فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

فرامرز آصف، خواننده و ورزشکار سابق ایرانی



فرامرز آصف,بیوگرافی فرامرز آصف,عکس فرامرز آصف

فرامرز آصف

 

بیوگرافی فرامرز آصف، خواننده پاپ ایرانی

فرامرز آصف، صاحب رکورد چندین ساله در رشته دوومیدانی ایران در رشته های پرش سه گام می باشد. موسیقی فرامرز آصف در عین حال که از فرهنگ، هویت و میراث ایرانی الهام و تأثیر گرفته، دارای چاشنی‌های موسیقی آمریکای جنوبی و اروپایی نیز می‌باشد. فرامرز آصف در آثارش از ترانه هایی در مورد هویت، عشق و از میراث فرهنگی ایران استفاده می کند. 

زندگی نامه فرامرز آصف

فرامرز آصف خوانندهٔ سبک پاپ و ورزشکار سابق ایرانی است.

فرامرز آصف متولد دزفول و اصالتاً از خاندان آصف نخعی و اهل تهران بود. دانشگاه جنوب کالیفرنیا به فرامرز آصف، به دنبال کسب مدال برنز در رشته پرش سه گام در بازیهای آسیایی سال ۱۹۷۴ در تهران و رکورددار پرش سه گام ایران، بورس تحصیلی ورزشی اعطا نمود و بدین طریق فرامرز آصف راهی آمریکا شده و برای مدت چهار سال به تیم دوومیدانی این دانشگاه پیوست. فرامرز آصف در سال ۱۹۸۰ با مدرک مهندسی در رشته معماری از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی فارغ‌التحصیل شد.

 

ازدواج فرامرز آصف

فرامرز آصف در تاریخ ۲۵ جولای سال ۲۰۰۳ میلادی با یلدا آصف ازدواج نموده است. آصف در حال حاضر در ایالت کالیفرنیای آمریکا مقیم است.

 

حضور فرامرز آصف در صحنه ی ورزش
فرامرز آصف، صاحب رکورد چندین ساله در رشته دوومیدانی ایران در رشته های پرش سه گام( دارای رکورد ۳۱ ساله با ۱۶ متر و ۸ سانتى متر ) و پرش طول(۷٫۵۸متر) و همچنین برنده مدال برنز پرش سه گام در مسابقات قهرمانی آسیا در تهران می باشد.

 

بهرام افشارزاده، مدیرعامل استقلال كه هم‌دوره فرامرز آصف است دربارهٔ او می‌گوید: "فرامرز آصف پسر تحصیلکرده‌ای بود که مدارج تحصیلی را تا بالاترین سطح گذرانده بود. ورزشکار خیلی خوبی هم بود. البته همان موقع هم ته صدایی داشت و کارهای هنری را هم دوست داشت. گاهی هم برای ما می‌خواند. البته وقتی این‌ها می‌روند خارج، جذب فضای آن فضاها می‌شوند. به هر حال یک اتفاقاتی هم در آن سال‌ها افتاد. یکسری برخوردهای تند شد. این‌ها ورزشکار بودند و رفتند و بعد وارد فضاهای دیگری شدند. شاید اگر ما با رأفت اسلامی بیشتری در رأس ورزش کشورمان با قهرمان‌هایی از این دست برخورد می‌کردیم، می‌شد خیلی‌ها مثل آصف را هم برگرداند همین جا و کاری کرد که مواضع شان عوض شود.

 

فرامرز آصف,زندگینامه فرامرز آصف,تصاویر فرامرز آصف

فرامرز آصف، ورزشکار سابق ایرانی

 

افتخارات ورزشی فرامرز آصف
- فرامرز آصف، صاحب رکورد چندین ساله در رشته دوومیدانی ایران و پرش طول است
- فرامرز آصف در بازیهای آسیایی سال ۱۹۷۴ برنده مدال برنز پرش سه گام شد.
- قهرمان تیمی آمریکا N.C.A.A.
- در سال ۱۹۷۸ فرامرز آصف به اتفاق تیم دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به قهرمانی تیمی آمریکا(N.C.A.A. champion ) نائل گردید.

 

سبک موسیقی فرامرز آصف
موسیقی فرامرز آصف در عین حال که از فرهنگ، هویت و میراث ایرانی الهام و تاثیر گرفته، دارای چاشنی های موسیقی آمریکای جنوبی و اروپایی نیز می باشد.
فرامرز آصف در آثارش از ترانه هایی در مورد هویت، عشق و از میراث فرهنگی ایران استفاده می کند و موسیقی اش یک تنوع خوب از ابزار های قومیست که آمیزه ای از سبک های سراسر جهان از جمله موزیک آبادانی، فلامنکو رقص سیاهان، آفریقایی، آمریکای جنوبی، کوبا ،سالسا، جامائیکایی، رگی، هیپ هاپ آمریکا، اروپا ،فیوژن، پاپ، راک و نیو ایج و همچنین ۸٫۶ است.

 

بیوگرافی فرامرز آصف,فرامرز آصف,عکس های فرامرز آصف

فرامرز آصف، خوانندهٔ سبک پاپ

 

آلبوم های فرامرز آصف
از آلبوم های فرامرز آصف می توان به افرا ۱و۲، ضیافت، افرا ۳، جنگ و صلح، ترمه و یاس، قشنگ روزگار، افرا ۷ (بهترین های ۲۵ سال)، افرا ۸(سیمین بر) اشاره کرد.
فرامرز آصف، سابقه همکاری و آشنایی دیرینه با اردشیر فرح؛ گیتاریست و تنظیم کننده چیره دست آلبوم افرا را نیز در کارنامه خود دارد.

 

گردآوری: بخش فرهنگ و هنر صبح بخیر

منابع:

fa.wikipedia.org

8song.in


ویدیو مرتبط :
پیرمرد ورزشکار ایرانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

18دوپینگی در میان 588 ورزشکار ایرانی



 

 

 

براساس بانک اطلاعاتی که توسط مدیران ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) تهیه شده است، ورزش ایران طی 9 ماه گذشته میلادی 18 ورزشکار دوپینگی داشته است.

به گزارش مهر، افسران ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) طی 9 ماه گذشته میلادی از 588 ورزشکار شاغل در رشته‎های مختلف نمونه‎گیری کرده‌اند. از میان این تعداد تست گرفته شده و براساس نتایج آنالیزهای انجام شده توسط پزشکان و متخصصان آزمایشگاه کلن آلمان برای 18 ورزشکار به دلیل استفاده از مواد نیروزا حکم محرومیت صادر شد.

البته احتمال اینکه تعداد وزشکاران متخلف و دوپینگی تا پایان سال 2010 میلادی از 18 نفر بیشتر شوند، وجود دارد چراکه هنوز نتیجه برخی از نمونه گیری‌های ارسالی به آزمایشگاه کلن آلمان از سوی مدیریت این آزمایشگاه اعلام نشده است. ضمن اینکه سه ماه تا پایان سال 2010 میلادی باقی مانده است و بخشی از برنامه‎های نادو برای نمونه گیری و کنترل دوپینگ ورزشکاران در این زمان باقی مانده انجام خواهد شد.

در هر صورت اسکی، بسکتبال، دوچرخه سواری، قایقرانی، کشتی، والیبال، وزنه برداری، جانبازان و معلولان، بوکس، شنا، پرورش اندام، تیراندازی، جودو، شمشیربازی، کاراته، نابینایان، دوومیدانی، تنیس، ووشو، تکواندو، بدمینتون، ژیمناستیک، رزمی، کبدی و راگبی فدراسیون‎هایی هستند که از ورزشکاران آنها در این مدت نمونه گیری شده است. ضمن اینکه افسران نادو طی چند مرحله نیز با همکاری ماموران کمیته پزشکی و ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال اقدام به گرفتن تست دوپینگ از فوتبالیست‌ها کردند.

دکتر لطفعلی پورکاظمی، دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: تاکنون تمام نمونه‌گیری‌های انجام شده جهت آنالیز و اعلام نتیجه به آزمایشگاه کلن آلمان ارسال شده است و نتیجه مربوط به اکثر آنها را نیز دریافت کرده‌ایم. تنها از نتیجه بخش کوچکی از تست‎های ارسالی بی اطلاعیم که به زودی به دستمان می‌‎رسد.

دوومیدانی کاران بیشتر از همه و رزمی کاران کمتر از همه تست شدند

دبیر کل نادو با اشاره به تعداد نمونه گیری‌های انجام شده از رشته‎های مختلف یادآور شد: در این مدت از ورزشکاران دوومیدانی در ماده‎های مختلف بیشتر از دیگر رشته‎ها تست گرفته شد. فدراسیون ورزش‌های رزمی نیز فدراسیونی بود که ورزشکارانش کمتر از دیگر رشته‌ها تست شدند.

وی ادامه داد: دوچرخه سواری، وزنه برداری، والیبال، جانبازان و معلولان، تیراندازی و جودو دیگر رشته‌هایی هستند که به دفعات از ورزشکاران‌شان تست دوپینگ گرفته شد.

250 تست آسیایی، 250 نمونه منفی

لطفعلی پورکاظمی همچنین تاکید کرد: از میان 588 نمونه گیری گرفته شده، 250 نمونه مربوط به ورزشکاران شرکت کننده در بازی‎های آسیایی بود که نتیجه همه آنها منفی اعلام شد. در رشته‌های انفرادی از همه و در رشته‎های تیمی به صورت رندوم نمونه گیری شد. البته سعی داریم طی زمان باقی مانده تا این بازی‌ها نیز به نمونه گیری از مسافران گوانگجو ادامه دهیم.

پرونده دوپینگ 2010 ایرانی‎ها همچنان باز است

وی ضمن اشاره به مدت زمان باقی مانده تا پایان سال میلادی جاری اظهارداشت: برای این مدت هم اگرچه با بازی‎های آسیایی تداخل دارد اما برنامه‎های زیادی جهت نمونه گیری داریم. به ویژه اینکه بازی‎های آسیایی جانبازان و معلولان هم در پیش است و باید از ورزشکاران شرکت کننده در این بازی‎ها نیز تست گرفته شود.

دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ یادآور شد: تا پایان هفته جاری حداقل 20 نمونه دیگر به تعداد نمونه گیری‌های قبلی اضافه خواهد شد. ضمن اینکه برای ورزشکارانی که بازی‌های آسیایی پارالمپیک را پیش رو دارند نیز برنامه‌های در نظر گرفته شده است. از این ورزشکاران حداقل 100 تست دوپینگ گرفته خواهد شد.

پورکاظمی با تاکید بر اینکه آمار ارائه شده مربوط به فوتبال نیست، گفت: نمونه‌گیری‌های مربوط به فوتبال همچنان به صورت مستقل توسط کمیته پزشکی وضد دوپینگ فدراسیون فوتبال انجام می‎شود.