سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

آیا رهبری موفق فرمول مشخصی دارد؟


شما رهبران شرکت خود را چگونه پرورش می دهید؟ برای بهبود رهبری خودتان چه کارهایی انجام می دهید؟ اگر روی قابلیت ها متمرکز هستید، رویکردتان به اندازه ی کافی عمل گرایانه نیست.

وب سایت دیجیاتو - پیام ادیب: شما رهبران شرکت خود را چگونه پرورش می دهید؟ برای بهبود رهبری خودتان چه کارهایی انجام می دهید؟ اگر روی قابلیت ها متمرکز هستید، رویکردتان به اندازه ی کافی عمل گرایانه نیست. تاد وارنر، مؤسس شرکت مشاوره ی لایک مایندز، در مجله ی کسب و کار هاروارد در مورد رابطه ی رهبران بزرگ با نظام های اجتماعی کسب و کار و تسلط بر چند روتین ساده برای کمک به رهبری مطلبی نوشته است.

آیا رهبری موفق فرمول مشخصی دارد؟

وارنر در مطلب مذکور اینگونه می نویسد: «رهبران دوست دارند به جای اینکه با مجموعه ای از قابلیت ها مقایسه شوند، در امور روزمره ی خود بهبود پیدا کنند. آنها دوست ندارند کسی نظریه ای انتزاعی از خصوصیات و ویژگی های رهبری خوب به آنان قالب کند». او می گوید رویه های روزانه مثل نحوه ی آمادگی برای جلسات، در هر شرکتی متفاوت است و هر سازمانی رویه های خاص خودش را دارد.

برای اینکه بفهمید در مدیریت کسب و کار خود، کدام یک از روش های موجود را باید به کار ببندید می توانید توصیه های زیر را مطالعه کنید و به کار بگیرید. فرمول بهبود رهبری در سازمان شما، متأثر از رویه های خاصی است که در آن جریان دارد.

با ارزیابی خودتان شروع کنید

توصیه ی وارنر این است که از روال روزانه ی خودتان شروع کنید و ببینید اجزای تشکیل دهنده ی آن چه چیزهایی هستند. آنها را روی کاغذ بیاورید و ارزیابی کنید. مشخص کنید وقت خود را کجا صرف می کنید و عاداتی که مثلاً در جلسات از آنها پیروی می کنید کدام اند. او می نویسد «همین کارهای روتین می توانند فرصت هایی برای بهتر شدن در اختیار شما قرار دهند.

عادات شخصیِ شکل دهنده ی آنها نیز به همان اندازه اهمیت دارند. باید ببینید چه چیزی برنامه ریزی شده است و چه چیز ناگهانی. کجا همکاری و مشارکت می کنید و کجا مدیریت؟ به حرف های چه کسی و چگونه گوش می دهید؟ همه ی اینها می توانند مسیر بهبود را پیش چشمان شما قرار دهند.

بهترین رهبران خود را مورد بررسی قرار دهید

حال وقت آن فرا می رسد که ببینید بهترین رهبران شرکت شما در حال انجام چه کارهایی هستند. با کارامدترین مدیران خود صحبت و حتی فعالیت های آنها را تعقیب کنید. از آنها بخواهید مهم ترین کارهای روزمره شان را بنویسند و در اختیار شما قرار دهند.

آیا رهبری موفق فرمول مشخصی دارد؟

وارنر می گوید با به کار گیری این روش ها در یک سازمان، افراد واکنش واقعاً خوبی از خود نشان داده اند. او می نویسد: «رهبران عملیاتی نمی توانستند دست از صحبت کردن درباره ی بهترین رویه های خود بردارند. آنها ایده هایشان در مورد بهترین شیوه ها را به اشتراک می گذاشتند و بلادرنگ به این ایده ایمان می آوردند که رهبری، یک هنر کاربردی است».

در مورد رویه های روزمره بحث و تبادل نظر کنید

به جای اینکه رهبران شرکت خود را با قابلیت هایی انتزاعی قضاوت کنید، روی بافتار واقعی و روزانه ی شرکت خود متمرکز شوید. وارنر در این باره می گوید: «صحبت در مورد رهبری را به سمت کاربرد و بهبود بکشانید و از مباحثی مثل امتیاز آوری در ارزیابی ها و یا نظرسنجی های سالانه فاصله بگیرید».

به دنبال فرمولی مشخص نباشید

وارنر می گوید «تمرکز روی قابلیت های اسمی، ما را به این باور می رساند که رهبری موفق فرمول مشخصی دارد؛ در صورتی که اینطور نیست. رهبری در بافتار های متعدد و به شیوه های گوناگون انجام می شود». برای شروع می توانید تلاش های خود را روی دو رویه ی روزانه ای که می خواهید بهبود ببخشید متمرکز کنید و بازخور بگیرید. با بردباری و درک موقعیت خاص خود، می توانید به آرامی و به مرور بهتر شوید.


ویدیو مرتبط :
فرمول ازدواج موفق - حجت الاسلام اورنگ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مذاكرات موفق، فرمول داره!


انسان های خلاق نسبت به احساسات خود و دیگران بسیار حساس هستند. ما از احساسات خود برای برقراری رابطه با افراد در محل كار استفاده می كنیم. ما دائما به خود اطمینان می دهیم كه وظیفه مان در زندگی، رسیدن به چیزی است كه به دنبالش هستیم.

ام بی ای نیوز: انسان های خلاق نسبت به احساسات خود و دیگران بسیار حساس هستند. ما از احساسات خود برای برقراری رابطه با افراد در محل كار استفاده می كنیم. ما دائما به خود اطمینان می دهیم كه وظیفه مان در زندگی، رسیدن به چیزی است كه به دنبالش هستیم. ما همواره تلاش می كنیم تا خود را با افكار، مشاهدات و احساساتمان وفق داده و به آن ها پاسخ دهیم. این مهارت های مشابه می توانند در طول مذاكرات به كمك ما بیایند، اما به ندرت این اتفاق خواهد افتاد.

مشكل این است كه درك و احساس ما از واكنش های دیگران منجر به ایجاد نوعی حس ناامنی در خود می شود. در نتیجه، در موقعیت های پر استرس كه البته مذاكرات نیز از همین نوع هستند، سیل نگرانی راه خواهد افتاد. اگر مواظب نباشیم، غرق شده و احساساتی ناخواسته، زمانی در ما بروز می كند كه نیاز به تمركز و شفافیت داریم. حین مذاكره نقاط ضعف ما مشخص می شوند.

فرمولی برای مذاكرات موفق

در زیر فرمول مذاكره برای افراد خلاق ارائه شده است:

1. انتظار نگرانی را داشته باشید

همیشه این جمله را با خود تكرار كنید كه این مذاكرات پر استرس خواهد بود. نگرانی به معنای آن است كه باید به گفتگو ها دقت كنید.

2. موفقیت های خود را به یاد بیاورید

قبل از برخورد، موفقیت های خود را در جایی بنویسید. این كار پیشرفت شما را جلوی چشم دیگران می آورد. به این ترتیب در صورت بروز نگرانی با یادآوری این موفقیت ها، از میزان استرستان كم خواهد شد.

3. صادق باشید

به طرف مقابل خود بگویید: "شما می دانید كه من این كار را هر روز انجام می دهم و به صراحت، مذاكره مرا كم عصبی می كند." مطالعات نشان داده اند كه آشكار كردن نقاط ضعف خود تا پنجاه درصد از ناراحتی شما می كاهد.

ابراز احساساتتان به آن ها یادآوری می كند كه شما نیز مثل آن ها انسان هستید.

4. اقدام كنید

سوالات، راه های خوبی برای اقدام كردن هستند. اقدامات، كنترل امور را به دست شما سپرده و نتیجه، همیشه، افزایش اعتماد به نفس خواهد بود. مذاكرات را با سوالاتی آسان و با هدف شناخت از طرف مقابل شروع كنید.

هوا چطوره؟ سفر خوب بود؟ این سوالات ساده و صمیمی میان شما و طرف مقابلتان نوعی ارتباط به وجود آورده و به شما اعتماد به نفس می دهد.

با آغاز مذاكرات می توانید به سراغ موضوعات اساسی تر بروید. اما كلید آن اقدام كردن است. این راهی اثبات شده برای ایجاد حس اعتماد به نفس در شما به شمار می رود.

5. مشاهده كنید

به دقت طرف مقابل را برانداز كنید. آن ها چطور به نظر می رسند؟ آیا روحیه ای مشوق داشته و یا عصبی هستند. چرا؟ آیا این چهره ساختگی است یا احساساتشان واقعا این گونه است؟

در هر مورد، چرا آن ها این طور رفتار می كنند؟ از دیدگاه های خود برای برداشتن گام های بعدی و طرح سوالات آتی استفاده كنید. همواره با خود فكر كنید كه آیا مایل به پیشرفت مذاكرات هستید؟

6. مسائل را از علایق خود جدا كنید

پول، برنامه ها و اهداف قابل رسیدن به آنها، مسائل و مشكلات یك مذاكره بوده و ارزش ها، روابط، امیدها، رویاها و آرمان ها، علایق آن را تشكیل می دهند. از دیدگاه های خود برای كمك به تشخیص علایق طرف مقابل استفاده كنید.

7. الهام بخش باشید

با درك كامل نیازهای طرف مقابل، نقطه نظرات خود را خلاصه كرده و ببینید كه چگونه می توانید به آنها كمك كنید. مهارت های خود را نشان دهید. اعتقادات خود را بیان كنید.

8. درباره آن فكر كنید

در لحظه معامله نكنید. یك شب به آن بیندیشید. برای اطلاع از نقطه نظرات دیگران با افراد مورد اعتماد خود صحبت كنید. دیدگاه های خلاق خود را در نظر گرفته و نگاهتان به قابلیت های خود را توسعه دهید.

همیشه به یاد داشته باشید كه آن ها به شما نیاز دارند. طرف مقابل می داند كه به مهارت ها و دیدگاه های خلاقتان بیش از خود شما نیاز دارد. حین مذاكره، الهام بخش طرف مقابل بوده و برتری و خلاقیت خود را نشان دهید. به این ترتیب شما به كلید موفقیت دست یافته و مشتری نیز در عوض از این مذاكرات سود می برد.