سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

چرا بچه‌های دوم در زندگی موفق‌ترند؟


دانشمندان در دانشگاه کمبریج متوجه شدند اختلافات و بحث‌های بین برادرها و خواهرها در اصل مهارت‌های اجتماعی، دایره لغت و رشد آن‌ها را افزایش می‌دهد.

همیشه اختلاف بین فرزندان یکی از مهم‌ترین مشکلات والدین در سال‌های اولیه زندگی است. اما اکنون محققان اعلام کردند فرزندانی که در دوران کودکی با خواهر و برادرهای بزرگ‌تر خود به مشکل می‌خورند در زندگی آینده خود موفق‌ترند.
دانشمندان در دانشگاه کمبریج متوجه شدند اختلافات و بحث‌های بین برادرها و خواهرها در اصل مهارت‌های اجتماعی، دایره لغت و رشد آن‌ها را افزایش می‌دهد.

با این کار توانایی کودکان برای رقابت افزایش پیدا می‌کند و آن‌ها بهتر می‌توانند در مدرسه به موفقیت برسند. این کودکان هم‌چنین شخصیت محبوب‌تری در بین دیگران پیدا می‌کنند و بیش‌تر از دیگران توانایی‌های مدیریتی خود را تقویت می‌کنند که تمام این فاکتورها به موفقیت در زندگی آینده آن‌ها کمک زیادی می‌کند.

دکتر کلر هاگز از کالج نیوهام در کمبریج در این باره گفت: تحقیقات من نشان می‌دهد دعواها و اختلاف بین کودکان نه تنها مضر نیست، بلکه آن‌ها با این کار بسیاری از مهارت‌های زندگی را می‌آموزند.

به این ترتیب والدین باید بدانند که این مرحله در زندگی نفش مهمی در بهبود ارتباطات اجتماعی کودکان در سال‌های آینده بازی می‌کند.در این مطالعات، محققان رفتار 250 کودک را در طول یک دوره مورد بررسی قرار دادند.

دکتر هاگز اضافه کرد: کودکان حتی می‌توانند بعضی از مهارت‌ها را به والدین و بزرگسالان بیاموزند. برای مثال آن‌ها بلافاصله بعد از آن‌که با یکدیگر به مشکل برمی‌خورند سعی می‌کنند اختلافات بین خود را حل و فصل کنند. این موضوع می‌تواند درسی برای بسیاری از بزرگسالان باشد.

کودکان به راحتی تشخصی می‌دهند که آیا والدینشان بین آن‌ها و دیگر خواهر و برادرها با عدالت برخورد می‌کنند یا خیر. در حقیقت برخی از رفتارهایی که کودکان از خود نشان می‌دهند بستگی مستقیم به این موضوع دارد.

دانشمندان با انجام تحقیقاتی در کشورهای انگلستان، آمریکا و چین متوجه شدند کودکان چینی عملکرد ضعیف‌تری در امتحانات مدرسه دارند. دلیل اصلی این موضوع اتخاذ سیاست تک فرزندی در این کشور است که باعث شده کودکان نتوانند بسیاری از ارتباطات اجتماعی مهم را در محیط خانواده بیاموزند.

تحقیقات دکتر هاگز در کتاب جدیدش با نام فهم اجتماعی و زندگی‌ اجتماعی به چاپ رسیده است.

منبع : خبرآنلاین




ویدیو مرتبط :
آدمای خوب، موفق ترند !

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بچه های اول موفق‌ترند!


اگر می خواهید فرزندتان "پیشتاز" باشد و در حرکت های اجتماعی و سیاسی از دیگران جلوتر این را بدانید که فرزند ارشد هر خانواده از استعداد و قابلیت بیش تری برای پیشرفت اجتماعی برخوردار خواهد بود. این نتیجه بررسی روزنامه "گاردین" درباره صد چهره برتری است که نشریه "فوربس" آن ها را معرفی کرده است.

تدبیر: روزنامه "گاردین" به اشاره به استعداد بیش تر بچه های اول خانواده ها می افزاید:"آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان، "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه پیشین امریکا، "کریستین لاگارد" رییس صندوق بین المللی پول و "جی کی رولینگ" نویسنده مجموعه داستان های "هری پاتر که در صدر فهرست صدنفره قدرتمندترین زنان نشریه "فوربس" قرار گرفته اند همگی فرزندان اول خانواده بوده اند."

روزنامه "گاردین" با اشاره به تحقیقات علمی انجام شده درباره با استعداد بودن بچه های اول خانواده می افزاید:"فیفی بو" پژوهشگر مرکز تحقیقات اجتماعی و اقتصادی در دانشگاه "اسکس" از جمله پژوهشگرانی است که به این نتیجه رسیده که فرزندان دختر ارشد در خانواده های همواره پیشتاز هستند و با موفقیت های چشمگیری مواجه خواهند شد."

روزنامه "گاردین" در ادامه می افزاید:"این موضوع محدود به دخترها نمی شود بلکه در پسران نیز صدق می کند. از تمام 12 مردی که قدم بر کره ماه گذاشتند تمامی آنان یا بزرگترین فرزند خانواده بودند و یا آن که تک فرزند بودند.

" روزنامه "گاردین" اشاره می کند که این موضوع طبیعی است چرا که والیدن در صورتی که تعداد فرزندان کمتر باشد می توانند بیش از پیش به پیشرفت آنان توجه کنند. برای مثال در کشورهای نروژ، دانمارک و هلند افرادی که اولین فرزند خانواده بودند بیش از سایر فرزندان قادر به طی مدارج بالای تحصیلی شده اند.

تحقیقات دانشگاه لندن نیز اشاره می کند که اولین فرزندان خانواده 7 درصد بیش از سایر فرزندان امکان دریافت مدارک مرتبط با تحصیلات عالیه را پیدا کرده اند.