کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

پرورش کودک دوزبانه: 5 باور غلط


در اینجا 5 باور غلط را در مورد پرورش کودکان دوزبانه برایتان ذکر کرده ایم.

صبح بخیر: باورهای متفاوتی در مورد پرورش کودکان دو یا چندزبانه در دنیا وجود دارد. برخی از این اعتقادها باعث می شود تا والدین جرات این کار را نداشته باشند. آنها تصور می کنند این کار منجر به دیر زبان باز کردن کودک یا گیج شدن او می شود. یا حتی فکر می کنند او فرصت های گوناگونی را در زندگی خود از دست خواهد داد.

در اینجا 5 باور غلط را در مورد پرورش کودکان دوزبانه برایتان ذکر کرده ایم.

1.    پرورش کودک با دویا چند زبان همزمان منجر به گیج شدن او می شود


این باور در نتیجه اعتقادهای نادرست به وجود آمده است. برخی والدین تصور می کنند اگر به طور همزمان دو زبان را به فرزند خود بیاموزند، او دچار گیجی می شود و نمی تواند تفاوت بین آنها را تشخیص دهد.

نویسنده کتاب «پرورش کودکان دوزبانه» - باربارا زورر پیرسون – می گوید: «نوزادان از همان روز اول تولد به خوبی می توانند تفاوت بین زبان های مختلف را تشخیص دهند. این مساله به ویژه در مورد زبان هایی که تفاوت بسیاری با هم دارند همچون عربی و فرانسه، بسیار ملموس است».

پرورش کودک دوزبانه: 5 باور غلط

او همچنین اعتقاد دارد: «در سنین پایین، تشخیص زبان هایی که شباهت بسیاری به هم دارند همچون انگلیسی و هلندی، برای نوزادان دشوار است اما از 6 ماهگی به بعد می توانند به خوبی آنها را از هم تمیز دهند».

باور غلطی که در مورد گیج شدن کودکان وجود دارد در نتیجه تحقیقات قدیمی و اشتباهی است که استنباط کرده بود قرار گرفتن کودک در معرض دو زبان به طور همزمان، به او آسیب می رساند.



2.    پرورش کودک با دویا چند زبان همزمان منجر به دیر زبان باز کردن او می شود

برخی از کودکانی که به طور همزمان به آنها دو زبان آموزش داده می شود، دیرتر از یک زبانه ها زبان باز می کنند. این تاخیر موقتی است و بر اساس اعتقاد کارشناسان، قانون همیشگی و ثابتی هم نیست.

متاسفانه، والدینی که نگران یادگیری مهارت های کلامی فرزند دو زبانه خود هستند، بیشتر مواقع به آنها گفته می شود که فقط به یک زبان بچسبند. این مساله نیز به خاطر اعتقادهایی است که از قدیم وجود داشته است و می گوید دوزبانه ها در مهارت های گفتاری خود دچار مشکل هستند. 

کارشناسان اصرار دارند که دوزبانه بودن بر مهارت های گفتاری کودکان و طریقه صحبت کردن آنها هیچ تاثیر منفی ندارد. اگر به کودکی که دیر زبان باز می کند دو زبان مختلف آموزش دهیم، باعث نمی شود زبانش دیرتر باز شود. تحقیقات نشان داده است کودکانی که دو زبان را می آموزند در مقایسه با یک زبانه ها در یادگیری مهارت های حرف زدن هیچ تفاوتی ندارند.

پرورش کودک دوزبانه: 5 باور غلط



3.    کودکان دوزبانه هر دو زبان را با هم قاطی می کنند

قاطی کردن دو زبان مساله ای غیر قابل اجتناب و البته بی ضرر است. بیشتر کودکانی که با دو زبان پرورش داده می شوند، دست به دامن ترکیب دو زبان برای دسته بندی آنها می شوند. بعلاوه، همیشه یک زبان تاثیر بیشتر ی روی کودک دارد. کودکی که دایره لغت ضعیف تری از زبان کم اهمیت تر دارد، ممکن است در صورت نیاز از لغت های زبانی که در آن قوی تر است، استفاده کند.

کارشناسان قبول دارند که این ترکیب دو زبان موقتی است. این مساله هنگامی که کودک در هر دو زبان تبحر پیدا کند، سرانجام از بین می رود.

واقعیت این است که فرد دو زبانه در هر سنی ممکن است لغت های دو زبان را با هم قاطی کند. این مساله هنگامی رخ می دهد که فرد  هنگام صحبت لغت مورد نظرش را نمی داند یا به خاطر نمی آورد و در نتیجه از زبان دیگر کمک می گیرد. گاهی هم بعضی ها به عمد از لغات یک زبان دیگر در صحبت های خود استفاده می کنند زیرا آن کلمه یا عبارت را در زبان دیگر بیشتر دوست دارند.



4.    پرورش کودک دوزبانه مشکل است

هیچ گاه آموزش زبان دوم به کودکان خیلی دیر یا خیلی زود نیست. آموزش زبان دوم به کودکان زیر ده سال بسیار آسان تر از بزرگسالان است، حتی کودکان زیر 5 سال بهتر زبان دوم را فرامی گیرند. بهترین زمان از نظر کارشناسان، از لحظه تولد تا سه سالگی است. یعنی درست همان زمانی که کودک زبان اول خود را می آموزد و ذهنش باز و انعطاف پذیر است.

دومین زمان مناسب برای آموزش زبان دوم، بین سن های 4 و 7 سالگی است زیرا آنها هنوز می توانند به طور موازی دو زبان مختلف را از هم تفکیک دهند. به عبارت دیگر، آنها سیستم زبان دوم را در کنار زبان اول پرورش می دهند و می توانند همچون یک زبان مادری به هر دو زبان صحبت کنند.

اگر کودک شما بیش از 7 سال سن داشته باشد، برای دوزبانه بار آوردن او هنوز هم دیر نیست. سومین زمان مناسب برای پرورش کودک دوزبانه، از 8 سالگی تا بلوغ است. پس از بلوغ، زبان جدید در بخش دیگری از مغز ذخیره می شود به همین دلیل، کودک باید زبان دوم را ترجمه کند و با کمک زبان مادری خود بتواند مفاهیم زبان دوم را یاد بگیرد.

پرورش کودک دوزبانه: 5 باور غلط

به یاد داشته باشید، اگرچه برای یادگیری زبان هر چه سن پایین تر باشد بهتر است، اما انسان ها می توانند در هر سنی که اراده می کنند، زبان بیاموزند.



5.    کودکان همچون اسفنج می مانند و بدون هیچ تلاشی زبان دوم را می آموزند


مسلما برای کودکان بسیار آسان است که در سنین پایین زبان دوم را بیاموزند اما بسیار غیرمعقول است از آنها انتظار داشته باشیم با تماشای فیلم های آموزش زبان به این هنر دست پیدا کنند.

لازم نیست آموزش زبان به یک کار روزمره تبدیل شود. یاد دادن زبان دوم به کودکان نیازمند ساختار درست و از همه مهم تر ثبات است. به طوری که هر روز روی مکالمات او یا ساختار بندی جملات کار شود. توصیه ما این است که کودک را در محیطی کاملا علمی و درست آموزش دهید و به گونه ای رفتار کند که به زبان دوم علاقه مند شود و در زندگی واقعی بتواند از آن استفاده کند. 


ویدیو مرتبط :
همایش پرورش کودک دوزبانه / بخش اول

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

8 باور غلط در مورد روش‌های ضدبارداری



 

8 باور غلط در مورد روش‌های ضدبارداری

 

امروزه روش‌های متعددی برای جلوگیری از بارداری وجود دارد که بسیاری از آنها هم بسیار موثر هستند. اما اطلاعات افراد مخصوصا بانوان در مورد نحوه استفاده از این روش‌های پیشگیری بسیار اندک است.



در این مقاله قصد داریم شما را با چند باور غلط در مورد شیوه‌های کنترل بارداری و قرص‌ها آشنا کنیم.



1-من به فرزندم شیر می‌دهم، پس باردار نمی‌شوم:


اگر چه در شیردهی تخمک‌گذاری انجام نمی‌شود اما این موضوع همیشه صادق‌ نیست. تخمک‌گذاری ممکن است حتی در زمان شیردهی اتفاق بیفتد. مادری که به فرزند شیر می‌دهد باید از روش دیگری برای پیشگیری از بارداری استفاده کند، در غیر این صورت ممکن است دچار بارداری ناخواسته شود.

 

 

2- در صورتی که خانمی در روابط جنسی خود به مرحله ارگاسم یا ارضا شدن نرسد،‌ باردار نخواهد شد:


این یک باور غلط است، چرا که بارداری وقتی که اسپرم مرد به تخمک برسد اتفاق می‌افتد و لازم نیست که روابط زناشویی زن به این مرحله برسد. در بدن زنان در سنین باروری معمولا هر ماه در چرخه منظم قاعدگی تخمک آزاد می‌شود و این ربطی به روابط جنسی او ندارد.

 



3- در زمان ایمن بین چرخه قاعدگی من باردار نخواهم شد.

باورهای این چنینی ناشی از کمبود اطلاعات در مورد چرخه قاعدگی است.چهار هورمون اصلی در چرخه قاعدگی درگیر هستند.


هورمون محرکه فولیکول (FSH)، هورمون لوتئین (LH)، استروژن و پروژسترون تعادل بین هورمون‌ها و آزاد شدن تخمک را تنظیم می‌کنند و اگر تخمک بارور نشود، قاعدگی اتفاق می‌افتد. اگر چرخه قاعدگی خانمی به دلایل مختلف بیشتر یا کمتر شود، تعادل این هورمون‌ها به هم خورده و تخمک‌گذاری اتفاق می‌افتد. استرس، سن و داروها می‌توانند تعادل هورمونی را به هم بزنند.بنابراین حدس زدن زمان ایمن تخمک‌گذاری سخت است و زوجین باید از روش ایمن‌تری برای پیشگیری از بارداری استفاده کنند

 


4- وضعیت بدن در بروز بارداری مهم نیست:


برخی افراد تصور می‌کنند داشتن روابط جنسی در وضعیت‌های خاص مانع از بارداری می‌شود، چرا که گاهی موجب نرسیدن اسپرم به تخمک می‌شود. البته پوزیشن در هنگام روابط جنسی در بارداری مهم است اما هیچ‌گاه تضمین نمی‌کند که بارداری اتفاق نمی‌افتد. ورود اسپرم و رسیدن آن به مایع چسبنده درون واژن موجب رسیدن آن به تخمک و لقاح و نهایتا بارداری خواهد شد.

 


5-با روش عقب کشیدن بارداری اتفاق نمی‌افتد:


روش عقب کشیدن قبل از انزال راه خوبی برای پیشگیری از بارداری نیست، چرا که ممکن است حتی در مایعی که قبل از انزال از مرد خارج می‌شود هم اسپرم وجود داشته باشد. علاوه بر این، برخی مردان قادر نیستند قبل از انزال این روش را عملی کنند.

 


6-در اولین رابطه جنسی بارداری اتفاق نمی‌افتد:


این تصور غلطی است که برخی زنان دارند، یعنی بارداری پس از چند بار رابطه جنسی اتفاق می‌افتد.یک زن در هر زمانی که تخمک‌گذاری انجام شود حتی اگر اولین باری باشد که رابطه جنسی دارد، ممکن است باردار شود.


7- در صورت دوش گرفتن بعد از رابطه جنسی بارداری اتفاق نمی‌افتد:


شستشو یا دوش گرفتن و ادرار کردن بعد از رابطه جنسی سبب قطع تحرک اسپرم و رسیدن آن به تخمک نمی‌شود، چرا که مایع منی پس از عبور از واژن و دهانه رحم به رحم می‌رسد.

 



8-شستشوی واژن مانع از بارداری می‌شود:


شستشوی واژن راه موثری برای پیشگیری از بارداری نیست. بعد از انزال اسپرم وارد واژن شده و سپس به دهانه رحم می‌رسد.

 

منبع : salamat.ir