فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

توجیه اختلاس 3 هزار میلیاردی به روش «خداحافظ بچه» + عکس



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

توجیه اختلاس 3 هزار میلیاردی به روش «خداحافظ بچه» + عکس

خبرگزاری فارس: برخی سریال‌های تلویزیونی پیامدهای منفی در جامعه دارد که متاسفانه برخی از سازندگان و مدیران رسانه ملی از آن بی‌خبرند.

سریال «خداحافظ بچه» یکی از سریال‌های امسال ماه رمضان تلویزیون است که از شبکه سه سیما روی آنتن رسانه ملی می‌رود.

این سریال که با فاصله کمی از افطار پخش می‌شود، در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان مخاطبان زیادی را با خود همراه کرد اما پس از گذشت چند روز افت کرد و کم کم مخاطبان خود را از دست داد.

داستان این سریال در مورد زوج جوانی با بازی شهرام حقیقت‌دوست و مهراوه شریفی‌نیا است که بچه‌دار نمی‌شوند و برای حل این معضل، پس از اینکه نمی‌توانند از پرورشگاه بچه بگیرند، تصمیم می‌گیرند بچه بدزدند.

یکی از موضوعات بارز در این سریال که پیش از این هم فارس به آن اشاره داشت، آموزش خلافکاری بود که بازیگران «خداحافظ بچه» به خوبی شیوه‌های مختلف خلافکاری را به مخاطبان آموزش دادند.

در این سریال به راحتی از خانه مردم بالا می‌روند، یا ماشین‌های مردم در کمترین زمان ممکن به سرقت می‌رود. جدای از اینکه خلافکاری در یک قالب تصویری زیبا آموزش داده می‌‌شود، جامعه هم نا امن به تصویر کشیده می‌شود؛ جامعه‌ای که یک مرد به همراه همسرش به منزل زنی می‌رود و از خانه چند قفله به راحتی یک بچه را می‌دزدند.

جز این موضوع که تبعات بسیاری در جامعه خواهد داشت، موضوع دیگری هم مدام به آن رجوع می‌شود.

بازیگران سریال برای توجیه اعمال ناهنجار خود دفترچه‌ای آماده کرده‌اند که گناه‌هایشان را می‌نویسند و با این دلیل که بعدا اعتراف می‌کنند و مجازاتش را می‌کشند، دست به هر عملی ازجمله بچه دزدی می‌زنند.

شاید بگوییم این فقط یک سریال است و خیلی مهم نیست اما اینکه اینکه این موضوع چه تبعاتی دارد، در آینده مشخص خواهد شد.

شاید بد نباشد به تصویری اشاره کنیم که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده است. این تصویر ساده که در زیر قابل مشاهده است، بر اساس آنچه در سریال «خداحافظ بچه» بازیگران برای توجیه عمل اشتباه‌شان انجام می‌دادند، تهیه شده و به اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی اشاره دارد.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

البته این تصویر مدل و نمونه‌ کوچک و ضعیفی است برای اینکه از میزان تاثیرپذیری مردم از سریال‌های تلویزیون مطلع باشیم. 

اما بد نیست سازندگان سریال‌های تلویزیونی و مدیران رسانه ملی حواس‌شان به این پیامدها هم باشد و با هر وسیله‌ای برای جذب مخاطب تلاش نکنند./فارس

 


ویدیو مرتبط :
شوخی مهران مدیری با اختلاس سه هزار میلیاردی یک کارمند!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پشت صحنه اختلاس ۳ هزار میلیاردی؛ هشدار کتبی دادیم به آقای x وام ندهید



 

 

پشت صحنه اختلاس ۳ هزار میلیاردی؛ هشدار کتبی دادیم به آقای x وام ندهید

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه هنوز مشخص نشده اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی از بانک صادرات ناشی از جعل اسناد یا اختلاس بوده گفت: بانک مرکزی هشدار کتبی داده بود که به آقای X هیچ تسهیلاتی پرداخت نکنند.

 

محمود بهمنی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره اینکه آیا منابع بانک "آریا" از طریق جعل اسناد یا اختلاس تأمین شده بود یا خیر، اظهار داشت: در تمام دنیا اگر سارق نباشد پلیس به وجود نمی آید؛ حتماً واقعه ای به وجود آمده که رسیدگی آن آغاز شده است.

رئیس کل بانک مرکزی اذعان داشت: هنوز مشخص نیست که این پرونده اختلاس بوده یا جعل اسناد چرا که جعل قوانینی دارد که باید از طریق قاضی صحت آن اعلام شود.

"شک" رئیس کل مانع از ادامه فعالیت بانک آریا شد

وی با بیان اینکه برخی از بانک ها ۶ ماه الی یک سال قبل وجوه خود را برای تأسیس بانک واریز کرده اند ولی هنوز بانک مرکزی مجوز فعالیت آنها را صادر نکرده افزود: گاهی اوقات مواردی می آید که کمیسیون تصمیمات خود را برای آن می گیرد ولی بنده در پایان باید مصوبات را تأیید کنم و در برخی موارد که مشکوک می شوم بلافاصله دستور توقف ادامه مراحل را به واحد ذیربط می دهم.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: قانون گفته بود نباید کسی که می خواهد بانک بزند نه اینکه "بانک سرقت کند" دارای مطالبات معوق باشد.

بهمنی تصریح کرد: اما کسی که آمده تسهیلات بگیرد حتی اگر دارای بانک هم باشد و ۴ هزار میلیارد تومان برای افزایش سرمایه نیز واریز کرده ولی دارای بدهی ۴ هزار میلیارد تومانی است صلاحیت بانکدار شدن را ندارد.

وی اذعان کرد: اگر کسی پول دارد که بانک تأسیس کند باید بدهی خود را تسویه کند چه رسد به اینکه دارای بدهی های معوق باشد.

متوجه وضعیت بانک آریا بودیم

رئیس کل بانک مرکزی در همین ارتباط با اشاره به اینکه در برخی موارد ماجرای سرمایه گذاران بانک های جدید خیلی پیچیده است، افزود: در این موارد سرمایه بانک ها با پیچیدگی های خاصی تشکیل می شود.

بهمنی گفت: در این موارد سرمایه بانک ۲ الی ۳ دست گشته و در نهایت در قالب آقای x ظاهر شده است و در این مورد باید به نقطه شروع این سرمایه برسیم و متوجه شویم چه کسی این سرمایه را شکل داده است.

وی با بیان اینکه در این موارد بانک به جای بانک خصوصی به بانک اختصاصی تبدیل می شود، تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که سهام واقعی افراد در بانک زیاد نباشد تا مدیریت واقعی خود را اعمال نکنند.

سکاندار بانک مرکزی ضمن اشاره به اینکه پرونده های متعدد مشابهی از درخواست تأسیس بانک های جدید بوده که قصد باز کردن آنها را نداریم، گفت: دقیقاً متوجه وضعیت بانک آریا بودیم.

بهمنی درباره پشت پرده اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی در بانک صادرات بیان کرد: بانک ها خودشان بازرس دارند و باید این موارد را رسیدگی کنند اما زمانی که بانک مرکزی متوجه این وضعیت شد بلافاصله بازرس های خودمان را برای پیگیری موضوع فرستادیم.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: هم اکنون علاوه بر بانک مرکزی این پرونده در قوه قضائیه و سازمان های نظارتی درحال رسیدگی است.

وی درباره اظهار نظر قائم مقام بانک مرکزی مبنی بر هشدار به بانک صادرات از اسفند ماه سال گذشته برای فعالیت این باند، گفت: زمانی که این پرونده به بانک مرکزی آمد و ما احساس کردیم وی می خواهد از بانک تسهیلات دریافت کند به بانک متبوع هشدار دادیم که تسهیلاتی به این فرد پرداخت نکند.

بهمنی اضافه کرد: بانک مرکزی کتباً هشدار داد که تسهیلات قبلی که به این فرد پرداخت شده به خاطر اینکه وی می خواهد بانک تأسیس کند باید وصول شود.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: این هشدار برای ندادن تسهیلات و وصول تسهیلات قبلی بوده و ارتباطی با تأسیس بانک "آریا" نداشته است.

به گفته بهمنی، زمانی بانک مرکزی تأسیس بانک "آریا" را متوقف کرد که پشت پرده سرمایه آن مشخص شده بود..../فارس