سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

شکسته شدن حریم‌ها با ازدواج موقت



ازدواج موقت,ازدواج جوانان

 

زناشویی - ازدواج موقت یک اقدام شرعی است و هیچگونه منع قانونی ندارد، اما موضوع این است که عرف جامعه ما این موضوع را نپذیرفته است. تا زمانی‌که عرف جامعه این موضوع را نپذیرد نباید آن را از بلندگوها اعلام کرد. پیش از این نیز ماجرای ازدواج موقت مطرح شده بود اما مشاهده کردیم که استقبالی از آن نشد. متاسفانه هر‌چند وقت یکبار برخی از مسئولان ازدواج موقت را به‌عنوان راهکاری برای برطرف شدن مشکل ازدواج جوانان مطرح می‌کنند، غافل از اینکه با ازدواج موقت، مشکل ازدواج جوانان برطرف نمی‌شود. حقیقت این است که به‌دلیل مشکلات اقتصادی در جامعه، مشکل ازدواج نیز ایجاد شده است، این مشکلات در نهایت منجر شده تا جوانان علاقه‌ای به ازدواج نداشته و به تبع آن سن ازدواج نیز بالا رود.

 همه اینها بدلیل توانایی نداشتن افراد برای تشکیل خانواده، بیکاری و ناامنی شغلی است. این در حالی است که برخی مسئولان به جای اینکه فکری به حال جوانان و برطرف شدن مشکل ازدواجشان کنند، موضوع ازدواج موقت را مطرح می‌کنند.

برخی به‌دنبال این هستند تا فرهنگ ازدواج موقت را در جامعه جا بیندازند، شاید دلیل آنها نیز کم هزینه بودن این ازدواج و تاثیر نداشتن متغیرهای اشتغال و در آمد بر این نوع ارتباط است، اما با این حال جامعه همچنان این موضوع را نپذیرفته است. نکته قابل توجه این است که ازدواج موقت را نمی‌توان به‌عنوان یک ازدواج واقعی تلقی کرد، بیشتر به آن به‌عنوان ارتباطی برای برطرف کردن موقت نیازها نگاه می‌شود بنابراین به معنای تشکیل خانواده نیست، چرا که ازدواج تا زمانی که دائمی نباشد، نمی‌تواند معنای تشکیل خانواده را بدهد از این رو مشکل ازدواج با ازدواج موقت برطرف نمی‌شود. تنها می‌تواند برای مدت زمانی، نیازهای عاطفی افراد را برطرف کند. پس این نوع ارتباط نیز مشکلات خاص خود را دارد. کارشناسان اجتماعی همواره نگرانی خود را از ترویج این نوع ازدواج بیان کرده اند. واقعیت این است که ازدواج موقت تنها برای مجردها نیست و مردان متاهل را نیز مخاطب قرار می‌دهد، همین موضوع سبب می‌شود تا کانون خانواده به خطر افتد، بنابراین نه تنها مشکل ازدواج برطرف نمی‌شود، بلکه ازدواج‌های فعلی نیز با مشکل مواجه می‌شوند.

برخی مدعی هستند که اختلاط دختر و پسر در دانشگاه‌ها نگران کننده است و با ازدواج موقت می‌توان این اختلاط را مشروع کرد، این در حالی است که اگر در اختلاط حریم‌ها رعایت شود، مشکلی ایجاد نمی‌کند غافل از اینکه با ازدواج موقت، بسیاری از حریم‌ها شکسته شود.

منبع:سلامت نیوز

احکام ازدواج موقت و صیغه آن

 

 


ویدیو مرتبط :
ا shia شیعه ازدواج اسلامی ازدواج ایرانی ازدواج موقت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بررسی فصل 'ازدواج موقت' و 'ازدواج مجدد'



 

 

 

بررسی فصل 'ازدواج موقت' و 'ازدواج مجدد'

همراه با تذكر پی در پی نمایندگان آغاز شد؛

بررسی فصل 'ازدواج موقت' و 'ازدواج مجدد' لایحه حمایت خانواده در مجلس

آغاز بررسی فصل سوم لایحه حمایت خانواده و مواد 21 تا 23 با موضوع ازدواج موقت و ازدواج مجدد دائم با تذكرات پی درپی نمایندگان در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی همراه شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، علی بنایی نماینده ملایر و از اعضای فراكسیون اصولگرایان مجلس اخطار قانون اساسی داد و خطاب به علی لاریجانی رییس مجلس گفت: شما یكی از ذخایر اصلی آینده جمهوری اسلامی ایران هستید مواظب باشید با این لایحه ضربه فنی نشوید.

وی افزود: زمانی كه كلیات این لایحه مطرح شد، ماده 23 كه در خصوص شرایط ازدواج مجدد دائم است، حذف شد.

وی تاكید كرد كه این ماده نباید در جزییات بررسی شود. اما هم اكنون در جزییات لایحه حمایت خانواده آمده است. این با روح قانون اساسی به ویژه ماده 10 قانون اساسی مغایر است.

بنایی از رییس مجلس خواست كه مواد 23 و 22 لایحه حمایت خانواده كه مغایر ماده 10 قانون اساسی است از این لایحه حذف شود.

سید مهدی صادق نماینده آستانه اشرفیه نیز در تذكری مواد 21 و 23 لایحه حمایت خانواده را خلاف اصل 19 و 20 قانون اساسی بیان كرد.

فاطمه رهبر نماینده تهران نیز در هنگام بررسی ماده 22 لایحه حمایت خانواده كه در خصوص ثبت نكاح موقت است در اخطار قانون اساسی گفت: این ماده برخلاف اصل 22 قانون اساسی است.

وی افزود: دولت موظف است برای رعایت حقوق زن در همه جهات با رعایت موازین اسلامی اقداماتی را انجام دهد از جمله حمایت از مادران در دوران بارداری و حضانت فرزند.

وی تاكید كرد: اگر قرار باشد در طی 9 ماه بارداری عقد موقت ثبت شود اما مرد زیر بار نرود، اثبات ازدواج موقت مشكل است و باید تا تولد نوزاد و انجام آزمایشی ژنتیكی صبر كرد.

این عضو فراكسیون زنان مجلس ادامه داد: در این صورت تجمل دوران بارداری برای زن مشكل است.

در این هنگام لاریجانی رییس مجلس اظهار داشت: زن در این شرایط می‌تواند شكایت كند.

اما فاطمه رهبر پاسخ داد: در دوران بارداری تشخیص 'نسب' مشكل است و مادر تا دوران تولد نوزاد باید منتظر باشد.

رهبر پیشنهاد داد: برای بررسی بیشتر ماده 22 در صحن علنی مراعا (مسكوت) گذاشته شود.

شهاب الدین صدر نایب رییس دوم مجلس و رییس سازمان پزشكی قانونی نیز به فاطمه رهبر پاسخ داد كه در دوران بارداری از طریق آزمایش می‌توان 'نسب' جنین را مشخص كرد.

در این هنگام لاریجانی گفت كه مشكل خانم رهبر نیز رفع شد.

پیشنهاد سید محمد جواد ابطحی نماینده خمینی شهر در خصوص ماده 21 ثبت نكاح دائم و فسخ و طلاق نیز با واكنش مجلس روبه‌رو شد.

ابطحی كه پیشنهاد خود را بسیار با هیجان مطرح كرد، با بیان این كه هم اكنون میلیون‌ها گوش متوجه مجلس است، گفت: پیشنهاد می‌كنم كه ازدواج موقت و دائم ثبت رسمی شود.

این پیشنهاد ابطحی با مخالفت محمدرضا خباز نماینده كاشمر و موافقت زهره الهیان نماینده تهران همراه شد كه در نهایت به تصویب نمایندگان نیز نرسید.

از آغاز جلسه علنی امروز مجلس فاطمه راكعی و الهه كولایی دو نماینده مجلس ششم در صحن علنی حضور دارند...../تحلیل:ایرنا