سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

10 راه موثر در ازدواج هوشیارانه



نشانه‌های ازدواج هوشیارانه,واقعیت ذاتی همسر,ازدواج هوشیارانه

در ازدواج هوشیارانه تصویر واقع‌بینانه‌تری از همسر خود خلق می‌کنید

 

 

در ازدواج‌ هوشیارانه، در برخوردهای متقابل از روی فکر و تأمل عمل می‌کنید؛ اما در ازدواج ناهوشیارانه بدون فکر واکنش نشان می‌دهید!

 

نشانه‌های ازدواج هوشیارانه:
۱-‌ شما متوجه می‌شوید که رابطه عاشقانه‌تان دلیل و مقصدی نهایی دارد: شفابخشی زخم‌های دوران کودکی. پس به جای اندیشه و تفکر کامل روی آرزوها و نیازهای سطحی یاد می‌گیرید.شما می توانید با ازدواج هوشیارانه مشکلات حل‌نشده دوران کودکی را که در پس مسائل نهفته است، کشف کنید.

وقتی به ازدواج هوشیارانه با دید اشعه ایکس نگاه می‌کنید، تعامل‌های روزانه شما معنای بیشتر و جنبه‌های معماآمیز رابطه زناشویی برای‌تان معنا و مفهوم دیگری پیدا می‌کند و احساس می‌کنید روی پدیده‌ها تسلط دارید.

۲-‌ در ازدواج هوشیارانه تصویر واقع‌بینانه‌تری از همسر خود خلق می‌کنید! شما در لحظه‌های اولیه ملاقات، به علت تحریکات مغز شروع به مرتبط ساختن عشق با مراقبان اولیه خود کرده، بعدها ویژگی‌های منفی خود را به همسرتان فرافکن کردید و به تدریج واقعیت ذاتی همسر خود را محو ساختید!

وقتی در جهت دیگر ازدواج هوشیارانه حرکت می‌کنید، به تدریج این توهمات را رها کرده و شروع به دیدن حقیقت ذات همسر خود می‌کنید. شما همسرتان را نه به صورت نجات‌بخش، بلکه به صورت انسان زخم‌دیده دیگری که برای شفابخشی تلاش می‌کند، می‌بینید!

۳-‌ نیازها و آرزوهای خود را با همسرتان در میان می‌گذارید. در ازدواج ناهوشیارانه، شما به باور دوران کودکی می‌چسبید و همسرتان باید نیازهای شما را حدس بزند. در ازدواج هوشیارانه شما این حقیقت را می‌پذیرید که برای درک یکدیگر باید راهکارهای ارتباطی را گسترش دهید.

۴-‌ در ازدواج‌ هوشیارانه، در برخوردهای متقابل از روی فکر و تأمل عمل می‌کنید؛ اما در ازدواج ناهوشیارانه بدون فکر واکنش نشان می‌دهید!
اجازه می‌دهید واکنش‌های اولیه، رفتار شما را تحت تسلط درآورد. در ازدواج هوشیارانه خود را آموزش می‌دهید تا رفتار سازنده بیشتری داشته باشید.

 

ازدواج هوشیارانه,نشانه‌های ازدواج هوشیارانه,ازدواج آگاهانه

 ازدواج هوشیارانه مشکلات حل‌نشده را که در پس مسائل نهفته است کشف می کند

 

 

۵-‌ یاد می‌گیرید به نیازها و خواسته‌های همسرتان به اندازه نیازهای خود احترام بگذارید. در یک ازدواج هوشیارانه تصور شما این است که همسرتان باید همه نیازهای‌تان را درک و برآورده سازد؛ اما در ازدواج آگاهانه ایده و مرام عشق به خود را رها کرده و انرژی بیشتری را صرف نیازهای همسرتان می‌کنید.

۶-‌ بخش تاریک شخصیت خود را در آغوش بگیرید. در ازدواج هوشیارانه این حقیقت صمیمانه را می‌پذیرید که شما هم مثل همه انسان‌ها، ویژگی‌های منفی دارید. زمانی که مسؤولیت بخش تاریک طبیعت خود را پذیرفتید، دیگر در صدد برنمی‌آیید ویژگی‌های منفی خود را روی همسرتان فرافکن کنید و این محیط خالی از دشمنی ایجاد می‌کند.

۷-‌ شگردهای جدیدی برای ارضای نیازها و خواسته‌های اولیه خود به کار برید. در دوران جنگ بر سر قدرت، شما با تملق یا با نشان دادن خشم یا مقصر شمردن سعی می‌کنید وی را وادار کنید نیازهای‌تان را برآورده سازد!

اما وقتی فراسوی این مرحله حرکت می‌کنید، متوجه می‌شوید که همسرتان می‌تواند منبع کمک و سوددهی باشد. در صورتی که شگردهای خودمحکومی را رها می‌سازید.

۸-‌ در درون خود به دنبال قدرت و توانایی‌هایی می‌گردید که فاقد آن هستید! یکی از دلایلی که جذب همسرتان شدید، این بود که او قوت و توانایی‌هایی داشت که شما فاقد آن بودید.

بنابراین در کنار همسر بودن به شما احساس تمامیت و کمال کاذب می‌داد. در ازدواج آگاهانه متوجه می‌شوید تنها راهی که می‌توانید احساس وحدت و یگانگی کنید، این است که ویژگی‌های پنهان درونی خود را رشد دهید.

۹-‌ شما مشکلات داشتن یک ازدواج خوب را قبول می‌کنید. در ازدواج ناآگاهانه، بر این باورید که راه یک ازدواج خوب، انتخاب همسر درست و مناسب است؛ اما در ازدواج هوشیارانه قبول می‌کنید که باید همسر درستی باشید.

 

با نگاه واقع‌بینانه‌تر به روابط عاشقانه متوجه می‌شوید یک ازدواج هوشیارانه نیاز به تعهد، نظم، انضباط، شهامت،‌شجاعت، رشد و تغییر دارد و اینکه ازدواج کار سختی است.

۱۰-‌ بیش از گذشته از اشتیاق خود برای به کمال رسیدن، دوست داشتنی بودن و با عالم خلقت یکی شدن آگاه می‌شوید و به عنوان بخشی از طبیعت خدادادی این توانایی را دارید که بدون قید و شرط، وحدت و یگانگی را با دنیای اطراف خود تجربه کنید. شرایط اجتماعی و محروم بودن از تربیت صحیح سبب شده این کیفیت‌ها را از دست بدهید.

اجازه دهید تا نگاه دقیق‌تری به این ۱۰ مورد بیندازیم. نیاز به قبول مشکلات داشتن یک ازدواج هوشیارانه است؛ چون هر یک از ۹ عقیده دیگر فایده‌بخش نخواهد بود، مگر اینکه شما به رشد، تغییر و پیشرفت تمایل داشته باشید.

 

 

منبع:دلگرم

 


ویدیو مرتبط :
‫10 ترفند موثر برای قد بلند شدن Top 10 Farsi‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

10 روش موثر برای مراقبت از «کلیه»‌ها



 

 

کلیه

 

 

 

به نظر می‌رسد که اکثر افراد وقتی صحبت از خطر بیماری کلیوی می‌شود، انکار می‌کنند، اما خوشبختانه چند اقدام پیشگیرنده برای جلوگیری از بروز آن وجود دارد. با راهبردهای زیر شما می‌توانید سلامت کلیه هایتان را بهتر کنترل کنید:

1) یک برنامه کاهش وزن تنظیم کنید: بخاطر داشته باشید که اضافه وزن بسیار زیاد باعث پایین آوردن عملکرد کلیه‌ها می‌شود. شاخص توده بدنتان (BMI) را اندازه بگیرید و آن را با وزن سالم‌تان مقایسه کنید. مراقب رژیم غذایی‌تان باشید و منظم ورزش کنید. باید کاری کنید که ورزش جزئی از برنامه زندگی‌تان درآید. منظور از ورزش فقط پیاده‌روی، دویدن یا تمرین با وزنه نیست، حتی باغبانی، کاری‌های خانه‌داری، بالا و پایین رفتن از پله‌ها یا بازی کردن با بچه‌ها هم نوعی فعالیت فیزیکی به حساب می‌آید.

2) مراقب کلسترول‌تان باشید: کلسترول بالا همیشه با بیماری قلبی، سکته و بیماری‌های کلیوی همراه است. به همین دلیل است که کنترل سطح کلسترول خون‌تان برای سلامت شما ضروری است. سعی کنید یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف داروهایی که پزشک برایتان تجویز می‌کند را رعایت کنید.

3) سیگار را ترک کنید: سیگار کشیدن یا استفاده از سایر دخانیات یکی از عوامل مهم در بیماری‌های کلیوی مزمن می‌باشد. پس همین امروز سیگارتان را ترک کنید تا خطر ابتلا به نارسایی‌های کلیوی را در خودتان پایین بیاورید. علاوه بر این سیگار ضربان قلب و فشارِخون‌تان را هم بالا می‌برد. درست است که ترک کردن سیگار کار سختی است اما اگر می‌خواهید از سلامتی‌تان مراقبت کنید، هیچ انتخاب دیگری ندارید.

4) آب بدنتان را تامین کنید: خیلی افراد دچار کم آبی مزمن هستند. نوشیدن مقدار کافی آب اهمیت بسیار زیادی دارد مخصوصا در گرمای تابستان. کسانی‌که دچار «سنگ کلیه» هستند یا در گذشته «سنگ کلیه» داشته‌اند، باید برای تامین آب بدنشان برنامه درستی داشته باشند. البته باید مراقب باشید بیش از اندازه هم آب مصرف نکنید. در صورت نیاز با پزشک خود مشورت کنید.

5) یک رژیم غذایی متوازن داشته باشید: یک رژیم غذایی «پرکربوهیدرات» کنترل دیابت را سخت‌تر می‌کند. موادغذایی «پر کربوهیدرات» عبارتند از؛ نان، پاستا، حبوبات، سیب‌زمینی و برنج. مصرف زیاد نمک هم با فشارِخون ارتباط مستقیم دارد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به مصرف زیاد نمک حساس هستند، بدنشان ورم کرده و فشارِخون‌شان هم بالا می‌رود. علاوه بر این، همیشه بخاطر داشته باشید که رژیم‌های غذایی پرچربی نیز می‌تواند موجب تصلب‌ِ شریان شود که یکی از بزرگترین عوامل بیماری‌های کلیوی است.

6) از مصرف برخی داروهای خاص و مواد مضر خودداری کنید: مصرف مواد ممنوعه عملکرد کلیه‌ها را ضعیف می‌کند، پس مراقب باشید.

 حتی برخی داروهای متداول موجود در داروخانه‌ها مثل داروهای ضدالتهاب غیراستیروئیدی (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن سدیم) می‌تواند موجب ناراحتی‌های کلیوی جدی شود. گاهی اوقات برخی داروها (مثل آنتی‌بیوتیک‌ها) برای افرادیکه ناراحتی کلیوی دارند باید با دوز متفاوتی تجویز شود.

حتی برخی گیاهان و مکمل‌ها می‌تواند به کلیه‌ها ضرر برساند.

7) برای کنترل دیابت خود اقدام کنید: دیابت یکی از متداول‌ترین عوامل بیماری کلیه‌ای مرحله آخر (ESRD) می‌باشد که از مرحله1شروع شده و تا مرحله 5پیش می‌رود. اینجاست که عملکرد کلیه‌ها تا جایی پیش می‌رود که نیاز به درمان جایگزین کردن کلیه می‌شود. این درمان شامل «دیالیز» یا «پیوند» می‌شود. اگر به دقت قندِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید بهتر می‌توانید از بروز بیماری شریان‌های کوچک خون که بیماری «شریانی میکرو» نامیده می‌شود جلوگیری کنید. این اختلال معمولا همراه با کمبودِ پروتئین در ادرار همراه است و در آخر منجر به آسیبِ کلیوی دیابتی می‌شود.

8) فشارِخون‌تان را کنترل کنید: فشارِخون دومین عامل متداول بیماری‌های کلیوی است. خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

9) از چکاپ‌های منظم سر باز نزنید: اهمیت ویزیت منظم پزشک‌تان کاملا آشکار است و نیاز به توضیح ندارد. برای کنترل وضعیت سلامتی خود باید مرتب نزد پزشک بروید و آزمایش‌های مربوطه را انجام دهید.

10) پیگیری مستمر دستورات متخصصان کلیه‌: تحقیقات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی در صورت دنبال کردن دستورات پزشک متخصص خود وضعیت بهتری پیدا می‌کنند. علاوه بر این، مراحل پایانی نارسایی کلیه معمولا مشکلات دیگری مثل؛ کم‌خونی، متابولیسم موادمعدنی استخوان و آماده‌سازی برای درمان جایگزین کلیه را همراه دارد. به همین دلیل است که ویزیت پزشک متخصص‌تان باعث می‌شود از یکی از مهمترین اندام‌های بدنتان که «کلیه» است، مراقبت کنید.

حرف‌های نهایی

بیماری کلیوی رو به رشد است. خوشبختانه این بیماری‌ها قابل پیشگیری هستند. مطمئناً تشخیص زودهنگام می‌تواند عملکرد کلیه هایتان را طولانی تر کند. حفظ یک سبک زندگی سالم کار خیلی سختی نیست. به همین دلیل است که باید این توصیه‌ها را جدی بگیرید تا بتوانید از یک زندگی سالم لذت ببرید.

10 روش موثر برای مراقبت از «کلیه»‌ها

خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

به نظر می‌رسد که اکثر افراد وقتی صحبت از خطر بیماری کلیوی می‌شود، انکار می‌کنند، اما خوشبختانه چند اقدام پیشگیرنده برای جلوگیری از بروز آن وجود دارد. با راهبردهای زیر شما می‌توانید سلامت کلیه هایتان را بهتر کنترل کنید:

1) یک برنامه کاهش وزن تنظیم کنید: بخاطر داشته باشید که اضافه وزن بسیار زیاد باعث پایین آوردن عملکرد کلیه‌ها می‌شود. شاخص توده بدنتان (BMI) را اندازه بگیرید و آن را با وزن سالم‌تان مقایسه کنید. مراقب رژیم غذایی‌تان باشید و منظم ورزش کنید. باید کاری کنید که ورزش جزئی از برنامه زندگی‌تان درآید. منظور از ورزش فقط پیاده‌روی، دویدن یا تمرین با وزنه نیست، حتی باغبانی، کاری‌های خانه‌داری، بالا و پایین رفتن از پله‌ها یا بازی کردن با بچه‌ها هم نوعی فعالیت فیزیکی به حساب می‌آید.

2) مراقب کلسترول‌تان باشید: کلسترول بالا همیشه با بیماری قلبی، سکته و بیماری‌های کلیوی همراه است. به همین دلیل است که کنترل سطح کلسترول خون‌تان برای سلامت شما ضروری است. سعی کنید یک رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف داروهایی که پزشک برایتان تجویز می‌کند را رعایت کنید.

3) سیگار را ترک کنید: سیگار کشیدن یا استفاده از سایر دخانیات یکی از عوامل مهم در بیماری‌های کلیوی مزمن می‌باشد. پس همین امروز سیگارتان را ترک کنید تا خطر ابتلا به نارسایی‌های کلیوی را در خودتان پایین بیاورید. علاوه بر این سیگار ضربان قلب و فشارِخون‌تان را هم بالا می‌برد. درست است که ترک کردن سیگار کار سختی است اما اگر می‌خواهید از سلامتی‌تان مراقبت کنید، هیچ انتخاب دیگری ندارید.

4) آب بدنتان را تامین کنید: خیلی افراد دچار کم آبی مزمن هستند. نوشیدن مقدار کافی آب اهمیت بسیار زیادی دارد مخصوصا در گرمای تابستان. کسانی‌که دچار «سنگ کلیه» هستند یا در گذشته «سنگ کلیه» داشته‌اند، باید برای تامین آب بدنشان برنامه درستی داشته باشند. البته باید مراقب باشید بیش از اندازه هم آب مصرف نکنید. در صورت نیاز با پزشک خود مشورت کنید.

5) یک رژیم غذایی متوازن داشته باشید: یک رژیم غذایی «پرکربوهیدرات» کنترل دیابت را سخت‌تر می‌کند. موادغذایی «پر کربوهیدرات» عبارتند از؛ نان، پاستا، حبوبات، سیب‌زمینی و برنج. مصرف زیاد نمک هم با فشارِخون ارتباط مستقیم دارد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به مصرف زیاد نمک حساس هستند، بدنشان ورم کرده و فشارِخون‌شان هم بالا می‌رود. علاوه بر این، همیشه بخاطر داشته باشید که رژیم‌های غذایی پرچربی نیز می‌تواند موجب تصلب‌ِ شریان شود که یکی از بزرگترین عوامل بیماری‌های کلیوی است.

6) از مصرف برخی داروهای خاص و مواد مضر خودداری کنید: مصرف مواد ممنوعه عملکرد کلیه‌ها را ضعیف می‌کند، پس مراقب باشید.

 حتی برخی داروهای متداول موجود در داروخانه‌ها مثل داروهای ضدالتهاب غیراستیروئیدی (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن سدیم) می‌تواند موجب ناراحتی‌های کلیوی جدی شود. گاهی اوقات برخی داروها (مثل آنتی‌بیوتیک‌ها) برای افرادیکه ناراحتی کلیوی دارند باید با دوز متفاوتی تجویز شود.

حتی برخی گیاهان و مکمل‌ها می‌تواند به کلیه‌ها ضرر برساند.

7) برای کنترل دیابت خود اقدام کنید: دیابت یکی از متداول‌ترین عوامل بیماری کلیه‌ای مرحله آخر (ESRD) می‌باشد که از مرحله1شروع شده و تا مرحله 5پیش می‌رود. اینجاست که عملکرد کلیه‌ها تا جایی پیش می‌رود که نیاز به درمان جایگزین کردن کلیه می‌شود. این درمان شامل «دیالیز» یا «پیوند» می‌شود. اگر به دقت قندِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید بهتر می‌توانید از بروز بیماری شریان‌های کوچک خون که بیماری «شریانی میکرو» نامیده می‌شود جلوگیری کنید. این اختلال معمولا همراه با کمبودِ پروتئین در ادرار همراه است و در آخر منجر به آسیبِ کلیوی دیابتی می‌شود.

8) فشارِخون‌تان را کنترل کنید: فشارِخون دومین عامل متداول بیماری‌های کلیوی است. خیلی اوقات فشارِخون بالا موجب حمله‌های قلبی، نارسایی قلبی، سکته یا بیماری کلیوی هم می‌شود. برای جلوگیری از ضعیف شدن عملکرد کلیه‌ها و مراقبت از مغز و قلب‌تان باید بطور مداوم فشارِخون‌تان را تحت کنترل داشته باشید.

9) از چکاپ‌های منظم سر باز نزنید: اهمیت ویزیت منظم پزشک‌تان کاملا آشکار است و نیاز به توضیح ندارد. برای کنترل وضعیت سلامتی خود باید مرتب نزد پزشک بروید و آزمایش‌های مربوطه را انجام دهید.

10) پیگیری مستمر دستورات متخصصان کلیه‌: تحقیقات نشان می‌دهد که افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی در صورت دنبال کردن دستورات پزشک متخصص خود وضعیت بهتری پیدا می‌کنند. علاوه بر این، مراحل پایانی نارسایی کلیه معمولا مشکلات دیگری مثل؛ کم‌خونی، متابولیسم موادمعدنی استخوان و آماده‌سازی برای درمان جایگزین کلیه را همراه دارد. به همین دلیل است که ویزیت پزشک متخصص‌تان باعث می‌شود از یکی از مهمترین اندام‌های بدنتان که «کلیه» است، مراقبت کنید.

حرف‌های نهایی

بیماری کلیوی رو به رشد است. خوشبختانه این بیماری‌ها قابل پیشگیری هستند. مطمئناً تشخیص زودهنگام می‌تواند عملکرد کلیه هایتان را طولانی تر کند. حفظ یک سبک زندگی سالم کار خیلی سختی نیست. به همین دلیل است که باید این توصیه‌ها را جدی بگیرید تا بتوانید از یک زندگی سالم لذت ببرید..../تحلیل:عصرایران