سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

همه ترفندهای قاچاقچیان گوشی


قاچاقچیان تلفن همراه برای ورود این کالای پرمصرف به داخل کشور از روش های عجیبی استفاده می کنند.





مجله سرنخ - جعفر پاکزاد: قاچاقچیان تلفن همراه برای ورود این کالای پرمصرف به داخل کشور از روش های عجیبی استفاده می کنند.

قاچاق گوشی تلفن همراه، این روزها یکی از سودآورترین فعالیت های غیرقانونی برای قاچاقچیان به شمار می رود. تا جایی که به گفته مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی، این سود آنقدر وسوسه کننده است که باعث شده بسیاری از قاچاقچیان حرفه ای فعالیتشان را در این زمینه متمرکز کنند و نتیجه اش این بشود که حدود 90درصد گوشی های موجود در بازار، به عنوان گوشی هایی قلمداد شوند که توسط قاچاقچی ها وارد کشور شده اند.

اما قاچاق گوشی در کشور چگونه صورت می گیرد و قاچاقچیان در صورت دستگیری به چه مجازاتی می رسند؟ اجتهادی، مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی در گفت و گوی اختصاصی با سرنخ به این سوالات پاسخ می دهد.

همه ترفندهای قاچاقچیان گوشی

«بعضی از کالاها برای ورود به کشور به غیر از کارهای گمرکی و عوارضی باید مورد تایید بعضی از وزارتخانه ها و سازمان ها قرار بگیرند. مثلا اگر کالاهای خوراکی باشد باید سازمان غذا و دارو آن ها را تایید کند و یا اگر کالاهایی مثل گوشی تلفن همراه باشد برای ورود به تاییدیه وزارت صنایع و معادن و سازمان استاندارد و مخابرات نیاز دارد. از این جاست که بحث قاچاق شروع می شود آن هم به چند دلیل.»

اجتهادی این را می گوید و ادامه می دهد: «یکی از عمده ترین دلایل قاچاق کالایی مثل گوشی تلفن همراه عدم کیفیت این محصولات است. اکثر این گوشی ها از نظر سازمان استاندارد قابل قبول نیستند و از کیفیت خیلی پایین و قطعات غیراصلی درست شده اند. به همین دلیل مجوز ورود به آنها داده نمی شود. از طرفی نقل و انتقال این کالای کم حجم به داخل کشور خیلی راحت و بی دردسر است. همه این دلایل دست به دست هم می دهند تا قاچاق این محصول به ایران برای فروش در بازار، به عنوان فعالیت سودآور برای قاچاقچیان به حساب بیاید و آنها رو به قاچاق گوشی تلفن همراه بیاورند؟

«چمدانی» یا «جاساز در خودرو»

قاچاقچیان برای ورود گوشی تلفن همراه به داخل کشور از شگردهای عجیب و غریب زیادی استفاده می کنند. در میان پرونده هایی که در سازمان تعزیرات وجود دارد و در حال رسیدگی است مواردی وجود دارد که نشان دهنده نقشه های کاملا حرفه ای قاچاقچیان برای ورود جنس قاچاق به داخل کشور است.

اجتهادی می گوید: حدود 90درصد گوشی هایی که در داخل بازار به فروش می رسد متاسفانه قاچاق است. ورود این کالای کم حجم به داخل ایران برای قاچاقچیان کم هزینه و به صرفه است. یکی از راه هایی که قاچاقچیان از آن استفاده می کنند معروف است به قاچاق چمدانی. مدتی قبل در یکی از مرزهای غربی کشور ماموران نیروی انتظامی به مرد جوانی مشکوک شدند. این مرد جوان یک چمدان بزرگ همراهش بود که وزن زیادی داشت و اصلا همین موضوع وزن زیاد چمدان بود که شک ماموران را برانگیخت. ماموران با توجه به رفتارهای مشکوک مرد جان وی را بازداشت کردند. آنها در بازرسی داخل چمدان تعداد زیادی گوشی تلفن همراه را پیدا کردند که به طرز ماهرانه ای در دیواره چمدان جاساز شده بود. به این نوع قاچاق اصطلاحا قاچاق چمدانی می گویند که قاچاقچیان برای ورود غیرقانونی گوشی تلفن همراه و لوازم آرایشی و بهداشتی از آن استفاده می کنند.

کشف محموله بزرگ گوشی در وانت

یکی دیگر از راه هایی که قاچاقچیان از طریق آن گوشی های تلفن همراه را وارد ایران می کنند جاسازکردن آنها در خودرو است. مدیرکل سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز از پرونده عجیبی می گوید که باعث شد بیشتر از 1000 گوشی قاچاق کشف و ضبط شود: «اواخر تیرماه امسال بود که ماموران نیروی انتظامی در یکی از مرزهای غربی کشور به رفتار راننده یک خودروی وانت مشکوک شدند. خودرو توسط ماموران متوقف شد و راننده تحت بازجویی قرار گرفت. حرف های ضد و نقیض راننده درباره محموله ای که بار وانت بود نشان می داد وی در حال پنهان کردن موضوعی است.

در ادامه ماموران به بازرسی خودرو پرداختند و توانستند در قسمت بار خودرو و زیورآلات آلومینیومی که در آنجا تعبیه شده بود، محلی را پیدا کنند که مخصوص جاسازی کالای قاچاق بود. آنها با برداشتن لایه آلومینیومی تعداد زیادی گوشی تلفن همراه در مارک های مختلف پیدا کردند. فرد قاچاقچی تمام گوشی ها را بسیار مرتب و با دقت کف قسمت بار وانت چیده بود و از صفحه آلومینیومی که بالای آنها کار گذاشته بود برای پنهان کردن بار استفاده کرده بود.»

اجتهادی ادامه می دهد: «وقتی این پرونده برای بررسی های بیشتر به سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز انتقال یافت، تعزیرات برای قاچاقچی مبلغی حدود 500 میلیون تومان جریمه نقدی صادر کرد. مرد جوان هم درخواست تخفیف در جریمه را کرد اما از آنجایی که مطمئن بودم فردی که به طور ماهرانه تعداد زیادی گوشی تلفن همراه را در خودرواش جاساز کرده است حتما از افراد سابقه دار است. به همین خاطر با هماهنگی نیروی انتظامی سابقه این فرد را به دست آوردیم و مشخص شد که وی تا به امروز بیش از 10 مورد قاچاق کالا در پرونده اش ثبت کرده که 2 مورد آن مربوط به قاچاق مشروبات الکلی به داخل ایران است.»

جریمه میلیاردی

در میان پرونده هایی که در تعزیرات حکومتی رسیدگی شده و حکم نهایی نیز درباره آنها صادر شده، پرونده ای وجود دارد که مربوط به روزهای آخر تیرماه است. به گفته اجتهادی، در روزهای آخر تیر ماموران نیروی انتظامی در محور جهرم به شیراز خودروی پژویی را متوقف کردند که انواع گوشی تلفن همراه قاچاق با برندهای مختلف به طرز ماهرانه ای در آن جاسازی شده بود.

قاچاقچی مرد جوانی بود که قصد داشت این محموله ها را به شهرهای مرکزی کشور منتقل کرده و در آنجا به فروش برساند. وقتی این پرونده به شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ارسال شد دادگاه برای قاچاقچی جریمه ای میلیاردی درنظر گرفت و او راهی زندان شد.

قاچاق در باک

خودرو مهم ترین وسیله نقلیه برای قاچاق گوشی های تلفن همراه به شمار می رود اما این که گوشی را کجای خودرو باید جاسازی کرد تا محموله لو نرود، موضوعی است که قاچاقچیان برای حل آن ایده هایی به کار می گیرند که به عقل کمترکسی می رسد.

اجتهادی به ماجرای قاچاق یک محموله گوشی های گرانقیمت در باک خودرو اشاره می کند و می گوید: ماموران پلیس با دریافت اطلاعاتی مبتنی بر این که یک تریلی که از شهرستان مهاباد به طرف بناب در حرکت است احتمالا حامی گوشی های قاچاق است، تحقیقات خود را شروع کردند. با هماهنگی قضایی، تیمی از ماموران پلیس تحقیقاتشان را برای شناسایی این تریلی شروع کردند. آنها مشخصات این تریلی را داشتند و با کمین در مسیر تردد آن توانستند این خودرو را شناسایی و توقیف کنند.

پس از انتقال خودرو به مقر ستاد انتظامی شهرستان، بازرسی آن شروع شد اما ماموران هرچه گشتند اثری از محموله قاچاق پیدا نکردند. با این حال آنها ناامید نشدند و در  ادامه جست و جوها به باک ماشین مشکوک شدند و حدس زدند که داخل آن محموله قاچاق جاسازی شده است. آنها پس از بازرسی داخل باک 723 دستگاه انواع گوشی موبایل قاچاق با برند خارجی کشف و ضبط کردند که ارزش تقریبی آن حدود ی میلیارد و 100 میلیون تومان برآورد شده است. با دستگیری مرد قاچاقچی و توقیف خودروی او، پرونده وی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت و در آنجا در حال رسیدگی است.

اجتهادی در ادامه به پرونده جالب دیگری نیز اشاره کرد که فرد قاچاقچی قصد داشت تعداد زیادی از گوشی های تلفن همراه را با جاسازی در تانکر خودروی سوخت رسان وارد کشور کند.

وی درباره جزئیات این پرونده می گوید: 22 تیرماه سال جاری ماموران نیروی انتظامی در ورودی شهر اصفهان به یک دستگاه تانکر سوخت رسان مشکوک شده و خودرو را متوقف می کنند. طبق بارنامه محموله تانکر سوخت بوده اما ماموران در بازرسی تانکر این خودرو متوجه شدند فرد قاچاقچی به صورت کاملا ماهرانه ای حدود 17هزار گوشی تلفن قاچاق را جاسازی کرده و قصد ورود این گوشی ها را به داخل کشور داشته است.

وی ادامه داد: فرد قاچاقچی دستگیر و خودروی سوخت رسان و همه گوشی های قاچاق ضبط شد و پرونده برای رسیدگی بیشتر به سازمان تعزیرات ارسال شد. طبق رای دادگاه متهم این پرونده به پرداخت 630میلیون تومان جریمه نقدی و  همچنین ضبط خودرو محکوم شد اما از آنجا که خودرو برای شخص دیگر بود مبلغ 400 میلیون تومان نیز به جریمه اولیه اضافه شد.

همه ترفندهای قاچاقچیان گوشی

گوشی یا خرمای بم

قاچاقچیان از راه های دیگری هم برای ورود گوشی های تلفن همراه به داخل کشور استفاده می کنند. مثلا سوم مردادماه امسال ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان کاشان هنگام کنترل و بازرسی خودروهای عبوری در محور اصفهان به کاشان، به یک دستگاه خودروی وانت نیسان که حامل بار خرما از استان های جنوبی بود و به گفته راننده مقصدش تهران بود مشکوک شدند. ماموران حدس می زدند که در داخل این خودرو مواد مخدر جاسازی شده است.

پس از توقف خودرو، ماموران با هماهنگی مقام قضایی وانت را به مقر پلیس انتقال دادند تا به طور دقیق آن را بازرسی کنند. در قسمت بار وانت، کارتن های خرما به طور کاملا منظمی چیده شده بودند. ماموران به بازرسی داخل کارتن ها پرداختند و در این میان متوجه شدند بیش از دو هزار گوشی تلفن همراه به صورت ماهرانه ای در لا به لای جعبه های خرما جاسازی شده اند. به این ترتیب راننده دستگیر شد و در بازجویی ها اعتراف کرد که قصد داشته گوشی های قاچاق را به دست صاحبش در تهران برساند تا آنها در بازار توزیع شوند که ناکام ماند.

اجتهادی می گوید: در بررسی ها مشخص شد که ارزش ریالی این محموله 310 میلیون تومان است که پس از بررسی های اولیه خودرو به همراه محموله کشف شده توقیف و راننده 26ساله آن به اتهام حمل کالای قاچاق دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

مردم هم کمک می کنند

ماموران پلیس برای شناسایی و توقیف محموله های گوشی قاچاق از راه های مختلفی استفاده می کنند. از ایجاد ایست و بازرسی در مسیرهایی که احتمال تردد قاچاقچیان در آن وجود دارد گرفته تا استفاده از اطلاعات مردمی. تاحالا تماس های مردم باعث لورفتن محموله های زیادی شده و قاچاقچیان را پشت میله های زندان کشانده است.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی به یکی از پرونده هایی که گزارش های مردمی باعث شد تا مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی به یکی از پرونده هایی که گزارش های مردمی باعث شد تا دست قاچاقچیان رو شود اشاره می کند و می گوید: تقریبا یک ماه پیش بود که از طریق گزارش های مردمی باخبر شدیم قرار است یک محموله بزرگ گوشی های تلفن همراه قاچاق در یکی از پاساژهای معروف پایتخت تخلیه شود.

با دریافت خبر هماهنگی های لازم با نیرو انتظامی انجام شد و به این ترتیب تیم هایی از ماموران راهی پاساژ مورد نظر شدند. آنها از ساعت های اولیه صبح این محل را به صورت نامحسوس زیر نظر گرفتند. طبق گزارش بار قاچاق قرار بود توسط یک وانت مزدا در پاساژ تخلیه شود.

ماموران چندین ساعت تمام رفت و آمدها را زیر نظر قرار دادند تا این که سرانجام خودروی مورد نظر وارد پاساژ شد و ماموران توانستند طی یک عملیات غافلگیرانه قاچاقچی و دیگر همدستان وی را محاصره و دستگیر کنند. در بازرسی خودروی وانت بار بیش از هزار گوشی تلفن همراه کشف و ضبط شد و متخلفان دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.


ویدیو مرتبط :
‫ترفندهای گوشی هوشمند ‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ترفندهای جالب از گوشی های سامسونگ



ریست کردن گوشی, ریست گوشی سامسونگ, کد ریست سامسونگ

 

گوشی های سامسونگ استقبال بسیار خوبی در ایران داشت, البته تا قبل از ورود گوشی های پیشرفته حال حاضر!!!یک سری کامل از کدهای مخفی گوشی های سامسونگ را برای شما قرار می دهیم...همه این کد ها امتحان شده است اما ممکن است در برخی کشور ها ( مخصوصا ایران ) بعضی از این کد ها بسته شده باشد!!!

 

#06#*

سریال نامبر گوشی ( IMEI )

#9999#*

ورژن نرم افزار گوشی

228#*#8999*

وضعیت باطری ( دما ، ولتاژ ، ظرفیت)

246#*#8999*

وضعیت برنامه

289#*#8999*

تغییر سرعت زنگ آلارم گوشی

324#*#8999*

Debug screen

367#*#8999*

Watchdog ( رمز گوشی)

427#*#8999*

Trace Watchdog ( پیدا کردن رمز گوشی)

 

523#*#8999*

تغییر میزان کنتراست صفحه تصویر ( تنها در ورژن G60L01W )

636#*#8999*

وضعیت حافظه

746#*#8999*

حجم فایل سیم کارت

778#*#8999*

اطلاعات سیم کارت

289#*#8999*

تست رینگ تون

778#*#8999*

جدول SIM Service

377#*#8999*

تصحیح EEPROM Error ( از کلیدهای جانبی برای انتخاب مقادیر cancel و ok استفاده کنید)

785#*#8999*

RTK( Run Time Kernel ) Error اگر ok را بزنید گوشی ریست میگردد.

947#*#8999*

ریست گوشی در مواقعی که گوشی بسیار هنگ کرده است.

842#*#8999*

تست ویبراتور

 

نکته :

اگر کدهای بالا در گوشی شما عمل نکرد به جای *8999 کدها ، عدد 0 را قرار بدهید. برای مثال : کد #842*8999#* تبدیل به کد #0842#* میگردد.

اگر باز هم تاثیر نکرد اینبار به جای عدد 8999 که در همه کدها مشترک میباشد عدد 9998 را قرار بدهید.3855#*2767*

Full EEPROM Reset فرمت گوشی و همچنین باز کردن قفل گوشی SGH-600 ( قفلی که شبکه فروشنده گوشی بر روی گوشی قرار داده تا با سیمکارت های دیگر قابل استفاده نباشد این کد برای کسانی مفید است که از خارج از کشور با خودشان گوشی آورده اند و با سیمکارت های اپراتور داخل کشور و یا جاهای دیگر کار نمیکند...بدون سیمکارت گوشی را روشن کنید و وقتی پیغامی مبنی بر نبودن سیمکارت مشاهده کردید این کد را وارد کنید حالا دوباره گوشی ری استارت میشود و حالا به احتمال زیاد قفل شبکه از بین رفته است.)

در این حالت سریال نامبر گوشی به 0-400044-89-447967 تغییر پیدا میکند.

2878#*#2767*

Custom EEPROM Reset

 

مدلهای: E700 , S500 , X100 , X600 , E100

All in o­ne Code *#8999*8378#

Brightness *#8999*523# تغییر روشنائی صفحه

External *#8999*3825523# تصویر صفحه دوم ( بیرونی) گوشی

List : *#2255# لیست شماره ها

AFC DAC Val : #*1200#

IMEI : #*1300# سریال نامبر گوشی

IMSI : #*1400#

7693# *# : Sleep Act/DeAct فعال کردن یا غیر فعال کردن حالت خواب (خاموش شدن نور زمینه پس از چند ثانیه که کلیدی فشرده نشود.)

Sleep variable (8) : #*7683#

Sleep mode Debug : #*7632#

Sleep mode RESET : #*7673#

L1 Sleep : #*5176#

Calibration Info : #*2256#

Data : #*2286# اطلاعات باطری

Copycat feature (Activate or Deactivate) : #*2679#

Handsfree mode (Activate or Deactivate) : #*4263# هندزفری

Half Rate (Activate or Deactivate) : #*4700# کیفیت صدای پائینتر اما مصرف باطری کمتر

BVMC Reg value : #*7352#

Sleeptime : #*8462#

Time o­n : #*2558#

EFR (Activate or Deactivate) : #*3370# فعال کردن یا غیر فعال کردن حالت کیفیت بالای صدا ( درحالت فعال، کیفیت صدا بالاتر میرود اما مصرف باطری بیشتر میگردد)

SIM : #*7462# وضعیت سیم کارت

Voltage/Frequenci (Activate or Deactivate) : #*7983#

Voltage (Activate or Deactivate) : #*7986#

Old time : #*8466#

Audio Path : #*2834#

DCS support (Activate or Deactivate) : #*3270#

Data (Activate or Deactivate) : #*3282#

Flash volume formated : #*3676#

L1P1 : #*5171#

L1P2 : #*5172#

L1P3 : #*5173#

SMS Brearer CS (Activate or Deactivate) : #*7762#

Time in L1 : #*8465#

wtls key : #*9795#

Current CAL : #*2252#

AVDDSS Management (Activate or Deactivate) : #*2836#

Dump of SPY trace : #*3877#

RSAV : #*7728# همه چیز به حالت استاندارد گوشی برمیگردد اما هیچ چیز پاک نمیشود

ARM State (None or Full Rate) : #*2677#

Software version : *#9999#

HW ver, SW ver and Build Date : *#8999*8376263# ورژن نرم افزار (سیستم عامل) و سخت افزار گوشی و همچنین تاریخ ساخت

 

HW version : *#8888# ورژن سخت افزار

HW/SW version : *#8377466# ورژن نرم افزار (سیستم عامل) و سخت افزار گوشی

Official Software Version : #*6837# ورژن سیستم عامل گوشی

locks : *#7465625# کنترل وضعیت قفل گوشی

Errors : *#8999*377#

EEPROM Reset (Unlock and Resets Wap Settings) : #*7337# ریست گوشی ( احتمالا گوشیهائی که توسط SP قفل شده اند ( اپراتورهای ارائه دهنده خدمات شبکه ) قفل شبکه شان ازبین خواهد رفت...این کد برای کسانی مفید است که از خارج از کشور با خودشان گوشی آورده اند و با سیمکارتهای اپراتور داخل کشور و یا جاهای دیگر کار نمیکند.بدون سیمکارت گوشی را روشن کنید و وقتی پیغامی مبنی بر نبودن سیمکارت مشاهده کردید این کد را وارد کنید حالا دوباره گوشی ری استارت میشود و حالا به احتمال زیاد قفل شبکه از بین رفته است)

E2P Full Reset : *2767*3855# ریست کلی گوشی اگه گوشی قاطی کرده باشد

E2P Custom Reset : *2767*2878#

E2P Wap Reset : *2767*927# ریست کلی اینترنت اگه قاطی کرده باشد

WAP Settings Reset : *2767*73738927# بازگشت به تنظیمات استاندارد اینترنت گوشی

E2P Camera Reset : *2767*226372# ریست دوربین گوشی

Accessory : #*7326# ویبراتور ( در برخی از مدلها )

MIC : #*6420# میکروفون خاموش

MIC : #*6421# میکروفون روشن

MIC : #*6422# اطلاعات میکروفون

MIC : #*6428# اندازه گیری میکروفون

Trace enable and DCD disable : #*3230#

Trace disable and DCD enable : #*3231#

RAM Dump (On or Off) : #7263867#

Messages : *335# حذف تمامی پیامهای MMS

Dump Mm file : *663867#

WAPSAR enable / HTTP disable : #*536961#

WAPSAR disable / HTTP enable : #*536962#

Serial enable / Others disable : #*536963#

Java Download Mode : #*53696#

5282#*2767* : یک روش سریع برای پاک کردن تمام بازی های جاوا بر روی گوشی

Operation Typ (Class C GSM) : #*7222#

GSM (Activate or Deactivate) : #*4760#

EGSM (Activate or Deactivate) : #*3476#

Tool : *#4777*8665# ابزار GPSR

GPRS Switching (set to: class 4, class 8, class 9 or class 10) : #*2527#

Oparation Typ (Class B GPRS) : #*7252#

Multi Slot (Class 1 GPRS) : #*7271#

Multi Slot (Class 4 GPRS) : #*7274#

منبع:bitrin.com