مذهبی


2 دقیقه پیش

دعای مشلول همراه ترجمه

دعای مشلول همراه ترجمه   موسوم به دعاى «الشاب المأخوذ بذنبه» [یعنى: جوانى كه به سبب گناهش گرفتار عذاب حق شده] این دعا از كتابهاى كفعمى و«مهج الدعوات» نقل شده، و دعایى ...
2 دقیقه پیش

رمزی برای استجابت دعا

یکی از این دعاهای ارزشمند، مناجات شریف شعبانیه است   بر اساس منابع روایی برترین و محبوب ترین کارها نزد خداوند متعال در بین بندگان خویش، دعا کردن معرفی شده است، از طرفی ...

ذکری که دوای ۹۹ درد است



 ذکر لا حول و لا قوة الا باللّه

 پیامبر خدا(ص) فرمودند: “جمله «لا حول و لا قوة الا باللّه‏» ۹۹ درد را شفا می‏‌دهد که ساده‏‌ترین آن‌ها اندوه است۱″.
از مولای متقیان امام علی(ع) نقل شده که فرمودند: “بیمار شدم و پیامبر خدا به عیادتم آمد و فرمود: «بگو: خداوندا! از تو می‏‌خواهم عافیتی را که می‏‌دهی، پیش اندازی، بر امتحان خویش، بردباری‏‌ام بخشی، و مرا به سوی رحمت خویش ببری». من، این دعا را خواندم و پس از آن دعا، از بستر بیماری برخاستم، گویا که از بندی رَسته باشم۲″.
همچنین امام علی(ع) فرمودند: “پیامبر خدا، بر مردی از انصار که بیمار شده بود، وارد شد تا او را عیادت کند. او گفت: ای پیامبر خدا! برای من به درگاه خداوند، دعا کن.
پیامبر صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم فرمود: «بگو: “از خداوند بزرگ، پروردگار عرش بزرگ، مسئلت می‏‌کنم و از خداوند بزرگ سلامتی می‏‌خواهم» مرد، این دعا را سه بار خواند و در پیِ آن، از بستر بیماری برخاست، چنان که از بند، رَسته باشد۳″.
امام صادق علیه‏‌السلام به هنگام بیماری این دعا را می‌خواندند: “خداوندا! تو خود، کسانی را سرزنش کردی و فرمودی: «بگو کسانی را که به جای خداوند به خدایی می‏‌پنداشته‏‌اید، فرا خوانید تا ببینید که نه نمی‏‌توانند سختی‏‌ای از شما بگشایند، و نه شما را به حالتی دیگر درآورند». پس ای آن که هیچ کس جز او نتواند سختی‏‌ای از من بگشاید و مرا به حالتی دیگر ببرد! بر محمّد و خاندانش درود فرست، و سختی را از من بگشای و آن را به سوی کسانی ببر که در کنار تو – که خدایی جز تو نیست – خدایی دیگر را می‏‌خوانند۴″.
۱- قرب‌الإسناد: ۷۶ / ۲۴۴ منتخب میزان‌الحکمة: ۱۴۸
۲- مسند زید، صفحه ۱۸۱، الکافی، جلد ۲ ، صفحه ۵۶۷ ، حدیث ۱۶، بحارالأنوار، جلد ۹۵ ، صفحه ۱۹ ، حدیث ۱۹ ؛ المستدرک علی الصحیحین، جلد ۱ ، صفحه ۷۰۴ ، حدیث ۱۹۱۷، حدیث ۳۶۹۸ دانش نامه احادیث پزشکی: ۱ / ۱۷۴
۳- مسند زید، صفحه ۱۸۱ عن زید بن علیّ عن أبیه عن جدّه علیهم‏السلام، دانش نامه احادیث پزشکی: ۱ / ۱۷۶
۴- الإسراء: ۵۶٫ الکافی، جلد ۲ ، صفحه ۵۶۴ ، حدیث ۱ ، عدّة الداعی، صفحه ۲۵۶ ، الدعوات، صفحه ۱۹۰ ، حدیث ۵۲۸ ، بحارالأنوار، جلد ۹۵ ، صفحه ۱۸ ، حدیث ۱۸ دانش نامه احادیث پزشکی: ۱ / ۱۷۸

منبع:tarikhema.ir


ویدیو مرتبط :
درد من-طبیب من-دوای من-خدای من

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رزماری، دوای درد زخم های کهنه و پوست های چروک



 

 

رزماری، دوای درد زخم های کهنه و پوست های چروک

 

 

کارشناس گیاهان دارویی مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی گفت: «رزماری» در درمان زخم های کهنه، پوست های چروک نما و پیر به صورت كمپرس و یا اسانس موثر است.

مهدی ایمانی در گفت وگو با خبرنگار پژوهشی ایسنا، اظهار كرد: «رزماری» یا «اکلیل کوهی» با نام علمی «Rusmarinus offcinalis» و از تیره «labiatae» است كه طی سالیان طولانی از آن در مراقبت از پوست و مو، پاکسازی و سم زدایی از پوست های چرب و مستعد به آکنه استفاده می شده است.

ایمانی با بیان این که این گیاه، به لحاظ داشتن اثرات فوق العاده در ایجاد جوانی، شهرت جهانی دارد، خاطرنشان كرد: از این گیاه برای تامین سلامت موها و جلوگیری از ریزش بیش از حد معمول آنها استفاده می شود.

به گفته وی، این گیاه در برگرداندن رنگ مو به موهای خاکستری و حتی درمان طاسی مشهور است.

کارشناس گیاهان دارویی مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی با بیان این که برگ ها و سرشاخه گل دار، بهترین قسمت گیاه رزماری است، گفت: این گیاه در تقویت معده و برای مقابله با ضعف عمومی و خستگی مفرط نیز مفید است.

ایمانی توضیح داد: رزماری ضد تشنج و ضد روماتیسم بوده و در درمان نرمی استخوان و نارسایی کبد موثر است.

وی تصریح کرد: روغن رزماری، محرک سیستم اعصاب مرکزی است و از نظر رایحه و اثر، گرم و نافذ است.

کارشناس گیاهان دارویی مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی افزود: رزماری، گیاهی همیشه سبز و شاداب است و برگ دهی آن زمان مشخصی ندارد و دائما در حال تحول است.

به گفته ایمانی، سینئول، بورنئول، بورنیل استات، آلفاپینن و بتاپینن از مواد موثره موجود در این گیاه است..... /  خبرگزارى ایسنا