سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

میز تحریرهای زیر تختخوابی


یکی از مهمترین راههای استفاده بهینه از فضا در یک اتاق، آن هم با وسعتی کم و کاربردهای بسیار، استفاده از ارتفاع موجود است. این ارتفاع شامل فاصله سقف تا کف بوده و با توجه به این که این فاصله در معماری جدید ایرانی 280 تا 290 سانتیمتر است، هنوز امکان مانور دکوراسیونی بسیاری وجود دارد و از این طریق می توان پاره ای از نیازهای دکوراسیونی- کاربردی را برآورده نمود.

یکی از مهمترین راههای استفاده بهینه از فضا در یک اتاق، آن هم با وسعتی کم و کاربردهای بسیار، استفاده از ارتفاع موجود است. این ارتفاع شامل فاصله سقف تا کف بوده و با توجه به این که این فاصله در معماری جدید ایرانی 280 تا 290 سانتیمتر است، هنوز امکان مانور دکوراسیونی بسیاری وجود دارد و از این طریق می توان پاره ای از نیازهای دکوراسیونی- کاربردی را برآورده نمود. البته این نیازها رابطه مستقیمی با شرایط مالک و یا مالکین اتاق و موقعیت فضا دارد. در این جا نیز هدف ما ارائه راهکار برای اتاق خواب کوچک فرزند محصل خانواده از طریق لوازم دکوراسیونی کم جا است.



از آنجا که نیاز بچه ها به خصوص محصلین در اتاقشان تنها به فراهم شدن محل خوابی مناسب خلاصه نمی شود و همچنین محققین امور تحصیلی دانش آموزان، همواره به اختصاص فضائی مخصوص انجام تکالیف و مطالعه درسی و غیر درسی توصیه می کنند، شما نیز می توانید به راحتی با انتخابی صحیح برای دکوراسیون اتاق فرزندتان ، هم بستری راحت و آرام برای خواب او به ارمغان آورید و هم مکانی برای انجام امور مدرسه اش فراهم کنید.
از قدیم الایام کاربرد تخت های دو طبقه برای اتاق مشترک دو فرزند خانواده بسیار رایج بوده است ، ولی در نمونه هایی که در تصاویر ملاحظه می کنید این گونه تخت های طبقاتی تنها برای یک نفر قابل استفاده است و فضای زیرین آن به جای تختخواب دیگر، به اتاق کار کوچکی مبدل شده است.
مزیت دیگر این قبیل ترکیب ها این است، در صورتی که شما دارای دو فرزند و یا بیشتر باشید و امکان اختصاص تنها یک اتاق به همگی آنها وجود داشته باشد، می توانید با در نظر گرفتن وسعت فضای اتاق و ابعاد سرویس انتخابی، به تعداد فرزندانتان از این گونه ترکیب ها تهیه کرده و در هر گوشه از اتاق قرار دهید. به این ترتیب نه تنها دیگر نیازی به تهیه میز تحریر و کمدی جداگانه برای هر یک از آنها نیست، بلکه با این شرایط شما برای هر یک از بچه ها تنها به میزان وسعت یک تختخواب از سطح کف اتاق را اشتغال کرده اید. در تصویر ترکیب کاملی از میز تحریر، کمد و تختخواب را ملاحظه می کنید.
در این ترکیب به جهت آنکه سطح میز تحریر به صورت کشویی به هنگام لزوم از فضای زیر تختخواب بیرون آمده و مورد استفاده قرار می گیرد، ارتفاع زیادی برای تختخواب در نظر گرفته نشده است، زیرا دانش آموز برای انجام کار در پشت میز نیاز به نشستن در فضای زیر تختخواب را ندارد بلکه کافی است سطح میز را بیرون کشیده و به مطالعه مشغول شود و در پایان کار نیز با داخل کردن سطح کشویی در محل معین در زیر تختخواب دیگر اثری از میز تحریر به چشم نمی خورد. تنها مسئله ای که به هنگام انتخاب و یا سفارش ساخت چنین مدلی باید مورد توجه قرار گیرد این است که وجود فضائی خالی حدود 1 الی 5/1 متر در کنار تختخواب برای بیرون آمدن سطح میز کشویی ضروری است.
در این تصویر ترکیب کامل دیگری از این لوازم دکوراسیونی کم جا را ملاحظه می کنید. در این مدل، تختخواب در ارتفاع 170 سانتیمتری از زمین قرار گرفته و کلیه لوازم واقع در زیر آن شامل میز تحریر و دراور، از یکدیگر و از تختخواب جدا هستند. یعنی به راحتی می توان با تغییر شرایط محیطی هر یک از آنها را به صورت جداگانه در هر گوشه از اتاق استفاده کرد.
در واقع ابعاد کلی آنها به گونه ای در نظر گرفته شده است که امکان قرارگیری آنها در کنار هم و در نهایت در زیر تختخواب وجود داشته باشد. ابعاد کلی این ترکیب عبارت اند از:
(طول 200 سانتیمتر)× (عرض 105 سانتیمتر)× ( ارتفاع 170 سانتیمتر)
در ترکیب زیر، تخت در نزدیکترین ارتفاع ممکن به سقف قرار گرفته و توسط چهار عدد پایه و ستون های محکم و مطمئن به دیوار و در نهایت به زمین نصب شده است. به این ترتیب فضای زیرین آن نیز، با گذاشتن میز تحریر، دراور و کمد به اتاق کاری مجزا و متحرک اختصاص یافته است ، به این معنا که این قسمت از اتاق در یک مقطع عرضی به دو نیمه غیرمساوی تقسیم شده است.
نکته:
انتقال تختخواب به نزدیکی سقف اتاق به طور قطع با هدف اختصاص فضای زیرین آن به میز تحریر می تواند انجام نگیرد بلکه هنگامی که فضای خالی اتاق برای قرار دادن لوازم و وسائل دیگر و همچنین بازی کردن بچه کافی نباشد، هم می توان از این روش استفاده نمود.

منبع : Decorationnews.com


ویدیو مرتبط :
تحریرهای بی نظیر استاد بزرگ آواز، ایرج بسطامی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حرکات ورزشی پشت میز کار



زندگی مدرن و ماشینی امروزی تحرک لازم را از انسان ها گرفته است. اکثر ما بیش از نصف روز را پشت میزهای کار خود می نشینیم و بدون اینکه تحرکی به بدنمان بدهیم، کار می کنیم.

 

این عمل در دراز مدت باعث وارد آمدن ضررهایی به بدن ما خواهد شد که سلامتی ما را به خطر می اندازد. گرفتاری های دنیای امروزی آنقدر زیاد و پیچیده هستند که معمولاً وقت کافی را جهت انجام حرکات ساده ورزشی در اختیار ما قرار نمی دهند.

 

در این مقاله ما به شما حرکات ورزشی‌ای را آموزش می دهیم تا شما برروی صندلی خود و در پشت میز کار خود، بدون اختصاص وقت زیاد بتوانید با انجام آنها از به خطر افتادن سلامتی خود جلوگیری کنید. این حرکات از درد پشت و کمر و خستگی پاها جلوگیری می کنند. برای بهتر متوجه شدن این تمرینات به تصاویر دقت کنید:

 

ورزش پشت میز

 

حرکت اول

 

- بر روی صندلی خود بشینید.

 

- پاها را روی زمین به حالت راحت و شل قرار دهید.

 

- دست راست خود را تا کرده و کف دست را پشت گردن قرار دهید.

 

- دست چپ خود را به سمت پای چپ بکشید.

 

- سپس دست چپتان را تا نزدیکی کف پای خود به سمت زمین بکشید.

 

- سعی کنید تا احساس کشیدگی در بدنتان (از کمر تا گردن) حس شود.

 

- سپس دست ها را عوض کنید.

 

- برای هر دست می توانید 10 تا 50 بار حرکت را تکرار کنید.

 

- توجه کنید که خود را فقط به سمت کناره ها بکشید نه به عقب یا جلو.

 

ورزش پشت میز


حرکت دوم

 

- به پشت صندلی تان بروید.

 

- دست هایتان را روی تکیه گاه صندلی قرار دهید.

 

- همانطور که صندلی را گرفته اید، بر روی زانوهایتان بشینید.

 

- سعی کنید تا کشیدگی را روی زانوها و کمر خود احساس کنید.

 

- سپس به حالت اول برگردید و حرکت را تکرار کنید.

 

- هنگام اجرای حرکات منظم نفس بکشید و بعد از انجام چند حرکت، استراحت کنید.

 

ورزش پشت میز

حرکت سوم

 

- روی صندلی خود به صورت قائم (90 درجه) بنشینید.

 

- پاها را به حالت راحت و شل روی زمین قرار دهید.

 

- دست هایتان را روی زانوها قرار دهید.

 

- در همین حالت آرام بلند شوید.

 

- سعی کنید با تکیه بر روی زانوها، بدنتان را به جلو ببرید.

 

- توجه کنید که دست هایتان برروی زانوها باقی بماند.

 

- احساس کشش می بایست در پشت، کمر و پاها احساس شود.

 

- در ضمن دقت کنید که کمر خم نشود.