سلامت
2 دقیقه پیش | نشانه ها و عوارض کمبود ویتامینها در بدنویتامینها نقش مهمی را در بدن انسان ایفا میکنند. بهنحویکه کمبود ویتامین (حتی یکی از آنها) میتواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ... |
2 دقیقه پیش | چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش میزنند؟فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ... |
نقش رابطه جنسی در تداوم ازدواج
خانواده بهعنوان زیر بناییترین رکن هر جامعه است که استحکام و بنیان آن جزو ضروریات اساسی است. طلاق این زیربنا را متزلزل ساخته و تاثیرات حادی بر جامعه دارد. رابطه جنسی شکل دهنده بخشی از ادراکات زوجین از همدیگر است و ادراکات جنسی در بین زوجین ارتباط مثبت با رفتارهایی دارد که نگهدارنده و تداومبخش ازدواج است. تحقیقات نشان داده است که صمیمیت جنسی با صمیمیت عاطفی در ارتباط است (گریف، 2001) همچنین مشکلات جنسی به سادگی در متن یک رابطه زناشویی سست و لرزان پدیدار میشود...
این مشکلات با سلطهگری، تنبیه، حسادت، ترس از بیوفایی و تعارضهای مداوم در زمینههای دیگر زندگی همبستگی دارد (هاربین، 1997) براساس نظریه ناسازگاری جنسی، عدم توافق جنسی زوجین اولین و مهمترین عامل طلاق است. فرض اصلی این نظریه این است که کامیابی جنسی به ازدواجی موفق و پایدار منجر میشود و ناکامی جنسی طلاق را به دنبال دارد. جوهر این نظریه بر این اصل استوار است که از میان تمام عواملی که در پس مشکلات خانوادگی به ویژه مشکلات منجر به طلاق وجود دارد، عدم کامیابی جنسی است که بر دیگر عوامل زمینهای تقدم دارد.
اگر زوجی در روابط زناشویی کامیاب باشند از بسیاری از مشکلات به راحتی در میگذرند و زندگی خوبی را سپری میکنند. برعکس نبودن یک رابطه جنسی مناسب زمینه را برای دامن زدن به مشکلات جزیی و تبدیل آن به مشکلات بزرگ مهیا میسازد. به بیان دیگر میخواهم اینطور بگویم که عوامل دیگر از جمله پول، شغل، فرزندان و تاثیر دیگر افراد و دخالت آنها در خانواده، تا زمانی که رضایت جنسی وجود دارد تاثیر قابل ملاحظهای بر گسیختگی خانواده ندارد و هیچ یک از عوامل بالا در صورت عدم رضایتجنسی و زناشویی نمیتوانند از فروپاشی خانواده جلوگیری کنند.
براساس این نظریه، لذتجویی جنسی اختصاص به سن خاصی نداشته و به تعبیری دیگر فراسنی محسوب میشود. مجموعه لذات از جمله لذت جنسی، برای تمام سنین امری غریزی و خدادادی است. تفاوت موجود فقط به خاطر شیوه تظاهر آن است. در برخی پژوهشهای معدودی که در ایران انجام شده است عامل 40 درصد طلاقها، عدم رضایت جنسی عنوان شده است بنابراین آیا به نظر شما لازم نیست در جهت آموزش جنسی خانوادهها، از جمله زوجین جوان و جلوگیری از تبعات اجتماعی بعدی طلاق اقدام عاجلی صورت پذیرد؟! در حالی که به راحتی میتوان با آموزش جنسی زوجین جوان که در آغاز راه زندگی هستند از بروز مشکلات جنسی و اختلافات زمینهساز طلاق پیشگیری کرد.
منبع:نیک صالحی
ویدیو مرتبط :
رابطه جنسی قبل از ازدواج ـ دکتر هلاکویی
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
۸۰درصد آشناییهای فضای مجازی به رابطه جنسی ختم میشود، ۱۰درصد به ازدواج!
دکتر مجید ابهری افزود: بر اساس نتایج پژوهشی که از خردادماه سال 92 تا اردیبهشت سال 94 از سوی یک گروه تحقیقاتی روی برخی از کاربران شبکههای تلگرام، واتس آپ، تانگو، وایبر و ایمو در شهرهای تهران، شیراز، اصفهان، مشهد و رشت با همکاری بنیاد علوم رفتاری انجام شد، حدود 10 درصد از آشناییها و دوستیها در فضای مجازی به ازدواج منجر میشود که طول عمر آنها هم کمتر از 5 سال است.
وی اضافه کرد: سامانههای ازدواج به طور کامل و گسترده تحت نظارت سازمانهای مربوطه راه اندازی نشده است و آموزشهای لازم به جوانان در این محور ارائه نشده است. در این شرایط هویتهای جعلی و مشخصات دروغین زیربنای یک رابطه ناسالم عاطفی میشود. دروغ درباره سن، تحصیلات، محل زندگی، استفاده از عکسهای جعلی یا با روتوش زیاد برای پروفایلها باعث شده که کاربران این گونه شبکهها دچار ارزیابیهای نادرست و غیر منطقی شوند.
این آسیب شناس با بیان اینکه بسیاری از این دوستیها عاقبت تلخی داشته است، اظهار کرد: بیشتر شکست خوردگان این روابط دختران هستند چرا که از نظر عاطفی آسیب پذیرتر و لطیف تر هستند.
ابهری اضافه کرد: تنها راه پیشگیری از نتایج شوم کاربری در این گونه شبکهها آموزش به جوانان، فرهنگسازی از طریق رسانهها به ویژه صدا و سیماست. در کنار آن راهاندازی شبکههای ازدواج تحت نظارت و کنترل و یا شبکههای دوستی کنترل شده لازم است.
این آسیبشناس با اشاره به احتمال سرقت اطلاعات شخصی در فضای مجازی گفت: متاسفانه برخی از افراد با به کار بردن فنون هک وارد بخش خصوصی پروفایل افراد میشوند و عکسهای خصوصی و مشخصات فردی آنان را سرقت میکنند و از آنها به عنوان وسیلهای برای اخاذی و باجگیری استفاده میکنند. در این شرایط باید توجه داشت که شبکههای مجازی آلبوم شخصی نیستند و هیچ امنیتی برای قرار دادن مسائل خصوصی در این شبکهها وجود ندارد.
ابهری در پایان به دختران و پسرانی که از طریق فضای مجازی با یکدیگر آشنا شدهاند و قصد ازدواج دارند، توصیه کرد: آنان ابتدا باید درباره طرف مقابل تحقیق کنند و به اطلاعات داده شده اکتفا نکنند. خانوادهها نیز در جریان ارتباط دختر و پسر قرار گیرند.
اخباراجتماعی - ایسنا