سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

دعواهای ماه عسلی!



موفقیت در زندگی زناشویی

سه تا چهار سال اول ازدواج پرتنش ترین و مشکل دارترین دوران بعد از ازدواج است

 

برخلاف تصور بیشتر افراد، دوران نامزدی و حتی سه تا چهار سال اول ازدواج نه تنها شیرین ترین دوران نیست، بلکه پرتنش ترین و مشکل دارترین دوران بعد از ازدواج است. چرا؟

سال های اول زندگی مشترک از این جهت سخت است که شما باید فوت کوزه گری همسرداری را بیاموزید. باید همسرتان را یاد بگیرید. اولین دعواها، اختلافات با خانواده ها، بی حوصلگی ها و خلاصه واقعیاتی که با آن روبه رو خواهید شد می تواند ناامیدکننده باشد، نباید توقع داشته باشید، زندگی مشترک مثل قصه ها باشد.


کیفیت زندگی مشترک هر کسی، نتیجه باورها، اندیشه ها، رفتار و کردار خودش است. مهارت های ضروری برای داشتن زندگی زناشویی موفق، یاد گرفتنی ا ست؛ به طوری که زوج ها با کسب آگاهی و مهارت های لازم می توانند زندگی مشترک مثبت و دلنشینی به وجود آورند.


مهارت بیاموزید
وقتی زن و شوهر، فاقد اطلاعات و مهارت کافی برای زندگی مشترک باشند، در ایجاد هیجان، صمیمیت و روابط گرم میان خود کم آورده، دچار مشکل می شوند. آنها در طولانی مدت احساس های مثبت شان نسبت به هم، کاهش یافته و منفی اندیشی جای مثبت اندیشی را گرفته و متقاعد می شوند که به آخر خط رسیده اند.

اما زوج های موفق، احساس مهر و محبت و حتی توقعات و انتظارات و نارضایتی خود را به طور صریح بیان می کنند و به طور مداوم با هم به گفت و شنود می پردازند تا به توافق و درک متقابل برسند. در حالی که زوج های ناموفق، شفاف عمل نمی کنند و با پنهان کاری و نادیده گرفتن احساسات خود و همسرشان، از بیان نیازهای واقعی شان، طفره می روند.


این ها واقعیت زندگی مشترک است که شاید شما در دوران نامزدی متوجه آن نشوید زیرا درگیر هیجاناتی هستید که کاملا طبیعی است، اما نمی گذاشته تا با چم و خم های ارتباطی با همسرتان آشنا شوید.


واقع نگر باشید. دوست داشتن هایی که از این به بعد در قلبتان نسبت به همسرتان حس می کنید، بر پایه شناخت، گذشت و توجه به یکدیگر است. اصطلاحا دوست داشتن های منطقی که شاید ایجاد آن سخت تر باشد، اما ماندگارتر و عمیق تر است.


چطور اختلافات را حل کنیم؟
در هنگام بروز اختلافات، به این فکر کنید که چگونه می توانید مشکلات را حل کنید، به هم نزدیک شوید و رابطه تان را از روزمرگی نجات دهید. عشق میوه زمان است. اجازه دهید در طول زمان برسد و به کمال خود نزدیک شود.

برای حل مشکلاتی که در دوران نامزدی یا سال های اولیه زندگی ایجاد می شود، هیچ کدام از قدرتتان استفاده نکنید. اگر یکی از شما از دیگری تواناتر است، اگر یکی از شما از دیگری باسوادتر است و... نباید از این موضع با طرف دیگر رفتار کند. باید در موضعی برابر به حل مشکلات دو نفره تان بپردازید.


در حل مساله ، از نظرات هر دو نفرتان استفاده کنید. اولویت اصلی، مصالح دو نفره شماست و اولویت بعدی، منافع یا نظر خانواده ها درباره یک موضوع. هیچ وقت به خاطر خواسته های نامعقول اطرافیان، مصالح زندگی دو نفره تان را نادیده نگیرید و باعث ایجاد تنش نشوید.


در اتخاذ راه حل، هر دو شما فکر کنید. درست است که در زندگی مشترک، سکاندار یک نفر است اما هر دو شما باید پارو بزنید. پس راه حل انتخابی باید هر دو نفرتان را راضی کند. اگر دو طرف راه حلی را آزادانه انتخاب نکنند ممکن است بعدا به آن عمل هم نشود. وقتی ظاهرا به یک نتیجه قابل قبول برای هر دو طرف نزدیک شدید، آن را بیان کنید تا مطمئن شوید هر دو طرف فهمیده اند تا سوء تفاهمی پیش نیاید.


درست انتقاد کردن و درست شکایت کردن از مشکلات را یاد بگیرید. انتقاد از شریک زندگی با یک نقد ساده یا ابراز شکایت متفاوت است. نباید ابراز ناراحتی شما از مشکلات، حالت حمله به شریک زندگی را به خود بگیرد.


زندگی یا رابطه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. زمانی که شما رابطه دیگران را با رابطه خودتان یا همسرتان را با همسر دیگران مقایسه می کنید، همه چیز سریع بهم می ریزد. بهتر است که رفتار امروزتان را با آنچه که دیروز بوده مقایسه کنید و به یاد داشته باشید که شما هرگز نمی توانید واقعا دریابید که در روابط افراد دیگر چه می گذرد.


منبع: تبیان


ویدیو مرتبط :
انونس ماه عسلی!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آغاز مراسم تحلیف به مثابه پایان ماه عسلی شیرین



آغاز مراسم تحلیف روحانی

زمان عمل به وعده ها فرا می رسد
آغاز مراسم تحلیف به مثابه پایان ماه عسلی شیرین

با برگزاری مراسم تحلیف، ماه عسل روحانی نیز به پایان می رسد. او مانند همتایان غربی خود، احتمالا 18 ماه تا دو سال فرصت خواهد داشت تا عملکردی مثبت و موثر از خود نشان دهد.

دیپلماسی ایرانی: یکی از مهمترین پرسش های پیش روی خاورمیانه در سال جاری این است که آیا روحانی می تواند آغازگر فصل جدیدی برای ایرانیان و جهان خارج باشد یا خیر. روحانی وعده های زیادی داده است. این روحانی تحصیلکرده در غرب در فهرست معدود سیاستمداران ایرانی است که صفحه توییتر فعالی به نام او ثبت شده است. روحانی تا 4 روز دیگر به ساختمان ریاست جمهوری قدم می گذارد و از همان دقایق نخست، زمان عمل به وعده های اش یکی پس از دیگری فرا می رسد.

روحانی در شرایطی روی کار می آید که متحدان منطقه ای – اعم از سکولار و اسلام گرا -  تحت فشار تحولات خاورمیانه قرار دارند و جهان بیرون نیز ایران را به اقدام نظامی تهدید کرده است. رئیس جمهور جدید ایران با آن لبخند معروف اش زمان محدودی برای فرو نشاندن آتش در اختیار دارد.

یکی از مهمترین چالش های پیش روی روحانی شرایط نابسامان اقتصادی است و وخامت اوضاع اقتصادی تحت تاثیر سوء مدیریت های احمدی نژاد و اعمال تحریم های سنگین، بسیار عمیق است. از سوی دیگر شریان حیاتی اقتثاد ایران نفت است که تحت تاثیر تحریم ها و باز هم مدیریت ناکارآمد دولت نهم و دهم، صادرات آن بیه نصف کاهش یافته است.

 

همچنین ایران 6 ماهی است که بدهی ده ها میلیون دلاری خود به بانک جهانی را پرداخت نکرده و این میراث دولت احمدی نژاد برای روحانی است . رئیس جمهور جدید ایران تا زمانی که این بدهی را پرداخت نکند، نمی تواند به دریافت وام با اقساط کم از بانک جهانی امیدی داشته باشد. از سوی دیگر به گفته روحانی از زمان جنگ ایران و عراق، تا کنون سابقه نداشته که برای دو سال پیاپی رشد اقتصادی ایران منفی باشد.

اما در مقابل بحران اقتصادی که روحانی سررشته زیادی از آن ندارد، شیخ دیپلمات به مانوردهی در زمینه سیاست خارجی شهره است. روحانی از تعامل با جامعه بین المللی و بهبود روابط با کشورهای غربی سخن می گوید و بر خلاف موضوع اقتصاد، در این زمینه تبحر ویژه ای دارد.

 

او 16 سال در شورای عالی امنیت ملی فعال بوده و دو سالی نیز سمت مذاکره کننده ارشد هسته ای را بر عهده داشته است. سمتی که با روی کار آمدن دولت احمدی نژاد از آن استعفا داد. روحانی بر دیگر نامزد های ریاست جمهوری از جمله سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد هسته ای، چیره شد. برخی در واشینگتن ادعا می کنند که نمی دانند در صورت روی کار آمدن جلیلی باید چگونه با وی مذاکره می کردند، چرا که جلیلی در سابقه مذاکرات هسته ای نشان داد که مهارت زیادی در این زمینه ندارد.

روحانی از حل مساله هسته ای و پل زدن بر اختلافات با آمریکا از طریق مذاکره سخن می گوید. اما اصلی ترین چالش پیش روی وی این است که او از قدرت تصمیم گیری نهایی برخوردار نیست. از سوی دیگر در ساختار جمهوری اسلامی، مراکز قدرت متعددی وجود دارد و روحانی برای جلب حمایت از ابتکار عمل هایش باید با سطوح مختلف قدرت وارد تعامل و مذاکره شود.

 

او باید توازن را بین اصلولگرایان تند رو از یک سو و اصلاح طلبان از سوی دیگر، حفظ کند. شاید بتوان این را یک نقطه مشترک بین سیاست های ایران و آمریکا ارزیابی کرد که هر دو با رقایت های فزاینده دولتی مواجه هستند که گاه بن بست هایی ایجاد می کند.

روحانی بلافاصله پس از آغاز به کار باید برای وزرای اش از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد بگیرد. مجلسی که با اکثریت محافظه کار اداره می شود و این در حالی است که رئیس جمهور جدید ایران یک میانه رو به شمار می رود. مجلسی که 80 نماینده اصولگرای آن در نامه ای خطاب به روحانی در مورد نفوذ اصلاح طلبان هشدار داده اند. آنها خواستار تعهد تمام عیار هر یک از وزرای پیشنهادی روحانی به اصول انقلاب در سیاست داخلی و خارجی و فرمانبری تام از مقام معظم رهبری شدند.

به نظر می رسد با برگزاری مراسم تحلیف، ماه عسل روحانی نیز به پایان می رسد. او مانند همتایان غربی خود احتمالا 18 ماه تا دو سال فرصت خواهد داشت تا عملکردی مثبت و موثر از خود نشان دهد، پیش از آنکه ریسک کاهش محبوبیت او ایجاد شود، چرا که در چنین شرایطی او نمی تواند امید زیادی به پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری بعدی داشته باشد.
منبع: آتلانتیک /  دیپلماسی ایرانی