سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

پرونده تجرد را ببندید



سن ازدواج,ازدواج کردن,ازدواج زنان

درست است که این روزها سن ازدواج بالا رفته و جوان ها سخت تر ازدواج می کنند اما گاهی بهانه این دیر ازدواج کردن ها، بهانه تراشی ها و کمال گرایی های دختران و پسران جوانی است که حاضر نیستند برای شروع یک زندگی، از خواسته هایشان کوتاه بیایند.

بر اساس نتایج سرشماری سال 90، آستانه تجرد قطعی مردان کشور در این سال در گروه سنی 44-40 و در زنان 49-45 قرار دارد و این در حالی است که میانگین سن در اولین ازدواج کشور هم بالا رفته و ازدواج مردان از سن 23.8 درصد در سال 1365 به 26.5 درصد در سال 1390 رسیده است. در مقابل، میانگین سن ازدواج زنان از 91 سال به رقم 23.5 درصد رسیده است. این یعنی ادامه این سیر زنان بیشتری را به سن تجرد قطعی شان نزدیک خواهد کرد.

تجرد قطعی و گذشتن از سن ازدواج بیش از همه برای دختران آسیب زا است. آسیب هایی که تنها راه دور ماندن از آنها ازدواج در سن مناسب است. تجرد به هر دلیلی که رخ دهد، آثار و آسیب های روحی و روانی را با خود خواهد داشت.
 
متاهل ها سالم ترند
این را ما نمی گوییم. محققان دانشگاه اوهایو کاهش سلامت و قرار گرفتن در معرض خطر مرگ را در مجردها گزارش کرده اند و گفته اند این خطر در افراد متأهل‌ 12درصد کمتر است. نتایج این تحقیقات نشان‌ می‌دهد که ازدواج ممکن است برای پیشگیری از بیماری مفید باشد و باعث کاهش حملات قلبی شود. همچنین فواید ازدواج برای زنان بیشتر از مردان است و احتمال وقوع حملات قلبی در میان زنان مجرد در مقایسه با زنان متاهل 60 تا 65 درصد بیشتر است.
 
مجردها افسرده می شوند
این شاید با تجربه شما از دور و بری هایتان تفاوت داشته باشد اما محققان می گویند تجرد باعث افسردگی و کاهش تمرکز می شود. خیلی از دخترانی که دچار تجرد قطعی می شوند این احساسات را تجربه می کنند. بی تفاوتی نسبت به لذت های سابق، بی انگیزگی و بی هدفی، مشکل در تمرکز و تصمیم گیری و... شاید یکی از دلایل آن این باشد که تاخیر در ازدواج سبب می شود که افراد تمایلات طبیعی خود را به تدریج نادیده بگیرند و دچار افسردگی و انزوا شوند. نیاز جسمی و عاطفی چیزی است که نمی توان از آن چشم پوشید.
 
سخت پسندتر می شوید
اگر برای انتخاب همسر آینده تان دست دست می کنید و تردید دارید بدانید که هر چه بگذرد این تردید بیشتر می شود و شما سخت گیر تر خواهید شد. بالا رفتن سن ازدواج با وسواسی کردن شما، شما را به سمت تجرد قطعی سوق می دهد. از آن گذشته ممکن است فکر کنید کسی که باید سراغ شما بیاید، حتما باید فردی جا افتاده باشد و این یعنی مردی همه چیز تمام که در سال های گذشته زندگی اش به اندازه کافی تجربه کسب کرده و مال اندوخته و رشد یافته است. در حالی که ممکن است این با واقعیت مطابقت نداشته باشد.

جامعه آزارتان می دهد
خیلی از دخترهایی که از وقت ازدواجشان گذشته، از جامعه بازخوردهای بدی دریافت می کنند، آنها باید مدام پاسخگو باشند که چرا ازدواج نمی کنند؟ پس کی قرار است عروس شوند یا در بهترین حالت آرزوی عروس شدن شان را از زبان این و آن بشنوند و آزار ببینند. همین جو زمینه رنجش و نگرانی از آینده را برای آنان فراهم می آورد.
 
حس بد سربار بودن
در فرهنگ ایرانی کمتر امکان زندگی تنها و مستقل برای دختران وجود دارد و همین باعث می شود احساس کنند سربار خانواده هستند. از سوی دیگر، نیاز به استقلال و زندگی خود را داشتن، خانواده خود را ساختن و مادر شدن نیازهایی غریزی است که نمی توان به سادگی از آنها چشم پوشی کرد.
 
راه حل چیست؟
اگر تا به حال ازدواج نکرده اید و نگران بالا رفتن سن تان هستید، دو حالت دارد. یا به اندازه کافی در جامعه دیده نمی شوید، یا اطرافیان تان دست روی دست گذاشته اند و برای ازدواج شما آستین بالا نمی زنند. حالت سومی هم هست که به خودتان بر می گردد. ممکن است استانداردهایتان با فضای اجتماعی ناهمخوان باشد و انتظاراتتان بالا باشد. در هر صورت سعی کنید در اجتماع های مناسب ورزشی، فرهنگی و خانوادگی حضور پررنگ تری داشته باشید. این حضور باید به گونه ای باشد که نشان دهد شما آماده ازدواج هستید. یعنی به وقار، استقلال فکر، پختگی در رفتار و مسئولیت پذیری ازدواج رسیده اید. مطمئن باشید هیچ مردی از این ویژگی ها به سادگی عبور نمی کند.

به اطرافیان تان بسپارید که اگر مورد مناسبی بود، شما آمادگی ازدواج را دارید. در واقع به دوستان متاهل و اقوام تان بگویید که برای شروع زندگی مشترک با فردی که حداقل های یک زندگی سالم و ساده را دارد، مانعی نمی بینید.

در نهایت، توقعاتتان را با واقعیت خودتان، واقعیت جامعه هماهنگ کنید و کمی صبورانه تر به آینده نگاه کنید.
منبع: تبیان


ویدیو مرتبط :
مقام تجرد اایشان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پرونده ی هسته ای ایران را ببندید، پایان دوره ی کاترین اشتون نزدیک است!



اخبار,اخبار سیاست خارجی ,برنامه هسته ای ایران

 

اخبار سیاست خارجی - الشرق الاوسط:
پرونده ی هسته ای ایران را ببندید، پایان دوره ی کاترین اشتون نزدیک است!

پس از آنکه قدرت های جهانی هفته ی گذشته با ایران دیدار کردند، تمام دنیا پیش بینی کرد که توافق نهایی با ایران تا 20 جولای محقق نمی شود. پدیدار شدن ناامید کننده مسائل جدید در مذاکرات وین مثل برنامه موشکی، میزان غنی سازی و تعداد سانتریفیوژها باعث شد که عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران بگوید که شکاف ها برای آغاز نگارش پیش نویس توافق دائم زیاد بود.

پس از آنکه قدرت های جهانی هفته ی گذشته با ایران دیدار کردند، تمام دنیا پیش بینی کرد که توافق نهایی با ایران تا 20 جولای محقق نمی شود. پدیدار شدن ناامید کننده مسائل جدید در مذاکرات وین مثل برنامه موشکی، میزان غنی سازی و تعداد سانتریفیوژها باعث شد که عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران بگوید که شکاف ها برای آغاز نگارش پیش نویس توافق دائم زیاد بود.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، نه جواد ظریف و نه کارین اشتون پس از اتمام مذاکرات، کنفرانس مطبوعاتی برگزار نکردند. هیچ چهره ی خندانی وجود نداشت و حتی بازار ارز ایران واکنش منفی نسبت به عدم حصول توافق نشان داد.

مذاکرات در وین، بدون تعیین زمان نشست بعدی به پایان رسید که نشانه دیگری از ناامیدی است و به گفته عراقچی «پیشرفت ملموسی به دست نیامد». محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران پس از ورود به تهران در صفحه خود نوشت: «پس از مذاکراتی سخت از وین بازگشتیم. دستیابی به توافق امکان پذیر است اما توهم ها باید کنار گذاشته شوند». دو روز پس از نشست وین، عراقچی 16 ژوئن را به عنوان زمان نشست بعدی با گروه پنج به اضافه یک اعلام کرد. در آن زمان، پیش بینی ها آن بود که «دستیابی به توافق دست کم به مدت شش ماه دیگر به تعویق افتاده است» زیرا جدول زمانی نشست 16 ژوئن به مذاکره کنندگان امکان نخواهد داد درباره متن توافقنامه و نهایی کردن آن در 20 ژوئیه به توافق برسند.

اما در تازه‌ترین تحول، به نظر می‌رسد که اوضاع اندکی تغییر کرده است و هیئت‌ها طبق گزارش پایگاه «بک چنل» ممکن است بار دیگر به زودی در این هفته در ترکیه دیدار کنند. به نظر می‌رسد عبارت «توهم ها باید کنار گذاشته شوند» که ظریف در پیامش در تویتر ذکر کرده، قدرت‌های غربی را خطاب قرار داده است. این شایعه در پایگاه های ارتباط اجتماعی در ایران پخش شد که تیم مذاکره کننده ایرانی در این دور از نشست ها مانند مذاکرات قبلی قدرت و اقتدار نداشت. اگر این ادعا درست باشد و تحقق بخشیدن به تخیلات و انتظارات دوطرف شدنی نباشد، چه چیز باعث شده است که آنها ظرف یک هفته بار دیگر در ترکیه تشکیل جلسه دهند؟ آیا آنها می خواهند تا پایان مهلت تعیین شده در 20 ژوئیه به توافق جامع دست یابند؟

پس از متوقف شدن گفتگوها در چهارمین دور مذاکرات وین، ایران نشستی موفقیت آمیز با آژانس بین المللی انرژی اتمی برگزار کرد و با آن درباره برداشتن پنج گام عملی جدید به منظور همکاری بیشتر به توافق رسید. پس از نشست فنی روز چهارشنبه گذشته در تهران در چارچوب توافق همکاری که ماه نوامبر گذشته به دست آمد و نقشه راه همکاری متقابل در مسائل باقیمانده هسته‌ای را تعیین کرد؛ دو طرف در بیانیه‌ای مشترک جزئیات این گام‌ها را منتشر کردند.

همانطور که ظریف گفت، این فرصت نباید از دست برود.  شاید تیم هسته ای ایران احساس کرده است که بهتر است پیش از پایان دوره ی کاترین اشتون به توافق دست پیدا کند. اگر ایران توافق موقت را تمدید کند، به ناچار باید با رئیس جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا نشست و برخواست داشته باشند.

ما نباید تغییر رهبری در مذاکرات هسته ای را بدون تاثیر بدانیم. کاترین اشتون مشخصا با تیم فعلی هسته ای ایران راحت هست. او حتی به ایران سفر کرد و دیدارهایی با مقامات ارشد این کشور داشت. بستن پرونده هسته ای ایران یکبار برای همیشه می تواند میراثی ارزشمند برای اشتون و روحانی باشد. مخصوصا برای فرد دوم، چراکه به مردم ایران قول داده است که این مسئله را تا پایان سال نخست ریاست جمهوری اش حل و فصل کند.
اخبار سیاست خارجی - انتخاب