سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

نکته هایی مهم و کاربردی برای عاشقان مو فرفری!!



نگهداری از موی فر

موی فر از جذابیت بسیار بالایی برخوردار است

 

موی فر از جذابیت بسیار بالایی برخوردار است. در نگهداری از موی فر کافی است کارهای اشتباهی را که نباید انجام دهیم، بشناسیم و از آنها دوری کنیم. این مطلب، شما را با 8 پرهیزی آشنا می کند که دارندگان موی فر بهتر است به آنها پایبند باشند.


بسیاری از افرادی که موی فری طبیعی دارند،سعی می کنند با انواع و اقسام وسایل مکانیکی یا مواد شیمیایی موهای شان را کمی صاف کنند اما معمولا این کار بیهوده است زیرا موها مجددا از ریشه فر درمی آید و این نوع کارها فقط بیشتر باعث آسیب مو و شکنندگی و خشکی آن می شوند.


موی فر جذابیت و زیبایی خاص خودش را دارد و واقعا نیازی به تغییر دادن آن نیست. با این حال برخی کارها و عادت های اشتباه می تواند باعث شود فردی که موی فر دارد، از جذابیت و زیبایی آن لذت نبرد. در چنین شرایطی کافی است کارهای اشتباهی را که نباید انجام دهیم، بشناسیم و از آنها دوری کنیم. این مطلب، شما را با 8 پرهیزی آشنا می کند که دارندگان موی فر بهتر است به آنها پایبند باشند.
 
1 - پرهیز از شانه کردن موی فری که خشک و کثیف است
یکی از مشکلات اصلی خانم هایی که موی فر دارند، گره خوردن موها درهم است. شانه زدن و باز کردن گره وقتی مو رطوبت کافی دارد و تمیز است، کار دشواری نیست اما وقتی مو کثیف و خشک است، شانه کردن و باز کردن گره ها باعث کنده شدن مو و ریزش آن می شود. برای شانه زدن، ابتدا موها را تمیز بشویید تا رطوبت کافی داشته باشند. بعد از کمی خشک شدن، شانه زدن مو را از نوک آغاز کنید.
 
2 - پرهیز از وز دادن و خشک کردن مو با حوله
یکی از خطاهای خانم هایی که موی فر دارند، خشک کردن آن با حوله است. هرگز نباید حوله را روی سر انداخت و با ورز دادن مو، آن را خشک کرد. این کار سبب گره خوردن موها می شود. بهترین کار این است که حوله ای از الیاف بامبو را دور موهای تان بپیچید و با دست مو را فشار دهید تا آب آن گرفته شود. بعد در معرض جریان هوا قرار بگیرید و صبر و حوصله داشته باشید تا مو های تان به طور طبیعی خشک شود.

3 - پرهیز از مصرف نرم کننده بعد از شامپو زدن
اغلب شامپوها چربی را به طور کامل از روی مو برمی دارند و سبب خشکی مو می شوند. شستشو مخصوصا شستشوی روزانه با شامپو می تواند سبب وز و گره خوردن مو در هم به دلیل خشکی شود، بنابراین هرگز بعد از شامپو زدن مو، استفاده از ماسک مو یا نرم کننده را فراموش نکنید. حتی می توانید از شامپوهای 2 در 1 که خود حاوی نرم کننده هستند، استفاده کنید. اگرچه نرم کننده ها به نرم و مرطوب شدن موها بعد از حمام کمک می کنند اما باید در شبانه روز و در طول هفته هم مو را به کمک کرم ها و سرم ها مرطوب کرد. اکثر خانم ها از روغن نارگیل استفاده می کنند. این روغن خوب است اما استفاده مکرر و روزانه از آن را توصیه نمی کنیم.در داروخانه سرم های مناسبی وجود دارد که می توانید هر از گاهی از آنها هم کمک بگیرید.
 
4 - پرهیز از خوابیدن با موی چرب
خیلی از خانم ها با موی فر، شب، هنگام خوابیدن، موها را با روغن نارگیل یا سرم های مرطوب کننده چرب می کنند و بعد بدون اینکه پوشش روی سر بگذارند، می خوابند. آنها صبح امیدوارند موهای شان نرم و خوش حالت باشد اما متاسفانه در این شرایط موها خشک می شود. حتما باید این خانم ها قبل از خوابیدن با یک روسری موهای شان را بپوشانند تا سرم و روغن بین موها بماند و جذب ساقه مو شود.
 
5 - پرهیز از رها کردن نوک مو برای طولانی مدت
شایداز بلند شدن موهای تان راضی باشید اما به هر حال هر 4-3 ماه یک بار باید چند سانتیمتر از نوک موها را کوتاه کنید. نوک موها مرده هستند و به مرور زمان خشک و بد حالت می شوند.
 
6 - پرهیز از سشوار کشیدن و اتو کشیدن مکرر
برای حالت دادن به مو وسایل متنوعی در بازار موجود است. سشوار و اتوی مو با حرارت دادن مو سبب حالت گرفتن آن می شوند اما در عین حال این دستگاه ها به ساقه مو آسیب می رسانند و سبب خشکی آن می شوند. هرگز بیش از 3 بار در هفته از سشوار استفاده نکنید و جز در شرایط خاص از اتوی مو برای صاف کردن موهای تان کمک نگیرید.
 
7 - پرهیز از بافتن مو
بافتن موها روی سر باعث زیبایی می شود اما بافت های ریز و سفت سبب کشیده شدن ریشه مو می شوند و ساقه مو را ضعیف می کنند. حتی اگر موها را می بافید نباید این کار را برای بیش از 1.5 ماه ادامه دهید. قبل از این کار نیز موها را به مدت یک هفته باز بگذارید تا پوست سر هوا بخورد و از سرم های تقویتی و نرم کننده ها استفاده کنید.
 
8 - پرهیز از وسایل زینتی خطرناک
کش سر، گیره، کلیپس، هدبند و ... از وسایل مورد نیاز برای تزیین مو هستند. باید در انتخاب این نوع زینت ها دقت کنید. انواعی که سبب کشش مو از ریشه می شوند، عامل ریزش یا شکنندگی مو هستند. انواع فلزی را اصلا توصیه نمی کنیم زیرا در نهایت موهای فر دور آن می چرخند و مجبور می شوید با کندن موها، این وسایل را از موهای تان جدا کنید.

 

فر کردن مو

از شانه کردن موی فری که خشک و کثیف است پرهیز کنید

 

کدام شانه؟ کدام برس؟
برای داشتن موهای زیبا، شانه زدن آنها ضروری است. برس ها و شانه های مختلفی در بازار موجود است؛ از برس های تخت و گرد بگیرید تا پلاستیکی، چوبی، فلزی و ... اما کدام برس مناسب موی شماست؟
 
شانه های دندانه دار
این نوع شانه ها از جنس پلاستیک، فلز یا تمام چوب و فاصله دندانه های آنها از هم متفاوت است. بهتر است از انواع پلاستیکی و فلزی استفاده نکنید زیرا می توانند باعث شکستگی موها شوند. برای شانه کردن روزانه موها از انواعی استفاده کنید که صددرصد چوبی هستند.
 
برس دندانه چوبی
این نوع برس مناسب حالت دادن و موج دار کردن موهاست. اگر موهای فری دارید، این نوع برس مناسب است زیرا مانع از وز شدن موها می شود. برای موهای سست و شکننده نیز این نوع برس انتخاب خوبی است.
 
برس بالش دار
دانه های پلاستیکی، چوبی یا فلزی این نوع برس روی یک پایه کوسن دار پلاستیکی سوار شده است. این برس برای صاف کردن موها استفاده م شود.
 
برس گرد
این برس تنها برای فر کردن مو کاربرد ندارد بلکه با انتخاب نوع مناسب از این برس ها می توان به مدل دلخواه مو دست یافت. مثلا برای صاف کردن مو از برس هایی که سوزن های آن از هم فاصله زیاد دارند و قطر برس بیشتر است، استفاده می کنند. هر چه قطر برس کمتر باشد، مو فرتر می شود.
 
برس تونل دار
این برس، دان های باز و به شکل V دارد و برای موهایی مناسب است که مرتبا درهم گره می خورند. برس زدن مو و سشوار کشیدن همزمان با این برس باعث باز شدن موها از هم و پر حجم شدن آنها می شود.
 
برس های حرارتی
این برس ها برای سشوار کشیدن مناسب هستند. هنگام سشوار کشیدن سطح این برس گرم می شود و می تواند تکمیل کننده گرمای سشوار باشد. حالت گرد برس نیز باعث می شود موها بهتر حالت بگیرد. با برس گرد حرارتی کوچک می توانید موها را فر و با انواع بزرگ تر، موها را صاف کنید.

 

منبع : salamat.ir
 


ویدیو مرتبط :
چند نکته مهم و کاربردی در مورد خواب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نکته هایی برای عاشقان فست فود و رستوران


همیشه با شروع سال جدید، بازار سفرهای نوروزی هم داغ می شود و در میانه این سفرها و گشت و گذارها، خانواده ها ترجیح می دهند کمی استراحت به خانم خانه هم بدهند و وقت خود را برای آشپزی در سفر هدر ندهند.

هفته نامه سلامت - ندا احمدلو: همیشه با شروع سال جدید، بازار سفرهای نوروزی هم داغ می شود و در میانه این سفرها و گشت و گذارها، خانواده ها ترجیح می دهند کمی استراحت به خانم خانه هم بدهند و وقت خود را برای آشپزی در سفر هدر ندهند.

حتی اگر به سفر هم نروند، یکی از تفریح های پرطرفدار اغلب خانواده ها، خوردن غذا در رستوران است. اگر شما هم جزو این گروه از افراد هستید و رفتن به رستوران را ترجیح می دهید، بد نیست قبل از انتخاب رستوران، به موارد زیر توجه کنید.

فست فودی ها و 6 نکته

کجا غذا بخوریم؟ کجا غذا نخورم؟

فست فودها در جزو غذاهای بسیار پرطرفدار حال حاضر هستند که طعم و ظاهر جذاب آنها، افراد زیادی مخصوصا از قشر جوان جامعه را جذب خود می کند. اگر در سفر یا بین راه بودید و هوس رفتن به یک رستوران فست فود به سرتان زد، نکات زیر را نادیده نگیرید.

1- حتما رستورانی را انتخاب کنید که ظاهرا تمیز و مرتبی داشته باشد.

2- از آنجا که ایمنی فرآورده های گوشتی مانند سوسیس، کالباس، همبرگر و ناکت موجود در ساندویچ ها چندان مشخص نیست و ما نمی توانیم تشخیص بدهیم از فرآورده های گوشتی با چند درصد گوشت در ساندویچ ما استفاده شده، توصیه می کنیم غذاهای سالم تری را در این رستوران ها سفارش بدهید تا حداقل خطر بیماری در سفر تهدیدتان نکند. مثلا شما می توانید به جای ساندویچ هات داگ، یک پرس مرغ گریل یا تنوری، فیله مرغ یا ساندویچ استیک گوشت یا بوقلمون سفارش بدهید.

3- برای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده تان در سفر، و در سیب زمینی سرخ کرده همراه با غذا را در فست فودی ها خط بکشید و به جای آن، سیب زمینی تنوری سفارش بدهید.

4- از مصرف سس های آماده روی میز که معلوم نیست چند ساعت خارج زا یخچال بوده اند و دارای چه ترکیباتی هستند، خودداری کنید و به جای آنها، سفارش سس های یک نفره بسته بندی بدهید.

5- برای بچه ها، خانم های باردار و سالمندان، غذاهای تنوری که کمترین فرآوری روی آنها انجام گرفته، سفارش بدهید تا سلامت آنها را در سفر حفظ کنید.

6- خوردن سالاد و سبزی در سفر و رستوران های بین راهی، چندان توصیه نمی شود؛ حتی سالادهای هیجان انگیزی مثل سزار و یونانی هم می توانند عامل برای تهدید سلامت شما در سفر باشند. به جای سالاد در فست فودی ها، می توانید آبمیوه طبیعی یا سوپ سفارش بدهید.

سنتی ها و 5 نکته

کجا غذا بخوریم؟ کجا غذا نخورم؟

شاید بتوان رفتن به یک رستوران سنتی و ایرانی تمیز را بهترین و سالم ترین گزینه رستورانی در سفر دانست اما رعایت چند نکته اساسی قبل از رفتن به همین رستوران ها هم از اهمیت رستوران ها هم از اهمیت بالایی برخوردار است. نکته هایی مانند:

1- حتما رستورانی را انتخاب کنید که ظاهر تمیز و مرتبی داشته باشد.

2- غذاهایی که کمترین فرآوری روی آنها انجام گرفته و در کامل ترین شکل خود عرضه می شوند را انتخاب کنید. مثلا کباب کوبیده، کتلت یا انواع کوکو، اصلا گزینه های مناسبی برای غذاخوردن در سفر نیستند زیرا ترکیبات نامشخص موجود در آنها می تواند به شدت سلامتتان را به خطر بیندازد. مرغ، کباب برگ، انواع گوشت های تکه ای، ماهی و جوجه کبابی که به خوبی مغزپخت شده باشد، جزو سالم ترین گزینه های رستوران های سنتی هستند.

3- از مصرف غذاهایی که شکل و طعم ترکیبات آنها با سس های فراوان و مختلفی پوشانده شده، خودداری کنید. گاهی برخی از رستوران ها برای پوشش طعم نامطلوب مواد اولیه فاسد خود، از سس های غلیظ و فراوان در ترکیبات غذایی شان استفاده می کنند. ازاین رو، خوردن خورش ها کباب های طعم دار هم چندان توصیه نمی شود.

4- اگر در سفر هستید، در رستوران های سنتی از خوردن پیازهای خام قاچ شده، سبزی خوردن و سالاد هم خودداری کنید و به  جای آنها، ماست و دوغ سفارش دهید. پیاز خام قاچ شده می تواند به سرعت آلودگی های محیطی را به خود جلب کند.

5- به هیچ عنوان  در سفر از گوشت ها یا غذاهایی که حاوی سس بشامل یا آلفردو هستند، استفاده نکنید. در تهیه این سس ها از شیر و خامه کمک گرفته می شود که هر دوی آنها می توانند تهدید بزرگی برای سلامت تان باشند.

ساندویچی ها و 6 نکته

کجا غذا بخوریم؟ کجا غذا نخورم؟

منظور ما از ساندویچی ها، همان اغذیه فروشی های کوچکی هستند که جای محدودی برای نشستن دارند یا تنها در یک کانتر فروش مواد غذایی، خلاصه می شوند. هنگام خرید غذا از این نوع رستوران ها، به چند نکته توجه کنید:

1- از خرید ساندویچ سالاد الویه باز و بدون بسته بندی از این رستوران ها خودداری کنید. احتمال فساد بسیار بالا در الویه یا هر سالاد دیگری که حاوی سس و تخم مرغ باشد، وجود دارد.

2-  اگز گزینه ساندویچ تخم مرغ آبپز در این رستوران ها وجود داشت و شما مطمئن شدید تخم مرغ در همان لحظه سفارش، پخته و پوست کنده می شود، می توانید این گزینه سالم را سفارش دهید.

3- فیله مرغ موجود در این رستوران های فوری هم جزو گزینه های خوب و سالم آنها هستند.

4- دور سوسیس های بندری با ترکیبات نامعلوم را در این رستوران ها خط بکشید.

5- اگر از روغن های سوخته و چند روز مانده در این رستوران ها و کانترهای کوچک خبری نبود، می توانید فلافل آنها را هم، البته با ترشی و بدون گوجه و خیار، امتحان کنید. ترکیبات موجود در فلافل، چندان فسادپذیر نیستند و خطری برای سلامت ندارند.

6- سس های آماده و خارج از یخچال این رستوران ها را استفاده نکنید و سس یک نفره برای غذای خود سفارش بدهید.

سلف سرویس ها و 5 نکته

کجا غذا بخوریم؟ کجا غذا نخورم؟

سلف سرویس ها و رستوران های باز طرفداران خاص خود را دارند و معمولا هم غذاهای سنتی سرو می کنند. اگر قصد رفتن به سلف سرویس داشتید، حتما این نکات را رعایت کنید.

1- بهتر است ظهرها که غذاهای تازه تری در این رستوران ها سرو می شود، به رستوران باز بروید.
2- برای پیشگیری از سوء هاضمه، بیش از 2 نوع غذا در یک زمان نخورید.

3- از مصرف همزمان غذاهایی با دماهای متفاوت سرد و گرم، پرهیز کنید.

4- غذاهای کاملا پخته، گوشتی به خصوص ماهی و سبزی های بخارپز جزو اولین انتخاب هایتان باشد.

5- بهتر است دور کباب های کوبیده و غذاهای حاوی گوشت چرخ کرده را در این رستوران ها خط بکشید.

5 نکته تکمیلی

1- در تمام رستوران ها، مصرف آب، آبمیوه طبیعی و دوغ به نوشابه های گازدار برتری دارد.

2- استفاده از لبنیات سنتی و قله ای (ماست و دوغ) در مسافرت یا رستوران های بین راهی توصیه نمی شود.

3- در صورت امکان، پیاز یا لیموی درسته همراه با غذا سفارش دهید و خودتان آنها را قاچ کنید. به این ترتیب، هم همراه خوبی برای هدایتان پیدا کرده اید و هم ویتامین C فراوانی به بشقاب غذایتان افزوده اید.

4- حتما حداقل به مدت 20 ثانیه قبل از شروع غذا، دست هایتان را با آب و مواد شوینده بشویید تا از شر آلودگی های محیطی و بیماری های ناشی از آنها در امان بمانید.

5- آهسته و با چنگال غذا بخورید تا غذای کمتری بخورید.