سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

8 نکته ستاره دار در دوران بارداری



کاهش وزن در باردای,یبوست در باردای

 ورزش کردن باعث میشود در دوران بارداری به طور مناسب وزن اضافه کنید

 

1: شکل بارداری همه جا یک شکل سالم و زیباست، گرد بودن آن طبیعی و نشانه ای بر رشد نوزاد است. پس از این گرد شدن استقبال کنید! از اینکه باردارید خوشحال باشید.


2: در دوران بارداری باید وزنتان افزایش پیدا کند و کافی بودن این افزایش وزن برای رشد و سلامت خودتان و نوزادتان بسیار مهم است.

 3: وزنی که نرخ افزایش آن مناسب بوده باشد اگر همراه با مصرف غذاهای مناسب بوده باشد به نتایج خوبی ختم می شود (یکی از نتایج خوب این امر متولد کردن نوزادی مناسب است). اگر از این نظر در چارچوب مورد توصیه باشید (برای کسانی که پیش از بارداری کمبود وزن داشته اند) کاهش دوباره آن کار سختی نخواهد بود. این راهکار (یعنی داشتن وزن مناسب در اثر مصرف مواد مغذی) باعث می شود تا در دوران پس از زایمان زودتر بتوانید به وضعیت عادی برگردید و نوزادی سالم تر متولد کنید.

 4: اگر به خودتان گرسنگی دهید به نوزادتان گرسنگی داده اید. وضعیت مواد مغذی در بدن نوزادتان بستگی به این وضعیت در بدن خودتان دارد. اگر خوب نخورید، نوزادتان نیز خوب نخورده است. اگر در اثر استفاده از داروهای ضد یبوست یا داروهای بد و یا ضد تهوع مواد مغذی لازم را به بدنتان نرسانید، نوزاد شما شاخصه های لازم برای رشد را نخواهد داشت.


 5: یک راه برای نگه داشتن روند افزایش وزن در یک روند معقول، ورزش کردن است. اما هر برنامه ورزشی که در پیش می گیرید باید مناسب بارداریتان باشد( پیش از شروع ورزش، برنامه تان را با پزشک تان بررسی کنید). از ورزش شدید که حجم زیادی کالری از بدنتان سوخت می کند و دمای بدنتان را به صورت مفرط افزایش می دهد پرهیز کنید.

 6: کاهش وزن دوران بارداری به طور ناگهانی طی چند روزه اول پس از زایمان رخ نمی دهد. یک ختنم معمولی اگر خوراک معقولی داشته باشد می تواند از نظر وزنی به وضعیتی نزدیک به شش هفته پس از زایمان برسد. کم کردن وزن و برگشتن به وضعیت نرمال (که نیازمند ورزش است) ممکن است زمان طولانی نیاز داشته باشد. به همین دلیل، بسیاری از خانم های مبتلا به ناهنجاری در تغذیه متوجه خواهند شد که احساسات منفی درباره تصویر جسمانی شان باعث می شود به وضعیت گذشته برگردند و یا بار دیگر به مصرف داروهای ضد یبوست و بد ادراری بپردازند. از آنجا که این قبیل عادات مضر باعث مختل شدن توانایی رسیدن به وضعیت نرمال پس از زایمان شده و تولید شیر در خانم ها را با مشکل روبرو می کند، نکته مهم این است که همچنان از مشاوره های کارشناسی متخصصان با تجربه در درمان ناهنجاری های خوراکی استفاده کنند.

 7: از جمله نکات مهمی که باید همواره در ذهن داشته باشید این است که: سلامت نوزاد شما بستگی به سلامت خود شما در دوران بارداری دارد. اگر تغذیه خوبی نداشته باشید، نوزادتان نیز تغذیه خوبی ندارد. تقویت مثبت بدنی بسیار سودمند خواهد بود، برای همین، عکس یک کودک بسیار چابک و باهوش را به یخچال منزل یا در جای مناسبی از محل کار یا خودروی تان بچسبانید تا هر جا این موضوع ملکه ذهن شما شود که حتما باید تغذیه خوبی داشته باشید.غذارا در ذهن خود مجسم کرده و خود را به گونه ای تصور کنید که غذایی که مصرف می کنید مستقیم به سمت نوزادتان روانه می شود.

 8: اگر فکر می کنید نمی توانید مصرف داروهای ضد یبوست را کنار بگذارید و یا در دوران بارداری به خود گرسنگی می دهید، حتما با پزشک خود صحبت کنید، شاید لازم باشد برای کنترل این عادات به بیمارستان بروید.

 

منبع: ooma.ir


ویدیو مرتبط :
10 نکته مهم در دوران قبل از بارداری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

8 نکته برای سفری امن در دوران بارداری



دوران بارداری,مراقبت های دوران بارداری,مسافرت رفتن در دوران بارداری

 مسافرت در طول بارداری می تواند کاملا امن باشد اما بد نیست چند توصیه پیشگیرانه را نیز برای احتیاط بیشتر بدانید.
1.  با دکتر یا مامای خود مشورت کنید
بهتر است پیش از سفر از دکتر یا مامای خود در مورد انجام آزمایش های احتمالی یا نگرانی های پزشکی خاص در دوره بارداری خود سوال بپرسید. بارداری های پرخطر به مراقبت های بیشتری نیاز دارند به همین دلیل، مسافرت برای آنها قدغن است.
2. حواستان به زمان بندی آزمایش های دوره بارداری باشد
سعی کنید برنامه سفر خود را طوری تنظیم کنید که با با زمان بندی انجام آزمایش های دوران بارداری تداخل نداشته باشند. اینگونه آزمایش ها باید در هفته های مشخصی از باراری انجام شوند: نمونه برداری از بافت جنینی (10 تا 12 هفتگی)، آمنیوسنتز (15 تا 18 هفتگی)، تست غربالگری (15 تا 20 هفتگی)، اسکن فراصوت برای تست جنین (16 تا 20 هفتگی)، تست قند خون (24 تا 28 هفتگی)، آزمایش استروپتوکوس گروه B (25 تا 37 هفتگی). اگر Rh خون شما منفی است باید در 28 هفتگی، واکسن ایمیونوگلوبولین تزریق کنید. اگر قرار است یک یا چند تا از این آزمایش ها را انجام دهید، بهتر است سفر خود را به گونه ای دیگر برنامه ریزی کنید.

3.  اطلاعات سلامتی و پزشکی لازم را گردآوری کنید
پیش از سفر، فهرستی از نام و شماره های پزشکان و مشاورینی که ممکن است در مواقع ضروری نیاز شوند، تهیه کنید و داخل چمدان سفر خود بگذارید. اگر در سه ماه دوم یا سوم بارداری هستید، برگه پیشینه بارداری خود را نیز همه جا در طول سفر به همراه داشته باشید. این برگه اطلاعاتی همچون سن شما، تاریخ آخرین دوره قاعدگی، تاریخ زایمان، اعداد و اطلاعات بارداری قبلی، سابقه پزشکی و جراحی و نمودار جریان نشانه های حیاتی بعد از هر بار ویزیت پزشک  را در خود دارد. از پزشک خود بخواهید در شهری که قصد سفر به آنجا را دارید، به شما پزشکی را معرفی کند تا در صورت لزوم به او مراجعه کنید.
4.  همه داروهای لازم را به همراه داشته باشید
سعی کنید همه نسخه ها و داروها و ویتامین هایی که باید در دوران بارداری مصرف کنید را همراه خود داشته باشید. همراه داشتن داروهایی که سخت گیر می آیند نیز بسیار مهم است. داشتن نسخه برای تهیه دارو از داروخانه ها نیز ضروری است.
5. بیمه سلامت خود را چک کنید
کنترل کنید که بیمه شما در شهرها یا مکان های دیگری که قصد سفر به آنها را دارید نیز قابل استفاده است. مخصوصا اگر می خواهید به کشورهای خارجی سفر کنید. اگر اینگونه نیست شاید بهتر باشد بیمه جداگانه ای خریداری کنید.
6. خرید بیمه سفر
این نوع بیمه ها، همه هزینه خراب شدن سفر شما را پرداخت می کنند. البته مطمئن شوید که بیمه مورد نظر، برای دوران بارداری نیز امکانات لازم را دارد.
7.  آمادگی برای اتفاق های غیرمنتظره
همیشه شماره امداد جاده ای را همراه داشته باشید تا در صورت خراب شدن اتومبیل در میان راه، از کمک آنها بهره بگیرید. یا شماره خط هوایی که قصد سفر با آن را دارید، داشته باشید تا از تغییرات احتمالی زمان سفر مطلع شوید. در آخر، همیشه موبایل خود را به همراه داشته باشید.
8. در صورت سفر هوایی در سه ماهه سوم، ضوابط خط هوایی را چک کنید
هر خط هوایی قانون متفاوت خود را دارد. بسیاری از خطوط هوایی اجازه نمی دهند زنان باردار که در هفته یا ماه آخر بارداری هستند، بدون اجازه نامه رسمی پزشک خود پرواز کنند. صرف نظر از قوانین خطوط هوایی، بسیاری از پزشک های زنان تاکید می کنند بعد از هفته 36، زنان باردار نباید با هواپیما سفر کنند مگر در مواقع کاملا ضروری.

منبع:bartarinha.ir