فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

پیش به سوی سفرهای تابستانی



 

 

پیش به سوی سفرهای تابستانی

 

تابستان فصل سفر است؛ فرقی نمی‌کند چند ساله باشید یا تعطیلات شما چه وقتی در سال باشد، همه‌ی آدم‌ها مسافرت‌ در فصل گرم سال را دوست دارند. هر مقصدی هم با توجه به جذابیت‌هایش، طرفدارهای خودش را دارد؛ اما نباید فراموش کرد که رعایت چند تا نکته‌ ساده و مهم، می‌تواند سفر بهتری را برای ما رقم بزند.

 


چه چیزی با خود ببریم؟

با توجه به مقصد سفرتان، به وسایل متفاوتی ممکن است احتیاج داشته باشید. روی هم رفته بد نیست حواس‌تان به موارد زیر باشد:

 

لباس خنک و سبک بردارید. لباس‌های پلاستیکی و چسبان انتخاب مناسبی برای پوشیدن در آب و هوای گرم مناسب نیستند؛ جلوی عرق‌کردن طبیعی بدن را می‌گیرند و بعد از یک‌بار پوشیدن در هوای گرم بوی خوبی نخواهند داشت.

لباس‌هایی بپوشید که راحت شسته و خشک شوند. آب و هوای شهرهای ساحلی عموماً مرطوب و شرجی است و لباس‌ها دیرتر خشک می‌شوند، اگر لباس نخی و سبک داشته باشید کم‌تر نگران این قضیه خواهید بود.

با لباس‌های غیرضروری چمدان خودتان را سنگین نکنید؛ فصل تابستان و حراج و خرید است، احتمال ول‌خرجی را در نظر بگیرید و مطمئن باشید می‌توانید از لباس‌های تازه خریداری شده‌تان در همان شهر بپوشید.

 

کفش راحت انتخاب کنید. مطمئناً با کفش کتانی نمی‌توانید روی شن‌های ساحل راه بروید، علاوه بر این‌که پاها را خیلی داغ می‌کند، باید چندین بار کفش‌ها را بشویید تا از شر شن‌ها خلاص شوید. یک جفت صندل یا کفش تابستانی همراه داشته باشید. اگر قصد پیاده‌روی‌های طولانی دارید، به کفش کتانی هم نیاز پیدا خواهید کرد، مگر این‌که از راحتی و طبی‌بودن صندل‌هایتان اطمینان داشته باشید.

 

ضد آفتاب، عینک آفتابی، کلاه. بدون این سه تا از خانه بیرون نروید. اشعه‌‌های مضر خورشید، که تابستان را فصل قدرت‌نمایی خودش می‌داند، بیشتر از هر چیز روی چشم و پوست تاثیر می‌گذارند. یک عینک آفتابی راحت و سبک، که ترجیحاً فلزی نباشد و توی گرما داغ نکند به همراه یک ضدآفتاب مرغوب می‌تواند راه‌حل خوبی برای محافظت از پوست و چشم‌‌هایتان باشد. کلاه‌های لبه‌دار نیز هم به عینک و ضد آفتاب کمک می‌کنند و هم جلوی آسیب‌زدن‌ آفتاب به موها را می‌گیرند.

 

یکی دو تا کیسه‌ی پلاستیکی همراهتان داشته باشید. موقع ترک ساحل و در مواجه با لباس‌های خیس و شنی به دردتان می‌خورد. به غیر از این، می‌توانید لباس‌های تمیز و کثیف را با کیسه از هم جدا کنید و همه را پیش هم توی چمدان نگذارید.

 

اگر بطری‌های کوچک آب معدنی را دوست ندارید، یک بطری یا لیوان در دار کوچک که بتوانید گوشه‌ی کیف‌تان حملش کنید، همراه ببرید. باید به طور مرتب آب بنوشید و شاید همه‌جا لیوان شخصی یا آب تمیز در دسترس نباشد.



چه غذایی بخوریم؟

سعی کنید غذاهای خیلی چرب و سنگین در برنامه‌ی غذایی‌تان نباشد. میان‌وعده‌های سبک میل کنید. میوه‌های تازه و سبزیجات را حتماً به یاد داشته باشید.

 

مهم‌ترین خوراک تابستان، نوشیدنی است. نوشیدنی‌های خنک و ترجیحاً طبیعی بنوشید. آب‌میوه‌ها و نوشابه‌های گازدار هر چه کم‌تر، بهتر. داخل لیوان آب‌ چند قطره لیمو بچکانید؛ لیمو به تعریق سالم‌تر بدن کمک می‌کند.

 

از بهداشت رستوران یا کافه‌ای که می‌خواهید آن‌جا غذا بخورید مطمئن باشید. با یک نگاه به ظاهر رستوران می‌توان متوجه وضعیت آشپزخانه‌اش هم شد. اگر غذایتان بو یا رنگ غیرطبیعی داشت حتماً با پیشخدمت در میان بگذارید و آن غذا را نخورید.

 

بهتر است از فروشنده‌های دوره‌گرد، موادغذایی نخرید؛ چون که در معرض هوای آزاد بوده‌اند و احتمال فاسدشدن‌شان بیستر است.

 

خوراکی‌های مثل شیر، خامه و کره را پاستوریزه بخرید و به تاریخ انقضای آن‌ها دقت کنید.

 

سفر تابستانی با کودکان

بچه‌ها سریع‌تر در گرما کلافه می‌شوند. کودک‌تان را خیلی در فضای گرم و آفتابی نگه ندارید.

 

لباس مناسب و خنک به او بپوشانید و حتماً از ضد آفتاب‌های مخصوص کودکان برای محافظت از پوست صورتش استفاده کنید.

 

اگر به سنی رسیده که عینک را روی صورتش نگه دارد، یک عینک آفتابی مرغوب برایش تهیه کنید.

 

اگر کودک شما از پوشک استفاده می‌کند، پماد و لوسیون‌های ضد سوزش پوست همراه داشته باشید و از سوختن پاهایش جلوگیری کنید.

 

سعی کنید در شهر خودتان چند باری او را به استخر ببرید که از آب ترسی نداشته باشد؛ در این صورت بچه‌ها از بازی‌های آبی خیلی استقبال می‌کنند و بهشان خوش می‌گذرد.

 

کنار دریا یا استخر باید بیشتر مراقب او باشید. حواستان باشد خیلی توی دریا جلو نرود، کناره‌های استخر ندود و زمین نخورد.



توصیه‌های عمومی

بد نیست یک مجله یا کتاب سبک همراه داشته باشید، وقتی در حال درازکشیدن در آفتاب هستید، به اهمیتش پی می‌برید.

 

خیلی در معرض تابش خورشید نباشید. جاهای خنک و سایه را برای استراحت انتخاب کنید. مراقب گرمازدگی باشید. بعضی از فرودگاه‌ها، مراکز خرید و هتل‌ها به خاطر سیستم‌های خنک‌کننده‌ی پر قدرتی که در فصل تابستان فعال می‌کنند، خیلی سرد هستند. اگر شما یکی از آدم‌های به اصطلاح سرمایی هستید یا خیلی راحت مریض می‌شوید، یک ژاکت معمولی در دسترس داشته باشید. تغییر ناگهانی دمای بدن می‌تواند باعث سرماخوردگی شود.

 

کیف دستی خود را سبک کنید. گرمای هوا و کیف سنگین و شهری که خوب بلدش نیستید، می‌تواند بیش از حد شما را کلافه کند.

 

اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید، قبل از سفر با پزشک خود مشورت کنید. داروهای موردنیاز را به مقدار کافی همراه ببرید. اگر مبتلا به دیابت هستید، مراقب دمای نگهداری داروها و انسولین مورد مصرفتان باشید، خیلی در معرض آفتاب قرار نگیرید، نوشیدنی‌های سالم و بدون قند زیاد بنوشید.

 

منبع:tebyan.net


ویدیو مرتبط :
شروع دوباره سفرهای تابستانی بعد از ماه میهمانی خدا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

احتمال نیاز به واردات بنزین به دلیل افزایش مصرف در سفرهای تابستانی



واردات بنزین,افزایش مصرف بنزین در تابستان,علت واردات بنزین

مروی مطرح کرد:
احتمال نیاز به واردات بنزین به دلیل افزایش مصرف در سفرهای تابستانی

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه تاکنون نیازی به واردات بنزین وجود نداشته است، گفت که احتمالا مصرف بنزین به دلیل افزایش سفرهای تابستانی بالا رفته و در این صورت ممکن است نیاز به واردات بنزین وجود داشته باشد.

علی مروی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: موضوع واردات بنزین مطلب جدیدی است که مطرح شده است. ما به لحاظ تولید بنزین خودکفا هستیم به این معنا که اگر خدای نکرده بحث تحریم‌ها باشد از پتروشیمی‌ها می‌توانیم بنزین تولید کنیم و هیچ نیازی هم به خارج نداریم.

وی افزود: اگر با روال طبیعی تولید بنزین از طریق پالایشگاه‌ها مصرف بالا برود و به بیش از 65 میلیون لیتر در روز برسد باید بنزین وارد کنیم.
نماینده مردم نیشابور در مجلس خاطرنشان کرد: البته مقداری از واردات بنزین به دلیل افزایش اکتان است نه کمبود و برای اینکه اکتان بنزین را افزایش دهیم باید قدری بنزین از خارج وارد کنیم که این در حد پانزده تا بیست میلیون لیتر در روز است.

مروی با بیان اینکه تاکنون نیازی به واردات بنزین وجود نداشته، یادآور شد: اخیرا شنیده‌ایم که با افزایش مصرف قرار است بنزین وارد شود البته ما صحت و سقم این موضوع را نمی‌دانیم اما من فکر می‌کنم به جز برای افزایش اکتان نیازی به واردات بنزین نداشته باشیم.

نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به احتمال افزایش مصرف بنزین در پی افزایش سفرهای تابستانی، خاطرنشان کرد: اگر به خاطر سفرها مصرف بنزین افزایش غیرقابل پیش‌بینی‌ پیدا کند، ممکن است نیاز به واردات وجود داشته باشد در غیر این صورت ما در حد مصرف بنزین تولید کرده‌ایم./ایسنا