سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

کارهایی که باید بین 20 تا 30 سالگی انجام داد


۲۰ تا ۳۰ سالگی دوره ی پر هیاهویی است. بسیاری از افراد زمانی بیست سالگی را رد می کنند که در دانشگاه مشغول تحصیل اند و کل زندگی شغلی آنها هنوز پیش رویشان قرار دارد. این در حالی است که در آستانه ی ۳۰ سالگی احتمالاً هر کسی در مسیر شغلی مشخصی قرار گرفته است.

وب‌سایت دیجیاتو - پیام ادیب: ۲۰ تا ۳۰ سالگی دوره ی پر هیاهویی است. بسیاری از افراد زمانی بیست سالگی را رد می کنند که در دانشگاه مشغول تحصیل اند و کل زندگی شغلی آنها هنوز پیش رویشان قرار دارد. این در حالی است که در آستانه ی ۳۰ سالگی احتمالاً هر کسی در مسیر شغلی مشخصی قرار گرفته است که درآمد بالقوه، و پیشرفت حرفه ای او را تا زمان بازنشستگی اش تعیین می کند.

کارهایی که باید بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی انجام دهید

وقتی جوان و آزاد هستید و تقریباً می توانید هر کاری که رویش متمرکز شوید را انجام دهید، حتی فکر کردن به این موضوع نیز کمی هولناک به نظر می رسد. اما از طرف دیگر تصمیم هایی که در همین دوره می گیرید می توانند باقی زندگی حرفه ای تان را رقم بزنند. این موضوع در عین هیجان انگیز بودن، فشار زیادی نیز به افراد وارد می کند. اگر می خواهید درآمد بالقوه ی خود را به حداکثر برسانید، باید بفهمید دقیقاً می خواهید چه کار کنید و سفت به همان بچسبید. در ادامه، کارهایی را از نظر خواهید گذراند که لازم است در بازه ی ۲۰ تا ۳۰ سالگی انجام دهید.

۱- از هر فرصت ممکن استفاده کنید

به ویژه در مورد کار، دید مثبتی در مورد نیروی کار جوان وجود ندارد و متأسفانه تجربه نیز معمولاً این تصورات را تأیید می کند. حقیقت این است که هیچ کس بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی شغل رؤیایی اش را به دست نمی آورد. شغل رؤیایی که هیچ، حتی ممکن است شغل «خوبی» هم پیدا نکند. اما اگر توقعتان را پایین نگه دارید و آمادگی کار کردن را داشته باشید، بالاخره موفق خواهید شد شغلی پیدا کنید که شما را روی پای خود نگه دارد. هر فرصتی که می توانید را روی هوا بقاپید؛ هیچ کس نمی داند هر یک از این فرصت ها به چه فرصت های دیگری ممکن است منجر شوند.

۲- شبکه سازی را در اولویت قرار دهید

این مورد برای هر نیروی حرفه ای در هر سنی یک توصیه ی ضروری محسوب می شود، اما برای نسل جوان اهمیتی دوچندان می یابد. شبکه سازی شما را در معرض طیف های بسیار متنوعی از نیروهای در حال کار قرار می دهد. به این ترتیب با افراد مختلفی با پیش زمینه ها و تجربیات مختلف آشنا خواهید شد که می توانند درس های بی نهایت زیادی به شما بدهند و احتمالاً فرصت های ناب و فوق العاده ای پیش رویتان قرار دهند. به علاوه همه ی آنها از اینکه ببینند جوانی کم سن و سال مثل شما تا این حد از خود توانایی نشان می دهد تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. لازم به ذکر نیست که صحبت ما شبکه سازی واقعی، شخصی و رو در رو است. شبکه های اجتماعی برای برقراری روابط اولیه در طول زمان عالی هستند. اما ملاقات رو در رو با افراد، بُعدی تازه به هر رابطه ای می بخشد.

۳- کارهای داوطلبانه و خیرخواهانه انجام دهید

به دنبال فرصت هایی برای کار داوطلبانه در شهر خود بگردید و آرمان هایی مثل حفاظت از محیط زیست برای خود بیابید که حمایت از آنها بتواند باعث افتخار شما باشد. فعالیت های خیرخواهانه و داوطلبانه به شما کمک می کنند با جامعه ی خود ارتباط بهتری برقرار کنید. رزومه ی شما هم از این مورد منتفع خواهد شد، اما از همه مهم تر این است که چنین فعالیت هایی می توانند فرصت فوق العاده ای برای شبکه سازی باشند. در این فرصت ها با مدیران عامل با تجربه، رهبران اجتماعی، و فعالان حوزه های مختلف آشنا خواهید شد؛ اینها دقیقاً همان کسانی هستند که می توانند به شما کمک کنند به جایی که دوست دارید برسید.

۴- روی مهارت های تازه سرمایه گذاری کنید

شما در این سن و سال حتی اگر پول زیادی نداشته باشید، زمان بسیار زیادی در اختیار خواهید داشت. این بهترین فرصت برای پرورش مجموعه ای از استعداد هاست که بسیار به انها نیاز پیدا خواهید کرد. در کلاس های مختلف شرکت کنید، به ویژه کلاس های رایگان. از هر فرصتی برای یادگیری مهارتی تازه یا بر عهده گرفتن مسئولیت های بیشتر بهره بگیرید. لازم نیست تا ابد به این برنامه ها پایبند بمانید، حتی آشنا شدن با یک مهارت تازه می تواند هنگام مکالمه یا یک مصاحبه ی شغلی به کمک شما بیاید.

۵- کارهای متنوعی انجام دهید

کارهایی که باید بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی انجام دهید

سعی کنید بیش از اندازه در یک موقعیت باقی نمانید، مگر آنکه در آن موقعیت پیشرفت خارق العاده ای را تجربه کنید. در این دوره فرصت این را دارید که کارهای متنوعی را امتحان کنید و در هر یک سابقه ای برای خود به هم بزنید. از شغلی به شغل دیگر پریدن در رزومه ی شما اصلاً نکته ی مثبتی به حساب نمی آید، اما بازار کار امروز از هر زمان دیگری باز تر است، و کار کردن در موقعیت های تازه، نسبت به حقایق دنیای واقعی دید وسیع تری به شما خواهد داد. البته می توانید این مورد را با شبکه سازی نیز همراه کنید.

۶- ریسک پذیر باشید

شما در بیست و چند سالگی چیز زیادی برای از دست دادن ندارید. بنابراین بهترین فرصت برای ریسک کردن هین دوران است. در این دوران می توان کارهای دیوانه واری انجام داد. اگر ایده ای برای راه اندازی یک کسب و کار دارید، کارآفرینی را امتحان کنید. اگر حس می کنید باید شهر خود را عوض کنید و یا مسیر شغلی تان را کاملاً از اول بپیمایید این کار را انجام دهید. ممکن است هیچ وقت دوباره چنین فرصتی در اختیارتان قرار نگیرد، حداقل نه بدون آنکه مجبور شوید چیز مهم دیگری را قربانی کنید. بنابراین کاری کنید که بعداً حسرت انجام ندادنش را نخورید.

۷- پروژه ی دهان پر کنی انجام دهید

مهم نیست کجا کار می کنید یا چقدر تجربه دارید؛ در این بازه ی زمانی فرصت این را دارید که کار دهان پر کنی انجام دهید. منظور از کار دهان پر کن، هر پروژه، دارایی، یا دستاوردی است که می توانید در مکالمات خود به آن ببالید و یا با قرار دادن آن در رزومه ی خود نشان دهید چقدر ماهر، متعهد و سختکوش هستید. پروژه ی مورد نظر می تواند یک طرح بازاریابی، یا طرحی پیشنهادی برای جایگزینی یک فرایند معیوب با یک فرایند کاراتر باشد. هرچه که باشد، باعث می شود متمایز شوید و در پورتفولیوی خود نقطه ی درخشان و قابل اتکایی داشته باشید که شما را از بقیه متمایز می کند.

توصیه ی اختیاری: از اشتباه کردن نترسید

هشتمین توصیه ی این مطلب این است که تا می توانید خراب کنید. اشتباه کنید. تصمیمات نادرست بگیرید. دیوانه وار ترین و غیر منطقی ترین گزینه ها را انتخاب کنید و اگر نتیجه نگرفتید قدر آن تجربه را بدانید. شما تنها بیست و چند سالتان است، نه تنها اتفاق خاصی برایتان نمی افتد بلکه در حقیقت، این موضوع به شما کمک خواهد کرد. به این ترتیب با ایده ی شکست خوردن احساس راحتی بیشتری خواهید کرد، از آن تجربه درس خواهید گرفت و از همه بهتر اینکه تا آخر عمر داستان جالبی برای تعریف کردن خواهید داشت؛ در نهایت، این داستان ها در مقایسه با پول یا پرستیژ کاری ارزش بسیار بیشتری خواهند داشت. بنابراین دست به کار شوید و اشتباه کنید؛ بعد ها بابت این کار از خودتان ممنون خواهید بود.

تمام آینده ی حرفه ای شما پیش رویتان است، و هیچ یک از این حرکت ها خطر قابل توجهی برایتان نخواهند داشت به جز خطر ریسک نکردن. همه ی اینها قرار است بر تجربیات شما بیافزایند، به شما درباره ی خودتان چیزهای بیشتری یاد بدهند، و شما را در مسیری قرار دهند که از آن رضایت داشته باشید. این، بیشتر از هر چیز دیگر به شما کمک می کند. پس عجله را کنار بگذارید و خودتان را بشناسید. باقی قضایا به وقتش خود به خود مهیا خواهد شد.


ویدیو مرتبط :
چرا 30 سالگی 20 سالگی جدید نیست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کارهایی که باید هنگام استفاده از رایانه جدید انجام دهید



ترفند ویندوز 8, آنتی‌ویروس

خرید رایانه جدید مانند خودروی نو نیست که سوئیچ را بچرخانید، پا را روی پدال فشار دهید و حرکت! باید وقتی برای اولین بار رایانه‌ نو خود را روشن می‌کنید، کارهای ساده و کوچکی را انجام دهید تا بهتر، سریع‌تر و ایمن‌تر کار کند.

 

1. به‌روز رسانی
اولین گام، به‌روزرسانی است. ابتدا رایانه خود را به اینترنت متصل و بعد کنترل پنل ویندوز را باز کرده و به مسیر System and Security»Windows Update»Check for Updates بروید. خود سیستم‌ به‌روزرسانی‌ها را جستجو می‌کند. پس از یافتن به‌روزرسانی‌ها، آنها را دانلود و نصب کنید. سپس رایانه خود را ری‌استارت کرده و دوباره این کار را انجام دهید تا چک کردن به‌روزرسانی‌ها تمام شود.

 

ویندوز در دفعات بعد به‌روزرسانی‌های جدید را دانلود و نصب می‌کند، مهم این است از این مرحله سربلند بیرون بیایید. البته فراموش نکنید این فقط درباره نسخه‌های اصلی ویندوز است و نمی‌توانید نسخه‌های قفل شکسته‌ای را که روی رایانه‌ خود نصب کرده‌اید، به این روش به‌روزرسانی کنید. برای به‌روز‌رسانی نسخه‌های قفل‌ شکسته باید سراغ پچ‌هایی بروید که در سایت‌های متفرقه قرار می‌گیرد. البته استفاده از آنها هم خطرناک است و امنیت دستگاه شما را پایین می‌آورد.

 

2. اول ایمنی، بعد کار
با این‌که همراه ویندوز یک دیوار دفاعی ارائه می‌شود و مثلا ویندوز 8 همراه Windows Defender عرضه شده، اما سیستم شما کاملا ایمن نیست، بلکه روی رایانه حتما باید آنتی‌ویروسی نصب شود. با انتخاب و نصب هرکدام از آنها که مناسب شماست، از نفوذ بدافزارها و ویروس‌ها به سیستم خود جلوگیری کنید.

 

3. نصب مرورگر دلخواه
گام بعدی، نصب مرورگر دلخواه است تا با آن وبگردی کنید. پس اگر با اینترنت اکسپلورر احساس راحتی نمی‌کنید، مرورگرهای متداول دیگری مانند کروم، فایرفاکس، سافاری و اپرا را امتحان کنید. خوشبختانه تمام این مرورگرها آخرین نسخه نرم‌افزارشان را به‌صورت رایگان روی سایت‌خود قرار می‌دهند تا دانلود و استفاده کنید.

 

4. تمیز کردن رایانه
این مرحله اختیاری است. اگر خود ویندوز رایانه را نصب کرده‌اید، می‌توانید از آن صرف نظر کنید، اما رایانه‌هایی که همراه با سیستم‌عامل فروخته می‌شود، معمولا روی خود تعدادی نرم‌افزار اضافه دارد. پس می‌توانید بعد از خریداری از دست این نرم‌افزارها خلاص شوید و رایانه خود را تمیز کنید. برای این‌کار باید سراغ گزینه Add or Remove Programs در کنترل پنل بروید و نرم‌افزارهای اضافی را پاک کنید. مراقب باشید به اشتباه یک درایور یا نرم‌افزار حیاتی را پاک نکنید.

 

راه دیگر این است که با دانلود و نصب نرم‌افزار PC Decrapifier رایانه خود را اسکن و فایل‌های بی‌کاربرد را پاک کنید. با این ابزار خیلی سریع‌تر از این‌که به‌واسطه کنترل پنل این کار را انجام دهید، به هدف می‌رسید و اگر نرم‌افزار اشتباهی ‌را انتخاب کردید، PC Decrapifier به شما اخطار می‌دهد با مشکل روبه‌رو نشوید.

 

نرم‌افزار رایگان PC Decrapifier را می‌توانید از آدرس http:‌/‌‌/‌bit.ly‌/‌1G6taoE با حجم90/1 مگابایت سازگار با ویندوز 7 و 1‌/‌8 دانلود کنید. پس از نصب و راه‌اندازی با صفحه‌اصلی نرم‌افزار روبه‌رو می‌شوید که یک دکمه بزرگ به نام Analyze دارد. با کلیک کردن روی آن، کار نرم‌افزار شروع می‌شود.

 

5. نصب درایورها
در نسخه‌های قبل از ویندوز ۷ یکی از پردردسرترین کارها پس از خرید و راه‌اندازی یک رایانه، فعال کردن درایور‌های آن بود؛ زیرا شما باید بیشتر سخت‌افزارها را جداگانه به ویندوز شناسانده و درایور‌های هر کدام را نصب می‌کردید. اما اکنون که بیشتر رایانه‌های ویندوزی از نسخه ۷ و بالاتر از آن استفاده می‌کنند، این مشکل کمتر شده و غیر از یک یا دو مورد، بیشتر سخت‌افزارها به‌صورت خودکار شناسایی می‌شوند.

 

رایانه شما بدون این درایورها نیز می‌تواند کار کند، اما صرف نظر کردن از نصب درایورها اشتباه است؛ زیرا قدرت اصلی دستگاه شما هیچ‌وقت نمایان نمی‌شود و سرعت دستگاه نیز تا حدود زیادی کاهش می‌یابد.

 

کارت گرافیک یکی از همان سخت‌افزارهای است که معمولا به‌صورت خود‌کار نصب نمی‌شود. برای مثال برای انجام کار با نرم‌افزارهای گرافیکی و بازی با گیم‌های رایانه‌ای یا حتی دیدن فیلم‌هایی با کیفیت بالا حتما باید درایورهای کارت گرافیک را نصب و به‌روزرسانی کنید.

 

6. تهیه نسخه پشتیبان
این کار باعث می‌شود هروقت و به هر دلیلی قصد نصب دوباره ویندوز را داشتید، آن را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و براحتی نصب کنید. بنابراین باید یک کلون یا ایمیج از هارددرایو اولیه خود بگیرید و آن را در هارددرایو دیگری ذخیره کنید. با این کار می‌توانید در هر زمانی از بوت‌آپ ویندوز خود با بازگرداندن نسخه پشتیبان، ویندوز جدیدی داشته باشید.

 

فرق بین کلون و ایمیج این است که کلون، کپی دقیقی از هارددرایو شما در درایو دیگری ایجاد می‌کند و برای انجام آن نیز به دو هارددرایو یکی برای مبدا و دیگری برای مقصد نیاز دارید. اما ایمیج را می‌توانید روی یکی از درایو‌های هارد مانند درایو D بگیرید و در زمان لازم از آن استفاده کنید. نرم‌افزارهای زیادی مانند Macrium Reflect Free، Drive Image -R و EaseUS Todo Backup برای گرفتن کلون‌ها و ایمیج‌ها وجود دارد.

منبع:jamejamonline.ir