کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

وقتی کوچولو از سرفه کبود می شود !



سرفه در کودکان,علت سرفه کودکان,درمان سرفه کودکان

یک فوق تخصص عفونی کودکان  بر ضرورت تشخیص و درمان به موقع بیماری سیاه‌سرفه تاکید کرد و گفت: به نظر می‌رسد با توجه به واکسیناسیون گسترده سیاه سرفه در ایران، موارد ابتلا به آن در ایران کم شده باشد، ولی بر اساس مطالعاتی مشخص شده که موارد بیماری سیاه سرفه در کشور ما بیش از حدی است که قبلا پیش‌بینی می‌شد.

دکتر  سنایی، با بیان اینکه سیاه سرفه یکی از خطرناک ترین بیماری های کودکان بخصوص در سنین زیر یک سال است، اظهار کرد: این بیماری توسط یک باکتری به نام “بوردتلاپرتوسیس” ایجاد می شود.

وی ادامه داد: این باکتری سبب انسداد مجاری هوایی توسط ترشحات مخاطی می شود. سیاه سرفه شدیداً مسری بوده و خود را به شکل التهاب مجاری هوایی نشان می دهد.

این فوق تخصص عفونی کودکان با اشاره به اینکه این بیماری با علائم سرماخوردگی شروع می شود، گفت: آبریزش بینی، قرمزی و آبریزش چشم، تب خفیف و سرفه خشک از جمله علائم سیاه سرفه است. پس از یک تا دو هفته سرفه های خشک تبدیل به سرفه خلط دار می شود.

سنایی افزود: در طول سرفه های پشت سرهم که به بیمار دست می دهد، وی دچار قرمزی و حتی سیاه شدن می شود. کودکان درانتهای سرفه های خود دچار تنفس تند به همراه ایجاد صدایی فریاد مانند می شوند.

وی درباره آمار مبتلایان به سیاه سرفه در ایران گفت: در بدو امر به نظر می رسد با توجه به واکسیناسیون گسترده سیاه سرفه در ایران، موارد ابتلا به آن در ایران کم شده باشد، ولی بر اساس مطالعاتی که انجام شده است مشخص شده که موارد بیماری سیاه سرفه در کشور ما بیش از حدی است که قبلا پیش بینی می شد که احتمالا به دلیل کاهش اثر طبیعی واکسن پس از چندین سال است. در این زمینه بکارگیری واکسن های “آ. سلولار” می تواند این افت طبیعی ایمنی را در سنین بالای شش سالگی جبران کند.

ایشان درباره درمان سیاه سرفه اظهار کرد: در مواردی که سرفه بیش از دو تا سه هفته طول می کشد و به صورت حمله ای است خصوصا اگر در کودکان همراه با سیاه شدن چهره و استفراغ باشد باید به فکر بیماری سیاه سرفه بود و جهت تشخیص و درمان مناسب به پزشک مراجعه کرد. اگر تشخیص بموقع انجام و درمان زود شروع شود، می توان به مقدار قابل توجهی از علائم بیماری کاست.

این فوق تخصص عفونی کودکان درباره تفاوت ابتلا به سیاه سرفه در کودکی و بزرگسالی عنوان کرد: در مجموع بیماری شدید و عارضه دار که منجر به بستری می شود در کودکان بیشتر است.


منبع:isna.ir


ویدیو مرتبط :
گشتی در تبریز با من(قسمت5 مسجد کبود(گنبد کبود))

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عامل بروز سرفه‌های مزمن چیست؟







سرفه های مزمن

آیاشماهم دچارسرفه های مزمن وطولانی مدت می شویدوعلت این امررانمیدانید؟

 

ویتامین ب 12 از عوامل سازنده گلبول‌های قرمز و مولكول وراثتی دی ان آ است و در کار سیستم عصبی نقش بسیار مهمی دارد. گیاه‌خواران و افرادی که از رژیم‌های غذایی کم گوشت و لبنیات استفاده می‌کنند، همچنین افراد مسن‌تر در معرض خطرات ناشی از کمبود این ویتامین هستند.


محققان در یك پژوهش جدید دریافته‌اند كه كمبود ویتامین ب 12 عامل معمول بروز سرفه‌های مزمن است.

 

به گزارش ایسنا، پژوهش جدید كه از سوی محققان دانشگاه تورین و بیمارستان مائوریزیانو در ایتالیا انجام گرفت، نشان داد كه ارتباط مهمی بین كمبود ویتامین ب 12 و سرفه‌های مزمن بی‌دلیل وجود دارد.

 

این پژوهش كه در كنگره جهانی آلرژی در سازمان جهانی آلرژی ارائه شده تاثیر این یافته جدید را در دنیای آلرژی‌ها و ایمونولوژی مورد بحث و تبادل نظر قرار داد. در این تحقیق 302 بیمار مبتلا به سرفه مزمن مورد آزمایش قرار گرفتند. محققان در این مطالعه به وجود رابطه احتمالی بین نوروپاتی حسی و كمبود ویتامین ب 12 پی بردند.

 

سرفه های مزمن

 

کمبود ویتامین ب 12، مشکلی است که بیشتر در افراد مسن بروز می‌کند. کمبود این ویتامین عوارضی مانند کم خونی، کاهش حافظه و آسیب سلول‌های عصبی را در پی دارد. کمبود ویتامین ب 12 شایع‌تر از آن است که تاکنون تصور می‌شد. محققان دریافته‌اند که در 17 درصد افراد، سطح ویتامین ب 12 در خون پایین است.

 

ویتامین ب 12 از ویتامین‌های مهم است كه در ماهی، گوشت و لبنیات یافت می‌شود و در حفظ سلامت اهمیت بالایی دارد. این ویتامین که به «کوبالامین» نیز معروف است، از ویتامین‌های محلول در آب به حساب می‌آید.

 

ویتامین ب 12 از عوامل سازنده گلبول‌های قرمز و مولكول وراثتی دی ان آ است و در کار سیستم عصبی نقش بسیار مهمی دارد. گیاه‌خواران و افرادی که از رژیم‌های غذایی کم گوشت و لبنیات استفاده می‌کنند، همچنین افراد مسن‌تر در معرض خطرات ناشی از کمبود این ویتامین هستند.

 

این افراد یا از منابع گوشتی و لبنیاتی این ویتامین را دریافت نمی‌کنند و یا بدن آن‌ها در جذب این ویتامین با مشکل روبرو است.

 

كمبود ویتامین ب 12 ممکن است توسط نوعی بیماری عفونی بوجود بیایید. این بیماری سلول‌هایی از سیستم گوارش که وظیفه دریافت ویتامین ب 12 را دارند، از بین می‌برند. یکی دیگر از عوامل مشکل در جذب ویتامین ب 12 استفاده از دارو‌های درمان رفلاکس یا ضد اسید‌های معده است.

 

سرفه های مزمن

عمل‌های جراحی که روی بخش‌هایی از روده انجام می‌شوند نیز می‌توانند سیستم گوارش را از جذب این ویتامین بازدارند. اگر میزان کمبود ویتامین ب 12 ناچیز باشد، ممکن است عوارض زیادی را به دنبال نداشته باشد و یا این عوارض کوتاه مدت و خفیف باشند. ولی کمبود زیاد این ویتامین باعث ایجاد کم‌خونی، افسردگی، اختلالات ذهنی و مشکلات سیستم عصبی می‌شود.

 

با توجه به شرایط بدن افراد، کمبود ویتامین ب 12 می‌تواند باعث بالا رفتن بیش از حد «هموسیستین» در بدن شود. بالا بودن مقدار این آمینو اسید در خون، افراد را مستعد بیماری‌های عروقی و انسداد رگ‌ها می‌کند.

 

محققان توصیه می‌كنند كه اگر با کمبود ویتامین ب 12 مواجه هستید به پزشك مراجعه كرده و از مصرف مکمل‌های غذایی خودداری کنید؛ چرا که این مکمل‌ها نمی‌توانند میزان کمبود ب 12 را جبران کنند.