سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

7 نشانه یك مدیر ضعیف كدامند؟


مدیران ضعیف گاهی گزافه گو، خودخواه، سلطه گر و دیكتاتور هستند.

ام بی ای نیوز - ترجمه از مرضیه فروتن: بیشتر مردم یك مدیر ضعیف را فردی مطیع یا ترسو می دانند. در حالی كه آن ها ممكن است تا حدی شایسته باشند اما مدیران ضعیف گاهی گزافه گو، خودخواه، سلطه گر و دیكتاتور نیز هستند. حتی اگر در زمینه افزایش سود دهی نیز موفق عمل كنید، جذب مشتریان جدید یا توسعه محصولات و خدمات نوین، عدم گرایش مردم به سویتان، از شما یك رهبر ضعیف می سازد.

7 نشانه یك مدیر ضعیف كدامند؟

در زیر به هفت رفتار یك مدیر ضعیف اشاره شده است:

1. تیم شما معمولا از فرسودگی شغلی رنج می برد.

هدایت شدن و بلند پروازی، صفات مهم مدیران موفق به شمار می روند. به هر حال، كار كشیدن بیش از حد از كارمندانتان به این معنا است كه شما به شكلی موثر از منابع خود استفاده نمی كنید. شاید بتوانید با كاركشیدن بیشتر از كارمندان و دستیابی به سود دهی بیشتر به غرور خود بیفزایید اما موفقیت آنی در بلند مدت شرایط سالم حاكم بر سازمان را تقلیل می دهد.

با وجود نیاز به انجام كار سخت در برخی شرایط، گاهی لازم است كه به كارمندانتان فرصتی برای استراحت و تجدید قوا بدهید.

2. از طرح درخواست های سخت و دشوار بپرهیزید.

باید همیشه با اطمینان كامل به توانایی های خود تصمیم گیری كنید. بنابراین بهتر است كه كارمندانتان را مامور جمع آوری حقایق بیشتر راجع به یك موضوع خاص بكنید. معمولا مدیران تا آخرین لحظه تصمیم گیری را به تعویق می اندازند. تاخیر بیش از حد، شما را از تصمیم گیری به موقع باز می دارد.

3. شما رویكرد مناسبی را بر نمی گزینید.

شاید با انبوهی از كارهای انجام شده رو به رو باشید اما به خواسته های خود فكر نكرده اید. شما تازه با جمع كردن اعضای تیم خود دور هم با صدای بلند درباره كار پیش رو فكر می كنید. افكار غیر متمركزتان افراد را گیج و سردرگم می كند. به این ترتیب در پایان جلسه شما هنوز اهداف واقعی خود را به اطلاع كارمندان نرسانیده اید و مطالب زیادی به طور حل نشده باقی مانده اند. در نهایت، درك این اهداف را به اعضای تیم واگذار می كنید و كارمندانتان نیز شما را فردی آشفته و سرگردان می خوانند.

4. شما اعضای تیم را در یك مكان عمومی تحقیر می كنید.

انتقاد از یكی از اعضای تیم در جلسه یا مكان عمومی راهی سریع برای مشهور شدن شما به عنوان یك مدیر بد محسوب می شود. شاید افكار یا اعمال یك نفر احمقانه به نظر برسد اما انتقاد از آن در جلسه فقط شما را فردی ناپایدار و سست اراده نشان می دهد.

7 نشانه یك مدیر ضعیف كدامند؟

مدیران ضعیف با تحقیر دیگران سعی می كنند خود را بهتر از بقیه نشان دهند. انتقاد را در محیطی خصوصی انجام دهید. ناراحت كردن یك نفر در جلسه ای كاری شما را در موضع قدرت قرار نمی دهد. كاملا برعكس، افراد خوب و موفق چنین رفتار هایی را تحمل نخواهند كرد و در نتیجه شما با تیمی ضعیف رها می شوید كه به خاطر ترس از شخصیتتان راندمان عالی ندارند.

5. شما به تعهدات خود عمل نمی كنید.

در جلسه با یك مشتری مهم برای اثبات جایگاه خود با حركات خاصی اطمینان فرد را به عمل به وعده هایتان جلب می كنید. انجام این كارها شاید برای یك لحظه شما را خوب نشان بدهد اما پس از مشاهده آثار شادی و رضایت در چهره مشتری، نشانه ای از عمل به تعهدتان دیده نمی شود. اعضای تیم ضعیف عمل می كنند و یاد خواهند گرفت كه چگونه مشتری را گول بزنند. به مرور زمان، اعتبارتان از بین می رود و مردم به شما به چشم فردی پر حرف با وعده هایی پوچ نگاه خواهند كرد.

6. شما به طور مستقل درخواستی یكسان را از افراد مختلف می خواهید.

شاید ظاهرا این ایده ای خوب برای افزایش احتمال دریافت نتیجه ای رضایت بخش به نظر برسد اما به هرحال، كارمندان با درك این موضوع شاید عصبانی و ناامید شوند زیرا تلاش برای پاسخ دادن به درخواست شما آن ها را از انجام كار مرسوم خود بازداشته است. این اتفاق به خصوص وقتی صدمه می زند كه از نتیجه كار یك نفر استفاده نمی كنید. این بدان معنا است كه شما به هیچ كدام از آن ها به اندازه كافی برای انجام كارتان اعتماد ندارید یا شاید حاكی از آن باشد كه رویكردی بی برنامه را برای مدیریت كسب و كار با امید به مشغول شدن یك نفر به انجام كاری خاص در پیش گرفته اید. در هر صورت، به تدریج شاهد از بین رفتن جایگاه مدیریتی خود خواهید بود.

7. شما بازخوردی صادقانه از خود نشان نمی دهید.

به منظور صدمه نزدن به احساسات افراد یا خوشحال نگه داشتن آن ها، شاید شما یك بازخورد عملی و صادقانه را در قبال عملكرد خوب یك كارمند باسابقه از خود نشان ندهید. با رد شدن از كنار این مساله، شما انتظاراتی غیر واقعی را در ذهن یكی از اعضای تیم خود به وجود می آورید و با عدم تعهد به وعده های شفاهی خود او را گیج و سردرگم خواهید كرد. انجام یك واكنش جدی اما منصفانه، از نشانه های یك مدیر قدرتمند است. در بلند مدت، مردم رك گویی و صداقت شما را تحسین خواهند كرد.

تبدیل شدن به یك مدیر قدرتمند نیاز به خود آگاهی، خود مدیریتی و فروتنی به میزانی برابر دارد.


ویدیو مرتبط :
ضعیف ترین مدیر بیمارستان آقای واس ماس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

‌ریفلاكس معده، یك بیماری با چند نشانه



 

 

 

‌ریفلاكس معده، یك بیماری با چند نشانه

 

وی با اشاره به طولانی بودن مدت درمان به مردم یادآوری می‌كند: «این داروها اشكال اساسی راوی با اشاره به طولانی بودن مدت درمان به مردم یادآوری می‌كند: «این داروها اشكال اساسی رابرطرف نكرده و فقط ترشح اسید را كاهش می‌دهند، به همین دلیل برای درمان موفق و اساسی باید علل زمینه‌ای را برطرف كنیم.»

 

جام جم آنلاین: غذای سنگینی خورده‌اید. یا شاید هم بلافاصله بعد از خوردن غذا دراز كشیده‌اید. حالا سر دلتان می‌سوزد، ترش كرده‌اید و حال خوبی ندارید. این ترش كردن و سوزش سردل را ریفلاكس می‌گویند.

 

برخی آمارها نشان می‌دهد 44 درصد افراد ممكن است یك مرتبه در ماه چنین شرایطی را تجربه كنند، اما وقتی این حالت تكرار شود این مشكل تبدیل به بیماری شده و نیاز به درمان و رسیدگی دارد.

 

بیماری ریفلاكس چیست؟

 

دكتر ستار جعفری، فلوشیپ بیماری‌های گوارش و كبد در این‌باره به «جام‌جم» می‌گوید: «هنگامی كه غذا می‌خوریم، غذا باید از طریق لوله‌ای عضلانی به نام مری وارد معده شود. داخل معده نیز اسیدها و شیره‌های مخصوص معده وجود دارد كه به عمل هضم غذا كمك می‌كند. حال، چنانچه به هر دلیلی شیره معده برگشته و وارد بافت مری شود، ممكن است سبب بروز مشكلاتی شود. در كل بازگشت غیرعادی اسید و شیره معده به مری و آزرده شدن مخاط مری را بیماری ریفلاكس معده به مری می‌گویند.»

 

نشانه‌های ریفلاكس

 

این پزشك متخصص با اشاره به علائم این بیماری، می‌افزاید: «شایع‌ترین علامتی كه بیماران با آن به پزشك مراجعه می‌كنند، ترش كردن است. یعنی بیمار احساس می‌كند مایعی ترش یا تلخ وارد دهانش شده است. همچنین ممكن است بیمار، سوزشی زیر جناغ سینه نیز احساس كند.» وی با ذكر این نكته كه این بیماری گاهی خودش را با علائمی متفاوت نشان می‌دهد، یادآور می‌شود: «پزشك و بیمار هر‌دو باید دقت داشته باشند چون گاهی علائم بیماری كمی متفاوت است. به عنوان مثال ممكن است مریض دردی زیر جناغ سینه داشته باشد. گاهی نیز حالت تهوع، بخصوص اوایل صبح نشانه‌ای از بیماری است. باد گلوی زیاد، وجود آب در دهان و تلخی دهان نیز می‌تواند علائمی از این بیماری باشد. سرفه‌های بدون علت نیز از دیگر موارد و نشانه‌های بیماری است. گاهی مریض با وجود این سرفه‌ها ممكن است به آسم یا سایر بیماری‌ها مشكوك شود، در حالی كه ریفلاكس هم می‌تواند چنین علائمی را ایجاد كند.»

 

این پزشك متخصص با اشاره به این‌كه علت بیماری ریفلاكس هنوز بخوبی شناخته نشده، توضیح می‌دهد: «گاهی دریچه ‌انتهای مری، دچار اختلال شده و به هر دلیلی مدت طولانی‌تری باز می‌ماند یا نمی‌تواند خوب جمع شود، كه به همین دلیل این مشكل بروز می‌كند.»

 

پیشگیری و درمان

 

وی با این توصیه كه همیشه پیشگیری بهتر از درمان است، می‌افزاید: «پرخوری، غذا خوردن سریع و خوب نجویدن آن می‌تواند باعث بروز مشكل شود. مصرف غذاهای پرچرب، تند، شور، ادویه، فلفل و غذاهای سرخ‌كردنی هم باعث اختلال عملكرد دریچه می‌شود. سیر، پیاز، موادی نظیر سوسیس و كالباس كه مواد نگهدارنده دارند یا بعضی سس‌ها نیز می‌توانند سبب بروز چنین مشكلی شوند. از میان میوه‌ها پرتقال و نارنگی و از نوشیدنی‌ها قهوه، نسكافه، چای پررنگ یا چای مانده هم از جمله علل بروز مشكل هستند.»

 

وی به عوامل دیگری اشاره كرده و می‌گوید: «خوردن نان‌هایی كه خمیرشان خیلی خوب پخته نشده، افراد چاق و دارای اضافه وزن، كسانی كه بعد از غذا سریع دراز می‌كشند، افراد سیگاری، الكلی و كسانی كه نوشابه‌های گازدار می‌نوشند، كسانی كه استرس و فشار روحی دارند و در نهایت افرادی كه لباس‌های خیلی تنگ می‌پوشند نیز در معرض این مشكل قرار دارند.»

 

تشخیص و درمان

 

دكتر جعفری شرح حال گرفتن از بیمار را بهترین شیوه تشخیص و درمان دانسته و می‌گوید: «داروی ضد ریفلاكس به این بیماری خیلی خوب جواب می‌دهد. البته در اولین مرحله درمان، باید علت اصلی به وجود آورنده مشكل را تشخیص دهیم. با تشخیص به موقع و پیشگیری از بروز این مشكل مانند پرهیز از خوردن مواد غذایی چرب، كاهش وزن، ورزش منظم و خوابیدن حداقل 2ساعت پس از صرف غذا می‌توانیم بیماری را كنترل كنیم. اگر این علت‌های اساسی برطرف نشوند شاید مصرف دارو هم زیاد موثر نباشد.»

 

وی با اشاره به طولانی بودن مدت درمان به مردم یادآوری می‌كند: «این داروها اشكال اساسی را برطرف نكرده و فقط ترشح اسید را كاهش می‌دهند، به همین دلیل برای درمان موفق و اساسی باید علل زمینه‌ای را برطرف كنیم.»

 

جراحی

 

دكتر جعفری با اشاره به عمل‌های جراحی كه برای درمان ریفلاكس استفاده می‌شود، می‌گوید: «به طور معمول افرادی كه به داروها و درمان‌های دارویی به خوبی جواب ندهند، برای عمل جراحی هم مناسب نخواهند بود. گاهی حتی 20 تا 30 درصد كسانی كه این عمل را انجام می‌دهند، ممكن است پس از جراحی باز هم به استفاده از داروها نیاز پیدا كنند. در نتیجه عمل برای این بیماران خیلی موثر نیست.» وی باز هم به پیشگیری تاكید كرده و به مردم توصیه می‌كند از خوردن مواد غذایی چرب و فست‌فودها پرهیز كرده، میان غذا و خواب مدتی فاصله بگذارند، بعد از غذا ورزش سنگین نكنند و اگر خواب راحتی ندارند از بالش اضافه استفاده كنند./عصرایران