سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

قبل از به هم زدن نامزدی‌تان بخوانید



به هم زدن نامزدی‌, دوران نامزدی

 

احساس می‌کنید به آخر خط رسیده‌اید؛ دیگر نمی‌خواهید ادامه دهید چون اساسا آینده ای برای این رابطه نمی بینید. اما کمی دست نگه دارید! نمی‌خواهیم شمارا از تصمیمتان منصرف کنیم فقط می‌خواهیم کمی با هم مواردی را که شاید در ذهنتان مرور نکرده‌اید، مرور کنیم.

 

شکی نیست که جدایی در دوران نامزدی بسیار بهتر از جدایی در دوران عقد، و جدایی در دوران عقد بسیار کم ضررتر از جدایی بعد از ازدواج است. با این حال همین تصمیم در دوران نامزدی هم تبعاتی دارد که باید مراقب آنها باشید و آنها را در تصمیم تان لحاظ کنید.

 

روی کاغذ بیاورید

سعی کنید افکار و ‌نظرهایی که دارید، بنویسید و آنها را با نامزدتان در میان بگذارید. تمام نارضایتی ها، خواسته ها و ناراحتی هایتان را بنویسید.

 

در بسیاری موارد حرف‌هایی وجود دارد که نمی‌توانید آنها را به زبان بیاورید اما اگر فضایی آرام برای خودتان ایجاد کنید و به خودتان زمان بدهید، می‌توانید آن حرف‌ها را روی کاغذ و در مرحله بعد به زبان بیاورید. این کار حتی می‌تواند باعث شود همسرتان برای اولین بار هم که شده به حرف‌های شما گوش دهد چرا که نوشتن به نوعی خارج شدن از محدوده شخصی است و شما رازهای این محدوده شخصی را با طرف مقابلتان در میان می‌گذارید. در خلوت و تنهایی و فکر کردن می‌توانید دلیل واقعی عصبانیت‌ها و برخی رفتارهایتان را بیابید.

 

هزینه‌هایش را بسنجید

با خودتان فکر کنید هزینه‌های زوج‌درمانی و مشاوره را پرداختن و به حل مشکل فکر کردن بهتر است یا مهر طلاق را در شناسنامه کوبیدن و پله‌های دادگاه‌ها را بالا و پایین رفتن کدام یک برایتان کم هزینه تر در می آید؟ شاید هنوز این راه را که انتهایش بن‌بست نیست، امتحان نکرده باشید. البته یک نکته را هم باید در نظر داشته باشید. زمان تان را هدر ندهید. عمر و جوانی شما چیزی است که نباید با دست دست کردن یا بی گدار به آب زدن حرامش کنید. با مشورت گرفتن از مشاورهای مجرب و دلسوز و قاطعیت تصمیم بگیرید.

 

با صداقت باشید

اگر سوال‌های درستی در ذهنتان درباره‌ تصمیمی که گرفته‌اید، نداشته و همه ابعاد آن را نسنجیده باشید و برای سوال‌هایتان و خودتان جواب قانع‌کننده نداشته باشید، به جای اینکه از طلاق راهی برای رهایی بسازید، قلعه‌ای برای اسارت می‌سازید بنابراین لازم است از خودتان بپرسید:

به هم زدن نامزدی‌, دوران نامزدی

چرا در این موقعیت قرار گرفته‌ام؟

چرا تصمیم به ازدواج با این فرد گرفتم؟

چه کارهایی انجام دادم که باعث وخامت اوضاع و عصبانیت و درگیری شد؟

سهم هر کدام از ما در این اختلاف ها چقدر است؟

چه بخشی از اختلاف ها به تفاوت های شخصیتی ما برمی گردد؟ چه بخشی به دخالت اطرافیان و چه بخشی مربوط به اشتباهات و بی تجربگی هایمان است؟

 

تا زمانی که نتوانید صادقانه و بی‌طرفانه به این شرایط نگاه کنید، نمی‌توانید موقعیت نادرست را ترک و به موقعیت درست دست پیدا کنید، نمی‌توانید همراه بهتری برای زندگی‌تان پیدا کنید و حتی نمی‌توانید یک رابطه قوی و ماندگار با اطرافیانتان داشته باشید و حتی در ازدواج های بعدی هم دچار مشکل خواهیدشد. بیشتر ازدواج‌ها سیاه و سفید نیستند و اغلب خاکستری‌اند و این یعنی می‌توانید آن را به سمت سیاه و سفید ببرید در حالی که بیشتر افراد وقتی اتفاقی میانشان می‌افتد، به جای درست کردن اوضاع، به سمت تخریب کامل پیش می‌روند.

 

مشورت کنید

قبل از مشورت با اطرافیان، تصمیمی نگیرید. خیلی از اطرافیان شما هستند که در دوران نامزدی مشکلاتی شبیه شما داشته اند اما بعدها این مشکل را حل کرده اند. از آنها بپرسید چطور با مشکلاتشان کنار آمده اند و چگونه توانسته اند رابطه و نامزدی شان را مدیریت کنند. مشورت با بزرگترها می تواند راهگشا باشد اما دقت کنید که تصمیم گیرنده نهایی شما هستید. با اقتدار اما نه لجبازی تصمیم بگیرید. اگر به اندازه کافی مطمئن هستید، راه های بالا را رفته اید و هنوز فکر می کنید ازدواج شما با این شخص سرانجامی نخواهد داشت، با احترام به والدین تان بگویید تصمیم تان قطعی است و می خواهید آینده خوبی برای خود بسازید.

 

عواقبش را بشناسید

بدانید تصمیمی که گرفته اید تبعاتی دارد. خیلی ها از نامزدی شما با خبر هستند و همین می تواند باعث شود تا مدت ها حرف جدایی شما بین دیگران زده شود. با این مساله کنار بیایید و سعی کنید به چیزی جز آینده درخشان تان و ساختن زندگی بهتر و رشد دادن خودتان فکر نکنید. به جای متمرکز شدن روی گذشته، به آینده نگاه کنید و بدانید این تصمیم را برای داشتن آینده بهتر گرفته اید. پس با درگیر شدن در حرف و حدیث های دیگران وقت و انرژی خود را هدر ندهید.

 

در مقابل سوال و جواب دیگران خیلی محترمانه و سربسته بگویید که این ازدواج نمی توانست سرانجامی داشته باشد و ترجیح داده اید جلوی ضرر را از همین جا بگیرید. به دوستان و آشنایان کنجکاو بگویید نامزدی به معنی ازدواج نیست و دوره ای است برای شناخت بهتر. بنابراین تصمیمی که گرفته اید بر اساس منطق بوده است.

منبع:سلامت


ویدیو مرتبط :
کمتر بخوانید ... مفیدتر بخوانید...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مداحان می توانند له یا علیه نامزدی در سخنانشان حرفی بزنند؟ / پاسخ معاون سیاسی وزارت کشور را بخوانید



اخبار,اخبار سیاسی,معاون سیاسی وزیرکشور

برای اینکه استانداران بتوانند وظایف خود را بهتر انجام دهند، در بعضی‌ مواقع تغییراتی می‌‌دهند، البته به این معنی نیست که افرادی که جابه‌جا می‌شوند، افراد مناسب یا کارآمدی نبوده‌اند.

بعضی استانداران با تیمی که خودشان انتخاب کرده‌اند در حین کار با مشکلات و چالش‌هایی مواجه می‌شوند که دیگر نمی‌توانند با هم کار کنند. هر دو طرف خوب هستند و حرفشان درست است، اما هرکدام از یک زاویه به موضوع نگاه می‌کنند. آقای استاندار هم باید درباره مسائل استان به وزیر کشور پاسخ‌گو باشد. این تغییرات طبیعی است.

 برای مثال، درباره مدیر کل سیاسی کرمان، معاون سیاسی استانداری، برکناری را بابت جلو و عقب‌گفتن زمان عکس با رئیس دولت اصلاحات می‌داند. این‌طور که مطرح کردند، گفتند دیگر نمی‌توانند با هم کار کنند. بیشتر برای اینکه محیط کار روان‌تر و دوستانه‌تر باشد، سعی می‌کنند از همکارانی استفاده کنند که بتوانند راحت‌تر با هم کار کنند.

اهم سخنان وی از این قرار است:
** البته طبق قانون، نظارت شورای نگهبان استصوابی و در همه مراحل است. تأیید یا رد صلاحیت باید برمبنای قانون و مستندات قانونی باشد. آنها حتما خودشان از لحاظ حقوقی پاسخ‌گوی مسائل هستند.

**تعداد زیادی از فرمانداران ما از دوره قبل هستند. عقلانیت، قانون‌مداری، پاک‌دستی، خدمتگزار بی‌منت مردم بودن، جزء شاخصه‌های دولت کنونی است. به خرد جمعی اعتقاد داریم و به دنبال این هستیم که ملاک انجام کارمان قانون و آیین‌نامه‌های دولت باشد. این دیدگاه، با نگاهی که دیگران به اداره کشور داشتند متفاوت است. هر مدیری که با این دید بخواهد فعالیت کند، او را حفظ خواهیم کرد.

 ** دیدگاه دولت دیدگاه فردی نیست، بلکه انجام امور با عقل و فکر جمعی، قانون‌مداری، خدمت بی‌منت به مردم و مسئولیت‌پذیری است. زمانی که کاری را به خوبی انجام داده‌ایم یعنی مسئول بوده‌ایم و وظیفه خود را انجام داده‌ایم؛ هرقدر از کیفیت و کمیت در کار کم شود، یعنی ما وظیفه‌مان را انجام نداده‌ایم و باید به مردم پاسخ‌گو باشیم؛ اینجاست که ما نقد را می‌پذیریم. اگر نقد منطقی و سازنده باشد خود را مکلف به پذیرش می‌دانیم و درصدد اصلاح روند برمی‌آییم.

**مردم را محرم بدانیم و اطلاعات را در اختیارشان قرار دهیم. این‌طور نشود که بعدها مشخص شود که فلان ‌شخص میلیاردها تومان اختلاس، جابه‌جایی و جعل اسناد داشته و حالا متوجه شویم. اگر شفاف عمل کنیم هرجا که خلافی بخواهد شروع شود، چون مردم و رسانه‌ها در جریان هستند، وارد می‌شوند و نمی‌گذارند این اتفاقات بیفتد. ما به شفافیت بهای زیادی می‌دهیم. یکی از لازمه‌های شفافیت، نقدپذیری است. روزنامه‌ها می‌توانند در این زمینه به دولت کمک کنند.

**تا جایی که مسائل عمومی، اصل انتخابات، اهمیت انتخابات و مجلس مطرح شود، تبلیغات نیست و اطلاع‌رسانی است. اما اگر فردی به خاطر معرفی خود و با انگیزه تبلیغات کاری کند، اشکال دارد و نباید انجام شود. کارهایی که الان انجام می‌شود، عمدتا اطلاع‌رسانی است.

**فرمانداران در دوران تبلیغات در شهرستان‌ها نظارت می‌کنند. گفته‌ایم از هیچ مکان عمومی که با بودجه‌های ملی و بیت‌المال یا از محل‌های عمومی ایجاد شده، حق ندارید له یا علیه کسی استفاده کنید؛ مساجد، تریبون‌های نمازجمعه، امکاناتی که در اختیار سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، دستگاه قضائی و دولت است، باید مراقبت شود که از هیچ‌کدام از این امکانات له یا علیه داوطلبی استفاده نشود.

**{در واکنش به اینکه در برخی حسینیه‌ها یا تکایا، مداحان در صحبت‌هایشان از برخی نامزدها پشتیبانی یا با برخی مخالفت می‌كنند..} اگر حسینیه عمومی باشد یا با پول عموم مردم ساخته شده باشد، اجازه چنین کاری را ندارند. اما اگر حسینیه خصوصی باشد، آن حسینیه می‌تواند از داوطلبی حمایت کند. مداحان در دوران هشت ‌روزه تبلیغات می‌توانند برای کسی تبلیغ کنند.

 

اگر علیه جریان یا گروه سیاسی حرفی بزنند؛ یعنی به عبارتی عده‌ای علیه عده‌ای بداخلاقی سیاسی کنند، خلاف است و دستگاه قضائی باید به اینها رسیدگی کند.اینها تبلیغات برای یک فرد خاص نیست که بعدا بتوانیم در صلاحیت آن استفاده کنیم. مردم باید آگاه باشند و وقتی می‌بینند گروهی از یک مکان عمومی که با بودجه عمومی درست شده است، استفاده خاص می‌کنند آنجا را ترک کنند. چون یک امکان متعلق به همه است؛ بنابراین اگر قرار است گروهی در آنجا تبلیغ کنند باید به گروه‌های دیگر نیز اجازه دهیم در آنجا تبلیغ کنند.

 

اخبار سیاسی - روزنامه شرق