کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

روش‌هایی برای ارتباط عمیق‌تر پدران با نوزادان


در این مطلب روشهایی به پدران پیشنهاد میكنیم كه بتوانند از ابتدا ارتباطشان را با بچه های نورسیده شان عمیق تَر كنند.

نی نی سایت:  در این مطلب روش هایی را به پدران پیشنهاد می کنیم تا پیوندشان را با بچه‌های نورسیده‌شان عمیق‌تر کنند. ضمن اینکه ارتباط با یک نوزاد به خصوص برای پدران بسیار سخت است اما با این چند روش سرگرم‌کننده، پدران می‌توانند زمان بیشتری را به کوچولویشان اختصاص دهند.

11 روش برای ارتباط عمیق‌تر پدران با نوزادان

1- کودکتان را به شکل گهواره نگه دارید

هنگامی که مادر به بچه شیر می‌دهد، او را با نوازش به سینه‌ی خود می‌چسباند و نوزاد در چشمان مادر، در یک نمای کامل قرار می‌گیرد. پس وقتی شما با شیشه به او شیر می‌دهید، باید مطمئن شوید که او را در همان موقعیت نگه داشته‌اید و بگذارید کوچولویتان به شما زل بزند.

2- شیفت شب داشته باشید!

اگر شما در طول روز در خانه نیستید تا به دردسر‌های نوزادتان رسیدگی کنید،‌شب هنگام زمانی که او گریه می‌کند به یک «امدادگر شب» تبدیل شوید! این کار به شما و نوزادتان یک فرصت تنهایی گرانبها می‌دهد ضمن اینکه مادر هم شانس این را پیدا می‌کند که کمی بیشتر بخوابد. مطمئن شوید که مادر برای تغذیه‌ی آخر شب بچه چند بطری شیر در یخچال گذاشته باشد.

3- اشک‌هایش را تسکین دهید

اگرچه ممکن است برای برگرداندن بچه‌ی گریان به بغل مادرش وسوسه شوید اما سعی کنید با پاک کردن اشک‌های نوزاد،‌او را آرام کنید (البته به غیر از زمانی که او گرسنه باشد). برایش آواز بخوانید،‌کمی او را در اطراف بچرخانید، به آرامی تکانش دهید و یا پستانکش را برای مکیدن پیدا کنید. به او بیاموزید که مادر تنها کسی نیست که می‌تواند نیاز‌هایش را برطرف کند.

4- چهره‌ی احمقانه به خود بگیرید

شما قطعا می‌توانید پدر شوخ و خنده‌داری باشید. پس با یک شکلک احمقانه که نوزادتان را با لبخند و تب و تاب می‌اندازد، شروع کنید. همان‌طور که فرزندتان بزرگتر می‌شود می‌توانید بازی‌های سرگرم‌کننده‌ای مانند دالی موشه را امتحان کنید.

5-او را به پیاده‌روی ببرید

بچه‌ها عاشق هوای تازه‌اند، پس آغوشی‌تان را بردارید و برای قدم زدن در همان اطراف راهی شوید. می‌توانید به جای آغوشی از کَریِر هم استفاده کنید. این وسیله بچه‌را در طول پیاده‌روی نزدیک به شما نگه می‌دارد. اگر هوای بیرون خیلی گرم است، حتما برای نوزادتان کرم ضد‌آفتاب بزنید و در صورتی که آن بیرون کمی خنک باشد می‌توانید مقدار استفاده از این کرم را کم کنید.

11 روش برای ارتباط عمیق‌تر پدران با نوزادان

6- یک نوع ماساژ کودک را امتحان کنید

نوزادان به لمس کردن جواب می‌دهند و یک راه ساده برای تسکین دادن و آرام کردن آنها ماساژ کودک است. زمانی که کودکتان ساکت و خوشحال است (شما نمی‌توانید این روش را روی بچه‌های پر سر و صدا امتحان کنید)، 10 تا 15 دقیقه به آرامی پا‌ها، شکم، بازو‌ها و گردنش را مالش دهید.

7- وقت مخصوص بازی

هر شب زمان مخصوصی را برای بازی با فرزند کوچک‌تان بگذارید و این زمان را به بخشی از برنامه‌ی روزانه و روتین او تبدیل کنید. بنابر‌این وقتی شما از سر کار به خانه بر‌می‌گردید، او منتظر زمان مخصوص پدر است.

8- عوض کردن پوشک را به عهده بگیرید

شما ممکن است عوض کردن پوشک را فقط وظیفه‌ی مادر بدانید اما باید بدانید که عوض کردن پوشک بچه هم زمانی برای ارتباط بیشتر با او است. حتی اگر این کار کمی بدبو باشد،‌شما باید با نوزادتان صحبت کنید و صدا‌های احمقانه دربیاورید تا پوشکش را عوض کنید.

9- وقت تمیزکاری!

نوزادتان را در آغوشی با بند محکمی ببندید و در حالی که کار‌های خانگی روزمره مانند جاروبرقی زدن را انجام می‌دهید، او را در خانه بگردانید. علاوه بر آن مادر‌ها عاشق دو چیز هستند: ارتباط نوزاد با پدرش و کمک به تمیز کردن خانه.

10- حواستان به روز بیماری باشد

وقتی کودکتان مریض می‌شود،‌این خیلی برای‌تان مهم است که او را تقویت کنید. بنابر‌این یک روز را تعطیل کنید و با کودک در خانه بمانید. سعی کنید برای معاینه و چک‌آپ هم به دکتر مراجعه کنید تا از دکتر درباره‌ی چگونگی رشد و نمو او بشنوید.

11- بخشی از زمان خواب روتین‌اش باشید

یک برنامه برای زمان خواب منظم برای کمک به خواب کودک در طول شب بسیار مهم است. بخشی از برنامه‌های روزانه که شما می‌خواهید در آن نقش داشته باشید، انتخاب کنید. مانند زمان حمام. بردن، انتخاب کنید. این کار کمک می‌کند تا بچه بفهمد زمانی که پدر می‌گوید زمان حمام رسیده، هرچه زودتر،  قبل از خواب آن کار انجام می‌شود.


ویدیو مرتبط :
ارتباط کهن و عمیق با کتاب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روش برقراری ارتباط موفق میان والدین ونوجوان



 

 

یک روش برقراری ارتباط موفق میان والدین ونوجوانان

 

یک روان شناس گفت: بیشترنوجوانان والدین خود را بی منطق، سنتی و خود را فردی منطقی می پندارند که ضروری است والدین آنان همراه با آنها رشد یابند.

 

نوجوانان درطول سنین خود علاوه بر تغییرات جسمی با تغییرات روحی نیز مواجه می‌شوند چرا که نوجوان به جلو می رود وعقلش رشد می‌یابد.

 

نوجوان خوی وخصلت متفاوتی دارد و بیشتر سعی می‌کند با دوستانش رقابت ایجاد کند و دوستانش را به روابطش اضافه کند.

 

این استاد دانشگاه با بیان این‌که نوجوان بیشتر به دنبال تشخیص یا هویت طلبی است، افزود: می‌خواهد خود را بشناسد و انتظار دارد دیگران با او برخورد مناسبی داشته باشند.

 

نوجوانان سعی دارند وابستگی شان را از والدین کمتر کنند؛ این امر باعث تغییراتی ما بین ارتباط والدین و فرزندان شود.

 

وی افزود: اگر والدین همراه نوجوانان خود رشد یابند و ویژگی‌های جسمی و روحی آنها را درک کنند دوره نوجوانی دیگر دوره هراس نامیده نمی‌شود.

منبع:salamatestan