سلامت
2 دقیقه پیش | نشانه ها و عوارض کمبود ویتامینها در بدنویتامینها نقش مهمی را در بدن انسان ایفا میکنند. بهنحویکه کمبود ویتامین (حتی یکی از آنها) میتواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ... |
2 دقیقه پیش | چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش میزنند؟فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ... |
شخصیت شناسی از روی لبخند
شخصیت شناسی از روی لبخند
هر گوشه از چهره و هر تغییر کوچکی در آن، یک دنیا راز را فاش میکند. آنها معتقدند از شیوه خندیدن ما گرفته تا حرکات لبمان، همه و همه در گشودن این رازها موثرند. اگر هنوز هم تصمیم دارید که به یک چهرهخوان حرفهای تبدیل شوید، به دانستههای قبلی خود اکتفا نکنید و در این صفحه با ما باشید. اینبار به شما یاد میدهیم با کمک لبخند و حرکات لب فرد مقابلتان، او را بشناسید و مچش را بگیرید.
دندانهایش را نشان میدهد؟
خندیدن با دهان گشوده، به شما میگوید برای این فرد جالب هستید و او دوست دارد بیشتر با شما آشنا شود. اگر با فردی روبهرو هستید که در زمان خندیدن دندانهای بالایش را نشان میدهد، بدانید از معاشرت با شما لذت میبرد.
فکش نیفتاده است؟
در یک لبخند طبیعی، فک هم دچار افتادگی میشود اما افرادی که با کمترین افتادگی فک میخندند، به جای اینکه با این واکنش احساسات واقعیشان را نشان دهند، لبخندی ساختگی را به شما تحویل میدهند. این آدمها برای اینکه همیشه در چهرهشان یک لبخند ثابت داشته باشند تلاش زیادی میکنند و حتی گاهی بدون آنکه نیاز باشد یک لبخند را به شما تحویل میدهند.
شما را گیج میکند؟
لبخند بعضی از افراد، نمیتواند شخصیتشان را نشان دهد. آنها زمانی که لبخند میزنند در هر گوشه از چهرهشان احساسات متناقضی را نشان میدهند و نمیگذارند طرف مقابلشان از احساساتشان سر دربیاورد. یادتان نرود لبخند واقعی تمام چهره را درگیر میکند.
مثل مرموزها میخندد؟
افرادی که میخواهند احساساتشان را پنهان کنند، با لبهای بسته میخندند. آنها دوست ندارند کسی سر از کارشان در بیاورد و هنگام خندیدن، دندانهایشان را پنهان میکنند. فردی که چنین لبخندی به لب دارد، به احتمال زیاد رازهایی برای پنهان کردن دارد. اما اگر زمانی که فرد مقابل شما میخندد،در اطراف چشم و دهانش چینهای متقارنی ایجاد شود، میتوانید به صداقتش اعتماد کنید.
زورکی میخندد؟
لبخندی كه خیلی سریع ظاهر میشود و بیشتر از یك لبخند طبیعی است لبخندی ساختگی و مصنوعی نامیده میشود. اگر فرد مقابلتان در زمان خنده تنها دهانش را حرکت میدهد، باید بگوییم لبخند او یک لبخند ساختگی است. احتمالا فردی که این لبخند را بر لب دارد، به اجبار با شما موافق شده است یا به زور شما را تحمل میکند. این شیوه لبخند را معمولا کسانی انتخاب میکنند که از فشار عصبی رنج میبرند.
لبش را گاز میگیرد؟
بسیاری از ما در مواقعی که رفتار نادرستی را انجام دادهایم، این واکنش را از دیگران دریافت کردهایم. اما روانشناسان میگویند گاز گرفتن لب نشانه استرس و تنش است. از نظر آنها این واکنش گاهی میتواند نشانه تمركز بالا هم باشد.
دهانشرا کج میکند؟
گوشه لبی که هنگام لبخند زدن به سمت پایین كج شده به شما میگوید با یک فرد شیطان و بازیگوش روبهرو هستید. کسی که به این شکل میخندد، با چشمانش به شما نگاه میکند و میتوانید از نگاهش بفهمید که نقشهای برایتان کشیده است.
معنی این حرکات چیست؟
انگشتش را میمکد؟
مکیدن انگشت فقط یک رفتار کودکانه نیست. بسیاری از بزرگسالان هم از این رفتار به عنوان واکنش به موقعیتهای استرسزا و برای کسب آرامش استفاده میکنند. آدمهای همیشه مضطرب معمولا این رفتار را به عادت تبدیل میکنند و گاه و بیگاه انگشتشان را میمکند. برای اینکه آنها عادتشان را ترک کنند، باید ریشه اصلی اضطرابشان را پیدا و آن را درمان کنید.
زبانش را جمع میکند؟
معمولا افراد این كار را برای رد و مخالفت با چیزی انجام میدهند. در چنین شرایطی انگار که خوراکی ترشی خورده باشند، زبانشان را در قسمت وسط دهان جمع میکنند. حس کردن این واکنش ممکن است برای شما دشوار باشد اما در حالت شدیدتر افراد در کنار جمع کردن زبانشان، چین و چروكهایی را هم در بینی ایجاد و چشمهایشان را هم جمع میکنند که به شما در شناسایی این حالت کمک میکند.
دست به دهان است؟
آدمهایی که هنگام حرف زدن دستشان را روی دهنشان میگیرند، میخواهند خودشان را سرکوب کنند. اغلب آنها بهطور ناخودآگاه این کار را انجام میدهند تا خودشان را از شوک یا احساس خجالتی که گرفتارش شدهاند، نجات دهند.
لبهایش را میجود؟
آدمهای عصبانی، لب پایین خود را جویده و سرشان را تكان میدهند. برای آنها جویدن لب راهی برای رسیدن به آرامش و فراموش کردن عوامل استرسزاست. شاید چنین فردی در لحظهای که لبهایش را میجود، دلیلی برای عصبی بودن داشته باشد و شاید هم از یک خشم درونی و عصبانیت همیشگی رنج ببرد. پس در رابطه با چنین فردی، کمی محتاطتر عمل کنید تا خشمش دامنگیرتان نشود.
خودکار و مدادش را میجود؟
این دسته از آدمها هم از همان مشکل افرادی رنج میبرند که ناخن خود را میجوند. آنها هم میخواهند با کارهایی مثل مكیدن انگشت یا جویدن خودكار به آرامش درونی برسند. ممکن است این رفتار آنها یک واکنش لحظهای باشد، اما امکان دارد چنین عادتی بیش از حد در آنها ریشه دوانده باشد و برای برطرف کردن آن، نیاز به جایگزین کردن رفتارهای دیگر یا کمک یک روانشناس وجود داشته باشد.
منبع:برترین ها
ویدیو مرتبط :
لبخند نیوشا ضیغمی و لبخند مصنوعی با صدای محمد رضا هدایتی
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
شخصیت شناسی از طریق لبخند
اگر بدانید كوچكترین حركتی در ناحیه دهانتان اعم از لبخند زدن و جویدن لبها پیامی برای دیگران دارد، چه كار میكنید؟
صبح بخیر: اگر میخواهید با آدمهای دور و برتان ارتباط برقرار كنید، چند چیز را باید رعایت كنید و البته نسبت به برخی رفتارها آگاهی داشته باشید چون جسم و روح فرد از هم جدا نیست. درست است كه یكی از مهمترین خصوصیات انسان قدرت تكلم و سخن گفتن اوست اما از سوی دیگر در فضایی كه حرف زیادی بین افراد رد و بدل نمیشود، این زبان بدن است كه میتواند احساسات زیادی را انتقال دهد.
دانشمندان علوم رفتاری، عموما بر این موضوع توافق دارند كه چهره، مهمترین منبع اطلاعات در زمینه هیجانهاست و برای درك احساس گوینده باید حالتهای متغیر چهره او را به شكلی كه تهدیدكننده نباشد، مشاهده كرد. واقعیت این است كه زبان بدن كمتر دروغ میگوید. ممكن است فردی از آشنایی با فرد دیگری ابراز رضایت كند اما نحوه لبخند زدن، نوع دست دادن و حتی نگاهش این پیام را منتقل نكند. خشم، ناراحتی، غم و نگرانی جز در كلام، در چهره افراد هم نمود پیدا میكند. شاید بتوان گفت زبان بدن بازتاب احساسات افراد است و در این میان دهان، نحوه لبخند زدن و حتی جویدن لبها میتواند پیامهای متفاوتی را انتقال دهد. بنابراین بهتر است با زبان جسمانی دهان آشنا شوید تا احساسات فرد مقابل را بهتر درك كنید.
دهان با بسیاری از پیامهایی كه زبان بدن منتقل میكند در ارتباط است و نه تنها عملكردش هنگام صحبت كردن تعجبآور است بلكه از دید بسیاری از روانشناسان با تغذیه دوره نوزادی نیز در ارتباط است و در زندگی آینده با احساساتی مانند امنیت و عشق میتواند بروز و ظهور كند. دهان، بخش فوقالعاده انعطافپذیر صورت است و میتواند توسط انگشتان شخص لمس شود. میتوان گفت بخش رسانای بدن دهان است، زیرا علاوه بر حركاتی كه میتواند نشانه پیامی خاص در فرد مقابل باشد، بیان احساسات توسط این عضو به انتقال پیام واقعی كمك بسیاری میكند. در حقیقت دهان نقش اصلی را در حالات چهره بازی میكند.
دهان بخشی از چهره است كه هنگام حركت بیشتر دیده میشود بنابراین پتانسیل بسیار زیادی برای انتقال پیام دارد. برخلاف بینی و گوشها كه تنها به كمك دست میتوانند به چرخه زبان بدن متصل شوند، دهان میتواند كاملا مستقل عمل كند. بخش بزرگی از زبان صورت، لبخند است. بهعنوان قاعده كلی لبخند بهصورت متقارن و با ایجاد چین در اطراف چشم و دهان همراه است اما در لبخند ساختگی تنها دهان حركت دارد. حال بر انواع حركات دهان مروری میكنیم.
نشانه سركوب و شوك است. بیشتر این حركت بهصورت ناخودآگاه برای كنترل خود در اثر شوك و خجالت هنگام صحبت كردن ایجاد میشود. این واكنش میتواند در افراد جوانتر زمانی كه شاهد چیزی تكاندهنده هستند، اتفاق بیفتد. در حالت افراطی، افراد هنگام مواجهه با شرایط تكاندهنده هر دو دستشان را روی دهان میگذارند.
این حالت نشانه ناامیدی و سركوب است. ناخن جویدن نشانه خشونت درونی ناشی از ترس یا سركوب رفتارهای دیگر است. بعدها ممكن است جویدن ناخن به یك عادت آرامشدهنده تبدیل شود اما بهطور معمول در حالت سرخوردگی و ترس این حالت بروز میكند. استرس نیز موجب جویدن ناخن است و به نوعی تظاهرات بیرونی استرس است.
وقتی فردی لب پایین خود را جویده و سرش را تكان میدهد نشان از عصبانیت او دارد.
این نوع لبخند را میتوان ساختگی در نظر گرفت. این نوع لبخند، لبخندی است كه خیلی سریع ظاهر شده، بیشتر از یك لبخند طبیعی روی لب نگه داشته میشود و بهنظر میرسد تا چشمها گسترده نمیشود. این نوع لبخند به نوعی، رضایت اجباری و توافق ناشی از نارضایتی را نشان میدهد.
در این حالت دندانهای بالا نمایان شده و به شخصی كه با شما گفتوگو میكند، میفهماند كه مایل هستید بیشتر با او آشنا شوید.
این لبخند میخواهد در واقع احساسات را به نوعی پنهان كند. به این ترتیب در سراسر صورت یك خط مستقیم را میتوان مشاهده كرد كه در آن دندانها پنهان هستند. فردی كه اینگونه لبخند میزند، رازی دارد كه نمیخواهد دیگران آن را بفهمند شاید دوست ندارد آن را بیان كند و شاید اعتماد نمیكند.
لبخند اینچنینی مخلوطی از احساسات و سرزنش است. در این نوع لبخند هر قسمت از صورت احساسات متناقضی را نشان میدهد. بنابراین فرد مقابل به راحتی نمیتواند از احساس واقعی فرد لبخند زننده آگاهی پیدا كند.
این لبخند هم جعلی است. این مدل لبخند بیشتر حاصل تمرین برای داشتن چنین لبخندی است تا یك لبخند غریزی. در این حالت فك كمتر از حالت طبیعی میافتد؛ عملی كه لبخند ایجاد میكند.
نشاندهنده بازیگوشی و به قصد اذیت كردن است و بیشتر در مورد خانمها اتفاق میافتد. گوشه لب كج شده و به سمت پایین است. در این حالت لبخند همراه با چشمانی است كه به فرد مورد نظر نگاه میكند.
مانند مالیدن چشم كه نشانه گریه كردن است، جلو آوردن لب پایین هم یكی از نشانههای گریه است. به یاد داشته باشید مردم به دلایل واقعی گریه میكنند و ناراحت میشوند یا بهدنبال همدردی و درمان این كار را میكنند.
نشان ناآرامی و در عین حال همكاری است. خنده زوركی معمولا پیام عصبی بودن و استرس را انتقال میدهد و بهعنوان تلاشی برای بر طرف كردن تنش و تغییر جو است. خنده مصنوعی همچنین پیام همكاری و آرزوی همدردی را مخابره میكند.
گاز گرفتن لب نشانه تنش است. یكی از بارزترین پیامهای گاز گرفتن لب، استرس و تنش است كه میتواند نشانه تمركز بالا نیز باشد اما به احتمال زیاد نشان میدهد، فرد اضطراب دارد.
خنده نوعی حالت آرامش است و نوعی پاداش و رضایت همراه خود دارد. در تعریف زبان بدن، خنده علامت آرامش و راحتی است. خنده طبیعی میتواند به تمام قسمتهای بالای صورت گسترش پیدا كند. فیزیولوژی خنده بسیار مهم است، زیرا در حالت خنده اندورفین آزاد میشود و درد و استرس كاهش پیدا میكند. خنده قابل رویت است، زیرا وقتی فردی میخندد، نشان میدهد در مقابل فرد دیگر گارد ندارد.
این حالت نشان میدهد، فرد بهدنبال آرامش است. همانطوری كه تغذیه با شیر مادر این احساس را به نوزاد میدهد در بزرگسالی هم مكیدن انگشت ممكن است نوعی آرامش را برای فرد در بر داشته باشد.
این كار در رد و مخالفت با چیزی انجام میشود. در این حالت زبان در قسمت وسط دهان گسترده میشود مانند وقتی كه فرد یك چیز ترش میخورد. این حركت ممكن است بسیار ظریف بهنظر برسد و در حالت شدیدتر به چین و چروك بینی و جمع شدن چشمها هم بینجامد.
به جز مكیدن انگشت، جویدن خودكار و مداد هم آرامش درونی را برای فرد به همراه دارد.
این حالت نوعی تنش و سركوب را نشان میدهد. در این حالت فرد در حال تغییر احساسات درونی خود است و واكنش طبیعیاش بهدلیل ترس را سركوب كرده و مهار میكند.
جویدن لب داخلی هم پیام تنش و سركوب را منتقل میكند و مانند دندان قروچه به نوعی سركوب واكنش طبیعی فرد است. به جای این كار فرد میتواند چند نفس عمیق بكشد.