سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

خانم های مبتلا به میگرن بخوانند



میگرن,سردردهای میگرنی,درمان میگرن,درمان سردردهای میگرنی,علت سردردهای میگرنی

خانم های مبتلا به میگرن بخوانند
نتایج تحقیقات دانشمندان مرکز ملی سردرد در نروژ نشان داد که احتمال ابتلا به سردردهای میگرنی و غیر میگرنی با مصرف قرص های ضد بارداری خوراکی افزایش می یابد.
این دانشمندان با بررسی تاثیر مصرف قرص های ضد بارداری خوراکی در ابتلا به سردردهای میگرنی وغیرمیگرنی در 13944 زن دریافتند، سردردهای میگرنی 40 درصد و سردردهای غیر میگرنی 20 درصد در میان مصرف کنندگان این قرص ها شایع تر است.
متخصصان معتقدند که افت استروژن خون پیش از شروع خونریزی ماهیانه باعث شروع سردرد می شود.
گاهی حمله سردرد دو روز پیش از شروع خونریزی آغاز می شود و تا دو روز اول خونریزی ادامه می یابد. ممکن است دیگر روز های ماه نیز همراه با سردرد یا به طور کلی عاری از سردرد باشند. 10% زنان فقط در زمان خونریزی سردرد دارند.
برخی مطالعات نشان می دهند که در زنان مبتلا به میگرن، در صورت مصرف قرص های حاوی استروژن، خطر سکته مغزی افزایش می یابد، بنابراین توصیه می شود زنان مبتلا به میگرن در صورت تمایل به مصرف قرص های ضدبارداری خوراکی حتما با پزشک مشورت نمایند.
منبع:seemorgh.com

 

 


ویدیو مرتبط :
‫آیا راست میگن خانم هایی که عذر شرعی دارند نباید بیشتر از هفت آیه بخوانند؟‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خانم های مبتلا به تخمدان پلی کیستیک بخوانند



تخمدان پلی کیستیک,سندرم تخمدان پلی کیستیک,علائم کیست تخمدان

خانم های مبتلا به تخمدان پلی کیستیک بخوانند
سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) شایع‌ترین اختلال غدد درون‌ریز در زنان و یکی از دلایل عمده ناباروری به شمار می رود.
 ابتلا به این سندرم معمولا با اختلالات متابولیکی از جمله افزایش قند و چربی های خون، پرفشاری خون و همچنین افزایش آندروژن ها (هورمون های مردانه) به ویژه تستوسترون، رشد موهای زاید (هیرسوتیسم) و چاقی همراه است.
مطالعات نشان می دهند که مصرف اسید های چرب غیراشباع به ویژه اسیدهای چرب امگا-3 موجب بهبود شاخص های متابولیکی در این زنان می شود.

برای بررسی این اثر، مطالعه ای در بخش غدد بیمارستان آدلاید انجام شد و ارتباط بین سطح اسیدهای چرب غیراشباع موجود در پلاسما با شاخص های متابولیکی و هورمونی این بیماران مورد ارزیابی قرار گرفت.
نتایج نشان داد، بالا بودن نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 با بالا بودن آندروژن ها در خون مرتبط است و مصرف اسیدهای چرب امگا-3 غلظت تستوسترون قابل دسترس پلاسما را کاهش می دهد. بعلاوه اسیدهای چرب امگا-3 موجب کاهش چربی های خون و پیشگیری از تصلب شرایین و بیماری های قلبی- عروقی می شوند.
متخصصان این طور نتیجه گرفتند که مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره به خصوص امگا-3، وضعیت هورمونی و شاخص های متابولیکی را در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک بهبود می بخشد.
نتایج این مطالعه در نشریه تغذیه بالینی امریکا به چاپ رسیده است.
برخی متخصصان در کنار روش های درمانی برای سندرم تخمدان پلی کیستیک، مصرف مکمل های امگا-3 را نیز به این بیماران توصیه می کنند.
منبع:seemorgh.com