سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

معیارهای زیبایی از منظر جراحان پلاستیک



 

 

معیارهای زیبایی از منظر جراحان پلاستیک

 

همواره جراحان پلاستیک و زیبایی به دنبال تدوین معیارهایی بوده اند که از آنها به عنوان الگو و راهنما حین عمل جراحی زیبایی استفاده کنند.

 

می شود گفت که این معیارها از زمان لئوناردوداوینچی پایه ریزی و بعد از آن کم کم به صورت معیارهای «کنون» اندازه گیری شدند. در معیار اندازه گیری «کنون»، تناسب اجزای صورت از روبه رو و نیم رخ سنجیده می شود. به این علم، علم آنتروپومتری می گویند. آنتروپومتری یعنی تعیین نسبت های صورت در نگاه یا مشاهده. در جراحی پلاستیک با تهیه عکس در نماهای مختلف از بیمار این نسبت ها مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین سفالوگرافی نسج سخت روش دیگری برای بررسی زوایای صورت و بررسی این زوایا در نسوج استخوانی صورت است. با سفالوگرافی بافت نرم، زوایای بافت نرم چهره را نیز اندازه گیری می کنند. در اندازه گیری به روش «کنون» بخش های مختلف صورت به این ترتیب بررسی می شوند:


۱) فاصله کنون دو قسمتی: در ابتدا صورت را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنند. سپس خطی را که از دو مردمک چشم به صورت عرضی عبور می کند بر این خط عمود می کنند. فاصله این خط افقی از فرق سر و نیز تا ناحیه چانه باید برابر باشد. البته در برخی معیارهای سنجش زیبایی دیگر، این برابری رد شده و اعتقاد بر این است که این ۲ بخش به جای برابری در آقایان، یک به ۹۷درصد و در خانم ها یک به ۸۶ درصد است. براساس این معیارها ارتفاع بخش تحتانی صورت در آقایان بیش از بانوان است.

 

۲) فاصله کنون سه قسمتی: در این روش صورت به ۳ قسمت تقسیم می شود: فاصله خط رویش مو تا ریشه بینی، ریشه بینی تا زیر بینی و فاصله زیر بینی تا برآمدگی چانه.

در یک چهره متعادل این ۳ فاصله باید برابر باشند و نسبت آنها به دیگری یک به یک است ولی در اندازه گیری هایی که روی تعداد زیادی از افراد داوطلب انجام شده، نسبت ریشه بینی تا زیر بینی در آقایان یک به ۸/۰ است و از زیر بینی تا برآمدگی تحتانی چانه ۸/۰ به ۱/۱ است و در بانوان این نسبت فرق می کند.

 

۳) فاصله کنون چهار قسمتی: در این روش صورت به ۴ قسمت تقسیم می شود: بخش اول ناحیه رویش مو تا ناحیه فرق سر، بخش دوم از ناحیه رویش مو تا قسمت تحتانی بین ۲ ابرو، بخش سوم ناحیه بین ۲ ابرو تا زیر بینی و بخش چهارم ناحیه زیر بینی تا قسمت برآمدگی چانه است. در یک صورت زیبا باید این ۴ بخش مساوی باشند ولی در این معیار هم، اندازه گیری روی داوطلبان، مقادیر متفاوتی را نشان می دهد. به عنوان مثال در آقایان اگر در قسمت فوقانی (خط رویش مو تا ناحیه ابرو) یک باشد، فاصله بین ۲ ابرو تا زیربینی ۲/۱ است و از زیر بینی تا برآمدگی چانه ۳/۱ است. در خانم ها از ناحیه بین دو ابرو تا زیر بینی ۲/۱ است و از ناحیه زیر بینی تا برآمدگی چانه باز هم ۲/۱ است. بنابراین فاصله زیر بینی تا نوک برآمدگی چانه در آقایان بیش از بانوان است.

منبع:روزنامه سلامت


ویدیو مرتبط :
آیا شما عضو جراحان پلاستیک ایران هستید ؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

به نام سلفی به کام جراحان پلاستیک!



اخبار,اخباراجتماعی,جراحان پلاستیک


اخباراجتماعی  - به نام سلفی به کام جراحان پلاستیک!

در این مطالعه که از سوی آکادمی جراحی پلاستیک صورت و جراحی ترمیمی در آمریکا انجام شده مشخص شد از سال 2012 تاکنون میزان افراد خواهان انجام جراحی پلاستیک افزایش قابل توجهی یافته است.

نتایج یک مطالعه جدید در آمریکا نشان داد شدت گرفتن تب سلفی در میان جوانان این کشور، تقاضا برای جراحی‌های زیبایی را در این کشور بیش از 25 درصد افزایش داده است.

به گزارش ایسنا، در حالی که میزان کلی تقاضا برای انجام جراحی پلاستیک در آمریکا 10 درصد است، تب سلفی و گرفتن پرتره از چهره و به اشتراک گذاشتن در فضای مجازی، نرخ تقاضا برای انجام جراحی‌های زیبایی را در بسیاری از مناطق این کشور به بیش از 25 درصد افزایش داده است.

 

این مسئله نشان می‌دهد شبکه‌های اجتماعی مجازی نه تنها در نحوه رفتار ما در جامعه تاثیر گذاشته‌اند بلکه بر چهره و نحوه پوشش و آرایش ظاهر افراد نیز تاثیر چشمگیر دارند و حتی بسیاری از اولویت‌های انسان‌ها را به شکل غیرمنطقی و غیرعاقلانه نیز تغییر می‌دهند. از سوی دیگر رشد قارچ گونه استفاده از تلفن های همراه هوشمند، تب سلفی گرفتن را نیز به شدت افزایش داده است.

گرفتن سلفی بسیار آسان است و بسیاری از جوانان و نوجوانان با گرفتن تصاویر خودشان، آنها را در شبکه‌های اجتماعی مجازی به اشتراک می‌گذارند. شاید این مسئله در ظاهر ایرادی نداشته باشد اما مسئله نگران کننده، تبعات فراگیر شدن این تصاویر و تب زیبایی است چرا که این مسئله سبب افزایش قابل توجه تقاضا برای انجام جراحی زیبایی به ویژه در بین جوانان شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از رادیو نورثرن وولیس، نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد طی دو سال اخیر تقاضا برای انجام جراحی‌های زیبایی در این کشور بیش از 25 درصد افزایش یافته که به نظر می‌رسد قرارگیری جوانان و نوجوانان در معرض دوربین تلفن‌های همراه و گرفتن عکس از چهره باعث شده آنها نسبت به زیبایی چهره خود بیش از پیش حساسیت به خرج دهند.

در این مطالعه که از سوی آکادمی جراحی پلاستیک صورت و جراحی ترمیمی در آمریکا انجام شده مشخص شد از سال 2012 تاکنون میزان افراد خواهان انجام جراحی پلاستیک افزایش قابل توجهی یافته است.

با این حال «سم ریزک» جراح پلاستیک در گفتگو با خبرگزاری رویترز می‌گوید: از دو سال پیش تاکنون جراحی پلاستیک 25 درصد در آمریکا افزایش یافته اما اینکه بخش وسیعی از این جراحی‌ها به دلیل تب سلفی باشد را قبول ندارم چون معتقدم هیچ عکسی نشان نمی‌دهد که چهره یک فرد واقعا چه شکلی است.


 اخبار اجتماعی  -  ایسنا