سبک زندگی
2 دقیقه پیش | شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداریبچه ها به سرعت بزرگ میشوند، زودتر از چیزی که فکرش را میکنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ... |
2 دقیقه پیش | فیلم: تزیین اتاق کودک با گلهای مقواییهمین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ... |
9 اصل انسانی که مدیران باید بدانند
اگر می خواهید بدانید دیگران چگونه با شما رفتار می کنند، بهترین نقطه شروع این است که ببینید خودتان چگونه با دیگران رفتار می کنید. اگر رفتار آنها در قبال خود را نمی پسندید، تنها یک راه پیش روی خود دارید و آن این است که رفتار خودتان را تغییر دهید.
هرکسی گذشته ای دارد. گذشته بعضی ها مایه افتخار است و گذشته برخی دیگر بهتر است در همان گذشته به خاک سپرده شود. اما انسان ها هر گذشته ای هم که داشته باشند، تغییر و رشد می کنند. بنابراین به جای قضاوت کردن، کنارشان بمانید و آنها را در حرکت به سمت آینده حمایت کنید. با احترام با آنها برخورد کنید و سفر آنها را سفر خودتان بدانید.
2- کنجکاوانه گوش کنید، بی طرفانه سخن بگویید و با ثبات عمل کنید
گوش کردن و کنجکاوی به روابط انسانی اجازه رشد و نمو می دهند. صادقانه سخن گفتن با دیگران نیز به آنها اجازه می دهد هم با خودشان و هم با شما صادق باشند. عملکرد باثبات نیز کیفیت روابط انسانی را حفظ می کند. به بیان دیگر، روابط انسانی برای رشد به کنجکاوی، برای عمیق تر شدن به صداقت، و برای ادامه یافتن به ثبات نیاز دارند.
3- با همه مهربان باشید؛ نه به این دلیل که مهربان هستند، بلکه به این دلیل که مهربان هستید
یکی از بهترین هدیه هایی که می توانیم به دیگران بدهیم مهربانی است. اگر کسی نیازمند کمک است، به او کمک کنیم. این مهربانی فقط مختص آشناها و کسانی که مورد احترام ما هستند نیست؛ مهربانی با عزیزان آسان است. کسانی که باعث عصبانیت ما می شوند و حتی آنهایی که این را نمی دانند نیز باید شامل حال این مهربانی باشند. مهربانی حقیقی را می توان در کمک های بدون چشم داشت پیدا کرد.
4- با کوچک کردن دیگران سعی در بزرگ کردن خود نداشته باشید
هرکسی که به خودش اجازه می دهد از روی خودبزرگ بینی دیگران را کوچک کند، تنها ضعف خود را به اثبات می رساند زیرا انسان ها غالبا دوست دارند همان احساسی را در دیگران به وجود بیاورند که خودشان دارند. اگر نمی توانید کمک بدهید، حمایت کنید یا عشق بورزید، هرچه در توان دارید به کار ببندید تا لااقل کسی را با تحقیر نیازارید. احترام را سرلوحه رفتار خود قرار دهید.
هر کسی ممکن است درگذشته خود تجربیات تلخی داشته باشد یا همین حالا نیز با مشکلاتی دست به گریبان باشد. به یاد داشته باشید رفتار انسان ها در خلا شکل نمی گیرد. هر کسی درگیری ها و مشکلات درونی خاص خود را دارد. پس قضاوت را کنار بگذارید و در عوض، همان ملاحظاتی که دوست دارید از جانب دیگران ببینید را به کار بگیرید.
6- هیچ کس تصادفی در مسیر زندگی ما قرار نمی گیرد
هر کسی که با او ملاقات می کنید، نقشی در زندگی شما خواهدداشت؛ کوچک یا بزرگ. برخی کمک می کنند رشد کنید، برخی خاطرتان را آزرده می کنند و برخی الهام بخش شما برای عملکرد بهتر می شوند. شما نیز در آن واحد نقشی در زندگی آنها دارید. این را بدانید که مسیر زندگی انسان ها بی دلیل یکدیگر را قطع نمی کنند؛ برای همه ارزش قائل باشید.
7- بهترین آموزگاران آنهایی هستند که به شما نمی گویند چکار کنید، اما راه را نشان تان می دهند
هیچ لذتی بالاتر از این وجود ندارد که به دیگران کمک کنید چشم اندازی برای خود متصور شوند و شاهد رسیدن آنها به مدارج بالایی باشید که خودشان به تنهایی حتی تصورش را هم نمی کردند. اما معنای این حرف آن نیست که دیگران را اصلاح یا توانمند کنید. در عوض آنها را با منبع قدرت درونی خودشان راهنمایی کنید. حمایت و انگیزه لازم برای پیدا کردن مسیر دلخواه خودشان را برای آنان فراهم سازید و به آنها نشان دهید چه توانایی هایی دارند. کافی است به آنها باور داشته باشید.
8- هیچ گاه از بالا به کسی نگاه نکنید، مگر آنکه دستش را گرفته باشید
همه ما دوست داریم زندگی صحنه شایسته سالاری باشد، بنابراین به راحتی ممکن است به کسانی که موفقیت های کمتری کسب کرده اند از بالا نگاه کنیم. اما شما هیچگاه نمی توانید بفهمید آن شخص صعود خود را از چه نقطه ای شروع کرده است و یا کجا آن را به پایان خواهدرساند. زمان به راحتی می تواند جایگاه شما را با هم عوض کند. بنابراین اطمینان حاصل کنید احترام هرکسی را نگه می دارید.
کسب و کار پیچیده است، زندگی پیچیده است، رهبری نیز آسان نیست. با همه، از جمله خودتان، با مهربانی و عطوفت رفتار کنید؛ به این ترتیب رفتار اشتباهی نمی تواند از شما سر بزند. با دیگران همانگونه رفتار کنید که دوست دارید دیگران با شما رفتار کنند، تا بلافاصله زندگی تان بهتر شود.
ویدیو مرتبط :
آموزش ریاضی 3 انسانی-اصل جمع-اصل ضرب-جایگشت
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
آنچه مادران در تغذيه کودکشان باید بدانند
کودکان با توجه به شرایط ویژه خود یکی از گروههای مهم در معرض خطر میباشند و شما والدین گرامی برای کمک به گذر موفق کودکان دلبندتان از مرحله حساس رشد و تکامل راه دشواری را در پیش دارید، آنچه در ادامه آمده است رهنمودهایی برای کمک به شما در طی این راه میباشد.
تغذیه کودک
یکی از عوامل مهم و موثر بر رشد و نمو کودکان، تغذیه می باشد. رعایت نکات زیر میتواند صحیح بودن تغذیه کودک شما را تضمین کند.
از تولد تا 4 ماهگی:
هر چقدر کودک میل دارد شیر مادر بخورد. (حداقل 8 بار در 24 ساعت) هیچ غذا یا مایعات دیگری به او ندهید.
نحوه صحیح بغل کردن و پستان گرفتن شیرخوار
بدن و سر کودک در امتداد هم و مقابل بدن مادر باشد، تمام بدن شیرخوار توسط مادر حمایت شود، صورت شیرخوار مقابل پستان مادر باشد، چانه به پستان چسبیده، دهان کاملاً باز، لب پایین به بیرون برگشته، نوک و قسمت بیشتر هاله پستان در دهان کودک باشد.
4 تا 6 ماهگی:
هرچقدر کودک میل دارد شیر مادر بخورد. (حداقل 8 بار در 24 ساعت) اگر کودک اضافه وزن مناسب نداشت دفعات شیردهی را افزایش دهید و یک تا دو بار در روز بعد از تغذیه با شیر مادر به او غذای کمکی بدهید.
مهمترین معیار کفایت یا عدم کفایت شیر مادر سیر منحنی رشد کودک میباشد.
6 تا 12 ماهگی:
هرچقدر کودک میل دارد او را با شیر مادر تغذیه کنید و غذای کافی نیز به او بدهید. (سه بار در روز اگر شیر مادر خوار است، 5 بار در روز اگر شیر مادر خوار نیست)
برای اینکه بدانید چه غذایی به کودک بدهید؛ میتوانید از راهنمای موجود در پشت کارت مراقبت کودک استفاده کنید.
در تهیه غذای کودک به نکات زیر توجه کنید:
قبل از تهیه غذا و قبل از تغذیه کودک دستان خود را با آب و صابون بشویید.
همیشه از مواد غذایی تازه و سالم برای تهیه غذای کودک استفاده کنید.
هر روز برای کودک غذای تازه درست کنید.
هر ماده غذایی جدید را با یک هفته فاصله با غذاهای قبلی به غذای کودک اضافه کنید.
هر ماده غذایی را از مقدار کم شروع کرده و به مرور اضافه کنید.
برای مقوی کردن (افزایش انرژی) غذای کودک؛ میتوانید مقداری کره یا روغن به غذا اضافه کنید.
برای مغذی کردن (افزایش کیفیت) غذای کودک؛ میتوانید مقداری گوشت، شیر، تخممرغ، سبزیجات تازه، عصاره قلم و یا پودر جوانه غلات به غذا اضافه کنید.
به کودک با ظرف و قاشق مخصوص خودش غذا بدهید.
از غذاهای نرم، متنوع و اشتهاآور و غذاهایی که کودک دوست دارد استفاده کنید.
همزمان با شروع تغذیه تکمیلی به کودک آب سالم و بهداشتی بدهید.
مصرف برخی مواد غذایی در کودکان زیر یکسال ممنوع میباشد این موارد عبارتند از: توت فرنگی، گیلاس، آلبالو، کیوی، خربزه، اسفناج، سفیده تخممرغ، شیر گاو، عسل بادام زمینی.
1 تا 2 سالگی:
کودک را با شیر مادر تغذیه کنید و 5 بار در روز به او غذا بدهید (سه وعده غذای خانواده و دو بار میان وعده)
در سال دوم زندگی شیر مادر باید بعد از صرف غذا به کودک داده شود.
مصرف مکملهای کودکان را هرگز فراموش نکنید.
قطره مولتی ویتامین یا AD: از پانزده روزگی تا یک سالگی
قطره آهن: از پایان شش ماهگی تا دو سالگی