سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

پنهان‌كاری در ازدواج



قبل از ازدواج,مشكلات جسمی و روحی در ازدواج

 

ازدواج یكی از پاكترین و مقدسترین امور زندگی بشری محسوب می شود كه در صورت انجام درست و اصولی آن محصولی جز آرامش و امنیت برای افراد به ارمغان نمی آورد. آنچه در این راستا باعث ایجاد آرامش میان طرفین می شود حس محبت و‌ اعتماد متقابل است.

 

با این حال، برخی افراد قبل از ازدواج و در دوران آشنایی برخی از مسائل و مشكلات خود را از فرد مقابل و خانواده اش پنهان می كنند؛ زیرا بر این گمانند كه با بیان حقیقت نه تنها مشكلی حل نمی شود بلكه به احتمال زیاد فرد مقابل را از دست خواهند داد. در صورتیكه پنهان کاری و مخفی كردن مسائل از همسر آینده به دلیل اینكه پس از مدتی برملا می شود یكی از مهم ترین اصولی محسوب می شود كه باعث از بین رفتن محبت و اعتماد طرفین به یكدیگر شده و ازدواج را از مسیر اصلی خود و در نتیجه هدف نهایی اش كه همانا وصول به آرامش و سعادت است باز می دارد. در واقع افراد پنهانكار با این اشتباه خود از همان ابتدا پایه های زندگی خود را بر روی زمینی سست و لرزان بنا می كنند و توقع دارند زندگی شان با هیچ زلزله ای از هم نپاشد در صورتیكه خانه آرزوهایشان با كوچكترین لرزشی فرو خواهد ریخت.

 

انواع پنهانكاری:‌

1. پنهانكاری در اصول اساسی شخصیتی فرد: این نوع از پنهانكاری جز امور ممنوعه می باشد. پنهان كردن اخلاق و روحیات اصلی خود و به نوعی فیلم بازی كردن برای فرد مقابل نوعی خیانت به خود و فرد مقابل محسوب می گردد.

 

2.پنهانكاری در سلامتی جسمی و روحی:‌ پنهان كردن مشكلات جسمی و روحی در ازدواج از فرد مقابل نیز كاملا مطرود و ممنوع می باشد. در واقع پنهان كردن اموری كه به راحتی در دوران عقد یا ابتدای ازدواج فاش می شود نه تنها هیچ سودی برای افراد ندارد بلكه آنها را حامل ماركهایی چون دروغگو و كلاهبردار نیز می كند. پس اگر دارای نقص عضو یا بیماری هستید باید به طور کامل و به دور از هرگونه ابهامی در مورد بیماری و نحوه درمان آن به فرد مقابل اطلاعات بدهید تا شناخت وی نسبت به این بیماری كامل و جامع باشد تا براساس شناخت كامل تصمیم بگیرد.

 

3. پنهانكاری در مورد گذشته: اگر مسئله ای قبل از ازدواج برای شما پیش آمده و شما مرتکب جرم، خطا یا اشتباهی چون دوستی شده ‌اید و امکان برملا شدن آن را پس از ازدواج می دهید، باید حتما" به نحوی آن را با فرد مقابل در میان بگذارید اما اگر مطمئن هستید كه فرد مقابل به هیچ وجه از آن موضوع مطلع نمی شود هرگز بیان نكنید. زیرا گناهان و خطاها امری ما بین ما و خدای ماست و هیچ کس اجازه ندارد آبروی خود را مقابل دیگران ببرد. البته این در صورتی است كه شما كاملا نسبت به گذشته خود پشیمان بوده و مطمئنید كه هرگز اشتباهات و خطاهای گذشته را تكرار نخواهید كرد.

 

4. پنهانكاری در مسائل و مشكلات خانوادگی: مشكلات اخلاقی و مالی خانوادگی نیز جز اموری هستند كه در تحقیقات محلی برملا می گردند پس بهتر است كه خود، فرد مقابل را از این مشكلات آگاه گردانید. البته در این راستا توجه داشته باشید كه نباید اسرار خصوصی خانوادگی خود را بیان كنید زیرا ممكن است بیان آنها به نوعی آبروی خانوادگی شما را زیر سوال ببرد.

منبع: تبیان


ویدیو مرتبط :
اموزش مدرن کاشیکاری و و سرامیك كاری و سنگ كاری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه امام به مسئولین پنهان كاری انجام ندهند



 

 

توصیه امام به مسئولین پنهان كاری انجام ندهند

 

آرمان‌های امام؛دو دهه پس از عروج

نجفقلی حبیبی:امام به مسئولین توصیه می‌كرد، پنهان كاری انجام ندهند

در راستای تربیت سیاسی امام مسائل مملكت را ابتدا با مردم در میان می‌گذاشتند/امام به رضایت خداوند توجه داشت و بحران‌ها را از طریق توكل به خدا و تكیه بر مردم، كه قدرت خدا از طریق آنها تجلی می‌یافت، حل می‌كردند.

عضو شورای مركزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها معتقد است، امام بحران ها را از طریق "تربیت سیاسی" حل می‌كرد.
نجفقلی حبیبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به سوالی در مورد شیوه برخورد امام با بحران‌ها با یادآوری اینكه اینكه ایشان با بحران‌های عجیب و غریب و گوناگونی مواجه بود، اظهار داشت: با توجه به اینكه امام به رضایت خداوند توجه داشت بحران‌ها را از طریق توكل به خدا و تكیه بر مردم، كه قدرت خدا از طریق آنها تجلی می‌یافت، حل می‌كردند: همانگونه كه در مقطع جنگ و و حادثه انفجار حزب جمهوری اسلامی این گونه رفتار كردند و در هیچ مقطعی خود را از مردم كنار نكشیدند.
وی افزود: امام تاكید داشتند، همه مسئولین تا جایی كه امكان دارد همه چیز را به مردم بگویند و خودشان هم در عمل هیچگاه برخلاف اراده مردم پنهان كاری انجام نمی‌دادند.
عضو شورای مركزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با بیان اینكه سه راه حل برای حل بحران‌ها توسط حكومت‌ها وجود دارد، گفت: راه اول تكیه به بیگانگان است كه امام همیشه از آن بیزار بودند، راه دوم تكیه بر خودمحوری و رفتار استبدادی است كه ممكن است مسائل را به طور مقطعی حل كند اما برای همیشه آن را حل نخواهد كرد و دهها مشكل دیگر از دل آنان بیرون خواهد آمد، راه حل سوم هم تكیه بر خواست و مصالح ملی است كه امام همیشه از آن استفاده می‌كردند.
حبیبی با بیان اینكه راه حل مطلوب حكومت‌ها در مواجهه با مشكلات توضیح دادن آنها به مردم است، تصریح كرد: وقتی دشمن توطئه‌ای را چیده است و می‌خواهد كاری كند باید به مردم آن را توضیح داد تا خودشان ماهیت موضوع را تشخیص داده و در نتیجه بیداری و یافتن راه حل‌های عمومی در ذهن مردم نقش بندد. در این صورت وقتی حكومت با تهدیدات مقابله كند مردم متوجه می‌شوند كه كار آن صحیح بوده است، زیرا قبلا آموزشهای لازم را از طریق تربیت سیاسی كه امام به آن اهمیت زیادی می‌دادند دیده بودند.
وی ادامه داد: در راستای تربیت سیاسی امام مسائل مملكت را ابتدا با مردم در میان می‌گذاشتند و چیزی را پنهان نمی‌كردند و اینگونه نبود كه منتظر بمانند تا شاید موضوع از طریق دستگاه‌های داخلی یا مذاكره با دولت‌های خارجی حل شود، بلكه اولویت شان بر این بود كه مردم باید از مسائل آگاه شوند و لذا با بیانی بسیار ساده كه از روستایی گرفته تا تحصیل كرده، آن را درك كنند مشكلات را توضیح می‌دادند.
عضو شورای مركزی انجمن اسلامی مدرسین با بیان اینكه امام با استفاده از همین شیوه در بحران‌های بسیار سخت در نماندند، یادآور شد: به طور مثال انفجار حزب جمهوری اسلامی و از دست دادن ده‌ها مسوول كشور، از جمله شهید بهشتی، می‌توانست كشور را با بحران سختی مواجه كند، اما امام به راحتی آن را حل كردند. همچنین در آغاز جنگ ایشان چنان آرامشی به مردم و مسوولین دادند كه همه تعجب كردند، تا جامعه متزلزل نشود و سپس در فضای آرام راه حل‌ها را ترسیم كنند.
حبیبی اظهارداشت: تربیت سیاسی مستلزم ارتباط مستقیم حكومت، به ویژه رئیس آن، با مردم و صداقت و صراحت است كه دراین صورت می‌توان از خطرات گذر كرد و دقیقا با همین شیوه امام افكار عمومی جهان را به صداقت انقلاب اسلامی جلب كرد.
وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد اصول مغفول مانده اندیشه امام، گفت: آزادی و حق حاكمیت مردم كه در سخنان امام بطور مكرر و به روشنی بر‌ان تاكید شده است، اكنون آنچنان مورد توجه قرار نمی گیرد و این مساله را از جریان گفت‌وگوهای دولت و مجلس و... می توان مشاهده كرد...../تحلیل:ایلنا