سبک زندگی
2 دقیقه پیش | شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداریبچه ها به سرعت بزرگ میشوند، زودتر از چیزی که فکرش را میکنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ... |
2 دقیقه پیش | فیلم: تزیین اتاق کودک با گلهای مقواییهمین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ... |
آیا استفاده از لوازم آرایش باعث جوش صورت می شود؟
بسیاری از مواد چرب موجود در محصولات آرایشی،باعث بسته شدن منافذ پوست میشوند
یک استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران رابطه جوشها و مواد آرایشی را مطرح کرد. عبادیانی در رابطه جوشها و مواد آرایشی اظهار داشت: بسیاری از مواد چرب موجود در محصولات آرایشی، باعث بسته شدن منافذ پوست میشوند و به این ترتیب مانع خروج مواد زائدی هستند که راه خروجشان منافذ پوست است.
موادی که از منافذ پوست خارج میشوند، شامل این موارد هستند: موادی(عرق) که باعث مرطوب ماندن پوست میشوند و موادی (چربی) که پوست را نرم نگه میدارند. همچنین موادی (فضولات و مواد فاسد و سمی) که برای بدن مضر هستند و طبیعتا بدن آنها را به قدری لطیف و رقیق کرده است که، از طریق منافذ پوست به بیرون بدن تخلیه شوند. وقتی این مواد در اثر بسته بودن منافذ پوست نتوانند از آن خارج شوند، در زیر پوست حبس میشوند، در اثر گذشت زمان حجمشان افزایش مییابد و باعث بروز جوش میشوند.
مواد قابضی که در محصولات آرایشی وجود دارد، نیز باعث حبس مواد در زیر پوست میشود و اسباب بروز جوش را به وجود میآورد، همچنین برخی از محصولات آرایشی دارای مواد جاذب خون هستند. این مواد باعث میشوند، مواد 6گانه (اخلاط چهارگانه، ماده آبی و ریحی) بیش از ظرفیت خروجی به طرف پوست کشیده شوند و در نهایت با انباشته شدن در زیر پوست اسباب بروز جوش فراهم میشود.
برخی مواد به کار رفته در تولید محصولات آرایشی، سبب تحریک ناگهانی پوست میشوند. تحریک پوست، بسته به نوع گزشی که ایجاد میکند، سبب واکنش بدن میشود. در نتیجه قوه مدبره بدن (طبیعت بدن) با گسیل مواد 6گانه به پوست، درصدد مقابله با این تحریک برمی آید و این واکنش سبب بروز جوش در پوست میشود.
منبع: تسنیم نیوز
ویدیو مرتبط :
آموزش آرایش صورت و محو كردن جوش ها 2015
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
نکاتی که باید درهنگام استفاده از لوازم آرایش درنظر گرفت؟
در دوران گذشته، در عصر ملکه الیزابت اول و همچنین زمان سلطنت قاجار، رنگ پریده به قدری جذاب بود که زنان برای داشتن صورتی به سفیدی ظروف چینی،جان خود را به خطر می انداختند .آنها چهره خود را باپودری سفید رنگ به نام سریوس (ceruse) یا همان سفیداب که ترکیبی بسیار سمی از سرب بود.
امروزه خطر استفاده از لوازم آرایش تا این حد جدی و مرگ آور نیست اما هنوز هم مشکلات و بیماریهایی وجود دارند که از طریق یک خط چشم ساده یا کرم پودر منتقل میشوند.
تبخال، کهیر، جوشهای متورم و گل مژه تنها چند نمونه کوچک از بیماریهایی هستند که با لوازم آرایش نامناسب وآرایش غیراصولی و عدم رعایت اصول ایمنی و بهداشتی ایجاد میشوند.
چگونه میتوان اصول ایمنی وبهداشت در لوازم آرایشی وآرایش رارعایت کرد؟
در اینجا به چند قانون ساده در این زمینه اشاره میکنیم
-
استفاده مشترک ممنوع!
به اشتراک گذاشتن لوازم آرایش، چه با دوستان نزدیک و چه با مشتریان غریبه آرایشگاه و کسانی که از جعبه تست لوازم آرایش در فروشگاه استفاده میکنند، یکی از ساده ترین روشهای پخش باکتری است. استفاده از روژ لب دیگران میتواند به سادگی شما را به تبخال مبتلا کند. ابتلا به تورم و خشکی لب هم بسیار بالاست. اما از همه خطرناکتر محصولات آرایش چشم هستند.
استفاده مشترک از ریمل یا هرگونه وسیله آرایش چشم میتواند به سادگی موجب خارش و سرخ شدن پلک و حتی بدتر از آن، ابتلا به شپش مژه شود. اگر قصد دارید در فروشگاه یک محصول آرایشی را امتحان کنید، حتما از برس جداگانه استفاده کنید یا حتی یکی دو گوش پاک کن همراه ببرید و برای تست سایه و محصولات دیگر از آن استفاده کنید.
-
لوازم آرایش مناسب با پوست انتخاب کنید.
همه افراد پوست های متفاوتی دارند پوستهای خشک،چرب،مختلط،نرمال که هر کدام باید لوازم آرایش مناسب باپوست خودرااستفاده کند.
-
لوازم کهنه را دور بریزید.
آیا کشوی میزتان پر از لوازم آرایش نیمه استفاده شده است؟ هرچه زودتر آنها را دور بریزید. مواد نگهدارنده موجود در محصولات آرایشی به مرور زمان خاصیت خود را از دست میدهند و محصول فاسد میشود. محصولات کهنه موجب تورم و خارش پوست میشوند. معمولا اگر میخواهید لوازم آرایشتان عمر بیشتری داشته باشند، باید آنها را در محلی خنک و دور از نور و گرمای ناگهانی قرار دهید.
قرار دادن لوازم آرایش در اتوموبیل، به خصوص در فصل نابستان موجب فاسد شدن سریع آنها میشود. بسیاری از مواد آرایشی دارای تاریخ مصرف هستند که از شش ماه تا یک سال متغیر است. یک روش فوق ساده برای آزمودن کیفیت مواد آرایشی، بوییدن آن است. اگر رنگ و جنس محصول تغییر کرده و به خصوص بوی آن مانند همیشه نبود، این ماده دیگر برای مصرف مناسب نیست.
-
اپلیکاتورهای لوازم آرایشی را تعویض کنید.
هر محصول آرایشی با وسیله ای اعم از بالشتکهای پودر، قلمهای نوک اسفنجی سایه چشم، برس مخصوص ریمل و قلم خط چشم به چهره افزوده میشود. این اپلیکاتورها باید زود به زود تعویض شده یا به خوبی شسته و خشک شده و مجددا مورد استفاده قرار گیرند زیرا باکتریها به سادگی در آنها باقی مانده و تکثیر میشوند و در مرتبه بعد مجددا به چشم یا صورت شما باز میگردند. اسفنجهای مخصوص کرم پودر بهتر است هر هفته و برسهای لوازم آرایش چشم هر ماه تعویض یا با شامپو بچه یا صابون ملایم به خوبی شسته و خشک شوند.
-
دهان ما حاوی انواع باکتریهاست که وجود آنها در دهان مشکلی ایجاد نمیکند اما این باکتریها نباید بر روی چشم منتقل شوند.
افزودن آب معمولی به لوازم آرایش خشک نیز ممنوع است. آب میتواند مواد نگه دارنده موجود در محصول آرایشی را رقیق کرده و به این ترتیب میکروبها در درون این مواد رشد کرده و موجب عفونت چشم میشوند.
-
پس ازاستفاده از لوازم آرایش درب آنهارا ببندید.
بسیاری از لوازم آرایش حاوی مواد نگهدارنده ای هستند که باکتریها را از بین برده و عمر مفید
کالا در فروشگاه را افزایش میدهد. اما به محض اینکه درب این محصول گشوده شده و در معرض محیط خارج قرار بگیرد، در معرض میکروبها و باکتریها قرار میگیرد. این حالت یا عمر مفید محصول را کاهش میدهد یا اینکه محصول را در معرض باکتریهایی قرار میدهد که مواد نگهدارنده نمیتوانند با آن مقابله کنند. هرچه درب این محصول بیشتر باز و بسته شود یا درب آن باز بماند، ارگانیسمهای بیشتری وارد آن میشوند. پس همواره درب لوازم آرایشی و بهداشتی خود را محکم ببندید.
-
لوازم آرایشی طبیعی را بشناسید.
لوازم آرایشی که با عنوان "طبیعی" یا natural عرضه میشوند، معمولا برای اشخاص دارای پوست حساس یا دارای آلرژی و یا افرادی که اصولا علاقه ای به استفاده از مواد شیمیایی ندارند بسیار مناسب است. اما این محصولات یک نقطه ضعف هم دارند. زیرا این محصولات دارای مواد نگهدارنده شیمیایی نیستند و طبعا نسبت به محصولات شیمیایی عمر کوتاهتری هم دارند.
-
قبل از خواب صورت خود را پاک کنید.
هنگام خواب، به پوست و مژه های خود هم استراحت بدهید. اگر ریمل را در طول شب بر روی مژه ها باقی بگذارید، این امکان وجود دارد که ریمل خرد شده و داخل چشم برود و موجب سرخی و خارش چشم و پلک شود. یک برنامه ساده شستشو و پاک کردن آرایش در شب میتواند تضمین کند که شما صبح با نشاط درونی و بیرونی از خواب بیدار شوید و اثری از چشمان خون گرفته و پوست متورم در چهره شما دیده نشود.