سبک زندگی
2 دقیقه پیش | شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداریبچه ها به سرعت بزرگ میشوند، زودتر از چیزی که فکرش را میکنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ... |
2 دقیقه پیش | فیلم: تزیین اتاق کودک با گلهای مقواییهمین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ... |
برای خانه تكانی از كجا باید شروع كرد؟
خانه تکانی همراه با برنامهریزی صحیح و همیاری، این کار را به یک محصول مشترک و تفریحی دلپذیر تبدیل میکند و از استرس آن میکاهد.
یك برنامه ریزی صحیح برای خانه تكانی از اهمیت خاصی برخوردار است، زیرا اضطراب ناشی از انبوه كارها باعث فشار عصبی زیادی میشود كه شاید بازدارنده بوده و كار را همانند غولی عظیم جلوه گر كند.اگر شما بدانید چه كارهایی را باید انجام دهید و بدانید ترتیب انجام آنها كدام است مطمئن باشید نیمیاز كار را انجام داده اید.حالا قلم و كاغذ به دست بگیرید و تمام كارهایی كه باید انجام شود، بنویسید. سپس روی ورقه ای دیگر كارها را به ترتیبی كه باید انجام داده شود ردیف كنید.
آشپزخانه؛ شامل نظافت كاشیها (اگر كاشیهای آشپزخانه بیش از حد چرب و كثیف بود از یك دستمال آغشته به نفت برای پاك كردن چربیها استفاده كنید. سپس با آب و پودر بشویید)، كابینتها، پنجره، شستن پرده و تمیز كردن هواكش و لامپ.
اتاق خواب؛ نظافت دیوار و سقف، پنجره. شستن پرده و ملافهها. تمیز و مرتب كردن كمدها.
پذیرایی؛ نظافت دیوار و سقف، پنجره، شستن پرده. گردگیری كامل مبلمان و دیگر وسایل آن.
حمام و دستشویی؛ شستن كاشیها و لوازم بهداشتی
چگونگی نظافت :
1.دیوار و سقف:ابتدا تمام وسایل اتاق را جمع كنید تابلوها را بردارید و پنجرهها را باز كنید بعد با برس دسته بلند سقف و دیوارها را گردگیری كنید. اگر رنگ دیوارها قابل شستشو است محلول آب ولرم و صابون و مقدار كمیمایع سفید كننده را با اسفنج روی دیوار بكشید و با دستمال تمیز پاك كنید. هر بار قسمت كوچكی از دیوار را تمیز كنید (حداكثر نیم متر مربع). مرز بین دو قسمت تمیز شده را نیز هر بار تمیز كنید تا لكه به جا نماند.
2.تمیز كردن رادیاتور شوفاژ:برای این كار زیر و رو و اطراف رادیاتور روزنامه ی خیس قرار دهید. سپس با قسمت دمیدن هوای جاری برقی آنها را تمیز كنید و یا یك دستمال نمدار را با یك برس دسته بلند كه بین پرههای رادیاتور برود پاك كنید.
3.پردهها:بعد از شستن دیوارها، درها و كف منزل نوبت پردهها میرسد. پردههای نخی در اثر تابش نور آفتاب و تأثیر آب و هوا بر آنها الیافش ضعیف میشود ولی پارچههای الیاف مصنوعی كمتر دچار چنین زیانهایی میشوند.پردههای نخی را قبل از شستن به مدت 15-10 دقیقه در آب سرد یا ولرم خیس كنید تا گرد و غبار جمع شده بر روی آن جدا شود. پرده را به آرامیبلند كنید. آب كثیف را خالی نمایید. سپس پرده را در محلول كف صابون ولرم و غلیظ بشویید. البته با ملایمت سعی كنید كه آن را به هیچ وجه نچلانید. سه بار پرده را با آب ولرم آبكشی كنید.
اگر از ماشین لباسشویی استفاده میكنید. برای شستشوی اول دستگاه را روی درجه كم مقدماتی بشویید و شستشوی بعد را هم 2 دقیقه با درجه كم تنظیم كرده و بشویید.پرده را قبل از اینكه كاملاً خشك شود، وقتی كمینمدار است اتو بزنید. اتو را از پشت به موازات الیاف طولی آن بكشید.
4.پرده حمام:پرده ی حمام را روی سطحی صاف پهن كنید و با محلول غلیظ كف صابون و آب ولرم بشویید و به همین ترتیب بعد آبكشی كنید. سپس با پارچه ای تمیز آن خشك كنید.
در تنظیم برنامه توجه داشته باشید كه برای انجام كارهایی كه نیاز به كمك دیگران دارید. روزهای تعطیل را در نظر بگیرید و كارهایی كه دیگران باید انجام دهند به ترتیب اهمیت لیست كرده با نام هر فرد به او بدهید. به این ترتیب مطمئن باشید كه بدون فشارهای جسمیطی چند روز كارها تمام میشود. در این شماره نكاتی درباره نظافت دیوارها، رادیاتور و پردهها داده شده است.این اولین مرحله كار است.
نکته:در مرحله ی دوم باید برنامه ی غذایی خاصی برای این چند روز پر كار داشته باشید. برنامه ای كه وقت زیادی برای آشپزی صرف نشود و در عین حال از انرژی خوبی برخوردار باشید.
ویدیو مرتبط :
از كجا شروع كنیم
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
اژهای: برای شروع مبارزه با زمین خواری ابتدا باید از خودمان و حكومت آغاز كنیم
به گزارش فارس، حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای دادستان كل كشور صبح امروز در پنجمین همایش حفظ حقوق بیتالمال در اراضی و منابع طبیعی اظهار داشت: از نظر عقل و شرع قانون اصلی و قوانین ملی و بینالمللی امروز حفظ منابع طبیعی است كه بسیاری از اوقات مستلزم حفظ محیط زیست است مورد تأكید فراوان قرار دارد.
وی ادامه داد: انفال و ثروتهای عمومی در اختیار عمومی است كه در جهت مصلحت و منافع كشور از آنها استفاده شود. برای حفظ انفال و ثروتهای عمومی و حفظ محیط زیست تكالیفی برای همه افراد مخصوصا حكومت تعیین شده و همه ما در این راه وظیفه داریم و دولت و قوه قضائیه وظایفی مضاعفی دارد.
محسنیاژهای خاطر نشان كرد: در اصول مختلف قانون اساسی تكالیفی را برای مردم، حكومت و دستگاههای مختلف تعیین كردند. اصل 45 قانون اساسی میگوید انفال و ثروتهای عمومی مانند جنگلها، دریاها و مراتع در اختیار حكومت هستند تا در جهت مصالح عامه صرف شود.
وی با اشاره به وظیفه قوه قضائیه در این خصوص گفت: طبق اصل 156 قانون اساسی قوه قضائیه هم در جهت حفظ ثروتهای عمومی و هم در جهت پیشگیری از وقوع جرم در این زمینه باید اقدام كند.
دادستان كل كشور افزود: امروز تعرض به انفال و مواردی كه در اصل 45 قانون اساسی به آنها اشاره شده تعرض به حقوق عامه است و در كنار آن تعرض به بیتالمال و محیط زیست مانند آب، خاك و هوا هم تلقی میشود كه حیات انسان و همه موجودات را به خطر میاندازد.
وی ادامه داد: قتل فقط این نیست كه با سلاح سرد یا گرم كسی را بكشید بلكه گاهی هم آلودگیهایی كه از این طریق به وجود میآید منجر میشود كه افراد به این آلودگی ها دچار شده و بعد از تحمل رنجهای فراوان فوت كنند.
محسنیاژهای ادامه داد: باید به اهمیت موضوع توجه كنیم و بدانید كه مسئله از یك زمینخواری ساده و پر شدن جیب برخی افراد فراتر است، بسیاری از این تصرفات در حریم رودخانهها و جنگلها زیانهای فراوانی دارد كه فقط این نیست كه قطعه زمین در اختیار افراد خاصی قرار گرفته باشد.
سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: سهم مهم این قضیه این است كه با این كار حیات موجودات به خطر افتاده و رو به نابودی است.
محسنیاژهای گفت: كسی كه به دنبال كسب پول بیشتر است و حتی حاضر است از طریق غیر قانونی به هدف خود برسد دست به اقداماتی مانند رشوه میزند اما مهمتر از آن كسانی هستند كه در خود حكومت در مواردی مانند تعرض به اراضی و محیط زیست به او كمك میكنند.
محسنیاژهای ادامه داد: اگر كسی میخواهد در سازمانهای مختلف مانند ثبت اسناد، شهرداریها، سازمان جنگلها و دستگاه قضایی كار خلاف كند و افرادی هم به او كمك كنند باید دید كدام بدتر است و جدای از مفتضح كردن شخص متخلف باید كسی را هم كه به او كمك میكند نقرهداغ كرد.بعضا دیده شده است كه در سیستم حكومتی، دولتی و قضایی با این افراد همكاری میشود كه این افراد باید نقرهداغ شوند.
محسنیاژهای با اشاره به تأكیدات متعدد مقام معظم رهبری در طول سالهای اخیر در زمینه برخورد با زمینخواری گفت: باید دید چه كسی این بستر را فراهم كرده است كه مثلا در مناطقی مانند شمال و شمال شرق تهران این اقدامات انجام شود. آیا آسمانخراشها بدون مجوز ساخته شده و همه این تصرفات شبانه و بدون هماهنگی دستگاهها انجام شده است.
وی افزود: اگر میخواهیم مبارزه را شروع كنیم ابتدا باید از خودمان و حكومت آغاز كنیم.
محسنیاژهای با بیان اینكه بسیاری از این موارد تحت عنوان تعاونی شكل گرفته است، گفت: این اقدامات در همه دستگاهها وجود دارد و نمیتوان گفت كه دستگاهی است كه این اقدامات در آنها شكل نگرفته است. این اقدامات 20 سال است كه ادامه دارد و هر روز با آنها مواجه هستیم.
دادستان كل كشور با اشاره به اینكه نحوه اقدامات زمینخواران نسبت به سالهای قبل پیچیدهتر شده است، گفت: تصرفی كه امروز صورت میگیرد با تعدی و تصرفی كه 20 سال قبل صورت میگرفت تفاوت دارد و امروز بسیار پیچیدهتر است و بعضا به صورت تشكیلاتی و با تمهید مقدمات صورت میگیرد. باید حسب مورد و با توجه به اقدامات انجام شده به آنها نگاه كنیم و اگر ساده بنگریم و فقط طرح دعوی كنیم راه به جایی نخواهیم برد.
وی افزود: در خصوص مسائلی كه در نقاط مختلف تهران پیش میآید باید دید چه كسی به آنها مجوز داده است، اگر دولت وارد شده است چرا نظارت نمیكند، به عنوان مثال اگر قرار است زمینی طی مدت 5 سال به دامداری تبدیل شود چرا بعد از مدت 5 سال هیچ نظارتی نمیشود و زمین به دولت بازگردانده نمیشود.
محسنیاژهای گفت: اگر دولت به درستی اقدام كند و سازمانهای مفعول مانند ثبت اسناد، نقشههای هوایی لازم را تهیه و طرح كاداستر را درست اجرا كنند در آینده به موفقیتهای خوبی دست خواهیم یافت.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار داشت: به عنوان نمونه پروندهای را اخیرا دیدیم كه در دل جنگلهای مازندران مجموعهای از ساختمانها ساخته شده بود كه مالكان قصد انتقال وسایل به آنجا را داشته كه از این كار جلوگیری به عمل آمد، سؤال من از مسئولان استان این بود كه شما تا به حال كجا بودید و آیا ندیدید این مجموعه ساختمان در مدت 3.5 سال گذشته ساخته شده است، سازمانها برای پیشگیری از وقوع این جرایم باید تلاش كنند و اتفاقی را كه در حال وقوع است جلوگیری كنند و نگذارند تا بعد از اتمام ساخت و سازهای غیر قانونی رسیدگی كنند. از همین امروز دستگاه های ثبت برخورد كنند تا سالهای بعد نگویند این كار خلاف در گذشته و در زمان فلان مسئول اتفاق افتاده است.
محسنیاژهای با بیان اینكه تصرفات با اشكال مختلفی مانند فردی، جعل و استفاده از روزنههای قانونی و مقررات صورت میپذیرد، گفت: در این خصوص آسیبشناسیهای متعددی صورت گرفته است اما جا دارد یك آسیبشناسی جامع انجام شود تا راهكار مناسبی پیش روی مسئولان قرار گیرد. متأسفانه بخشهای مختلفی از پیشنویس مربوطه در شورای حفظ حقوق بیتالمال به تصویب نرسیده است.
دادستان كل كشور با بیان اینكه ما هم در جهت رفع نواقص پیشنهاداتی داریم،خاطر نشان كرد: از تمام دستگاهها و مسئولان دخیل در این موضوع خواستاریم كه تمام پیشنهادات خود را تا تاریخ 15 اردیبهشت سال آینده به دادستانی كل كشور ارسال كنند تا بعد از جمعبندی در خصوص اصلاحات لازم مد نظر قرار گیرد.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینكه امروزه بسیاری از جاها تصرف در اراضی و اموال دولتی همراه با تخریب محیط زیست است و باید دستگاههای متولی مخصوصا محیط زیست این موضوع را مورد دقت عمل قرار دهند، گفت: سازمان محیط زیست باید نسبت به برخورد با افرادی كه با همدستی زمینخواران در ادارات مختلف اقدام به تصرف میكنند تجدید نظر كند و وارد میدان شود.../فارس