فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

«آکادمی موسیقی» وطنی، نوروز در تلویزیون


سری نخست برنامه صدا، نوروز امسال روی آنتن شبکه سه می رود تا از میان 48 شرکت کننده نهایی 12 نفر انتخاب شوند. بعد از نوروز طی دو برنامه، بهترین صدا با آرای مردمی مشخص می شود. در گفتگو با تهیه کننده برنامه حال و هوا و کیفیت تولید آن را بررسی کردیم.





روزنامه هفت صبح:
سری نخست برنامه صدا، نوروز امسال روی آنتن شبکه سه می رود تا از میان 48 شرکت کننده نهایی 12 نفر انتخاب شوند. بعد از نوروز طی دو برنامه، بهترین صدا با آرای مردمی مشخص می شود. هفت صبح در گفتگو با تهیه کننده برنامه حال و هوا و کیفیت تولید آن را بررسی کرده است.

شهریور ماه بود که مجید زین العابدین مدیر شبکه سه خبر از تولید و پخش برنامه ای برای انتخاب بهترین صدا داد. این خبر خیلی زود در رسانه های مختلف منتشر شد و واکنش های متفاوتی به همراه داشت. آن زمان از این برنامه با عنوان آشنای «آکادمی موسیقی» نام برده می شد و همین شاخک ها را نسبت به کیفیت و چگونگی طراحی آن حساس تر می کرد. برنامه موسیقی صدا در سکوت خبری به سرانجام رسید و طبق کنداکتور ساعت 19 در ایام نوروز روی آنتن خواهد رفت. برای آگاهی از چند و چون برنامه صدا سراغ فرشید محمودی، تهیه کننده و کارگردان آن رفته ایم و از مختصات و نحوه تولیدش پرسیدیم.

ایده اولیه ساخت برنامه «صدا»

مدیر شبکه سه، دو طرح روی میزش داشت که محور اصلی آنها درگیر کردن مردم در فرآیند برنامه سازی است. آقای گزارشگر و برنامه صدا. ایده اول مجید زین العابدین طبعا چندان چالش برانگیز نبوداما دومی «ریسک» بیشتری می طلبید. در آغاز گفتگو با محمودی بحث اجرایی شدن طرح ساخت برنامه صدا را مطرح می کنیم. او به طرح کلی که شبکه ارائه کرده اشاره می کند و می گوید: «شبکه سه ایده کلی برنامه را پیشنهاد داد و از ما خواست که آن را اجرایی کنیم. در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که در برنامه تیتراژهای شبکه سه بازخوانی شود. طبق صحبتی که داشتیم قرار شد 52 برنامه بسازیم که الان 12 قسمت آن را برای نوروز آماده کرده ایم.»

برنامه فقط مسابقه نیست

بعد از مطرح کردن ایده اولیه، سازندگان با مسئولان شبکه سه به این نتیجه می رسند که برنامه از حالت مسابقه صرف خارج شود و سر و شکلی آموزشی هم داشته باشد: «بنای ما از همان ابتدا این بود که برنامه فرمت موسیقایی داشته باشد و تنها مسابقه و بازخوانی تیتراژها نباشد؛ برای همین تصمیم گرفتیم یکسری گپ و گفت موسیقایی با اهالی فن هم در برنامه گنجانده شود.



برای همین علاوه بر مباحث مطرح شده در استودیو، آیتم هایی با حضور خواننده ها، آهنگسازها و شاعران ضبط کرده ایم که رسالتش انتقال تجربیات در حوزه های مختلف موسیقی مثل خوانندگی، آهنگسازی، شعر، نحوه ورود به این عرصه، مشکلات موجود و ... است. در واقع پایه اصلی برنامه مسابقه است و آیتم هایی هم در کنار آن تعبیه شده تا برنامه بار آموزشی داشته باشد.»

نحوه انتخاب شرکت کننده ها

برای دعوت از شرکت کننده ها ابتدا قرار بود فراخوانی در قالب های مختلف از جمله تیزر تلویزیونی پخش شود اما بعدا مدیران شبکه سه تصمیمی دیگر گرفتند. محمودی درباره چرایی آن توضیح می دهد: «تیزر و فراخوان برنامه آماده شد اما دوستان به این نتیجه رسیدند برای اینکه مردم با حال و هوای برنامه آماده شوند و بدانند ما در چه سطحی برلنامه اجرا می کنیمپ، از مرکز موسیقی صدا و سیما کمک بگیریم. به این شکل که سراغ افرادی رفتیم که در این سال ها نمونه کار یا شعری به این مرکز ارائه کرده بودند ولی شرایط همکاریشان فراهم نشده بود. بالطبع اینها کسانی اند که موسیقی و آواز را می شناسند اما فرصتی برای عرض اندام پیکر نکرده اند. از لیست موجود بیش از 200 نفر توانستند به برنامه بیایند و تست دهند.»

48 نفر اینگونه گزینش شدند

از میان 200 نفری که در آزمون اولیه شرکت کردند در نهایت 48 نفر برای 12 برنامه انتخاب شدند: «ضبط اولیه برنامه در یک استودیو صدا در صادقیه انجام شد و آنجا تست صدا گرفتیم. کارشناساسن این مرحله هم حمید حامی خواننده، مهرداد نصرتی آهنگساز، بابک زرین آهنگساز و تنظیم کننده و حمید اکبرزاده کارشناس مرکز موسیقی سازمان صداو سیما بودند. این مرحله چهار روز طول کشید واز 200 نفر 48 نفر رأی الف گرفتند.»

آنطورکه محمودی می گوید هر کدام از شرکت کنندگان از میان 15 تیتراژ پیشنهادی حق انتخاب و خواندن دو تیتراژ را داشته اند.

ساخت دکور در شهرک غزالی

بعد از اینکه 48 نفر به مرحله بعدی رسیدند؛ سازندگان، مسابقه را در دکور اصلی واقع در شهرک غزالی، ضبط کردند. «ما برای اینکه برنامه چشمنواز باشد در شهرک غازالی دکوری بزرگ ساختیم و البته المان ها را از نشانه های سنتی ایرانی انتخاب کردیم.»

شرکت کنندگان چند روزی برای تمرین فرصت داشته اندو بعد از آن برنامه در دکور ضبط شده. به گفته تهیه کننده برنامه صدا، ضبط این مرحله 10 روز زمان برده است: «در این مرحله موسیقی اورجینال را از خود خواننده ها گرفتیم و آنها که قدیمی تر بودندو دسترسی به آنها نداشتیم توسط آهنگسازها بازسازی شد. برای شرکت کننده ها موسیقی بدون کلام را پخش کردیم و آنها به طور زنده اجرا کردند.»

داوری توسط مردم

معمولا روال اینگونه برنامه های این است که چند داور در استودیو رأی می دهند و مردم هم نظرشان را پیامک می کنند و در نهایت با جمع نظرات، نفر برگزیده مشخص می شود. برنامه صدا اما متکی به آرای مردمی است: «در این مرحله مردمداور هستند. تا الان بنا بر این بوده برنامه که پخش می شود، مردم شماره هر بازخوان را به شماره ای که مجری (محمدس لیمی) اعلام می کند پیامک کنند. مخاطبان تا ساعت 7 هر روز یعنی قبل از پخش برنامه وقت دارند رأی شان را به بازخوان مورد علاقه شان بدهندو بعد از آن سامانه بسته می شود.» قبل از هر اجرا کلیپی برای هر 48 شرکت کننده ساخته شده که پخش می شود. در این کلیپ روند حضور هر شرکت کننده و نحوه تست صدای او در مرحله قبل پخش می شود.

تیتراتژهایی که خوانده می شوند

یکی از شروط اصلی مسابقه خواندن تیتراژ به طور کامل است. تیتراتژهایی هم که انتخاب شده انداینها هستند: آوای باران احسان خواجه امیری، ارمغان تاریکی محمد اصفهانی، وضعیت سفید علیرضا قربانی، وفا محمد اصفهانی، نابرده رنج احسان خواجه امیری، ماه عسل فزاد فرزین، پروانه مانی رهنما، خانه به دوش مجید اخشابی و ... به گفته کارگردان برنامه، ملاک انتخاب این تیتراژها پربیننده بودن آنها است.

آیتم های آموزشی

محمودی در ابتدای گفتگو اشاره کرد که قرار نبود برنامه صرفا حالت مسابقه داشته باشد، برای همین کلیپ هایی با حضور اهالی موسیقی ضبط کرده اند تا بار آموزش این برنامه 50 دقیقه ای بالاتر برود: «در هر برنامه میهمانی ویژه داریم که درباره حوزه های مختلف صحبت می کند. بهرام دهقانیار، مانی رهنما، قاسم افشار، امیرحسین مدرس، مجید اخشایی و هومن جاوید که در ساخت تیتراژ تلویزیونی فعالیت داشته اند با مجری درباره تیتراژسازی و خوانندگی صحبت کرده اند.»

نفر برتر چگونه معرفی می شود؟

به گفته محمود فریدی، در هر برنامه یک نفر انتخاب می شود و در نهایت 12 شرکت کننده می مانند. این 12 نفر در سه برنامه چهار نفره دیگر شرکت می کنند و سه تیتراژ می خوانند. طبق برنامه ریزی فینال با حضور مردم و خانواده های شرکت کننده ها برگزار می شود و در نهایت یک نفر به عنوان خواننده برتر انتخاب خواهد شد.

جایزه نفر برتر چیست؟

تهیه کننده و کارگردان برنامه در پاسخ به اینکه جایزه نفر برتر چیست، اینگونه می گوید: «در کنار جوایز مختلف، نفر اول میکروفن طلایی می گیرد. ضمن اینکه مدیران شبکه قول داده اند که نفر اول تیتراژ یکی از مجموعه های تلویزیونی را بخواند.»

فرشید محمودی تاکید می کندکه مهمتر از جایزه و رقابت، شرایطی است که برای علاقمندان موسیقی فراهم می شود: «هدف برنامه سازان و مدیرانی که پشت برنامه بوده و از ما حمایت کرده اند، کمک به استعدادیابی و پربارتر شدن تیتراژهای تلویزیونی است. این برنامه جایی برای عرضه استعدادها است که امیدواریم بتوانیم به سهم خود در این زمینه کمکی کرده باشیم.»

برنامه ادامه دارد

این تهیه کننده درباره سرانجام موسیقی صدا اینگونه توضیح می دهد: «بعد از اینکه پکیج نوروزی بسته شد برای کیفیت ادامه آن تصمیم می گیریم. فکر می کنم از اواسط اردیبهشت ضبط سری دوم برنامه شروع شود و تابستان به شکل هفتگی روی آنتن برود. البته برنامه ابتدا هم قرار بود هفتگی پخش شود که از بهمن ماه به ما اعلام کردند که 12 برنامه برای پخش در ایام نوروز آماده کنیم.»


ویدیو مرتبط :
شعر و موسیقی غدیر خم با صدای وطنی کاشان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلویزیون ایران، ول کن آکادمی موسیقی نیست!


بعد از موج برگزاری آکادمی های موسیقی در شبکه های ماهواره ای، در دو سال اخیر سر و کله شش مسابقه به شیوه آنها در تلویزیون پیداشده. «موج شب» تازه ترین آنهاست که اخیرا روی آنتن شبکه 3 رفته، مروری داریم بر شیوه اجرای این مسابقات و سرانجام آنها.





روزنامه هفت صبح: بعد از موج برگزاری آکادمی های موسیقی در شبکه های ماهواره ای، در دو سال اخیر سر و کله شش مسابقه به شیوه آنها در تلویزیون پیداشده. «موج شب» تازه ترین آنهاست که اخیرا روی آنتن شبکه 3 رفته، مروری داریم بر شیوه اجرای این مسابقات و سرانجام آنها.

بعد از بالا گرفتن تب برگزاری مسابقات و آکادمی های مختلف در شبکه های ماهواره ای، یک مرتبه تلویزیون ما هم به فکر ساخت و ساز چنین مسابقاتی افتاد. به طوری که از اول سال 93 تا الان که هنوز پنج ماه از 94 نگذشته، سر و کله شش مسابقه شبه آکادمی در تلویزیون پیدا شد؛ مسابقاتی که یا مثل «آقای گزارشگر» و «ستاره بیست» به سرانجام رسیدند و بالاخره رنگ آنتن دیدند یا مثل «جادوی صدا» و «آقای خنده» هیچ وقت خبری از آنها به میان نیامد.

شیوه برگزاری همه هم به این صورت بود که ابتدا از طریق زیرنویس تلویزیون یا سایت، فراخوان شرکت در مسابقه داده می شود و شرکت کنندگان بعد از پذیرش اولیه در چند مرحله توسط چند داور مورد ارزیابی قرار می گیرند. شیوه اجرای همه از مدل اولیه همان شبکه های ماهواره ای تبعیت می کند. در جدیدترین مورد، در شرایطی که شبکه سه برای مسابقه دوبله فراخوان داده بود، مسابقه دیگری تحت عنوان «موج شب» با همین شیوه برای اجرا روی آنتن رفته است. مروری داریم بر این موج عجیب تلویزیون.

موج شب/ اجرا

زمان پیدایش: 1394

مجری:
مسعود فروتن

داورها: برخی از مجریان دهه شصت و هفتاد تلویزیون از جمله: جلال مقامی، گیتی خامنه، الهه رضایی و...

چگونگی برگزاری:
شرکت کنندگان هر هفته مقابل یک داور متن هایی را اجرا می کنند. قرار است برنامه از این به بعد پنجشنبه ها در باکس شبانگاهی این شبکه قرار بگیرد.

تلویزیون ول کن آکادمی نیست

هدف برنامه: این برنامه سعی کرده از قالب آکادمی صرف خارج شود. شاید تجربه ناخوشایند «ستاره بیست» و ناتوانی آن در جذب مخاطب باعث شده تا عوامل برنامه تصمیم بگیرند قضیه آکادمی را با نوستالژی بازی و بازگشت به خاطرات قدیمی مخلوط کنند. بخش اول داورها ابتدا به عنوان مهمان برنامه ظاهر می شوند و درباره حال و هوای اجرا در ایام قدیم صحبت می کنند و در بخش دوم اجرای شرکت کنندگان در مسابقه را داوری می کنند.

میزان موفقیت: از آنجایی که در سال های اخیر تلویزیون بیش از اندازه روی مقوله برنامه سازی نوستالژیک و نمادهای دهه شصتی دست گذاشته و در شبکه های مختلف بارها روی آن مانور داده بعید به نظر می رسد آنطور که باید در جامعه موج ایجاد کند و جذابیت خاصی نزد مخاطبان داشته باشد. مگر اینکه خود برنامه به شیوه ای پیش برود که در نهایت بتواند خودش را ثابت کند.
سرانجام مسابقه: فعلا با گذشت یک قسمت از برنامه نمی شود راجع به کلیت آن اظهارنظر کرد.


جادوی صدا/ دوبله

زمان پیدایش: 1394

مجری: اعلام نشده

داورها: چنگیز جلیلوند، حسین عرفانی، تورج نصر و...

چگونگی برگزاری:
فروردین امسال شبکه سه برای شرکت در مسابقه فراخوان داد. شیوه شرکت در مسابقه هم اینطور بود که شرکت کنندگان باید در زمینه دوبله فیلم، سریال و انیمیشن، تعدادی فیلم را از سایت شبکه انتخاب کنند و روی شخصیت مورد نظر در آن فیلم صداگذاری انجام دهند و بعد فایل صوتی را ارسال کنند. مسابقه فعلا در مرحله اول و پذیرش شرکت کننده است و فعلا زمان دقیقی برای پخش آن اعلام نشده.

تلویزیون ول کن آکادمی نیست

هدف برنامه:
عوامل برنامه از همان ابتدا اعلام کردند که هیچ مسئولیتی در قبال پذیرش برندگان نهایی در عرصه دوبله ندارند. تنها هدفشان هم این است که به واسطه دعوت از پیشکسوتان برای داوری این برنامه به نحوی از آنها تجلیل کنند و علاقه مندان هم بتوانند صرفا یک مسابقه بدهند.

میزان موفقیت: تا پایان زمان اعلام شده برای شرکت در مسابقه، چیزی حدود 8 هزار نفر ثبت نام کرده بودند که به نظر رقم قابل ملاحظه ای است. البته میزان بالای شرکت کننده چندان در میزان استقبال نهایی مخاطبان تعیین کننده نیست اما با این حال از آنجایی که پای بزرگان عرصه دوبله به عنوان داور به میان آمده، می شود انتظار داشت که زمان پخش هم استقبال خوبی از آن شود.

سرانجام مسابقه: آنطور که اعلام شده، معرفی اسامی پذیرفته شدگان سه ماه طول می کشد. بنابراین احتمالا پخش آن از پاییز شروع خواهدشد.


ستاره بیست/ بازیگری

زمان پیدایش: 1393

مجری: بیژن بنفشه خواه

داورها: محمود عزیزی، چنگیزی جلیلوند، رضا رویگری، هایده حائری، نسرین مقانلو، فریبا کوثری، رامسین کبریتی و پژمان بازغی

چگونگی برگزاری: سال گذشته شبکه نمایش برای شرکت در این مسابقه فراخوان داد و از بین 6 هزار داوطلب، 450 نفر انتخاب کرد.

تلویزیون ول کن آکادمی نیست

هدف برنامه: زمانی که سر و کله این برنامه پیدا شد مدیر شبکه نمایش اعلام کرد که این مسابقه، اولین قدم در اجرای طرحی به اسم «کشف استعدادهای ایرانی» است و قرار است بعد از آن، این طرح در زمینه های مختلف هنر هم برگزار شود.

میزان موفقیت: انتخاب برخی بازیگران درجه سه در کنار چند بازیگر مطرح به عنوان داور، اتفاقی بود که از همان ابتدا خیلی ها را از تماشای برنامه دلسرد کرد. خیلی ها انتقاد کردند با وجود این همه بازیگر درجه یک، چرا باید انتخاب ها به این شیوه صورت گرفته باشد. از طرف دیگر، مسابقه در شبکه نمایش برگزار شد؛ شبکه ای دیجیتال که به اندازه شبکه های سراسری مخاطب ندارد. همین مسئله هم باعث شد تا آنطور که باید دیده نشود. خود عوامل برنامه هم این موضوع را متوجه شدند و با شبکه سه رایزنی کردند تا یک بار خلاصه آن را روی آنتن ببرد که البته این بازپخش هم نتوانست آنطور که باید به جذب مخاطبانش کمک کند.

سرانجام مسابقه:
تا به حال 13 فسمت از برنامه روی آنتن رفته و باید ببینیم بعد از پایان قسمت سی ام یعنی دوره اول چه سرنوشتی در انتظارش است.


آقای خنده/ شوخ طبعی

زمان پیدایش: 1393

مجری: هیچ وقت مشخص نشد

داورها:
طبق اعلام شبکه نسیم، قرار بود مردم آثارشان را به برنامه بفرستند تا در مرحله اولیه امیررضا ماهی صفت به عنوان مسئول جذب و انتخاب داوطلبان، بهترین ها را معرفی کند.

چگونگی برگزاری:
از زمان شروع به کار شبکه نسیم، اعلام شد که این مسابقه در قالب یک مسابقه بزرگ از این شبکه پخش می شود. بارها از مردم خواستند تا توانایی ها و استعدادهایی که در زمینه خنداندن و شوخ طبعی دارند به آدرس برنامه ارسال کنند تا اگر موفقیت آمیز بود برای شرکت در مرحله حضوری دعوت شوند اما هنوز خبری از پخش آن نیست.

تلویزیون ول کن آکادمی نیست

هدف برنامه: شبکه نسیم درواقع می خواست با این برنامه و کسب استعدادهای مختلف در زمینه خنده و شوخ طبعی برای ادامه حیات خودش نیرو جمع آوری کند. آنطور که اعلام شد «آقای خنده» به دنبال افرادی بود که استعداد خنداندن مردم را داشته باشند. قرار بود در مسابقه میزان استعداد خنداندن از طریق تقلید صدای خوانندگان، شخصیت های کارتونی و هنرپیشگان، بیان و حرکات کمیک، بداهه گویی، لطیفه گویی، شعر طنز خوانی و... به رقابت گذاشته شود.

میزان موفقیت: -

سرانجام مسابقه: با گذشت یک سال از فراخوان شرکت در مسابقه، هنوز صحبتی راجع به زمان اجرای آن به میان نیامده. تا چند وقت قبل، آثار مردم برای شرکت در مسابقه در سایت شبکه نسیم آرشیو شده بود اما الان حتی اسم و لوگوی این برنامه هم از سایت حذف شده.


برنامه سه دا/ کشف خوش صداها

زمان پیدایش: شبکه سه سال 92 همزمان با آقای گزارشگر قصد داشت برنامه ای برای کشف استعدادهای صدا راه اندازی کند. این برنامه در میان واکنش های مختلف رسانه ای به ضبط رسید و قرار بود سری نخست آن نوروز 93 پخش شود.

مجری: محمد سلیمی

داورها: حمید حامی، مهرداد نصرتی، بابک رزین، حمید اکبرزاده و...

چگونگی برگزاری: این برنامه به آن نرسید اما طبق توضیحات تهیه کننده، از میان 200 نفری که در آزمون اولیه شرکت کردند 48 نفر برای 12 برنامه انتخاب شده بودند. قرار بود در هر برنامه نفرات برتر با انتخاب هیات داوران و رای مردم معرفی شوند.

هدف برنامه: برنامه سه داد قصد داشت صداهای برتر و موفق را به جامعه هنری معرفی کند. فرشید محمودی تهیه کننده برنامه گفته بود: «در کنار جوایز مختلف، نفر اول میکروفن طلایی می گیرد. ضمن اینکه مدیران شبکه قول داده اند که نفر اول تیتراژ یکی از مجموعه های تلویزیونی را بخواند.»

میزان موفقیت: -

سرانجام مسابقه:
برنامه به آتن را نیافت؛ نه مسئولان قبلی تلویزیون و نه تازه واردها تا الان توضیحی درباره سرنوشتش نداده اند. احتمالا مدیران از مقایسه این برنامه با یک آکادمی معروف دچار نگرانی شده اند. این در حالی است که همان زمان تهیه کننده برنامه سه دا توضیح داد که این برنامه به هیچ عنوان تقلید آکادمی نیست و محورش را بازخوانی تیتراژهای تلویزیونی قرار داده.


آقای گزارشگر/ کشف استعدادهای گزارشگری

زمان پیدایش: بعد از فراخوان برنامه نوروز 93 روی آنتن رفت

مجری: در سری اول محمدرضا احمدی مجری بود و سال بعد محمدرضا میثاقی هم کنار او قرار گرفت.

داورها: امیر حاج رضایی، هوشنگ نصیرزاده، جواد خیابانی، مزدک میرزایی و...

چگونگی برگزاری: این برنامه ابتدا فراخوان می دهد و بعد از برگزاری یک آزمون کتبی، عده ای به مرحله بعد راه می یابند. پس از تست دوم، شرکت کنندگان باید ضمن رقابت با هم به سوالات مختلف که درواقع محک اطلاعات فوتبالی شان است جواب بدهند. بخش جذاب مسابقه گزارشی است که انجام می دهند. در این بخش ضمن سنجش جنس صدای آنها، دایره واژگان، حضور ذهن و اطلاعات شان محکم می خورد.

تلویزیون ول کن آکادمی نیست

هدف برنامه: آقای گزارشگر معتقد است تعهدی در برابر نفرات برگزیده برای استخدام در صدا و سیما ندارد اما آنها به شکل موردی با برنامه نود و همچنین برنامه های شبکه ورزشی استان ها همکاری دارند. سازندگان، در ابتدا نخست هدف برنامه را سرگرمی می دانند.

میزان موفقیت:
سری اول پرحاشیه بود. سری دوم حاشیه نداشت اما چون همه شرکت کنندگان تحت تاثیر فردوسی پور بودند این شائبه ایجاد شد که برنامه در تربیت سلیقه ها موفق عمل نکرده. با این همه آقای گزارشگر پتانسیل جذب مخاطب را دارد و می تواند با سر و شکل بهتر، موفق تر از این هم باشد.

سرانجام مسابقه: دو سری از آقای گزارشگر روی آنتن رفته و احتمالا سری های بعد آن ادامه دارد.