علی عبدالمالکی: به هوادارانم مدیونم شدید!


به بهانه انتشار آلبوم «مخاطب خاص» گپی اختصاصی و خاص با علی عبدالمالکی زدیم که خواندنش خالی از لطف نیست.





مجله خانواده سبز - سروناز صبوری: تقریبا هفت سال پیش بود که ترانه هایش حسابی گل کرد. پسر خوش قول، آرام و متین که در حین مصاحبه اصلا طفره نمی رفت و با پاسخ هایش درست به هدف می زد. دلم می خواست مقدمه این مصاحبه را سکوت بنویسم تا یک راست بروید به سراغ حرف های خواندنی او. اما دلم نیامد شما را با خصوصیات خوب خواننده جوان کشورمان آشنا نکنم. به بهانه انتشار آلبوم «مخاطب خاص» گپی اختصاصی و خاص با علی عبدالمالکی زدیم که خواندنش خالی از لطف نیست...

علی عبدالمالکی به هواداران: به شما مدیونم شدی‌ی‌ی‌د!!

علی عبدالمالکی از زبان خودش؟

26 مردادماه سال 63 در یکی از منطقه های جنوب شرق تهران به دنیا آمدم و در زمینه خوانندگی، آهنگسازی، تنظیم و ترانه سرایی فعالیت دارم. این روزهایم خیلی خوب می گذرد. سرانجام پس از گذشت هفت سال، اولین آلبوم مجازم با عنوان «مخاطب خاص» به همت شرکت پخش «دنیای هنر» منتشر شد.

بسیاری معتقدند جایگاه آهنگسازها از خواننده ها بالاتر است و شما علاوه بر خوانندگی، آهنگساز هم هستید، اما در این زمینه کم کارید، چرا؟

من معتقدم هر هنرمندی، چه خواننده و چه آهنگساز، جایگاه خودش را دارد، اما خواننده چون بیشتر با مردم و مخاطبین در ارتباط است بیشتر نزد مردم شناخته می شود. من قبل از این که یک آهنگساز یا تنظیم کننده باشم یک خواننده هستم. به همین خاطر نیز در خوانندگی پررنگ ترم.

صدای شما جزو صداهای خاص و غمگین است و فضای کارهای تان نیز خیلی احساسی است، این حس و حال یا غم از کجا می آید؟

من صدایم را از مادرم به ارث بردم و شاید این حس و حال یا غمی که می گویید به خاطر شرایط زندگی سختی بود که در گذشته داشتم.

گفتید زندگی سختی را پشت سر گذاشتید کمی بیشتر توضیح می دهید؟

شش ساله بودم که پدرم را از دست دادم و مسئولیت زندگی من و خواهر و برادرم بر دوش مادرم افتاد. ایشان در یک مدرسه مستخدم بود و به هر زحمتی بود چرخ زندگی را چرخاند.

در عنفوان جوانی بودم و تازه تصمیم بر خوانندگی گرفتم که او ج سختی را تجربه کردم. بدون پول و پارتی و بی هیچ امکاناتی آغاز کردم، به یاد دارم زمانی بود که ساعت ها با پای پیاده یا مترو در مسیر طولانی رفت و برگشت استودیو و خانه بودم. خلاصه جایگاه امروزم نتیجه تلاش دیروزم هست و آن را اول به خدا و بعد به مادرم مدیونم.

علی عبدالمالکی به هواداران: به شما مدیونم شدی‌ی‌ی‌د!!

چه شد که سر از خوانندگی در آوردید و به سمت موسیقی کشیده شدید؟

تقریبا 10 سال پیش بود که علاقه ام به موسیقی و خوانندگی باعث می شد تا هر روز روزنامه همشهری بخرم و در صفحه نیازمندی ها  به دنبال آهنگساز یا شخصی باشم که در حیطه خوانندگی کمکم کند و از بین صدها آگهی، بالاخره با عزیزی با نام «سروش» آشنا شدم و این آشنایی منجر به دوستی شد و پس از سه سال همکاری مان آغاز شد و آلبوم «خدانشناس» را با 8 قطعه تولید کردیم و پس از چند ماه آلبوم دیگری را نیز با عنوان «نامسلمون» منتشر کردم و در این بین سازهای کیبورد، پیانو و گیتار را نیز فرا گرفتم.

برگردیم به هفت سال پیش و اولین باری که صدای خودت را شنیدی، چه احساسی داشتی؟

احساس غیرقابل توصیفی داشتم. راستش اصلا قصد انتشار موزیک هایم را نداشتم و فکر هم نمی کردم که شنیده شود. آن زمان دنیای اینترنت به این گستردگی نبود و آهنگ ها را تنها در یک سایت موسیقی گذاشتیم، اما به سرعت منتشر شد.

پس از چند روز از انتشار آهنگ ها با دوستانم، بیرون بودم که اتومبیلی در حال گذر، یکی از آهنگ هایم را زیاد کرده بود، زمانی که صدای خودم به گوشم خورد برای چند دقیقه شوکه شدم، اصلا باور نمی کردم که کارهایم به گوش مردم رسیده! و از آنجا انرژی ام بیشتر و بیشتر شد.

چند درصد از جایگاه امروزت رویای کودکی ات بود؟

ص درصد امروزم، آرزوی دیروزم بود. از ده سالگی هدفون در گوشم بود و موزیک گوش می دادم و علاقه بسیاری به این حرفه داشتم، هیچ وقت تصور نمی کردم که رویای کودکی ام به حقیقت بپیوندد.

این روزها تعداد خواننده نماها خیلی زیاد شده و هرکسی وارد دنیای خوانندگی می شود. نظر شما در این باره چیست؟

بله؛ متاسفانه دنیای خوانندگی این روزها خیلی شلوغ شده و هرکسی که علاقه، پول یا امکانات دارد به سراغ خوانندگی می رود، غافل از این که استعداد اولین شرط است، اما مردم فرق خواننده با خواننده نما را می دانند و به این افراد بها نمی دهند!!

این شلوغی که گفتید می تواند باعث ایجاد خیلی از مشکلات و حسدورزی ها شود، به حسادت در موسیقی معتقدی؟

بله... اما فکر می نم قرار نیست کسی جای دیگری را بگیرد و هر خواننده یا هنرمندی طرفدار و مخاطبین خود را دارد، پس سعی می کنم، بی حاشیه پیش بروم و جای حسادت رفاقت کنم.

چه شد که آلبوم «مخاطب خاص» متولد شد و چه شد که این نام را برای اولین آلبوم مجازتان برگزیدید؟

همیشه در ذهنم برای آهنگ هایم دنبال سوژه بودم و «مخاطب خاص» هم حدود سه سال پیش، در ذهنم نقش بست و با دوست و همکار عزیزم «علیرضا مرتضی قلی» ترانه هایش را نوشتیم و کم کم آلبوم را کامل کرده و با 15 قطعه روانه بازار کردیم. یکی از خاطرات خوب من در این آلبوم مربوط به دوست عزیزم مرحوم «مرتضی پاشایی» است که یکی از قطعات با نام «گریه نکن» با آهنگسازی آن مرحوم است.

علی عبدالمالکی به هواداران: به شما مدیونم شدی‌ی‌ی‌د!!

در آلبوم «مخاطب خاص» بیشتر از عشق خواندید و بار ترانه های مثبت تان بیشتر است، چرا؟

در آلبوم های قبلی ام این چنین نبود و شاید بتوان گفت کارهای عشقی یا ترانه مثبت، کمتر در کارهایم بود. اما در این آلبوم بیشتر سمت ترانه های مثبت رفتم و احساس کردم تاثیر بهتری روی مخاطب دارد، از طرفی خواستم کمی متفاوت تر از قبل ظاهر شوم.

بزرگ ترین درسی که علی عبدالمالکی از زندگی گرفت چه بود؟

بیش از حد ساده و زودباور نباشم و زود اعتماد نکنم.

برنامه آینده؟

از فردای روزی که آلبوم «مخاطب خاص» منتشر شد، استارت آلبوم جدیدم را زدم، در حال حاضر، مشغول تمرین با گروهم هستم برای تور کنسرت ها و به امید خدا از بیست و چهارم خرداد، اولین کنسترم با اجرای آلبوم جدید آغاز می شود.

حرف پایانی؟

به هوادارانم می گویم: از خدا ممنونم شدید... به شما مدیونم شدید... شما هوادار منید... من عاشقتووونم شدیییید...


ویدیو مرتبط :
علی عبدالمالکی - عاشقتونم شدید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حمله شدید به علی مطهری




 



 

درحـالـی كه همچنان واكنش‌ها نسبت به توهین‌ها علیه رضایی ادامـه دارد اظـهـارات مطهری نـمـاینده اصــولگـرای تهران در صدا و سیما و در برنـامه <رو به فردا> مـوجب واكنش بعضی اصولگراها و رسانه‌های آنان شد.

علی مطهری در این برنامه تلویزیـونی ضمن بیان برخی انتقادان نسبت بـه عملكـرد صدا و سیما در وقـایع پـس از انتخابـات به تكرار مطالبی این بار در صدا و سیما پرداخت كه پیش از این در مصاحبه‌ها و در مجلس به بیان آن پرداخته بود. فرزند شهید مطهری با انتقاد از برخی رفتارها و نـوع بـازداشـت‌هـا و تعدد آن خواستار پایان لج‌بازی‌ها از سوی دو طرف شده بود. نماینده منتقد تهران در شرایطی به بیان این اظهارات می‌پرداخت كه مجری برنامه فوق - كه در یكی از سایت‌های اصولگرایـی فعال می‌باشد - بارها تلاش كرد به عناوین مختلف اظهارات مطهری را به سمت و سوی دلخواه خود بكشاند. در همین حال دیروز برخی اصولگراها به انتقاد شدید از مطهری پرداخته و حتی یكی از نماینده‌های جناح اكثریت مطهری را <فردی بسیار ساده> عــنــوان كــرد. یــك روزنـامـه مخالف اصلاح‌طلبان نیز درخواست كرده بود كه علی مطهری بی طرفی را رعایت و سكوت كند. این روزنامه عنوان كرده بود كه این بار خیمه معاویه ویران خواهد شد. فرزند شهید مطهری در شرایطی در برابر این هجمه‌ها قرار می‌گیرد كه پیش از این محسن رضایی به‌خاطر نامه سرگشاده‌اش به رهبر انقلاب طعم این نوع برخوردها را چشیده بود.

برخی از اصولگرایان استقبال تلویحی رضایی از بـیـانـیـه موسوی و نـامه وی بــه مقام رهبری را به جام زهر تشبیه كرده بــودنــد. دیــروز كـوثـری نمـاینـده‌ مردم تهران در مجلـس شـورای اسلامی در انتقاد از اظهارات مـطهـری در صدا و سیما، گـفـت: زمـانـی ‌كـسـی مـی‌تـوانــد از رسانــه‌ ملی اسـتـفـاده كـنـد كـه خـود را در چـارچوب ‌قـانـون قرار ‌دهد و با دستگاه‌های مربوط سرستیز نداشته باشد، ‌نمی‌شود قانون را قبول نداشته باشیم و در چارچوب قانون قرار ‌نگیریم، ولی انتظار داشته باشیم كــه صدا و سیما به ما وقت بـدهـد ‌تا حرف بزنیم. ‌‌محمداسماعیل كوثری در گفتگو با ایسنا،‌ ‌اظهار كرد: گلایه آقــای مــطـهری ‌ایــن بــود كــه اگـر در مـدت پس از انتخابات افرادی از گروه مـقـابـل در رسـانـه ملـی حـضـور ‌مـی‌یـافـتـنـد و بــه طرح دیدگاه‌های خود مـی‌پـرداخـتـنـد خـیلـیبـهـتـر بــود. نایب رئیس كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، افزود: آقای موسوی در ‌جلسه‌ای كه كمیسیون امنیت در تاریخ سوم تیر با ایشان داشت گفت: نه وزارت كشور، ‌نه شورای نگهبــان و نــه برخی مسائل دیگر را قبول دارد. بــا وجود چنین بحثی بــه نظر من ‌این اظهارنظر آقـای مطهری بی‌انصافی است. نماینده‌ مردم تهران یادآور شد: تا زمانی كه این افراد لجاجت می‌كنند و بر روی ‌عناد خود پافشاری دارند، انسان باید خیلی ساده‌اندیش و بی‌فكر باشد كه استفاده آنها از ‌رسانه‌ی ملی را بحق بداند.

آقای مطهری هم ساده‌نگر است و هم بسیار ساده با این مسائل ‌بـرخـورد مـی‌كنـد.‌‌ از سـوی دیگـر نـایب رئیس كـمـیـسـیـون فرهنگی مجلس شورای اسلامی دراین خصوص گفت: ‌یقینا دلسوزان نظام منحصر بـه جـریـان اصولگرا نیستند، بلكه ‌دیدگاه‌های مختلف غیر از اصولگرایان نیز هستند. كسانی كه به ‌نظام، انقلاب و اسلام وفادارند و دلشان برای انقلاب می‌سوزد، ‌ولی ممكن است منتقد دولت و مجلس باشند. نقطه نظرات ‌سازنده‌ این افراد باید از رسانه‌ ملی مطرح شود و مسئولان صدا و ‌سیما نـیـز نـبـایـد نـگـران طرح این دیدگاه‌ها باشند.‌‌جواد آرین‌منش در گفتگو با ایسنا‌،‌ ‌درخصوص طرح انتقادات علی مطهری از صدا و سیما ‌اظهار كرد: مــن فـكــر مــی‌كـنـم مـقــام معـظم رهبری نیز در سخنرانی خود در خطبه‌های نماز ‌جمعه پس از انتخابات بر ضرورت تداوم گفتگوها و مناظره‌ها از طریق صدا و سیما تاكید ‌كردند. ما نیز كاملا موافق هستیم كه این گفتگوها البته در فضایی تعریف شده، ‌مشخص، منطقی و معقول از طریق رسانه‌ ملی مطرح شود و دیدگاه‌های مختلف و نقطه‌نـظرات گـونـاگـون در جـامعه مطرح شود.

‌‌این نماینده اصــولـگــرای مجلـس افـزود: قـطعـا مـردم هـمبا توجه به بلوغ و رشد سیاسی كه در ‌جامعه ایجاد شده به خوبی می‌توانند قضاوت كنند و درست را از نـادرسـت و سـره را از ‌نـاسـره تشخیص دهند. به‌خصوص این‌كه ما در حال حاضر از نعمت وجود ولایت فقیــه ‌برخورداریم كــه دیدگاه‌های ایشان برای مردم فصل‌الخطاب تلقی می‌شود. لذا نباید نگران ‌این باشیم كه این بحث‌ها مردم را گمراه كند و حقیقت برای مردم آشكار نشود.‌‌ نماینده مشهد خـاطـرنشــان كــرد: بــه اعتقــاد من، طرح دیدگاه چهره‌هایی ‌مثل آقای مطهری نیز به عنوان فردی مومن، متقی، مستقل و به دور از وابستگی‌های ‌گـــروهـــی و جـنـاحـی مـی‌تـوانـد مفیـد بـاشـد. نــایــب رئــیــس كــمـیـسـیـون فـرهنگـی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌كه <كشور نمی‌تواند با ‌یك سلیقه واحد اداره شود> ادامه داد: به هر حال دیدگاه‌های مختلف سیاسی در جامعه ‌وجود دارد و هیچ‌كس هم مبرا از ایراد و انتقاد نیست. لذا با توجه بــه این‌كــه نقد سازنــده و ‌منصفـانــه عامل موثری در پیشرفت جامعـه است، ما بـایـد این فرصت را به منتقدان بدهیم ‌كـه حرف‌های حق خود را بیان كنند. قطعا دولت، مجلس و دستگاه قضایی هم نـیـازمـنـد نـقـد ‌هـسـتـنـد؛ چـرا كـه اشـكـالات و كـاسـتی‌هایی دارنــد كــه اگـر در فضـای دوستـانــه از سوی افراد ‌خیراندیش و نیك‌خواه مطرح شود، می‌تواند بسیار مفید باشد.‌‌