سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

عاملی مهم ضعف یادگیری در کودکان



 

 

عاملی مهم که باعث ضعف در یادگیری کودکان می شود؟

 

 

عاملی مهم که باعث ضعف در یادگیری کودکان می شود؟

 

آیا می دانید عاملی بسیار مهم باعث ضعف در یادگیری کودکان میشود؟اما چه عاملی ؟



بیهوشی‌های مکرر در کودکان به حافظه و قدرت یادگیری آنها آسیب می‌رساند.


محققان سوئدی اعلام کردند: تکرار بیهوشی در کودکان به توانایی یادگیری در آنها آسیب می‌رساند.



این پژوهشگران خاطرنشان کردند که از دست رفتن سلول‌های بنیادی مغزی در واقع دلیل بروز مشکلات حافظه‌ای و یادگیری در کودکان پس از تکرار بیهوشی است.



محققان می‌گویند: از مدت‌ها پیش مشخص شده بود کودکانی که چندین نوبت تحت بیهوشی قرار می‌گیرند پس از گذشت چند سال از مشکلات حافظه و یادگیری رنج می‌برند.



گروه تحقیقاتی دانشگاه گوتنبرگ اخیرا آزمایشاتی را روی موش‌ها انجام داده‌اند که نشان داد وقتی این جانوران در معرض میدان‌های مغناطیسی قرار می‌گیرند چه اتفاقی برایشان می‌افتد.


پژوهشگران دریافتند که میدان‌های مغناطیسی هیچ تاثیری روی موش‌ها ندارند. اما اگر این جانوران به طور مکرر برای اسکن‌های MRI بیهوش شوند این بیهوشی‌ها روی سلول‌های بنیادی مغز آنها تاثیر نامطلوب می‌گذارد.

 


این محققان خاطرنشان کردند: ما متوجه شدیم که تکرار بیهوشی به بخش مهمی از سلول‌های بنیادی در هیپوکامپ آسیب می‌رساند. هیپوکامپ منطقه ای از مغز است که برای حافظه اهمیت دارد. سلول‌های بنیادی در هیپوکامپ می‌توانند اعصاب را تشکیل دهند و شکل گیری سلول‌های عصبی برای عملکرد حافظه بسیار مهم است.

 

 

 


ویدیو مرتبط :
درمان ضعف اعصاب (مهم)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رابطه صبحانه و قدرت یادگیری کودکان



 

 

صبحانه کافی و مناسب قدرت یادگیری کودکان را بالا می برد

 

افزایش نسبی قند خون بدنبال صرف صبحانه موجب بهبود عملکرد مغز و تامین انرژی لازم برای فعالیت روزانه می شود.

 

نخوردن صبحانه اثرات منفی بر یادگیری دانش آموزان برجای گذاشته و در نتیجه بر اثر مختل شدن فعالیت طبیعی مغز، یادگیری و تمرکز حواس کاهش می یابد. کودکانی که از خوردن صبحانه امتناع می ورزند، در انجام تکالیف ریاضی کارایی کمتری داشته و قدرت خلاقیت و ابتکار آن ها کاهش می یابد.

 

با حذف صبحانه وعده های غذایی مواد مغذی که در این وعده دریافت می شود، در وعده های دیگر جایگزین نخواهد شد و فرد را دچار کمبود کالری، ویتامین ها و املاح می کند.

 

در وعده صبحانه دانش آموزان، نان به عنوان منبع تامین انرژی، پنیر یا تخم مرغ به عنوان یک منبع پروتئین و شیر برای تامین پروتئین و کلسیم باید گنجانیده شود.

 

کره همراه با مربا یا عسل و یا خرما بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه را تامین می کند، علاوه بر آن کره منبع خوبی از ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین A و D است.

 

البته شیر اهمیت خاصی در رژیم غذایی دانش آموزان دارد. شیر حاوی مواد مغذی مهم از جمله پروتئین، کلسیم، فسفر و بعضی از انواع ویتامین های گروه B و ویتامین A است که به خانواده ها توصیه می شود حتی الامکان از شیرهای پاستوریزه کم چربی استفاده کنند.

 

به والدین توصیه می شود که صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و همگی به دور یک سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای کودکان باشد.

 

حتی الامکان شام در ساعات ابتدای شب صرف شود و کودکان زودتر بخوابند تا صبح برای صرف صبحانه اشتها لازم را پیدا کنند.

 

تنوع در مواد صبحانه سبب جلب کودکان و نوجوانان به مصرف صبحانه می شود و این روش در سنین بالاتر هم رغبت افراد را به صرف صبحانه افزایش می دهد. استفاده از انواع آب میوه طبیعی در کنار صبحانه می تواند به تغییر ذائقه در زمان صرف غذا و افزایش تمایل به صرف صبحانه کمک کند.