کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

9 روش ابراز علاقه به کودک


همه ما گاهی آنقدر سرمان با چیزهای مختلف مشغول است که یادمان می‌رود برای چیزهای مهم زندگی‌، مانند ابراز علاقه به فرزندان، وقت بگذاریم. نی نی بان - پردیس بختیاری: همه ما گاهی آنقدر سرمان با چیزهای مختلف مشغول است که یادمان می‌رود برای چیزهای مهم زندگی‌، مانند ابراز علاقه به فرزندان، وقت بگذاریم. اما نگران نباشید، حتی اگر شما وقت کافی برای این کار ندارید، ما به شما راههای ساده‌ای را نشان می‌دهیم که معنی «دوستت دارم» می‌دهد.


9 روش ابراز علاقه به کودک

1. برای فرزندتان یادداشت بگذارید

گذاشتن یک نوشته کوتاه در ظرف غذای کودکتان یا کیف مدرسه او می‌تواند ایده خوبی باشد. برای کودکان بزرگ‌تر که دوست ندارند هم کلاسی‌هایشان از این که مادرش به او نامه‌ای داده باخبر شوند، می‌توانید یادداشت را در اتاق خواب او بگذارید.

2. زمانی که به او سلام یا با او خداحافظی می‌کنید، در آغوشش بگیرید

آیا می‌دانید که گاهی عمل ما انسان‌ها از کلام‌مان تاثیرگذارتر است؟ شاید شما این کار را هر روز بدون فکر انجام دهید، یا این که چون والدین تان این رفتار را با شما نمی‌کردند، شما نیز از انجام آن امتناع می‌کنید اما به یاد داشته باشید که همین عمل به ظاهر کوچک، معنی بسیاری برای کودکان دارد.

3. با هم شام بخورید

تحقیقات نشان می‌دهد کودکانی که در کنار والدین خود شام می‌خورند نسبت به دیگران از اعتماد به نفس بیشتری برخوردارند و نمره‌های بهتری در مدرسه می‌گیرند. زمان شام بهترین موقعیت برای دور هم جمع شدن و صحبت کردن درباره مسائلی است که در طول روز اتفاق افتاده. اگر فرصت این کار را برای شام ندارید، وعده دیگری مانند صبحانه یا اسنک یا حتی عصرانه را در نظر بگیرید.

4. با هم کتاب بخوانید

شاید این کار را زمانی که کودکتان کوچک‌تر بود انجام می‌ دادید، اما رشد و سواد کودک تان بدین معنی نیست که شما باید از این کار دست بکشید.

5. با کودکتان بازی کنید

با کودکتان بازی کنید، هر بازی از درست کردن لگو گرفته تا قایم باشک. حتی زمانی که وقت بازی کردن ندارید، یک موسیقی شاد بگذارید و از او بخواهید تا با آن ورزش کند در حالی که شما کارهایتان را انجام می دهید. پدر یا مادر بودن به شما این فرصت را می‌‌دهد تا با کودکتان سرگرم باشید و خوش بگذرانید پس تا جایی که می توانید از این فرصت استفاده کنید.

6. سیاست داشته باشید اما با عشق و منطق

سیاست تربیت کودک به معنی تنبیه کردن او نیست بلکه نشان دادن روشی برای تصمیم گیری درست است. شما با این روش عشق خود را به کودکتان نشان خواهید داد. زمانی که شما با مهربانی با او درباره این که چه رفتاری درست و چه رفتاری اشتباه است صحبت می‌کنید، در واقع نشان می‌‌دهید که او تا چه اندازه او برایتان مهم است.

9 روش ابراز علاقه به کودک

7. به کودکتان بگویید که چرا دوستش دارید


هر روز یکی از خصوصیات خوب کودکتان را به او گوشزد کنید. آیا از این که او به موقع تکالیفش را انجام می‌دهد، خوشحال هستید؟ یا این که او به خوبی مشکلاتش را با دوستان و خواهر یا برادرش حل می‌کند؟ این نکات مثبت کوچک را به خاطر بسپارید و هر روز یکی از آنها را بازگو و از کودکتان تشکر کنید.

8. با هم بخندید

تاثیر خنده را در زندگی‌تان از یاد نبرید. شما می‌توانید عادات روزانه را برای خودتان تبدیل به زمانی خاص کنید. به عنوان مثال هنگام خوردن صبحانه، برای هم جوک تعریف کنید یا آخر هفته ها کنار هم دراز بکشید و داستان‌های خنده دار بگویید.

9. تمام توجه خود را به کودکتان دهید

کودکان از این که والدین تمام توجه خود را به آنها نمی‌ دهند، ناراحت می‌ شوند. بنابراین زمانی که می‌خواهید با کودکتان صحبت کنید تلفن و چیزهای دیگری که حواس شما را پرت می‌کند، کنار بگذارید. البته گاهی شما مجبورید شام درست کنید یا به کودک کوچک‌تر خود رسیدگی کنید اما باید زمانی همه آنها را متوقف، به کودکتان نگاه کنید و به حرف هایش گوش دهید، حتی برای چند دقیقه.

مهم نیست شیوه ابراز علاقه شما چگونه است، اما انجام روزانه آنها را از یاد نبرید. زیرا روزی می‌رسد که شما قبل از آن که فکرش را بکنید، می‌بینید که کودکتان آنقدر بزرگ شده که خانه را ترک کند. بنابراین از همراهی با کودکتان در هر لحظه از زندگی لذت ببرید.


ویدیو مرتبط :
علاقه کودک 9 ماهه دیده بانی به سنتور

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

9 روش برای آسان کردن اولین جدایی کودک



 

جدایی کودک,ترک کردن کودک,مهد کودک

 

قبل از ترک کردن کودک در مهد کودک یا همراه پرستار در خانه ،زمان کمی را به بازی کردن و وقت گذراندن با وی اختصاص دهید.

با کمی برنامه ریزی و اطمینان توأم با عشق به افراد مراقب، کودک شما همیشه در جمع دوستان و خانواده لبخند بر لب خواهد داشت. برای این کار، از این راهنمایی ها استفاده کنید:

1 - آرامش خود را بازیابید

اضطراب جدایی طبیعی است. و اتفاق ناخوشایندی نیست که شما باعث و بانی آن باشید.

2 - جدایی هایی کوتاه مدت را تمرین کنید

کودک شما اضطراب جدایی را لحظه ای که شما از دیدرس او خارج می شوید، تجربه می کند، حتی اگر فقط برای یک فنجان چای به آشپزخانه رفته باشید. هنگامی که او شروع به خزیدن یا چهار دست و پا راه رفتن می کند و دست و پا می زند، قبل از اینکه او را بغل کنید یا سراسیمه پیش او برگردید، یک یا دو دقیقه صبر کنید. اگر شما مجبور به رفتن به منطقۀ دیگری از خانه شدید، به او بگویید که بر می گردید. اگر او گریه کرد، به جای اینکه با عجله پیش او برگردید، از همان جا او را صدا کنید یا با او حرف بزنید.

3 - کودک خود را از اوایل تولد به جمع دوستان و خانواده عادت دهید

گالاگر می گوید: « بچه ها طی تمامی مراحل رشد باید با مردم سرو کار داشته باشند و معاشرت کنند ». اگر فرزند شما در بغل شخص دیگری ناآرامی می کند ، سریع واکنش نشان ندهید و او را از آغوش او بیرون نکشید.

4 - برای زمان خواب آماده باشید

اضطراب جدایی در این زمان بسیار بالاست، بنابراین هنگام خواب شب کنار وی بنشینید ، او را آرام ، و برای خواب آماده کنید، به او بگویید که دوستش دارید و جای دوری نمی روید و همه چیز رو به راه است.

5 - همیشه بعد از زمان چرت زدن و تغذیۀ کودک وی را ترک کنید

زمانی که کودکان ،خسته، گرسنه یا بیمار هستند، جدایی از شما به احتمال زیاد به آنها سخت تر می گذرد. در صورت امکان، سعی کنید وی را در این شرایط ترک نکنید.

6 - حقۀ حواس پرت کردن را به کار گیرید

از پرستار ،خواهر یا دوستتان بخواهید درست قبل از بیرون رفتن شما از در، حواس کودکتان را پرت کند.

7 - حواستان به واکنش خود نیز باشد

می دانیم که بسیار سخت است ، اما سعی کنید از پاسخ به عکس العمل کودک در این زمان خودداری کنید و طوری رفتار نکنید که انگار فاجعه ی روی داده است. اگر هر بار که شما آمادۀ ترک کردن خانه می شوید با ترس و لرز رفتار کنید، کودک شما نیز وحشت زده و دست پاچه خواهد شد.

8 - چند دقیقه با وی وقت صرف کنید

قبل از ترک کردن کودک در مهد کودک یا همراه پرستار در خانه ،زمان کمی را به بازی کردن و وقت گذراندن با وی اختصاص دهید. سپس به او بگوئید که شما به زودی بر خواهید گشت. این گفته یا نشان دادن علاقه به وی برایش قوت قلب است.

9 - نگران نباشید

بعد از اینکه شما وی را ترک کردید، آبشار اشک های وی خشک خواهد شد. اشک او برای این است که شما را از رفتن منصرف کند و مدت کوتاهی پس از رفتن شما این رفتار پایان خواهد گرفت. بنابراین، هرچقدر اشک او برای شما استرس زا باشد، مطمئن باشید که او به زودی آرام خواهد گرفت.

منبع : 3nasl.com