شما پیش رویتان است، و هیچ یک از این حرکت ها خطر قابل توجهی برایتان نخواهند داشت به جز خطر ریسک نکردن. همه ی اینها قرار است بر تجربیات شما بیافزایند، به شما درباره ی خودتان چیزهای بیشتری یاد بدهند، و شما را در مسیری قرار دهند که از آن رضایت داشته باشید. این، بیشتر از هر چیز دیگر به شما کمک می کند. پس عجله را کنار بگذارید و خودتان را بشناسید. باقی قضایا به وقتش خود به خود مهیا خواهد شد.


ویدیو مرتبط :
چرا 30 سالگی 20 سالگی جدید نیست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اشتباهات 20 تا 30 سالگی


خوشبختانه دهه 20 زندگی دوره ای است که می توان اشتباهات گذشته را جبران کرد، اما برخی انتخاب ها هستند، مانند پس انداز نکردن پول، که تاثیر منفی طولانی مدتی بر زندگی شما می گذارند.





صبح بخیر - ترجمه از پردیس بختیاری: خوشبختانه دهه 20 زندگی دوره ای است که می توان اشتباهات گذشته را جبران کرد، اما برخی انتخاب ها هستند، مانند پس انداز نکردن پول، که تاثیر منفی طولانی مدتی بر زندگی شما می گذارند. ما در اینجا اشتباهات رایجی را که افراد در دهه 20 زندگی مرتکب می شوند، برایتان آورده ایم تا از آنها درس بگیرید.

1. تحصیلات و استعداد برای موفقیت کافی است

اگر چه استعداد ذاتی، توانایی بالا و فارغ التحصیل شدن از معتبر ترین دانشگاههای جهان خوب است اما برای موفقیت کافی نیست و شغل آینده شما را تضمین نمی کند. «من دهه بیست زندگی ام را در محیط های کاری زیادی گذراندم و به این نتیجه رسیدم که پشتکار، ثبات قدم، تلاش و انرژی وافر شغل من را تعریف می کنند. و موفقیت بدون این ها امکان پذیر نیست.»

اشتباهاتی که در دهه 20 زندگی مرتکب می شویم

2. سلامت خود را نادیده می گیرید

هر چه سن شما بالاتر می رود، بیشتر به این نتیجه می رسید که دوران نوجوانی و جوانی هیچگاه باز نمی گردند و شما انرژی سابق را در هیچ دوره دیگری از زندگی پیدا نخواهید کرد. به عنوان مثال در سن 28 سالگی بیرون ماندن از خانه تا نیمه های شب و خوشگذرانی با دوستان چون گذشته برایتان لذت بخش نخواهد بود یا می فهمید که عاداتی مانند سیگار کشیدن یا رژیم غذایی ناسالم چقدر به سلامتی بدنتان آسیب می رساند. بنابراین در این دوران نه تنها به سلامت فیزیکی بلکه به سلامت روحی خود نیز باید توجه کامل داشته باشید.

3. به فکر پس انداز پول نیستید

تحقیقی نشان داده 69% افرادی که در سن 18 تا 29 سالگی به سر می برند، تا کنون هیچ پس اندازی برای دوران بازنشستگی خود نداشته اند. شاید دوران بازنشستگی به نظرتان دور آید اما اگر به اهمیت پس انداز در این دوران پی نبرید، ضررهای زیادی در آینده به خود خواهید رساند.

4. شادی مساوی پول است

اگر چه پول شادی می آورد اما برای موفقیت کافی نیست. اگر تمام عمر خود را به جای آرزو و علاقمندی هایتان به دنبال پول باشید، در آینده ای نه چندان دور پشیمانی به سراغ تان می آید.

5. کارهای سخت را رها می کنید

شاید تمام کردن یک رابطه عاطفی یا اخراج شدن از کار برایتان سخت باشد اما به جای فرار از آنها یا پیدا کردن کارهایی ساده تر، باید از شکست خود درس بگیرید و از آن به عنوان فرصتی برای رشد و پیشرفت خود استفاده کنید.

6. به دیگران اجازه می دهید تا برای شما تصمیم بگیرند

زمانی که در دوراهی قرار می گیرید و قدرت تصمیم گیری ندارید، به دیگران اجازه می دهید تا راه شما را انتخاب کنند اما این را بدانید که شما بیش از هر شخص دیگری به صلاح زندگی خود آگاهید پس برای مسیر زندگی تان خود تصمیم بگیرید.

اشتباهاتی که در دهه 20 زندگی مرتکب می شویم

7. کم صبر هستید

بهتر است به جای نگرانی درباره آینده، تمرکز خود را بر حال بگذارید. من در دهه 20 زندگی خود تصور می کردم که باید هر چه سریع تر به تمام اهداف زندگی ام برسم و تنشی که این طرز فکر به من منتقل می کرد، در تمام کارها نتیجه ای برعکس می داد. پس عجول نباشید و با آرامش قدم هایتان را بردارید.

8. سعی دارید تمام اطرافیان را خشنود کنید

زمانی که برای اولین بار در جمعی حضور می یابید، به عنوان مثال در شرکتی استخدام می شوید، طبیعی است که برای به دست آوردن دل دیگران مانند رئیس، همکاران و غیره تلاش کنید و علارغم این که می دانید برخی از آنها با شما میانه خوبی ندارد، به راهتان ادامه می دهید اما این را بدانید که با این روش به زودی پشیمانی به سراغ تان می آید و روزی می رسد که آرزو می کردید ای کاش از همان روزهای اول برای خشنودی دیگران تلاش نمی کردید.

9. هیچ رابطه ای پایان ندارد

آیا فکر می کنید که دوست دوران دانشگاه تان برای همیشه با شما خواهد ماند؟ شما باید بدانید که کدامیک از آنها برای شما اهمیت و بیشترین تاثیر را در زندگی دارند سپس برای ادامه رابطه با آنها تصمیم بگیرید.

10. نقل مکان حلال تمام مشکلات است

سفر و نقل مکان به خصوص در دهه 20 زندگی، شاید چیزهای خوب بسیاری برای شما به همراه داشته باشد اما فکر این را که با تغییر موقعیت خود ناگهان راه و مسیر زندگی تان نیز تغییر می کند، از خود دور کنید.

اشتباهاتی که در دهه 20 زندگی مرتکب می شویم

11. اطرافتان را پر از دوست می کنید

افرادی که در زندگی شما وجود دارند، تاثیر زیادی هم بر شکست و هم بر موفقیت تان خواهند داشت. آنها می توانند بر تمام جنبه های زندگی تان، از شیوه لباس پوشیدن گرفته تا ورزشی که می کنید و پولی که به دست می آورید، تاثیر بگذارند. بنابراین اگر می خواهید اطراف خود را از دوستانتان پر کنید، در انتخاب آنها نهایت دقت را به خرج دهید.

12. همه چیز را سیاه و سفید می بینند

اگر زاویه دید شما تک بعدی است و فکر می کنید آنچه به شما سود می رساند، موجب ضرر به دیگران می شود، بهتر است آن را هر چه زودتر تغییر دهید.

13. به دنبال شریک زندگی خود می گردید

برخی افراد در دهه 20 زندگی شان دوست دارند مجرد باشند و برخی دیگر به دنبال شریکی برای زندگی خود می گردند. گروه دوم خیال می کنند که پیدا کردن فردی ایده آل ساده است اما در زندگی واقعی رابطه های بلند مدت احتیاج به تلاش، پذیرفتن کمبودها، گذشت، انعطاف پذیری و غیره دارد که ساده به دست نمی آید.

14. برای سالها بعد خود برنامه ریزی می کنید

پیش بینی این که در آینده شما چه خواهید شد یا چه مسیری را انتخاب خواهید کرد ساده نیست بنابراین نگران 5 سال دیگر خود نباشید و سعی کنید روی اهداف کوتاه مدت خود تمرکز کنید.