سلامت
2 دقیقه پیش | نشانه ها و عوارض کمبود ویتامینها در بدنویتامینها نقش مهمی را در بدن انسان ایفا میکنند. بهنحویکه کمبود ویتامین (حتی یکی از آنها) میتواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ... |
2 دقیقه پیش | چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش میزنند؟فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ... |
محبت کردن ، درمانی برای کاهش اختلال اضطراب اجتماعی
محبت به دیگران، احساس خوشحالی را بیشتر می کند و دیدی مثبت در فرد به وجود می آورد
بنا به یافته های پژوهشی جدید، ابراز خوبی و برقراری ارتباط با دیگران می تواند برای کسانی که دچار اضطراب اجتماعی هستند درمانی مناسب باشد.
محبت به دیگران، احساس خوشحالی را بیشتر می کند و دیدی مثبت به دنیا را در فرد به وجود می آورد. پژوهشگر کانادایی این مطالعه می گوید که به مرور زمان اعمالی که روابط مثبت را تقویت می کنند، می توانند به افرادی که مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی هستند، توانایی برقراری روابط اجتماعی را بدهند.
جنیفر ترو، یک از نویسندگان این پژوهش از دانشگاه سیمون فرزر در برنابی کانادا می گوید:«اعمال محبت آمیز می توانند با تقویت ادرک و انتظارات مثبت تری از محیط اطراف فرد به خنثی کردن انتظارات منفی اجتماعی کمک کند. این کار ها کمک می کنند تا سطح اضطراب اجتماعی این افراد کاهش یابد و در نتیجه خواست آن ها را برای پرهیز از موقعیت های اجتماعی کم تر کند.»
اختلال اضطراب اجتماعی باعث می شود تا فرد درباره ی برخورد با دیگران احساس تهدید شدن یا اضطراب پیدا کند. این اختلال چیزی بیشتر از خجالتی بودن است و حتی می تواند تا جایی در افراد احساس ناراحتی ایجاد کند که آن ها به کلی از برخورد با دیگران پرهیز کنند تا احتمال خجالت زده شدن را از بین ببرند.
این مطالعه ی چهار هفته ای شامل 115 دانشجو با سطوح بالای اضطراب اجتماعی بود. دانشجو ها طبق تصادف در سه گروه دسته بندی شدند. اولین گروه دستور به انجام اعمال محبت آمیز مثل شستن ظرف یک همخانه، هرس کردن باغ یک همسایه و یا کمک به یک خیریه داشتند. گروه دوم در معرض برخورد های اجتماعی بودند ولی به آن ها دستور داده شده بود که در کار های خوب شرکت نکنند. در آخر گروه سوم وقایع روزانه را ثبت می کردند ولی شرکت کننده های این گروه دستور خاصی را دریافت نکرده بودند.
این پژوهش آشکار کرد، گروهی که به اعمال محبت آمیز دست زده بودند، بیشترین کاهش را در پرهیز از برخورد های اجتماعی داشتند. پژوهشگران نتیجه گرفتند که اعمال خوب، ابزاری ارزشمند برای کمک به برقراری ارتباط راحت تر افراد دارای اضطراب اجتماعی با وسیله ی خنثی کردن اضطراب و ترس نسبت به شکست احتمالی هستند.
این پژوهش اذعان دارد استراتژی های درمانی ای که شامل انجام کار های خوب هستند، می توانند کیفیت زندگی افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی را افزایش دهند.
منبع:مجله سپیده دانایی
ویدیو مرتبط :
علائم اختلال اضطراب اجتماعی
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
10 تست اختلال اضطراب اجتماعی
ممکن است تستهای اختلال اضطراب اجتماعی زیر به شما در تشخیص اینکه آیا از اضطراب اجتماعی رنج میبرید یا خیر، کمک کند...
بنابراین نتایج این اطلاعات نباید به منزله طبابت و جایگزین توصیههای پزشکتان تلقی شود.
اگرچه اضطراب اغلب اوقات یک پاسخ عادی به استرس و تنشی است که زندگی روزمره را پر کرده اما ممکن است برای خیلی از مردم مشکلی بزرگ محسوب شود.
اگر اضطراب، روش زندگیتان را تغییر داده ممکن است دچار اختلال اضطراب اجتماعی شده باشید. اضطراب اجتماعی (یا اجتماعهراسی) به اضطرابی اطلاق میشود که به واسطه وقایع اجتماعی ایجاد میشود. بهرغم نبود تستهای آسان اختلال اضطراب اجتماعی اما علائم و نشانههای گوناگون شناختهشدهای وجود دارد که به شما در درک حالاتی که تجربه میکنید، کمک خواهد کرد.
آیا شما به علت احساس ناراحتی شدید از روبهرو شدن با غریبهها یا ترس طاقتفرسا از انجام کاری یا گفتن حرفی که باعث شرمندگیتان شود، برنامه زندگیتان را تغییر میدهید؟
آیا هنگامی که از شما خواسته میشود در مقابل جمعی از مردم کاری را انجام دهید یا صحبت کنید، دچار مشکلاتی توأم با اضطراب شدید نظیر تپش قلب یا حتی لرزش و رعشه میشوید؟
آیا گاهی اوقات دچار فشار احساسی مانند تنفس کوتاه یا اینکه انگار قادر به تنفس نیستید، میشوید؟
آیا گاهی اوقات فشار احساسی را نظیر ترس از اینکه دارید دیوانه میشوید یا از دنیای واقعی جدا شدهاید، تجربه میکنید؟
آیا از خوردن، نوشیدن یا نوشتن مطلبی در حضور جمعی از مردم واهمه دارید یا دست کشیدهاید؟
آیا تعاملات اجتماعی با محل کار، آموزشگاه یا زندگی شخصیتان تعارض دارد؟
آیا هنگام حضور در جمع مردم احساس میکنید که مدام مورد قضاوت یا ارزیابی قرار میگیرید و حتی برای جلوگیری از بروز آن از این موقعیتها دوری میکنید؟
آیا هنگام سر و کار داشتن با شخصیتهای ذیصلاح نظیر استاد، رئیس یا افراد ذیصلاح دیگر دچار حالت عصبی، ترس یا ناراحتی شدید میشوید؟
آیا متوجه میشوید که ترستان بیش از اندازه و غیرمنطقی است اما یارای مقابله با آن را ندارید؟
آیا اغلب اوقات از تلفنزدن به افراد ناشناس تحت فشار قرار میگیرید و از تماس با آنها خودداری میکنید؟
افرادی که تصور میکنند از یک یا چند مورد از این مشکلات رنج میبرند، اغلب از شرایط خود احساس شرمساری میکنند و به پنهانکردن اضطرابشان به هر قیمتی خو گرفتهاند. آنچه مسلم است راههایی برای کمک به شما وجود دارد و شما میتوانید برای تشخیص قطعی به پزشک متخصص مراجعه کنید.
منبع : Hamshahrionline.ir