سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

زایمان زود رس به چه زایمانی می گویند !



زایمان زود رس,علت زایمان زود رس,پیشگیری از زایمان زود رس

زایمان زودهنگام
زایمان زود هنگام ( زودرس ) به زایمانی گفته می شود كه قبل از هفته 37 حاملگی انجام شده و منجر به تولد نوزادی نارس با وزن كمتر از 2500 گرم می شود.

عوامل و علت های خطرزایمان زودرس:
* سن مادر كمتر از 18 سال و بالاتر از 40 سال.


* وزن مادر كمتر از 48 كیلوگرم در ابتدای حاملگی و قد مادر كمتر از 150 سانتی متر.


* ذسوء تغذیه (مادر حامله باید از غذاهایی كه پروتئین داردمانند گوشت ماهی، تخم مرغ و شیر استفاده كند. در صورتیكه از این مواد استفاده نكند دچار سوء تغذیه می شود.)


* مصرف دخانیات، سیگار و قلیان


* افزایش فشار خون در حاملگی


* دیابت( بالا بودن قند خون در حاملگی)


* خونریزی و لكه بینی


* بلند كردن اشیاء سنگین


* عدم استفاده از مراقبت های بهداشتی دوران حاملگی


* سابقه بیش از دو سقط در سه ماهه اول و سابقه سقط در سه ماهه دوم و سابقه زایمان زودرس


* ترسیدن ناگهانی


* پاره شدن زودرس كیسه آب


* فاصله یكسال یا كمتر از حاملگی قبلی


* بالا و پایین رفتن از پله


* عفونت ادراری

پیشگیری از زایمان های زودرس:
مادر گرامی به دنیا آمدن یك طفل نارس می تواند شادی والدین را به اندوه تبدیل كند. این نوزادان كم وزن توان ادامه حیات در دنیایی كه به آن وارد شده اندرا ندارند. مرگ و میر در بین آنان بسیار است. بنابراین مادران بارداری كه در معرض خطر زایمان زودرس هستند، باید به رعایت موارد زیر تشویق گردند و در صورت لزوم خانواده و بخصوص همسر، آموزش های لازم را برای همكاری هرچه بیشتر به مادر دریافت دارند.


استراحت: مادر باردار در خطر زایمان زودرس، نباید بیشتر از یك ساعت به حالت ایستاده و بیشتر از 2 ساعت به حالت نشسته به سر برد و بیشتر روی پهلوی چپ استراحت كند.
مادر باردار در معرض خطر، باید از فعالیت روزانه كم كند و از انجام كارهای سنگین خودداری نماید.


بهداشت سیستم ادراری: باید هر دو ساعت یكبار مثانه را تخلیه نموده و در صورت مشاهده علائم عفونت ادراری مانند پهلودرد و زیر شكم درد،سوزش ادرار، قطره قطره خارج شدن ادرار، وجود خون و چرك در ادرار و تب هر چه زودتربه پزشك متخصص ارجاع نماید. بهتر است آزمایش ادرار هر سه ماه یكبار در طول بارداری تكرار شود. نوشیدن آب مركبات مثل آب پرتقال یا شربت آبلیموی رقیق باعث اسیدی شدن ادرار شده، می تواند به كنترل عفونت كمك كند. باید مادران باردار روزانه 10-8 لیوان مایعات در شبانه روز مصرف نمایند. نوشیدن 4 لیوان شیر یا به همین تعداد ماست شیرین توصیه می شود. خودداری از فعالیت شدید بدنی ( مادران در معرض خطر بایستی از انجام فعالیت های زیر خودداری نمایند: دویدن، پریدن، جابجاكردن و حمل وسایل سنگین، بالا و پایین رفتن از پله.)


خودداری از دلشوره و عصبانیت
آموزش مادران در معرض خطر برای كنترل دردهای زودرس زایمانی و سایر علائم زایمان زودرس: اكثر مادران به طور طبیعی دردهایی را در طول بارداری بخصوص در سه ماهه سوم تجربه می نمایند ولی این دردها ثابت نیست و معمولاً از پنج بار در روز بیشتر تكرار نمی شوند. در دردهای رحمی در زنانی كه به دردهای زودرس زایمانی دچار می شوند از دو هفته قبل افزایش یافته (بیشتر از 5 بار) و بالاخره زایمان زودرس ایجاد می نمایند. چنانچه این علائم تشدید شود حتماً باید به پزشك مراجعه شود: كمردردی كه با خوابیدن برطرف نشود، دردهایی مانند دردهای قاعدگی، دل پیچه همراه با اسهال، زیاد شدن ترشحات واژن، پاره شدن ناگهانی كیسه آب در مورد دردهای رحمی 


منبع:bardary.ir


ویدیو مرتبط :
هر کی عضو گروه یخ زده هس بیاد زود زود زود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

4 توصیه علیه چین و چروک زود رس



 

 

 توصیه علیه چین و چروک زود رس

 

برای پوست، یک سری اصول سادۀ ضد پیری وجود دارند که بسیار مفیدند و می‌توانند چروک ها را کمتر کنند و روند پیدایش آنها را به تأخیر بیندازند.

 

به جای لوازم آرایش یا به عنوان مکمل از کرم های ضد پیری استفاده کنید: 4 توصیه برای مقابله با چروک ها

 

1)برای مبارزه با چروک ها، به هر روشی پوست تان را مرطوب کنید

2)برای کم کردن پیری پوست، مواد حاوی آنتی اکسیدان بخورید

3)پوست تان را در مقابل آفتاب محافظت کنید

4)برای حفظ پوستی زیبا، سیگار نکشید

 

به جای لوازم آرایش یا به عنوان مکمل از کرم های ضد پیری استفاده کنید: 4 توصیه برای مقابله با چروک ها

 

اسیدهای میوه ها و رتینول برای تجدید و بازسازی سلول ها، آنتی اکسیدان ها (ویتامین C و E، سلنیوم، کوآنزیم Q 10) برای مبارزه با رادیکال های آزاد و فیلترهایی در مقابل اشعه های ماورابنفش، همگی موادی هستند که در ترکیب کرم های ضد چروک وجود دارند.

 

اما حفظ وضعیت پوست و مبارزه با پیری آن توسط روش های ساده تری نیز امکان پذیر است. البته استفاده از یک کرم ضد چروک در کنار به کار بستن این توصیه ها، برای بهره بردن از تمام امکانات، شرایط را ایده آل می‌سازد.


برای مبارزه با چروک ها، به هر روشی پوست تان را مرطوب کنید

 

مرطوب سازی پوست به میزان کافی بسیار ضروری است. این کار را باید در دو سطح انجام داد: از درون بدن از طریق نوشیدن آب به طور منظم و به میزان کافی در طول روز، و با استفادۀ روزانه و حتی دو بار در طول روز ِ (صبح و شب) کرم های مرطوب کنندۀ صورت، گردن و سینه. مرطوب سازی پوست به میزان کافی یک استراتژی برای پیشگیری از پیری پوست است، و توصیه می‌شود که بعد از سن بلوغ آغاز شود.

 

برای کم کردن پیری پوست، مواد حاوی آنتی اکسیدان بخورید

 

این کار هم در دو سطح امکان پذیر است: اگر پوست تان از بیرون توسط یک کرم ضد چروک با عناصر آنتی اکسیدانی تغذیه می‌شود، این تغذیه شدن را باید از درون و به کمک مواد خوراکی نیز انجام دهید.

 

پس یک توصیه، در هر سنی، تغذیه تان را سرشار از آنتی اکسیدان کنید: آنتی اکسیدان ها به میزان بسیار زیادی در میوه ها و سبزیجات موجود هستند اما آنها کاملاً هم بی ضرر نیستند. بنابراین توصیه می‌شود که تغذیه ای متعادل و بسیار متنوع برگزینید.

 

پوست تان را در مقابل آفتاب محافظت کنید

 

دشمنان پوست شما، اشعه های ماوراء بنفش هستند. اگر شما از یک کرم استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که این کرم هم حاوی آنتی UVA و هم آنتی UVB باشد. در ضمن، بی دلیل زیر اشعه های آفتاب قرار نگیرید. در صورت قرار گرفتن در زیر نور آفتاب، کلاه لبه دار به سر بگذارید و به طور مرتب و به میزان زیاد کرم های ضد آفتاب روی پوست تان بمالید.

 

برای حفظ پوستی زیبا، سیگار نکشید

 

استعمال دخانیات هم مانند اشعه های ماوراء بنفش، یکی از عوامل قدرتمند در ایجاد چین و چروک است. دخانیات به میزان قابل توجهی، تشکیل رادیکال های آزاد را افزایش می‌دهند. از سوی دیگر، مانع گردش خون در رگ های خونی می‌شوند، که این موضوع با عنوان اکسیژناسیون نامناسب پوست تعبیر می‌شود و در نتیجه پوست دچار پیری زودرس می‌گردد.

منبع:seemorgh.com