سبک زندگی
2 دقیقه پیش | شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداریبچه ها به سرعت بزرگ میشوند، زودتر از چیزی که فکرش را میکنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ... |
2 دقیقه پیش | فیلم: تزیین اتاق کودک با گلهای مقواییهمین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ... |
این نکات برای تغییر شغل به دردتان می خورد
آیا دوست دارید شغلتان را عوض کنید؟ افراد به دلایل مختلفی شغل خودشان را عوض میکنند. گاهی از شغل قبلی شان خسته میشوند، گاهی ترجیح میدهند کار تماموقتشان را کنار بگذارند، گاهی علاقههای جدیدی در خودشان کشف میکنند، گاهی هم فقط برای پول بیشتر به شغل جدید فکر میکنند.
ده گام مهم برای تغییر یک شغل خوب
۱- ببینید چقدر از شغل فعلیتان راضی هستید
یک دفترچهی یادداشت بردارید و برای خودتان بنویسید هر روز چه اتفاقاتی سر کارتان میافتد و واکنش شما به آن اتفاقات چطور بوده است. بنویسید نسبت به هرکدام از این اتفاقات چه حسی داشتهاید و چقدر از واکنشهای خودتان احساس رضایت میکنید. از همه مهمتر ببینید کدام قسمتهای کارتان هست که باعث ناراحتی و نارضایتی شما میشود.
۲- علاقهها، ارزشها و مهارتهایتان را ارزیابی کنید
ببینید در گذشته چه کارهای موفقی را پشت سر گذاشتهاید؛ وظایف شغلی، مسئولیتهای داوطلبانه یا هر کار دیگری. فهرستی از موفقیتها و مهارتهایی که کسب کردهاید تهیه کنید و برای خودتان معلوم کنید کدام ارزشها و مهارتها برایتان اهمیت بیشتری دارند و دوست دارید کسب و کارتان را حول محور کدام ارزشها پیش ببرید.
۳- مشاغل مختلف را در نظر داشته باشید
یک طوفان مغزی به راه بیندازید و تمام مشاغلی را که ممکن است بتوانید با مهارتها و علایقتان به دست بیاورید فهرستبرداری کنید. از دوستان و آشنایان و اعضای خانوادهتان هم کمک بگیرید. اگر احساس کردید هنوز فهرستتان کامل و مناسب نیست، با یک مشاور شغلی مشورت کنید.
۴- گزینهها را بررسی کنید
موقعیتهایی را که در فهرست مشاغلتان جمع کردهاید با هم مقایسه کنید. در مورد مشاغل بیشتر تحقیق کنید و تمام گزینهها را به ترتیب اولویت مرتب کنید.
۵- روابط شخصی ایجاد کنید
سعی کنید راهتان را به حوزهی مشاغلی که بیشترین اولویت را برایتان دارند باز کنید. در آن مشاغل دوستهایی پیدا کنید و با آنها دربارهی کارشان صحبت کنید. افرادی که در آن حوزهها کار میکنند را در شبکههای مجازی دنبال کنید.
۶- شغلها را تعقیب کنید
با دقت شغلی که انتخاب کردهاید را مورد بررسی قرار بدهید. به ادارهها سر بزنید و سعی کنید مثل یک سایه آدمهایی که به آن کارها مشغولند را تعقیب کنید و با سبک و سیاق کار و زندگیشان آشنا شوید.
۷- امتحان کنید
سعی کنید به صورت داوطلب وارد شغلی بشوید که انتخاب کردهاید. اگر امکان کار داوطلبی نبود هم ایرادی ندارد. خودتان برای مدتی کسب و کار مشابهی به راه بیندازید و آن کار را تجربه کنید.
۸- یاد بگیرید
خودتان را برای شغل جدید ارزیابی کنید و ببینید چه کاستیهایی دارید؛ چه دورههای آموزشی مناسبی برای شغلی که دوست دارید وجود دارد و چطور میتوانید در آن دورهها ثبتنام کنید. تا جایی که میتوانید برای شغل جدیدتان چیز یاد بگیرید.
۹- مهارتهایتان را به روز کنید
خودتان را درگیر کار جدید بکنید و سعی کنید از کار کردن مهارت و تجربه کسب کنید. مثلا اگر در کاری که به دنبال آن هستید، باید مهارت نگارشی زیادی داشته باشید، سعی کنید تا میتوانید چیز بنویسید و بخوانید. حتی اگر لازم دیدید یک وبلاگ بزنید و از دیگران بخواهید نوشتههایتان را بخوانند و نظر بدهند.
۱۰- از این شاخه به آن شاخه نپرید
سعی کنید شغل جدیدی که انتخاب میکنید خیلی دور از شغل قبلیتان نباشد. به این ترتیب میتوانید از تمام تجربیات و کارهایی که پیش از این انجام دادهاید بهترین بهره را ببرید و آموزشهایی که دیدهاید را هدر ندهید.
ویدیو مرتبط :
تغییر شغل به سبک بازیکنان بارسلونا
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
نکات طلایی برای تغییر دکوراسیون اتاق خواب
اتاق خواب هر فرد فضایی کاملا شخصی است و سبک و نوع دکوراسیون اتاق خواب هر فرد تنها به سلیقه فردی او بستگی دارد و باید منعکس کننده نیازهای روزانه، شخصیت و خواسته های او باشد.
اتاق خواب شما باید محیطی آرام باشد که بتوانید در آن به آرامشی بکر برسید و تجدید قوا کنید. فضایی آرام که در آن به تنهایی و یا به همراه فردی که دوستش دارید از لحضات لذت ببرید. خواب شبانه از مهمترین فرآیندها در زندگی هر فرد است و سبب می شود خستگی و استرس کار روزانه از وجود فرد دور شود و با روح وجسمی شاداب برای روز جدید و پرمشغله آماده شود. از این رو اتاق خواب نقش مهمی در خانه دارد.اتاق خواب هر فرد فضایی کاملا شخصی است و سبک و نوع دکوراسیون اتاق خواب هر فرد تنها به سلیقه فردی او بستگی دارد و باید منعکس کننده نیازهای روزانه، شخصیت و خواسته های او باشد.
ابتدا تصمیم بگیرید که قصد دارید چه عنصری نقطه کانونی دکوراسیون اتاق خواب شما باشد.تخت خواب، میز توالتی زیبا یا پوشش پرده؟ نقطه کانونی وسیله ای بزرگ است که به زیباترین شکل در دکوراسیون اتاق جای می گیرد و بقیه تحت تاثیر آن چیده می شوند. در اغلب اتاق خواب ها، تخت خواب نقطه کانونی است که می توانیم آن را به شما نیز پیشنهاد کنیم.
مرحله بعدی این است که تصمیم بگیرید تخت خواب خود را کجا قراردهید. از نظر ما بهترین جا برای قراردادن تخت، جلوی بزرگترین دیوار اتاق است.اما اتاقهای مختلف شرایط متفاوتی برای جای مناسب قرارگرفتن تخت خواب دارند.
مرحله بعدی در صورت نبود کمد دیواری کافی، یافتن جای مناسب برای قراردادن کمد لباسهایتان است. بهترین فضا قسمتی از عقب رفتگی دیوار ( در صورت وجود ) است زیرا در این صورت فضای مفید اتاق و همچنین مسیر گردش نور در اتاق به وسیله کمد اشغال و مختل نمی شود.
هنگام تعیین جای مناسب برای وسایل، به جای کلید پریزها نیز توجه داشته باشید. برای مثال کنار تخت خواب و میز توالت باید پریز برق وجود داشته باشد.
در صورت وجود فضای کافی، حتما به قراردادن دراوری حاوی کشوهای متعدد فکر کنید زیرا وجود چنین وسیله ای در هر اتاق خوابی می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد.
حتما برای دو طرف تخت خواب، از میز کنار تختی و آباژور استفاده کنید زیرا این عنصر می تواند هم به سادگی تقارن در دکوراسیون به وجودآورد و هم سطحی با دسترسی آسان برای قراردادن وسایلی از قبیل ساعت زنگی، عینک مطالعه و لیوان آب در اختیار شما قراردهد.
قراردادن یک کاناپه یا مبل راحتی در اتاق خواب الزامی است. در حقیقت با قراردادن عناصری از این قبیل کنجی دنج برای استراحتی کوچک در فضای خصوصی اتاق برای خود مهیا می کنید.
توصیه ما در خصوص تلویزیون این است که آن را در اتاق خواب خود قرارندهید و برای تماشای تلویزیون به اتاق نشینمن رجوع کنید، اما اگر تمایل دارید، توصیه می کنیم آن را پنهان از دید مثلا داخل کمد دیواری قرار دهید و تنها در مواقع نیاز برای استفاده آن را بیرون آورید تا از ریخت و پاش به نظر رسیدن اتاق جلوگیری کنید.