کودکان
2 دقیقه پیش | با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازیدبه جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ... |
2 دقیقه پیش | از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانیدآیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ... |
رابطه جنسی در طول دوران بارداری
علائم سه ماه اول بارداری شامل احساس کسالت در هنگام صبح، خستگی، تورم سینه است. ممکن است شما در طی این سه ماه علاقهتان را به رابطه جنسی از دست ندهید.
سه ماه اول بارداری:
علائم سه ماه اول بارداری شامل احساس کسالت در هنگام صبح، خستگی، تورم سینه است. ممکن است شما در طی این سه ماه علاقهتان را به رابطه جنسی از دست ندهید. دکتر "شریل راس” متخصص زنان و زایمان در مرکز بهداشت مشیت سنت جان در سانتا مونیکا کالیفرنیا معتقد است این بسیار طبیعی است که زنان علاقه خود به رابطه جنسی را هنوز حفظ کردهاند؛ اما بهتر است بهجای مقاربت شما از معاشقه و بوسیدن شریک زندگیتان بهره ببرید. شما بدن خود را بهتر میشناسید پس بهتر است به نشانهها گوشداده و همچنین ارتباط مؤثری با شریک زندگیتان برقرار کنید.
سه ماه دوم بارداری:
در این دوران احساس کسالت صبحگاهی از بین رفته و شما انرژی بیشتری را احساس میکنید. بیشتر زنان باردار گزارش دادهاند بهترین احساسات را در سه ماه دوم بارداری تجربه کردهاند. به گفته "راس” هورمونهای زنان در حال حرکت در جهت مثبت است و زنان ازلحاظ فیزیکی و احساسی بسیار ایده آل هستند بهطوریکه مقاربت برایشان بسیار لذتبخشتر است.
سه ماه سوم بارداری:
"راس” میگوید در این سه ماه به دلیل اینکه به زمان زایمان هرلحظه نزدیک و نزدیکتر میشویم کمتر به رابطه جنسی اهمیت داده میشود. زنان احساس رشد جنین در داخل بدنشان را حس کرده و در مورد اضافهوزن خود نگران میشوند.
شاید شما و همسرتان داشتن رابطه جنسی را در هر موقعیتی برای خود انتخاب کنید. "راس” عنوان میکند این مسئله به شما و همسرتان مربوط میشود اما به یاد داشته باشید صداقت، ارتباطات سالم و صحبت کردن در مورد خواستهها، عواطف و محدودیتهای جسمیتان از اهمیت بالایی برخوردار است. همانطور که میدانید رابطه جنسی باعث زایمان زودرس میشود. "راس” عنوان میکند برقراری رابطه جنسی تا زمانی که علائم زایمان به سراغتان نیامده ایمن است. شما نباید خودتان را در موقعیت زایمان زودرس قرار دهید مگر درصورتیکه شما برخی از عوامل خطرساز زمینهای را در حال حاضر داشته باشید.
اگر شما نگران هستید و یا سؤالی دارید اصلا نترسید. با پزشک خود تماس گرفته و در مورد نیازها و خواستههایتان صادقانه صحبت کنید. اگر شما تمایل به برقراری رابطه جنسی در طی بارداری ندارید نگران نباشید، بسیاری از راههای دیگر برای مقاربت با همسرتان وجود دارد.
ویدیو مرتبط :
باورهای غلط جنسی در دوران بارداری
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
وقتی رابطه جنسی در دوران بارداری ممنوع می شود
وقتی رابطه جنسی در دوران بارداری ممنوع می شود
یکی از سوالاتی که برای اغلب زوجها به وجود میآید، این است که آیا نزدیکی و روابط جنسی در دوران بارداری ممنوع است؟ پاسخ روشن است: البته که نه.
اگرچه جنین در رحم تشکیل و به زندگی خود ادامه میدهد، اما درواقع جنین در کیسه حاملگی قرار دارد که از جنس خاصی است که کاملا از جنین حمایت میکند و از طرفی در اطراف جنین مایع آمنیوتیک قرار دارد که نقش ضربه گیر دارد و اجازه نمیدهد ضربههایی که به شکم مادر وارد میآید، به جنین آسیبی برساند. همین طور دیواره گوشتی رحم مقاومت زیادی در برابر محیط ایجاد میکند. بنابراین انجام نزدیکی هیچ آسیبی به جنین نمیرساند.
از طرفی بسیاری از مادران باردار و برخی مردان به دلیل همین ترسها دچار کاهش میل جنسی میشوند و برخی در کل دوران بارداری نزدیکی نمیکنند؛ در حالی که این عمل موجب سست شدن بنیاد زندگی آنان میشود و کاملا بدون علت است.
البته در برخی موارد به دلیل خطرات خاص، نزدیکی از سوی پزشک ممنوع میشود، از جمله در کسانی که خونریزی دارند یا سابقه سقط مکرر دارند یا کسانی که در سه ماهه سوم بارداری دچار جفت سرراهی هستند و جفت پایین قرار دارد، همین طور کسانی که دچار نارسایی دهانه رحم و کوتاهی سرویکس هستند، نباید نزدیکی داشته باشند و بخصوص کسانی که در معرض زایمان زودرس هستند، مثل کسانی که دچار انقباضات رحمی شدهاند یا سابقه زایمان زودرس دارند، نباید نزدیکی کنند.
گاهی به دنبال نزدیکی، خونریزی از واژن اتفاق میافتد که در این موارد باید تا چند روزی از نزدیکی اجتناب کرد تا خونریزی قطع شود.
به طور کلی تمایل به روابط جنسی به علتهای فوق کمتر میشود، اما در مواردی نیز مادر به دلیل نداشتن نگرانی بابت بارداری و افزایش هورمونهای جنسی دچار افزایش میل جنسی میشود. در مردان هم به همین ترتیب برخی دچار افزایش و برخی کاهش این میل میشوند.
از موارد دیگری که باید به آن توجه کرد، مساله خونرسانی به جنین بخصوص در سه ماهه آخر است. در این زمان چنانچه مادر به مدت طولانی به پشت (طاقباز) بخوابد، احتمال کاهش خونرسانی به جنین وجود دارد که به این مساله حین نزدیکی باید دقت کرد.
از موارد دیگر ممنوعیت نزدیکی در زمانهایی است که مرد دچار تبخال تناسلی شده است زیرا این بیماری در صورت انتقال به مادر برای جنین خطرناک است.
از موارد دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، شرایط مادر پس از زایمان است. در این زمان به علت افت شدید هورمونهای جنسی، بافت داخلی بدن مادر مثل افراد یائسه خشک میشود و در نتیجه نزدیکی دردناک خواهد شد.
از طرفی در این زمان به دلیل افسردگی خفیف پس از زایمان، همین طور کم خونی و کم خوابی دوران شیردهی و پس از زایمان، میل جنسی در زنان بشدت افت میکند، اما با کمی ملاحظه، صبر و تحمل، وضع مادر به حالت عادی برمی گردد.
همچنین باید دانست در مادرانی که زایمان طبیعی دارند، تا شش هفته امکان نزدیکی وجود ندارد و در افرادی که سزارین شدهاند، این مدت به دو هفته تقلیل مییابد، اما در تمام موارد باید به تمایل مادر به روابط جنسی اهمیت داده شود و توجه ویژه به این موضوع معطوف شود.
منبع : sara.jamejamonline.ir