سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

فرار از بدبینی با یک سلاح اساسی



تو با این شیوه درس خواندن به هیچ جا نمی رسی. نمی دانم چرا بد می آورم، مطمئنم که باز هم موفق نمی شوم. من هیچ گاه نخواهم توانست یک ارتباط موفق را تجربه کنم و.....

 

بدبینی

آیا شما هم جزء افرادی هستید که مدام جمله های بالا را تکرار می کنند. شما خودتان را چگونه می بینید؟ اطرافیانتان را چگونه ارزیابی می کنید؟ و یا آینده را چگونه تصور می کنید؟

بدبینی,فرار از بدبینی,مثبت اندیش بودن

 

مثبت اندیش بودن به معنای آن است که تصور خوبی از خودمان داشته باشیم نه اینکه همواره خود را سرزنش کنیم. البته اشتباه نکنید این اصلاً به معنای آن نیست که ما در توانایی ها و نقاط قوت خودمان اغراق کنیم و خودمان را بیشتر از آنچه که هستیم ارائه دهیم. و کاملاً نسبت به نقاط ضعفی که داریم نابینا باشیم و یا حتی آن را انکار کنیم.مثبت اندیش بودن یعنی نیک اندیشدن درباره دیگران و با آنان به صورت مثبت برخورد کردن. این واژه به معنای نادیده گرفتن کاستی ها، انتقاد نکردن و عدم تلاش در جهت بهبود آنان نیست.بلکه به معنای دیدن واقعیت و برنامه ریزی دقیق، هدفمند و امیدوارانه برای تغییر آن است.

 

روان شناسان بدبینی را نوعی بیماری و اختلال روانی تعریف می کنند که درجات مختلفی دارد. مسلماً همه ما ممکن است در موقعیت ها و در برها هایی از زندگی نسبت خودمان، اطرافیانمان و یا حتی به آینده ناامید شویم. اما افراد بدبین به شکل یک بیماری دارای احساسات خاصی هستند که گاه فرد امیدش را به زندگی از دست می دهد.

 

به طور کلی انسان ها دو دسته اند: دسته اول افرادی هستند که خودشان را با همه خصوصیات خوب و بدی که دارند می بینند و یاد گرفته اند که با خودشان زندگی کنند و سعی می کنند تمام انرژی خود را در جهت بالا بردن نقاط قوت و کاهش نقاط ضعفشان بگذارند.

 

مثبت اندیشان، چشم و گوش و حواس خود را در راستای خوبی ها، حسن ها، نقاط قوت ، زیبایی ها، توانایی ها، تشویق ها و پیدا کردن راه حل به کار می گیرند. اما بر عکس دسته دوم افرادی هستند که دچار این باور معیوبند که ظرف وجودی خودشان و دیگران پر شده از بدی ها ، کاستی ها و ضعف ها. و بر خلاف دسته اول افراد منفی نگر تمام حواس خود را در راستای اشکالات،ایرادها، کاستی ها و ضعف ها به کار می گیرند. و منفغل، غمگین، بدبین، شکاک، دودل و کم انرژی و افسرده اند.

 

افراد بدبین تهی از اعتماد به نفس هستند. به گفته ی برخی روان شناسان و برگرفته از برخی کتاب های این حوزه ی مطالعاتی گاه شکست های پی در پی در عرصه خانوادگی، شغلی و روابط اجتماعی منجر به بروز بدبینی و یاس در افراد می شود. و کاملاً مسلم است که این دسته از افراد به دلیل سد بزرگ افکار منفی به سختی قادرند که ارتباط رضایت بخشی را با دیگران تجربه کنند. چرا که از نظر این دسته از افراد آدم های دیگر پیوسته به دنبال سوء استفاده و منفعت طلبی می باشند.

 

افراد بدبین همیشه نیمه خالی لیوان را می بینند. و در هر اتفاقی تنها به جنبه های منفی آن توجه می کنند. زیبایی ها و نیکویی ها را نمی بینند یا از دیدن آنها لذت نمی برند. این بدبینی فرد ممکن است به تمامی حیطه های زندگی کشیده شود.

 

اما بدبینی یا به قول قدیمی ها بددلی وقتی از شکل اجتماعی به درون خانواده راه می یابد بسادگی قابل گذشت نیست. زمانی که آتش بدبینی در خانواده شعله ور می شود و همسران به دلیل بدبینی و سوء تفاهمات یکدیگر را متهم می کنند، بدون شک فرزندان نیز از چنین آسیب هایی در اما نخواهند بود. در خانواده های از هم پاشیده که والدین با هم لجبازی می کنند و سوء تفاهم در آن زیاد است فرزندان بیشتر به بدبینی گرفتارند.

 

اما اگر تا به امروز در دور باطل افکار منفی و بدبینی گیر افتاده اند، ولی شما محکوم نیستید که تا ابد با باورهای اشتباهتان زندگی کنید.باورهای غلط زیادی ممکن است در همه ما وجود داشته باشد که گاه ریشه این باور ها از دوران کودکی ما نشات می گیرند.و متاسفانه گاهی می توانند منشاء بسیاری از شکست ها و ناکامی های ما در عرصه های مختلف باشند. باورهای غلطی همچون- من هیچ گاه موفق نمی شوم. و یا من هیچ گاه از پس هیچ کاری برنمی آیم- سعی کنند این باور ها را شناسایی کنید و با افکار و باورهای صحیح جایگزین نمایید.

 

با افراد خوش بین بیشتر معاشرت کنید و معاشرت با افراد منفی را کم کنید. در اطراف ما آدم های زیادی هستند . اینکه شما با چه کسانی معاشرت کنید از اهمیت زیادی برخوردار است. مسلماً همه ما در زمانی که در کنار افراد شاد، سرحال و مثبت قرار می گیریم شادمان تر می شویم و احساس رضایت بیشتری می کنیم. اما زمانی که در کنار افرادی قرار می گیریم که مدام منفی بافی می کنند احساس گرفتگی، تنش، تشویش و ناراحتی و بیماری می کنیم.زمانی که کنار افرادی قرار می گیرید که به شما استرس می دهند آنان آدرنالین را به شما سرازیر می کنند و شما تحت تاثیر آن مشوش و گرفته می شوید. همچنین افزایش هورمون استرس کورتیزول نورون های مغزی را با دشواری روبرو می کند.

بدبینی,فرار از بدبینی,مثبت اندیش بودن

مثبت اندیش بودن، خوش بینی

اما شما مجبور نیستید که بیش از اندازه وقت صرف کنید. در عوض بهتر است با کسانی وقت خود را بگذرانید که روحیه شما را بهتر می کنند. هنگام صحبت با خودتان و دیگران از واژه ها و عبارات مثبت استفاده کنید.ساختن عبارت های مثبت کار دشواری نیست. فقط سعی کنید از جملات منفی پرهیز کنید و از فعل زمان حال استفاده کنید. فهرستی از افکار منفی خود را در طول روز تهیه و معادل مثبت هر یک را بنویسید و در جهت آن بکوشید.

 

ضمناً از یاد نبرید که مثبت دیدن رویدادها و افراد با ساده لوحی و دهن بینی متفاوت است.بسیاری از ما تا آنجا در مثبت اندیشی افراط می کنیم که اعتماد مفرط به هر شخصی و هر کاری منجر به خسران و ضرر ما می شود.

 

بنابراین سعی کنید اندازه را نگه دارید و تعادل را حفظ کنید.منظور از خوش بینی اعتماد کامل به تمام اطرافیان نیست. بلکه پرهیز از هجمه شکست و سوء ظن و امید به آینده برای داشتن زندگی راحت است.

منبع: جام جم


ویدیو مرتبط :
خلع سلاح و دستگیری دو قناص و فرار یکی دیگه..

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

«سلاح سرد» باز قتل دیگری را رقم زد



 

نوجوان ۱۷ساله‌ای كه در یك درگیری مرتكب یك فقره قتل شده بود، توسط ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.




نوجوان ۱۷ساله‌ای كه در یك درگیری مرتكب یك فقره قتل شده بود، توسط ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.



ماموران كلانتری ۱۵۳ از طریق مركز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در ۱۹ آذر ماه امسال در ساعت ۱۹ از وقوع نزاع و درگیری در محدوده مهرآباد جنوبی آگاه شدند.



ماموران پس از حضور در محل مورد نظر مطلع شدند كه شخصی به نام« رشید- الف» ( ۲۴ ساله ) به علت اصابت ضربات چاقو مصدوم و به بیمارستان فیاض بخش انتقال پیدا کرده است



در ادامه ماموران پلیس در ساعت ۳۰ :۱ بامداد بیستمین روز از آذرماه مطلع شدند كه «رشید» به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است در نتیجه این موضوع به اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ و بازپرس کشیک قتل دادسرای جناسیی تهران اطلاع داده شد.



به دستور شاملو، بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران، پرونده جهت تحقیقات تخصصی در خصوص شناسایی و دستگیری قاتل یا قاتلان احتمالی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی قرار گرفت و با آغاز تحقیقات کارآگاهان اداره دهم از محل وقوع درگیری، متهم به نام «مهران - ن» ( ۱۷ ساله ) شناسایی شد.


در ادامه تحقیقات بعمل آمده از سوی کارآگاهان مشخص شد که «مهران» به همراه پسرعمه خود به نام «محمد - د» با مقتول درگیرشده که در ادامه درگیری، وی با استفاده از چاقوی نامتعارف همراه خود «مهران» را از ناحیه گردن مورد اصابت چاقو قرار داده و پس از آن متواری شده بود.

با انتقال «محمد» ( پسرعمه متهم متواری ) به اداره دهم پلیس آگاهی و انجام تحقیقات از وی در خصوص علت و نحوه درگیری میان آن‌ها و مقتول، وی به کارآگاهان اظهار كرد كه او با «رشید» در خیابان درگیر شده بود و پس از آن به منزل دایی‌اش در محله مهرآباد رفت که در آن زمان «مهران» متوجه درگیری وی با رشید شد در نتیجه به طرفداری از «محمد» به سراغ «رشید» رفت و در زمان خروج از خانه چاقوی خود را نیز با خود برد.



به گفته «محمد» در داخل خیابان «مهران» و «رشید» با یکدیگر درگیر شدند که در میان درگیری «مهران» چاقوی خود را از داخل کاپشن خارج کرد و ضرباتی را به «رشید» وارد و از محل درگیری متواری شد.



با اطلاعات بدست آمده در خصوص متهم اصلی پرونده و شناسایی عامل قتل ، دستگیری «مهران» در دستور کار کارآگاهان اداره دهم قرار گرفت تا این كه مخفیگاه وی در شهر کرج مورد شناسایی قرار گرفت و «مهران» توسط پلیس آگاهی کرج دستگیر و به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.



سرهنگ کارآگاه سعید لیراوی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت: با تکمیل تحقیقات بعمل آمده از سوی کارآگاهان از شاهدان صحنه درگیری و همچنین اعتراف صریح متهم در خصوص استفاده از چاقو، در حال حاضر پرونده جهت صدور دستور قضایی در اختیار بازپرس پرونده قرار گرفته است.