سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

شغل هایی مناسب برای فرار از آدم ها!


اگر ارتباط برقرار کردن با دیگران در محیط کار برایتان به قدری مشکل است که دوست دارید سر به بیابان بگذارید یا به نظر خودتان بیشتر منزوی هستید تا اجتماعی، بهتر است به مشاغلی که در ادامه معرفی می کنیم کمی جدی فکر کنید.





صبح بخیر:  اگر ارتباط برقرار کردن با دیگران در محیط کار برایتان به قدری مشکل است که دوست دارید سر به بیابان بگذارید یا به نظر خودتان بیشتر منزوی هستید تا اجتماعی، بهتر است به مشاغلی که در ادامه معرفی می کنیم کمی جدی فکر کنید. اینها مشاغل مناسب برای از آدم فراری‌ها است.

مشاغل مناسب برای از آدم فراری‌ها

1.    حسابدار

آیا سروکله زدن با اعداد و رسیدگی به حساب های مالی بیشتر از صحبت های کوتاه یا شرکت در کنفرانس ها برایتان جذابیت دارد؟ پس احتمالا حسابداری یکی از مناسب ترین کارها برای شماست. چرا؟ زیرا حسابدارها همیشه به دنبال حسابرسی مالیات، تهیه اسناد مالی و ... هستند و به ارتباط های رودررو با دیگران نیازی ندارد. این شغل ارباب رجوع ندارد و خیلی کم با دیگر همکاران در ارتباط هستند. البته در این شغل به طور کامل از مردم دور نیستید اما بیشتر وقت شما پشت میز و حساب و کتاب سپری می شود. به همین دلیل باید تمام روز سرجای خود بمانید و از دیگر افراد دوری کنید.

برای به دست آوردن این شغل باید لیسانس حسابداری داشته باشید یا دست کم از موسسه های مرتبط، گواهی نامه این شغل را دریافت کنید.

مشاغل مناسب برای از آدم فراری‌ها

2.    گرافیست

خلاقیت  زیادی دارید اما تمایلی به کار در محیط های شلوغ ندارید. بیشتر ترجیح می دهید روی طرح ها و ایده ها خود تمرکز و آثار زیبایی خلق کنید تا با مرم در ارتباط باشید؟ اگر این گونه است، بهترین شغل برای شما طراحی گرافیکی است. یک گرافیست لزوما نباید با دیگران در ارتباط باشد. چرا؟ زیرا می توانید در تنهایی خود کارهایتان را به بهترین نحو ممکن انجام دهید و به افراد دیگر نیاز ندارید. البته هنگام کار برای شرکت یا گروه هنری باید با دیگران در تعامل باشید و نظرات آنها را در مورد کارهای خود جویا شوید. اما بیشتر مواقع تنهایی کار خود را انجام می دهید. به ویژه هنگامی که برای خودتان کار می کنید و به هیچ موسسه ای وابسته نیستید.

بیشتر کار یک گرافست را طراحی لوگو، وب سایت، قالب بندی مجلات و ... تشکیل می دهند.

برای به دست آوردن این شغل باید درس این شغل را بخوانید. رشته گرافیک در دانشگاه یا گذراندن دوره این مهارت در موسسه های موجود از جمله انتخاب های شما هستند.

مشاغل مناسب برای از آدم فراری‌ها

3.    تولیدکننده نرم‌افزار


آیا کار با کامپیوتر را به ارتباط با آدم ها ترجیح می دهید؟ شاید مشاغلی همچون برنامه نویسی نر‌م‌افزار برایتان مناسب باشد. چرا؟ زیرا این افراد همه روز خود را پشت کامپیوتر سپری می کنند. شاید تعدادی از آنها که به طور گروهی روی تولید اپلیکیشن برای گوشی های هوشمند کار می کنند با دیگر همکاران خود در ارتباط باشند اما بیشتر آنها بیشتر مواقع تنها پشت کامپیوتر نشسته و کدنویسی می کنند.

وظیفه تولیدکننده نرم‌افزار این است که برنامه مورد نظر به درستی کار کند.

برای به دست آوردن این شغل باید لیسانس مرتبط با کامپیوتر همچون مهندسی نرم‌افزار داشته باشید. لیسانس های ریاضی نیز می توانند از عهده این شغل بر بیایند. موسسه های متعددی نیز وجود دارند که اصول برنامه نویسی و زبان های مختلف آن را از مبانی تا پیشرفته آموزش می دهند.


مشاغل مناسب برای از آدم فراری‌ها

5.    مشاور مالی

آیا از تنظیم بودجه و اطمینان دادن در مورد تناسب ضرب الاجل ها و هزینه های یک پروژه لذت می برید؟ شغلی همچون ارزیاب و مشاور مالی می تواند مناسب شما باشد. چرا؟ زیر مشار مالی بیشتر وقت خود را پشت کامپیوتر در حال بررسی کردن قیمت ها و اسناد است. این افراد همچون حسابدارها با اعداد و ارقام سروکار دارند. این افراد بیشتر در کارخانه ها و ساخت و سازهای کلان حضور دارند و کمک می کنند تا هزینه های پروژه با برنامه های شرکت همخوانی داشته باشد. این افراد همیشه با مدیران در ارتباط هستند و نتیجه تحقیقات و نظرات خود را به آنها مطرح می کنند. از دیگر وظایف مشاور مالی می توان به تخمین هزینه ها و برآورد سودها و ضررهای احتمالی بیان کرد.

 برای به دست آوردن این شغل باید در زمینه صنایع همچون مهندسی ساختمان، مدیریت ساخت مدرک کارشناسی داشته باشید. البته رشته های ریاضی، مهندسی یا آمار نیز می توانند این شغل را به دست بیاورند.

مشاغل مناسب برای از آدم فراری‌ها

6.    خلبان خصوصی

پرواز در آسمان و دور بودن از آدم ها را دوست دارید؟ شاید بهتر باشد خلبان هواپیماهای خصوصی باشید. چرا؟ زیرا مجبور نیستید به طور مدام با برج مراقبت و کمک خلبان در ارتباط باشید. این خلبان ها اصولا مسافر نیز ندارند و بیشتر برای خاموش کردن آتش، کشاورزی، عکاسی هوایی یا پروازهای دربستی استخدام می شوند. برخلاف خلبان های خطوط هوایی که کمک خلبان نیز دارد، خلبان های خصوصی همیشه تنها پرواز می کنند. این افراد حتی در زمان هایی که روی زمین نیز هستند برای پروازهای بعدی خود برنامه ریزی می کنند یا در حال بستن چمدان خود هستند. به طور کلی، این افراد خیلی کم با انسان های دیگر در تماس و ارتباط هستند.

برای به دست آوردن این شغل باید از دانشگاه غیرنظامی پرواز فارغ التحصیل شده باشید. اصولا کارفرماها تمایل به استخدام افرادی دارند که تحصیلات دانشگاهی در زمینه پرواز دارند. این شغل به گواهی نامه نیز نیاز دارد.

مشاغل مناسب برای از آدم فراری‌ها

7.    برنامه نویس کامپیوتر

اگر کامپیوتر اولویت اول شما در زندگی است بروید و برنامه نویس کامپیوتر شوید. چرا؟ زیرا برنامه نویس ها بیشتر از آدم ها، کامپیوتر را دوست دارند. همچون تولیدکننده های نرم‌افزار، برنامه نویس ها به کامپیوترهای خود چسبیده اند و همه روز را در حال کد زدن هستند. این افراد اصولا بدون نیاز به بقیه کارهای خود را انجام می دهند. وظیفه یک برنامه نویس برطرف کردن باگ های کامپیوتری، نوشتن یک برنامه به زبان هایی همچون C++ یا جاوا و به روزرسانی برنامه های موجود است.

برای به دست آوردن این شغل باید در زمینه کامپیوتر لیسانس داشته باشید.


ویدیو مرتبط :
شغل مناسب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

از آسان‌ ترین راه به شغل مناسب برسید



 

 

 

شغل مناسب,تعیین شغل

 

در خط مشی تعیین شغل، انتخاب حوزه کاری متناسب با شما مهم‌ترین مساله است. در این صورت ، از کارتان رضایت خواهید داشت و در آن به تکامل خواهید رسید.

 

در خط مشی تعیین شغل، انتخاب حوزه کاری متناسب با شما مهم‌ترین مساله است. در این صورت، از کارتان رضایت خواهید داشت و در آن به تکامل خواهید رسید.

 

برای اینکه شغل مناسبتان را پیدا کنید، سرراست‌ترین راه این است که بی‌هیچ واسطه‌ای، تنها بر توانایی‌های خود تکیه کنید. تحقیقات زیادی نشان می‌دهند وقتی افراد در حوزه‌هایی کار می‌کنند که در آن به طور خاص پرقدرت عمل می‌کنند، در کارشان سنگ تمام می‌گذارند و از آن لذت می‌برند.

 

اگر بر توانایی‌های خود متکی باشید، فرصت‌های خوبی پیدا می‌کنید، چرا که کارفرمایان و سرمایه‌گذاران وقتی مطمئن می‌شوند که شما می‌توانید از پس چالش ها برآیید و واقعا می‌توانید به آنها کمک کنید که به اهدافشان برسند، روی شما حساب می‌کنند.


برای پیشبرد شغلتان بر اساس توانایی‌هایی که دارید، می‌توان از سه راهکار استفاده کرد:

 

1) توانایی‌های اصلی خود را بشناسید: اولین مرحله برای اینکه بدانید چه شغلی با توانایی‌های شما همخوانی دارد این است که بفهمید به چه چیزی باید تکیه کنید. با خودارزیابی شروع کنید. به دنبال استعدادهای متمایز، مهارت‌ها و دانشی باشید که در کارهای مشخص، شما را در رقابت با دیگران قرار می‌دهد.

 

به عنوان مثال، اگر بخواهیم این مطلب را در مورد مدیر فروش یک شرکت خدمات کامپیوتری به کار ببریم، در لیست توانایی‌های او مواردی مثل شناخت مشتری، روبه‌رو شدن با نیازهای اطلاعاتی برای پاسخ به مشکلات کامپیوتری، تعلیم مسوولان فروش تازه کار و ارتباط عمومی شفاهی بسیار خوب، می‌تواند قرار بگیرد. این ویژگی ها اگرچه برای این حوزه کاری مهم هستند، اما بسیار کلی‌اند و با مشخصاتی که دیگر مدیران فروش ممکن است در مورد تخصص‌های خود نام ببرند، مشابهت دارد.

 

ارائه لیستی جزئی تر می‌تواند راهنمای قوی‌تری برای انتخاب شغل شما باشد. در این نمونه خاص، به منظور روبه‌رو شدن با نیازهای اطلاعاتی مشتریان برای حل مشکلات کامپیوتری آنان، پا را فراتر بگذارید و به دانش خود در مورد چگونگی انجام این کار در یک صنعت خاص، مثل خرده فروشی یا تجربه خود با یک تکنولوژی خدمات کامپیوتری خاص مثل تلفیق کارکردهای iPhone با وب سایت یک شرکت اشاره کنید. یا اینکه در لیست خود فقط به شناخت مشتری اشاره نکنید، بلکه استعداد خود را برای حدس زدن مشکلات و نیازهای مشتری، حتی قبل از اینکه خود مشتری آنها را بداند توصیف کنید.

 

2) در طول زمان، توانایی‌های هدفمند ایجاد کنید: به محض اینکه استعدادها و قابلیت‌هایی را که دارید شناختید، به این فکر باشید که برای رشد حرفه خود به چه چیزی نیاز دارید. هدف شما می‌تواند کسب مهارت در یک حوزه فنی (مانند مثالی که در بالا در مورد مدیریت فروش کامپیوتر گفته شد) یا در یک عملکرد خاص (مثل تحلیل مالی یا مدیریت منابع انسانی) باشد.

 

برای اینکه توانایی مورد نظری را که قصد دارید به آن دست یابید، تعیین کنید، برخی اقدامات کاملا روشن و واضح هستند. مثلا ممکن است یک برنامه تحصیلی را پیش بگیرید یا مدرک مهارت فنی در یک حوزه مشخص دریافت کنید. حتی ممکن است تلاش کنید زمینه کاری خود را به سمت هدفی که تعیین کرده اید پیش ببرید.


اما اقداماتی هم وجود دارند که پیچیده‌ترند و شرایط را سخت می‌کنند. اگر جابه‌جایی خوبی در محل کار یا ارتقای شغلی یا پیشنهاد کاری جدیدی برای شما پیش آمده که با توانایی‌هایی که هدف قرار داده‌اید همخوانی ندارد، در پذیرفتن آن هوشیار باشید. وقتی به دنبال یک موقعیت کاری جدید هستید، باید جست‌وجوی خود را بر نقش‌هایی متمرکز کنید که می‌توانید در آن مهارت‌های هدف خود را رشد دهید، نه احتمالاتی که آسان تر به نظر می‌رسند.

 

3) برای تغییر مسیر کاری، توانایی‌های جدیدی در خود ایجاد کنید: اگر به این نتیجه رسیده اید که مهارت‌های شما و مسیری که طی می‌کنید، ایده آلتان نیست، حوزه کاری خود را عوض کنید. در این شرایط، به پیشنهاد ارزشی شخصی متفاوتی نیاز دارید که مستلزم کسب مهارت‌ها و دانش جدید است.

 

افراد وقتی چنین تغییری در کار خود ایجاد می‌کنند، معمولا زمینه توانایی‌های موجودشان را نادیده می‌گیرند. این انتخاب اغلب باعث می‌شود تنزل کنید و نتیجه نهایی آن هم قطعی نیست. راه آسان‌تر این است که آنچه به آن مسلط هستند را تقویت کنید تا به نتایج جدیدی برسید، مگر اینکه از جایگاهی که در آن قرار دارید، کاملا ناراضی باشید. خود را جای یک کارفرما یا سرمایه گذار در یک حوزه یا عملکرد جدید بگذارید و تصور کنید باید چه چیزی به خودتان اضافه کنید تا آنها بتوانند روی شما حساب کنند. افراد ممکن است دقیقا بدانند باید چه مسیر جدیدی را دنبال کنند و چه امکاناتی به آنها کمک می‌کند به هدف خود برسند.

 

اما به طور خاص‌تر، هدف آنها دقیقا مشخص نیست و در راه تحقق آن برخی راه‌ها را امتحان می‌کنند. مثال بارز این مطلب پزشکی بوده که طبابت دیگر او را راضی نمی‌کرده و به دنبال یک نقش مدیریتی بوده است. وی برای این کار استراتژی مشخصی در ذهن نداشت، اما به فراگیری بهداشت عمومی و کسب‌ مدرک در این زمینه اقدام کرد و زمینه‌ای را به وجود آورد که وی را به سوی یک حرفه مدیریتی سوق داد.

 

توسعه شغلی از طریق رشد توانایی‌ها، مستقیم ترین راه برای رسیدن به شغلی است که دقیقا مناسب شما است. باید بدانید مسیر شغلی شما تا چه حد براساس دانش و مهارت‌های شما شکل گرفته است.

منبع:برترین ها