سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

تفكیك فضا با پاراوان



 

تفكیك فضا با پاراوان

 

اگر مایلید بخشی از فضای یك اتاق را بدون نیاز به ساخت و ساز جدا كنید یكی از بهترین راهكارها استفاده از پاراوان یا دیوارك است. پاراوان یا دیوارك یكی از تفكیك كننده های ساده و زیبا است كه به راحتی می توان به وسیله آن بخشی از فضای یك اتاق را جدا كرد. ضمن اینكه متحرك بودن پاراوان این امكان را به ما می دهد كه در مواقع لازم آن را جمع كنیم و یا جای آن را تغییر دهیم.  

 

 

برای ساخت یك پاراوان به وسایل زیر نیاز داریم:

 

۱- چهار قطعه پانل چوبی یك اندازه با ابعاد دلخواه

۲- ۹ عدد لولای ظریف

۳- میخ و چكش

۴- پارچه ای با طرح شاد و رنگ متناسب با مبلمان و دكوراسیون اتاق مورد نظر به اندازه كافی برای پوشاندن سطح روی پاراوان

۵- پارچه ساده یا طرح دلخواه برای روكش كردن پشت پاراوان

۶- صابون خیاطی و قیچی

۷- پشم شیشه نازك به اندازه كافی برای پوشاندن روی پاراوان

۸- ماشین منگنه

۹- نوار قیطان یك سانتی متری به اندازه محیط پانل ها

۱۰- چسب حرارتی

 

 

۱- یكی از پانل ها را بر روی پارچه اصلی كه برای رویه پاراوان در نظر گرفته ایم قرار می دهیم و با صابون خیاطی طرح دور آن را بر روی پارچه می كشیم. پارچه را با در نظر گرفتن ۱۰ سانتی متر فاصله از خطی كه رسم كرده ایم می بریم.

 

۲- با استفاده از پارچه ای كه بریده ایم به عنوان الگو به تعداد پانل های پاراوانمان از پارچه اصلی و سپس از پارچه پشت پاراوان می بریم و سپس با همین الگو به تعداد پانل های پاراوان قطعاتی به شكل الگو از پشم شیشه می بریم.

 

۳- یك لایه پشم شیشه را بر روی یكی از پانل ها قرار می دهیم و سپس یكی از روكش های اصلی پاراوان را بر روی پشم شیشه قرار داده و لبه های پارچه و پشم شیشه را خوب كشیده و به طرف زیر پانل می بریم و با منگنه به زیر پانل متصل می كنیم. هنگام منگنه كردن پارچه و پشم شیشه آنها را خوب از همه طرف می كشیم تا سطح روی پانل صاف و بدون چین باشد.

 

۴- منگنه ها را به فاصله ۵/۲ سانتی متر از یكدیگر می زنیم و دور تا دور پارچه را با منگنه به پانل چوبی نصب می كنیم. در گوشه های پانل برای تمیزتر شدن كار پارچه را به صورت مورب با زاویه ۴۵ درجه تا می كنیم و خوب می كشیم و به طرف پشت پانل می بریم این مراحل را برای روكش كردن پانل های دیگر نیز انجام می دهیم.

 

۵- پانل ها را برگردانده پارچه پشت پانل را روی سطح بدون پوشش آنها قرار می دهیم و از هر چهار طرف لبه های پارچه را درست از لبه پانل به طرف زیر پارچه تا می كنیم و با منگنه به پانل متصل می كنیم. كل دور پارچه پشت را نیز به پانل منگنه می كنیم.

 

۶- برای پوشاندن منگنه ها با چسب حرارتی یك نوار قیطان را بر روی ردیف منگنه ها در كنار لبه پارچه پشت پانل ها می چسبانیم. حالا پانل ها را با استفاده از لولاها و میخ به هم متصل می كنیم.

 

پاراوان ما آماده است. یك روش ساده تر برای ساخت پاراوان رنگ كردن پانل های چوبی است. می توانیم تصاویر دلخواه خود را فتوكپی كرده و پس از بریدن بر سطح پانل های چوبی رنگ شده بچسبانیم و سپس چند لایه وارنیش بر روی آنها بزنیم.

 

 


ویدیو مرتبط :
تفكیك

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران موجودات زنده را به فضا فرستاد



 

ایران موجودات زنده را به فضا فرستاد

 

 

ایران نخستین كپسول زیستی را به همراه موجودات زنده به فضا پرتاب كرد و آن‌ها را به زمین بازگرداند.

 


اولین موجودات زنده از ایران در قالب كپسول زیست‌محیطی و توسط كاوشگر ۳ در سال ۸۸ به فضا پرتاب شدند و به زمین بازگشتند.

 


همراه این كپسول زیستی، موش، لاك‌پشت، كرم‌ خاكی و سلول‌های مختلف به فضا رفتند.

 


كاوشگر ۳ از زیرسامانه‌های سازه، محفظه زیستی تغذیه و ارسال داده‌‌های تله متری، تصویربرداری و ارسال همزمان، رایانه پرواز، سنجش محیطی تشكیل شده است.

 


تله متری فعالیت‌ها و عملكرد كاوشگر در فرایند پرتاب و ارسال تصاویر همزمان به ایستگاه زمینی متحرك،‌ كنترل رایانه پرواز در این فرایند ،‌كنترل عملیات فرامین و جدایش،‌ نمایش كپسول زیستی و موجودات زنده درون آن به صورت بهنگام،‌دستیابی به مجموعه امكانات آزمایشگاهی برای داده‌برداری از فضای خارج از جو از دیگر دستاوردهای پرتاب كاوشگر ۳ است.

 


این اقدام به منظور بررسی وضعیت موجودات زنده در فضا با همكاری وزارت دفاع و وزارت علوم و پژوهشگاه هوا فضا و در ادامه پرتاب كاوشگرهای یك و ۲ انجام شده است.

 


هم اكنون این كپسول به زمین بازگشته. مطالعات روی این موجودات زنده آغاز شده است و نتایج این تحقیقات در آینده اعلام خواهد شد.

 


تمام بخش‌های مختلف راكت كاوش ۲ كه از طراحی، ساخت و مونتاژ توسط محققان و متخصصان ایرانی انجام شده است و این نتیجه تلاش ۳۰ ساله همه ایرانی‌ها در مراكز دانشگاهی و صنعتی است.

 


برای پرتاب این راكت از دانش بومی استفاده شده است. بر روی این راكت دوربینی برای نظارت عملكرد نصب شده بود تا بتوان باز شدن چتر و جدا شدن این راكت را كنترل كرد.

 


كاوشگر ۲ بعد از پرتاب از فضا عكس تهیه كرده كه این اولین عكس پروژه ایرانی از فضا بود.