سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

مُسکن های بوئیدنی!


حس بویایی یکی از مهم‌ترین حواس پنج‌گانه انسان است. براساس یافته محققان انواع بوها و رایحه‌ها می‌توانند با تحریک سیستم عصبی و به دنبال آن مغز تاثیرات موثری را در حفظ سلامت و تسکین بیماری‌ها داشته باشند.


مجله سیب سبز: حس بویایی یکی از مهم‌ترین حواس پنج‌گانه انسان است که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و متخصصان علاوه بر ویژگی‌هایی که همه ما از آن سراغ داریم، وجود این حس در بدن، انسان را از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات روحی و جسمی محافظت می‌کند. بر اساس تحقیقاتی که پژوهشگران در این زمینه انجام داده‌اند افرادی که حس بویایی خود را از دست داده اند نسبت به افراد دیگر بیشتر در معرض ابتلا به برخی بیماری‌های روحی مانند افسردگی، استرس و اضطراب قرار دارند. براساس یافته محققان انواع بوها و رایحه‌ها می‌توانند با تحریک سیستم عصبی و به دنبال آن مغز تاثیرات موثری را در حفظ سلامت و تسکین بیماری‌ها داشته باشند.

دردتان را فراموش ‌كنید

امروزه در بسیاری از کلینیک‌ها از شیوه درمانی رایحه درمانی برای تسکین دردها و آرامش بخشی به بیماران پیش و بعد از عمل‌های جراحی استفاده می‌‌شود.  استشمام روغن یا عصاره اسطوخودوس و مصرف موضعی آن در ناحیه درد به جز جراحت‌ها و زخم‌های باز به كاهش درد بیمار كمك می‌كند. برخی درمانگران طب سنتی بر این باورند كه از رایحه لاوندر یا اسطوخودوس می‌توان به جای استامینوفن و انواع مسكن‌ها برای تسكین دردهای موضعی در ناحیه شكم مانندتسكین دل پیچه و نفخ كمك گرفت.



می‌خواهید كودكی باهوش داشته باشید؟

بر اساس تحقیقات دانشمندان بوییدن برخی عطر‌ها یا روغن‌ها موجب افزایش هوشیاری و دقت در انسان می‌شود. از این رو درمانگران شیوه درمانی رایحه درمانی بوییدن عصاره و اسانس‌های طبیعی از لیمو و گیاه اوکالیپتوس را یکی از بهترین شیوه‌ها برای افزایش کاربری، هوشیاری و دقت انسان می‌دانند.

عطر گل سنبل

رایحه گل سنبل از جمله بهترین داروهای طبیعی برای درمان بی خوابی و اختلالات ناشی از آن است. درمانگران و متخصصان رایحه درمانی استشمام عطر گل سنبل یا عصاره آن را بهترین روش برای برطرف شدن مشکلات ناشی از بی‌خوابی می‌دانند. به اعتقاد این درمانگران افراد مبتلا به بی‌خوابی با بوییدن رایحه گل سنبل پیش از خواب، می‌توانند بر این مشکل غلبه کرده و بی‌خوابی خود را درمان کنند.

اگر همیشه اضطراب دارید

درمانگران رایحه درمانی بوییدن وانیل را برای کنترل و درمان استرس به بسیاری از مراجعه‌کنندگان خود توصیه می‌کنند. به اعتقاد این گروه بوییدن وانیل که به عنوان یکی از گیاهان دارویی بسیار خوشبو در جهان شناخته می‌شود، تاثیر زیادی در کاهش استرس، کنترل ضربان قلب و همین طور تسکین اضطراب ناشی از تنش‌های روزمره، استرس ناشی از كار یا امتحان دارد.

خانم‌ها توجه كنند

بوییدن گل رز یا عصاره آن یکی از بهترین گزینه‌ها برای تسکین و برطرف کردن دردهای ناشی از قاعدگی در زنان است. با بوییدن این رایحه علاوه بر آنکه هورمون‌های بدن تنظیم و هماهنگ می‌شوند، از میزان گرفتگی و اسپاسم‌های عضلانی کاسته شده و در مواردی که خون ریزی افراد زیاد است و نیاز به کاهش و کنترل خونریزی وجود دارد، استشمام این رایحه بسیار موثر و کاربردی است.


ویدیو مرتبط :
چگونه استارتاپ بسازیم 5 - 19- رتبه بندی مُسکن ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مُسکن‌هایی که برای قلب مضرند



مسکن های مضربرای قلب, متخصصان قلب, داروهای مسکن

مُسکن‌هایی که برای قلب مضرند

متخصصان قلب در یک مطالعه جدید تاکید کردند: مصرف طولانی مدت دوز بالای داروهای مسکن نظیر ایبوبروفن و دیکلوفناک خطر حمله قلبی را تشدید می‌کند.

به گزارش ایسنا، داروهای مسکن نظیر ایبوبروفن یا دیکلوفناک اگر برای مدت طولانی و با دوز بالا مصرف شوند به اندازه داروی «روفکوکسیب» با نام تجاری VIOXX که برای تسکین التهابات آرتریتی تجویز می‌شود برای سلامت قلب ضرر دارند.

پزشکان در این مطالعه بین‌المللی اظهار داشتند: مصرف دوز بالای این داروها خطر بروز مشکلات قلبی و عروقی مانند حمله قلبی، سکته مغزی و یا حتی خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی را تا یک سوم افزایش می‌دهد.

این بررسی حاکیست به ازای هر 1000 نفر که با خطر بیماری‌های قلبی روبرو هستند و از این قبیل داروهای مسکن با دوز بالا استفاده می‌کنند، دست‌کم سه نفر در معرض حمله قلبی قابل پیشگیری قرار دارند که حداقل یک مورد از آنها کشنده است.

یکی از پزشکان دانشگاه آکسفورد و از محققان این مطالعه گفت: خطر بروز بیماری‌های قلبی در افرادی که از دردهای مزمن رنج می‌برند و مجبور به مصرف دوز بالای مسکن‌ها هستند، بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «کالین بیاگنت» همچنین گفت: مصرف داروهای مسکن با دوز پایین که برای دررفتگی‌های عضلانی مصرف می‌شود نمی‌تواند خطرزا باشد./ایسنا