سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

چگونه از شر آلرژی بهاری خلاص شویم؟



درمان آلرژی, فصل بهار, بهار, چای سبز, آلرژی

 

در فصل بهار، میلیون ها نفر دنبال راه چاره ای برای رهایی از آلرژی و علائم آن یعنی عطسه، آب ریزش بینی و چشم، سوزش چشم ها، خارش و احتقان ریه ها هستند. همه این علائم در اثر واکنش شدید سیستم ایمنی بدن به مواد آلرژی زا مثل گرده گل ها و گیاهان به وجود می آیند. در طی فصل بهار گرده گیاهان در هوا پخش می شود و باعث ایجاد آلرژی در افراد می گردد.

برای خلاص شدن از شر آلرژی بهاری به توصیه های زیر عمل کنید:

1- مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان را بیشتر مصرف کنید.

در طی روز چای سبز بنوشید. تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان موجود در چای سبز با نام اختصاری EGCG ، واکنش های آلرژیک را در بدن متوقف می کند.

همچنین می توانید با خوردن میوه ها و سبزیجات زیر از شر آلرژی خلاص شوید:

انواع توت (غیر از توت فرنگی)، کیوی، پرتقال، فلفل تند، کلم بنفش، اسفناج، لیموترش و چغندر.

سایر مواد غذایی و ادویه هایی که آنتی اکسیدان زیادی دارند شامل: لوبیا چیتی، لوبیای سویا، گردو، جو، جو دو سر، ادویه میخک، دارچین و پونه وحشی است.

طب سوزنی در بهبود آلرژی خیلی موثر است

اسپری بینی برای آلرژی بهاری

 

2- تحت نظر پزشک از داروهای ضد آلرژی استفاده کنید.

در مورد استفاده از اسپری های استروئیدی مخصوص بینی از پزشک سئوال کنید. ثابت شده است که این اسپری ها در بهبود آلرژی بهاری، کاملا موثرند.

 

3- اگر نمی خواهید دارو مصرف کنید می توانید تحت نظر متخصص مربوطه، از طب سوزنی استفاده کنید.

ثابت شده است که طب سوزنی در بهبود آلرژی خیلی موثر است. البته حتما در مراکز مجاز و تحت نظر افرادی که دارای مجوز قانونی از وزارت بهداشت هستند، این کار را انجام دهید.

 

4- هنگامی که میزان گرده گل ها و گیاهان در هوا خیلی بالاست، از منزل خارج نشوید و در هوای آزاد قرار نگیرید. این اوقات ساعات بین 5 تا 10 صبح و عصرها است. درها و پنجره های اتاق خود را در این اوقات ببندید.

جارو کردن منزل با جاروبرقی میزان گروه ها را در خانه کم می کند، قبل از استفاده از جاروبرقی، کیسه آن را حتماً نگاه کنید و اگر سه چهارم آن پر بود، آن را خالی کنید یا کیسه اش را عوض کنید.

همچنین تمیز نگه داشتن و گردگیری اسباب و اثاثیه منزل مثل مبلمان، فرش ها، بالش ها و لباس ها از پخش شدن گرده گل ها و گیاهان در فضای منزل جلوگیری می کند.

منبع:tebyan.net


ویدیو مرتبط :
‫چطور از شر آب زیر پوست خلاص شویم؟؟؟‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چطور از شر چربی مو خلاص شویم؟



چربی مو,کنترل چربی مو

 

موهایم به اندازه ای چرب است که باید هر روز یا یک روز در میان آن را بشویم. از این نگرانم که این همه شست و شو برای موهایم ضرر داشته باشد . آیا چاره ای هست که بتوانم از شر چربی مو خلاص شوم؟

 

ـ خیر تنها راه برای کنترل چربی مو شست و شوی آن است و این کار برای موها هیچ ضرری ندارد. برای شست وشوی موها از شامپویی که مخصوص موهای چرب است و خاصیت چربی زدایی خوبی دارد استفاده کنید. شامپوها از نظر قدرت تمیزکنندگی و چربی زدایی با هم تفاوت دارند. بعضی شامپوها خاصیت پاک کنندگی و خشک کنندگی زیادی دارد در حالی که برخی دیگر خاصیت تمیزکنندگی کمتری دارند. شما باید از شامپوهایی که عاری از مواد نرم کننده و روغنی باشند استفاده کنید. در صورت نیاز موی سر خود را دوبار شامپو بزنید و کف شامپو را حدود ۳ دقیقه روی سر نگه دارید و سپس آبکشی کنید.

 

اگر پس از شامپو زدن به نرم کننده نیاز دارید نوعی را انتخاب کنید که چربی نداشته و یا چربی آن کم باشد . موی کوتاه شست و شو را آسان تر کرده و چربی در مقدار کمتری از مو تجمع پیدا خواهد کرد. بنابراین کوتاه کردن مو تا حدودی به حل مشکل شما کمک می کند.

 

راهی که همیشه بتوان از چربی مو جلوگیری کرد وجود ندارد. فعالیت بیش از حد غدد چربی متصل به فولیکول مو در پوست عامل چربی مو است و معالجه بیرونی و موضعی برای کم کردن فعالیت غدد چربی موجود نیست. فرآورده های موجود فقط می توانند چربی هایی که در سطح پوست می رسند از بین ببرند در بعضی موارد چربی زیاد ممکن است همراه با اختلالات غدد داخلی از قبیل کیست های تخمدان – فعالیت زیاد غده فوق کلیوی به عت ازدیاد ترشح هورمون مردانه، باشد. تشخیص و درمان این بیماری ها نیاز به بررسی های دقیق و مراجعه به پزشک غدد و زنان وانجام آزمایش های لازم دارد.

منبع: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت