سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

چه عواملی باعث بدتر شدن جوش صورت تان می شود؟



جوش صورت,بدتر شدن جوش صورت

آکنه ٬ جوش صورت یا غرور جوانی بیماری شایع و مزمنی است که باعث ایجاد جوشگاه دایمی روی صورت ٬ بازو ها و سایر نواحی مهم از نظر زیبایی می شود . به همین علت شناخت علل تشدید کننده ی آکنه و پرهیز از آن ها اهمیت دارد .

 

اگر از آکنه رنج می برید٬ هرگز :

 

1 - موهای خود را از ریشه نکنید

بند انداختن باعث بدتر شدن جوش صورت می شود

روش های مو زدایی مثل بند انداختن یا استفاده از دستگاه اپی لیدی باعث تشدید آکنه می شوند .

 

پرهیز از سه تیغه کردن صورت

تراشیدن ریش

مردان جوان بایستی از سه تیغه کردن صورت پرهیز کنند . با دستگاه ریش تراش یا تیغ به نحوی که موها در جهت رویش مو کوتاه شوند اقدام به موزدایی نمایند . خانم ها می توانند از دکلره کردن یا کوتاه کردن با قیچی استفاده نمایند .

 

استفاده نکردن از پماد و کرم صورت ( کرم های چربی دار )

2 - هیچ گونه پماد یا کرم یا هر گونه پایه ی چرب به نواحی مبتلا به آکنه نزنند

استفاده از هر گونه کرم ضد آفتاب ٬ مرطوب کننده یا آرایشی با پایه ی چرب باعث تشدید آکنه می شود .

 

فشار دادن جوش صورت

3 - جوش ها را فشار ندهید و آن هارا دست کاری نکنید .

این کار ضایعه را عمقی ساخته و مشکل شما را تشدید خواهد کرد.

منبع : health.iranmedical.net


ویدیو مرتبط :
عواملی که باعث سرطان می شود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ضدآفتاب باعث لک صورت می‌شود؟



 

 

ضدآفتاب باعث لک صورت می‌شود

 

چند سالی است که با شروع فصل گرمـا و افزایش مصـرف ضدآفتاب‌ها، پرسش‌های بیشماری از سـوی  مصـرف کنندگان مطرح می‌گردد که ناشی از تشویش و نگرانی آن‌ها در رابطه با اثرات ضدآفتاب‌ها می‌باشد. نگرانی‌هایی از قبیل لک‌زایی، سرطان‌زایی و... .

 

لک پوستی

 

لذا اشاره به نکات ذیل را برای روشن کردن افکار مصرف کنندگان ضروری دانستم:

 

1- مواد تشکیل دهنده ضدآفتاب‌های معتبر و دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت، صرفاً به صورت یک پوشش حفاظتی بر روی پوست قرار گرفته و آن را در برابر اثرات زیانبار پرتوهای خورشیدی محفوظ نگه می‌دارد و به هیچ وجه قادر به ایجاد لک‌های پوستی نیستند.

 

2- ضدآفتاب باید بر اساس نوع و ویژگی‌های پوست هر فرد انتخاب شود که در این خصوص لازم است از راهنمایی پزشک مربوطه استفاده کرد.

 

3- طبیعی است مصرف غیر یکنواخت ضدآفتاب روی پوست باعث می‌گردد نقاطی که با ضدآفتاب پوشش یافته‌اند تحت تأثیر آفتاب قرار نگیرند و از سایر نقاط پوست کمتر تیره شوند که تفاوت رنگ این دو ناحیه از پوست به معنای ایجاد لک نیست.

 

4- برای نتیجه گیری مؤثر از ضدآفتاب‌ها، لازم است هر سه ساعت یک بار، به میزان حداقل دو بند انگشت، کرم ضد آفتاب به طور یکنواخت بر روی سطح پوست مالیده شود

 

5- بسیـاری از لک‌های پوستـی می‌توانند ناشی از تغییـرات هـورمونی یـا عـوارض جانبـی بعضی از داروها به خصوص قرص‌های ضد بارداری خوراکی و یا حتی واکنش‌های حساسیتی باشند.

 

این‌گونه موارد که اندک هم نیستند، به هیچ وجه ربطی به ضدآفتاب نداشته و می‌توانند حتی بدون مصرف ضدآفتاب نیز رخ دهند.

 

6- اطمینان داشته باشید که اگر یک ضدآفتاب (با هر مارکی که می‌خواهد باشد) دارای مجوز رسمی وزارت بهداشت بوده و از مراکز معتبر (داروخانه‌ها و فروشگاه‌های معتبر) خریداری گردد و به شیوه درست و به مقدار کافی مصرف شود، هرگز ایجاد لک نخواهد کرد.

 

در نهایت به عنوان یک پزشک از شرکت‌های تجاری می‌خواهم که رقابت‌های تجاری را با سلامت مردم پیوند نزنند و با ایجاد شایعه لک زایی، سرطانزایی و . . . باعث شک و تردید مردم نگردند، چرا که ضدآفتاب‌ها محصولات لازم و بسیار مفیدی برای جلوگیری از اثرات زیانبار اشعه خورشید هستند.

منبع:بخش سلامت تبیان