سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

تختخواب های فیس بوکی!


به نظر شما فیس بوک چقدر محبوبیت دارد؟ به طور معمول همگی ما اکثر زمان روز از آن استفاده می کنیم. اما آیا دوست دارید داخل فیس بوک بخوابید؟ تعجب نکنید! این تختخواب بسیار جالب تقریبا شبیه به لگوی فیس بوک و توسط Tomislavz طراحی شده است.

پرو ایده : به نظر شما فیس بوک چقدر محبوبیت دارد؟ به طور معمول همگی ما اکثر زمان روز از آن استفاده می کنیم. اما آیا دوست دارید داخل فیس بوک بخوابید؟ تعجب نکنید! این تختخواب بسیار جالب تقریبا شبیه به لگوی فیس بوک و توسط Tomislavz طراحی شده است.















ویدیو مرتبط :
فیس بوکی ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

معترضان فیس بوکی در عربستان: 12 خواسته داریم



 

معترضان فیس بوکی در عربستان: 12 خواسته داریم

 

 

معترضان سعودی نیز همگام با دیگر کشورهای عربی، فراخوانی را برای تحقق مطالبات خود در شبکه های تعامل اجتماعی مانند فیس بوک و تویتر آغاز کرده اند.

 

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه القدس العربی چاپ لندن، از جمله مطالبات معترضان سعودی، برقراری حکومت مشروطه سلطنتی، برگزاری انتخابات پارلمانی، برقراری آزادی های عمومی، حذف تمامی اشکال تبعیض، رفع بیکاری و توزیع عادلانه ثروت است.

این فراخوان در فیس بوک با عنوان "ملت خواهان اصلاح حکومت "  در حالی پیگیری است. فراخوان معترضین فیس بوکی در تونس و مصر  نیز عبارت "ملت خواهان سرنگونی حکومت " بود و هست.

در این فراخوان، فعالان سعودی 12 خواسته را مطرح کرده و گفته اند که تحقق آنها به معنی پاسخگویی به حق ملت عربستان و خواسته های مشروع اوست.

در صدر مطالبات اصلاح طلبانه، "تغییر نظام حکومتی عربستان سعودی از پادشاهی مطلقه به مشروطه، وضع قانون اساسی که به تایید ملت برسد و استقلال قوا در آن به رسمیت شناخته شود و برگزاری انتخابات پارلمانی تحت نظر دستگاه مستقل قضائی و پاک" قرار دارد.

در این مطالبات همچنین خواسته شده تا " آزادی های عمومی، احترام به حقوق بشر، صدور مجوز فعالیت سازمان های  غیردولتی (ان جی او ) ، برچیدن همه انواع تبعیض میان شهروندان و تایید حقوق زنان" انجام شود.

در زمینه اقتصادی هم این فعالان خواستار آن شدند تا "به طور اساسی مشکل بیکاری حل شود، شفافیت مبنا قرار بگیرد، با فساد اداری - مالی مبارزه شود، توسعه متوازن باشد و ثروت های کشور عادلانه توزیع شود."

فرآخوان های موجود در عربستان تاکنون به حد سرنگونی نظام پادشاهی نرسیده است.

پس از انقلاب یک ماه تونس که منجر به سرنگونی زین العابدین بن علی پس از 23 سال حکومت شد ، موجی از مطالبه تغییر در سطوح مختلف کشورهای عربی را فراگرفته است.

براساس متن منتشر شده در سایت ویکی پدیا،  پادشاهی عربستان سعودی که از سال ۱۹۳۲  بنیان نهاده شد، پادشاهی کاملا مطلقه ‌است. در این کشور حزب سیاسی، پارلمان و انتخابات وجود ندارد. دین از قدرتمندترین نهادهای جامعه‌است و نظام دادرسی وابسته به دولت و نیروی انتظامی  آن کشور موظف به اجرای قانون‌های سازمان امر به معروف و نهی از منکر هستند.

هم‌اکنون قدرت در عربستان سعودی در دست بزرگان دینی ، پادشاه و صدها شاهزاده متمرکز است.

عربستان  از 13 ایالت یا منطقه درست شده است که در راس هرکدام از آن‌ها، یکی از شاهزادگان سعودی فرمان می‌راند که از اختیارات کامل برخوردار است. در عربستان در رأس حکومت مرکزی، پادشاه قرار دارد که ریاست قوه مجریه به عنوان اصلی‌ترین قوه کشور، در دست اوست.

در این کشور از فعالیت سیاسی مخالفان به شدت جلوگیری می‌شود. مطبوعات  به طور کامل زیر نظر دولت است و آنان در حقیقت، بازگوکننده خط فکری و سیاست حاکم بر کشور هستند و خط مشی دولت را تبلیغ می‌کنند.

البته در این کشور انتخابات اتاق های بازرگانی برگزار می شود که زنان نیز در آن مشارکت دارند. همچنین به جز شهرهای مذهبی مکه و مدینه، در بقیه شهرها، حجاب برای زنان الزامی نیست و دست دادن زنان و مردان نیز منعی ندارد.../عصر ایران